Týdenní horoskop 28.9.-4.10. Kdo nedá nohu z plynu a kdo bude aranžovat vázy stěstí?

Střelci, budete pod vlivem Luny v Beranu mistry volantu, opatrně na komentáře a posunky. Nedejte se vyprovokovat a nohu z plynu! Váhy se nebudou poznávat, jak moc budou tolerantní. Berani se budou učit být diplomaty.

 

V pondělí 28.9. se postará opozice Luny s Venuší o lenošivou náladu. Je to skvělý den na to, dát si pečenou kachnu a věnovat se domácím mazlíčkům.

 

Kdybyste chtěli podle starých tradic zakopat kachní kosti na zahradu, či pod práh, pamatujte, že ta kachna by neměla být sousedova.

Pokud si chcete vytvořit magnet na peníze, pořiďte si novou reprezentativní, velkou vázu. Ta bude takový pomyslný obří pohár požehnání. Stará váza by mohla nést energie někoho jiného a mohla by tudíž vyzařovat síly, které nyní nepotřebujete. Ideální by byly vázy dvě. Symbol dvou pohárů štěstí. Umístěte je do kuchyně a obýváku, nebo na chodbu. Starejte se, aby byly vždy plné květin daného ročního období a ony vám to oplatí. Peníze, štěstí a hojnost vám budou přitahovat v čistých energiích radosti.

A kdybyste chtěli ještě něco navíc, můžete si dát do koupelny, kde teče voda, čínskou žabičku sedící na mincích. Čas od času je dobré tento energetický zářič vyčistit ták, že ji obrátíte vzhůru nohama. Můžete si žabičky pořídit tři a pod ně dát, pod každou nějakou drobnou minci. Tu pak můžete věnovat  dobročinnému účelu. Třeba člověku na ulici, který na tom není tak dobře, jako vy. Nemá smysl se zabývat tím, na co to použije. To už by nebyla oběť.  Úlitba vyšším silám skrze tohoto člověka by postrádala svůj smysl. Pamatujte, že on mohl být kdysi také v lepší situaci a své štěstí už si vybral. Tím, že mu něco dáte zmenšujete lidskou bídu a v některém z jiných světů si to střádáte, jako dobrou investici.

 

V úterý 29.9. budou hrát prim touha po komfortu a péči o tělo. Trigon Venuše s Marsem vás bude nabádat dopřát si něco příjemného. Návštěvu kadeřnického, či kosmetického salonu, fitka, či wellness.

 

Ve středu 30.9. Vás nebude chtít pustit z postele konjunkce Luny s Neptunem. Ideálně by se chtělo někam se schovat a nalézt svůj klidný tichý kout, kde je teplo a klid. Navzdory podzimu ale den smutný nebude. Příznivé aspekty Luny s Jupiterem, Plutem a Saturnem pomohou všechny vaše záležitosti vyřešit rychle a efektivně.

 

 

Úplněk vstoupí ve čtvrtek 1.10. do znamení Berana, tento den nás potrápí bolest hlavy a zubů. Pomůže dostatek tekutin a delší procházka na čerstvém vzduchu. Zůstat doma by bylo trochu riskantní, protože ohnivé znamení Berana umí rozproudit silné emoce. Řidiči budou pospíchat, budou jadrnější a budou na sebe více gestikulovat a kdybyste chtěli zůstat doma, stejně vás donutí vyjít ven váš pes. Z nervozity může pomoci čaj s meduňkou.

 

V pátek 2.10. vejde Venuše do znamení Panny. To pro ni není moc ideální, a tak se může stát, že i vy ucítíte, jak nálady rozkoše a opojení krásou jsou ty tam, rozraženy praktickými povinnostmi.

V sobotu si budou muset nechat zajít chuť na zálety i veškeří vyznavači milostných dobrodružství. V neděli přijdete na to, že to, co vám udělá největší radost přichází spontánně.

 

Hvězdy jsou ve znamení Vah. Jejich slabými stránkami je neochota rozhodovat, raději přenechávají iniciativu ostatním a sami se přizpůsobí. Někdy mohou mít sklon k pasivitě a lenosti. Naopak silnými stránkami jsou smysl pro spravedlnost a férovou hru. Umějí urovnávat konflikty.

Tento týden Váhy postřehnou ve svém chování velkou dávku tolerance k ostatním a chuti páchat bláznivé akce. Vše samozřejmě jen v dobrém. Takže se nebudou bránit ani neplánovaným výletům a akcím.

Štíři, abyste si udrželi dobrou náladu, je vhodné vyhnout se všem riskantním a pochybným krokům. To se především týká finanční a pracovní oblasti.

Střelci, konečně začínáte cítit určitou stabilitu ve svých názorech a činech. Tento týden se vám vcelku vydaří, a tak se budete moci uchýlit také k péči o svůj vzhled. Opatrně na jadrnější vyjadřování. Luna v Beranu umí své.

