Víkendový horoskop: Komu bude našeptávat ďáblík, komu anděl a kdo si najde fackovacího panáka?

Střelci se vydají na cestu a společně s Jupiterem prozkoumají své nitro. Lvům bude podrážet nohy Merkur, Vodnáři půjdou na houby a Raci si zaboxují. Co čeká tento týden vás?

Lehká melancholie v sobotu dopadne na lidi, kteří zanedbávali sami sebe. Tvrdé aspekty Luny vcházející do znamení Štíra se Saturnem a Uranem silně rozehrají emoční stavy různých pochyb a dilemat. Večerní konjunkce Luny s Merkurem pomůže nalézt nový pohled na věc, nová řešení.

Neděle je ideální den pro odpočinek. Pomůže zvednout náladu a k tomu se přidají příznivé aspekty Luny s Venuší, Neptun s Jupiterem, Plutem a Saturnem dovolí nám na chvíli se odreagovat. Aby to všechno nebylo tak jednoduché, Venuše s Neptunem budou připomínat staré šrámy jak na poli pracovním, tak soukromém.

 

Sobota bude ideální den pro pečení chleba. Tento den se má ukázat hojnost a velkodušnost.  Babičky dávaly do misky před dům oběť pro lesní skřítky a gnómy. Uvařily jim ovesnou kaši se sušenými lesními plody.

 

Berani, o víkendu přijdete na to, že máte hodně volného času, tak se vrhnete na další bohulibé činnosti, jako je uklízení, nebo hrabání listí. Celou sobotu budete mít úsměv na tváři, večer vás možná čeká rande on-line.

 

Býci, budete probírat všechny teorie o neznámých planetách s divnými tvory a hledat možnost koupě pozemku na Měsíci. Přitom se nehnete z domu a uděláte si pořádek v šuplíku s ponožkami.

 

Blíženci, můžete být náměsíční, unavení a zapomětliví. Chtělo by to si odpočinout. Pouvažujte nad věcmi, které máte rádi. Procházka, kolo a pak teplou koupel a pěkný seriál, nebo kniha.

 

Raci, pod vlivem Marsu budete podráždění a budete mít potřebu něco rozmístit pěstmi. Možná by se vyplatilo pořídit si boxovací pytel, nebo fackovacího panáka. Také můžete vyhodit nějakou starou nepotřebnou skříň a při té námaze se můžete odreagovat.

 

Lvi, můžete se podívat tam i jinam, akorát si hlídejte kola, nebo nohy. Nepříznivě nakloněný Merkur vám může metat nástrahy do cesty a podrážet nohy.

 

Panny, z jedné strany vám bude našeptávat ďáblík a z druhé anděl. Ačkoliv se řídíte svým rozumem, nyní vám začne srdce vysílat signály, které budete velmi těžko ignorovat.

 

Váhy, najdete způsob, jak vyjít z problémů ven. Při procházce mate šanci přesvědčit někoho důležitého o věcech, na kterých vám záleží. Pak už se budete starat o krásný výhled na podzimní listí a nebudete se zabývat tím, co o vás říká tchýně, nebo sousedky.

 

Štíři, přesvědčíte se, že podzim má hodně příjemných podob. Singles Štíři se poohlédnou po nových známostech a v lásce jim jde štěstí.

 

Střelci, milujete výlety. Tentokráte ale společně a Jupiterem podniknete výpravu do hloubi sebe. Budete prozkoumávat tajemství minulosti, zapomenuté vzpomínky a skrývané talenty. Z výpravy se vrátíte moudřejší, bohatší, a právě tak akorát na dobrou večeři.

 

Kozorozi, milujete experimenty v kuchyni? Nápaditý Uran vám pomůže připravit nejedno fantastické jídlo a vy objevíte nové využití surovin a la co dům dal.

 

Vodnáři, kdyby to tak šlo, utéct někam do lesa. Usednout někde uprostřed stromů a nadechnout se čerstvého vzduchu. Za chvilku to u vás doma bude vonět po sušených houbách.

 

Ryby, víkend vám uplyne rychle v síti vábení. Venuše vám připraví romantickou večeři ve dvou. Můžete si doma udělat humra, krevetky nebo i candáta. Znáte dobře všechny dary vod a moří?

Pro Kartářky světla Pet a Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích si nenechá nic ujít

V pátek 12. dubna nese prima nápady konjunkce Slunce s Merkurem.  Luna v Blížencích vás požene mezi lidi. Povedete zajímavé debaty, okořeníte své záliby o ...

Poselství včel

Už se opět bzučivě míhají vzduchem. Včely, včelky, včeličky… Jak je krásné vidět tyto malé tvorečky neúnavně létat z květu na květ. Člověk má po ...

Víte, jaký význam pro vás má, když na nebi zahlédnete mráček ve tvaru anděla, prstenu, či knihy?

Ležíte v trávě, na pláži, cestujete a pozorujete oblaka, jejich bílo-modře rozmanité tvary mráčků. Vědět tak, co vám asi mohou jejich prostřednictvím bohové sdělovat? Spojením ...

Ochranná magie stromů

Obklopují nás, voní, dělají radost, hojí a někdy si s vámi i ,,povídají". Věčně zelené stromy. Na jaře v rozpuku mají velikou sílu. Dnes se ...
/ Články

Slyšíte, jak k vám promlouvá duše?

Jak k nám promlouvá duše? Cítíte její přání, volání a touhy? Víte, že máte duši? Proč naslouchat a mluvit se svou duší? Pořád vám někdo ...

Rusalky a splněná přání

Kdysi se věřilo, že se na loukách, v lesních hájích a borech a všude tam, kde byla voda, tedy v okolí jezer, u studánek nebo pramenů, ...
/ Články

Partnerský horoskop: Váhy. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují mírumilovné, elegantní, přátelské, veselé, ...

Samuelčina šamanská předpověď na týden 8.4.-14.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 8.4.- 14.4. Čtyřka disků hojí rány

Berani, dávejte si pozor, kolem vás jsou nevyužité příležitosti k zisku. Býci, můžete mít pocit, že vám chybí rozmach. Blíženci, váháte v době, kdy je ...

Týdenní horoskop 8.4.-14.4. Jaká překvapení schovává novoluní v Beranu pro jednotlivá znamení?

V pondělí 8. dubna  můžeme pocítit vliv novoluní ve znamení Berana – první novoluní nového astrologického roku. Novoluní v Beranu (ve 20:20) je začátek, protože ...