Kozorozi, nezadaní jedinci budou přemýšlet, kde by se mohli seznámit. Vypadá to, že spřízněnou duši mohou nalézt při setkání s přáteli.

Vodnáři, nabýváte pomalu, ale jistě stability a jistoty ve svých rozhodnutích. Máte také více odvahy nahlas projevit svá přání a nemyslet jen na ostatní, i když je máte rádi.

Ryby, týden bude pro vás opravdu náročný, dopřejte si proto v jeho závěru opravdový odpočinek. Budete si muset také rozmyslet, jestli chcete setrvat v současném vztahu. Partnerská hádka je na obzoru.

Berani, zásadním způsobem se zasadíte o vyřešení dlouhodobé a velmi nepříjemné finanční záležitosti, která se týká celé rodiny. Velký podíl na tom budou mít vaše zkušenosti a diplomatické jednání.

Býci, i když se snažíte nechat věci volně plynout, může se stát, že jistá záležitost nesnese odkladu. Naštěstí se vám to podaří elegantně vyřešit a vy můžete pokračovat v tolik potřebném klidu.

Blíženci, týden můžete klidně začít nějakou oblíbenou formou sportovní aktivity. Krásně vás probudí k životu a dodá energii. Když si navyknete na určitou pravidelnost, brzy pocítíte zlepšení vaší fyzičky.

Raci, prioritní bude pro většinu z vás rodina a její zabezpečení. Bude potřeba vymyslet, jak vylepšit rodinný rozpočet. Naléhat na vás navíc budou blízcí kvůli jisté investici.

Lvi, aktivity pro tento týden budou spíše dle nálady a dané situace. Nic naplánovaného nemáte, a to je občas ta nejlepší věc. Využijte výzev, které přinesou následující dny, určitě se nudit nebudete. Možná si vyzdobíte dům novými vázami a o tom, že jsou kouzelné budete vědět jenom vy.

Panny, čekají vás dny plné nových poznatků a zážitků. Věnujte pozornost jednáním na úřadech, kde vám může pomoci bystrý úsudek.

Pro Kartářky světla Pet a Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Váš život je vaše magie

Magus est qui communione loquendi cum deis immortalibus at omnia quae velit incendibili(a)quadam vi cantaminum polleat. Apuleius Mág je ten kdo zná  společnou řeč s  ...

11 znamení, že nás andělé chrání

Rádi věříme tomu, že nad námi kdosi bdí. Někteří hovoří o andělech strážných, jiní o duchovních průvodcích, nebo o spřízněných duších zemřelých blízkých. Lidé se ...

Jaké povolání máte napsané osudem na své dlani?

Nejste si jistí svými predispozicemi? Podívejte se na své dlaně. Najdete v nich napsáno téměř vše. Vaše talenty, vlastnosti i zvyky. Stačí jen číst. Pomůže ...
/ Články

Karta týdne 24.10.-30.10. Císařovna; předpokládat neznamená vědět. Štěstí bude mít ten, kdo si vše pohlídá

Co visí ve vzduchu? Berani, začnete pečovat o sebe a své zájmy. Snažte se být diplomatičtí k druhým a půjde to. Blíženci, nepropásněte zajímavou zprávu ...

Týdenní horoskop 24.10.-30.10. Co nese tajemné novoluní s aurou zatmění Slunce ve Štíru?

V pondělí 24.10. budete cítit potřebu navázat nové kontakty, přátelství a dozvědět se něco nového. Luna v konjunkci s Merkurem poněkud rozproudí poklidný podzimní den ...

Horoskop štěstí pro Štíry (24.10. – 22. 11.)

Rodinná pohoda bude na nule. Od partnera uslyšíte věci, které vám nebudou zrovna příjemné. Je ale potřeba se nad nimi zamyslet, a pokud to bude ...

Víkendový horoskop: Co nového vnese Slunce ve Štíru?

V pátek (21.10.)  se vyplatí vlivem  kvadratury Luny se Saturnem  pomalejší tempo. V sobotu vyjděte mezi lidi. Konjunkce Slunce s Venuší podpoří chuť bavit se ...

Andělský horoskop od 19. 10. do 18. 11.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Snažte se myslet na to, abyste dosáhli vysněných cílů, které se vám do budoucna vyplatí. Jistě ...
/ Články

Týdenní horoskop 17.10.-23.10. Venuše, Mars a tváře lásky

V pondělí 17. 10. můžete pohlédnout do očí svým strachům. Luna v kvadratuře se Sluncem a v opozici k Plutu jasně ukáže, kde máte slabiny a ...

Víkendový horoskop: Venuše se Saturnem vyzdvihnou upřímnost!

Kvadratura Marsu s Neptunem (do 16.10), může vnést docela chaos do víkendových plánů. Pomoci by mohla intuice.   Saturn s Venuší v trigonu (do 16.10) ...