Týdenní horoskop 26.10.-1.11. Kdo vybuchne a kdo si dopřeje horkou vanu vonného tymiánu?

Kozorozi, opatrně s citovými experimenty. Berani, hýčkejte se. Panny, budete mít práci navíc.

V pondělí 26.10. podzimu navzdory může být i méně melancholický. Spíše naopak.  Příznivé aspekty Luny s Merkurem, Sluncem a Uranem pomohou lépe zvládnout denní nálož povinností a uchovat si přitom dobrou náladu.

 

Naše babičky věřily, že touto dobou obcházely stavení a domy strygy, něco, jako polednice. Aby se před nimi chránily, zavěsily ráno na okno snítku jalovce. Doma se mohlo zapálit kadidlo, nebo šalvěj. Věřilo se, že kdo má šalvěj na zahradě, tomu se vyhýbá neštěstí a nemoc. Která babička chtěla být štíhlá, dopřála si koupel v nálevu z vonného tymiánu. 5 lžic na 2 litry vody a vařila jí asi 10 minut. Tělo bylo, jako znovuzrozené. Pokud věděla, že jí čeká těžký den, vzala si sebou větévku rozmarýnu. Uměl chránit, zklidnit a bránil, před špatnými rozhodnutími. Irský básník Thomas Moore doporučoval mít rozmarýn v květináči na okenním parapetu. Prý přináší štěstí.

V úterý 27. října konjunkce Luny s Neptunem nese nálož empatie.  Věští potřebu většího kontaktu s city i starostmi druhých lidí. Každý člověk má svůj příběh své touhy a přání. Prim bude mít mění vcítit se do druhých.

Ve středa 28. října vejde Merkur s Venuši do znamení Vah a Luna do znamení Berana.  Tento den bude o touze po přátelských kontaktech. Mohou se navázat nové známosti i kdyby to mělo být v systému online.

Čtvrtek 29. října bude přímo vyžívat k tomu, hýbnout tělem. Konjunkce Luny s Marsem zvedne od papírů a počítače a udělá dobře tělu, které bude mít radost z pohybu.

Pátek 30. října bude lehce znuděný a unavený. Nepříjemné aspekty Luny s Jupiterem, Plutem, Saturnem a Merkurem vnesou takové nálady, že jediné, o čem budete snít,  je teplá vana a klid.

V sobotu opatrně na nepozornost a v neděli na zbytečný spěch.

V sobotu 31. 10. vstoupí úplněk ve znamení Býka. Tento den si dávejte pozor na krk a hlasivky, jsou náchylnější na prochladnutí.

Hvězdy jsou ve znamení Štíra, jejich šťastným dnem je čtvrtek, kdy se týden přehoupne do druhé půli a mají jasno v tom, co je do konce týdne ještě čeká.

Štíři, tento týden nemějte zbytečné obavy, případné potíže zvládnete, a navíc vás budou nejen motivovat, ale také inspirovat.

Střelci, připravte se na poměrně náročné období. Pravděpodobně se v určité chvíli neobejdete bez pomoci rodiny a přátel. Měli byste dát na jejich rady.

Kozorozi, v těchto dnech nepodnikejte žádné razantní změny. Zejména v citové oblasti neexperimentujte. S klidem a láskou upevňujte stávající vztahy.

Vodnáři, budete se cítit rozervaní, vše vás bude zneklidňovat. Nejlépe bude uchýlit se do ústraní a nabrat sílu. Dbejte více na zdravý životní styl.

Ryby, ač se to nezdá, čekají vás šťastné dny plné radosti a smíchu. Pravděpodobná je možnost výhry. Budete hýřit vtipem a dobrou náladou, což uvítají především vaši nejbližší.

Berani, nepřepínejte se neustálou snahou o pomoc svým blízkým a začněte konečně myslet více na sebe. Vy sami potřebujete být především hýčkáni.

Býci, některé finanční a pracovní záležitosti se neobejdou bez stresu, ale nakonec budete úspěšní. Chce to svůj čas.

Blíženci, v práci jste pod tlakem, občas to dá hodně přemáhání, abyste nevybouchli. Dobře vám udělá společnost mladších členů rodiny.

Raci, buďte vnímaví k tomu, co vám blízcí říkají. Je možné, že odhalíte skryté volání o pomoc. Zamyslete se také nad tím, jak si rozšířit kvalifikaci.

Lvi, nenechte se vyvést z rovnováhy momentálním napětím v partnerském soužití. Brzy si vše vysvětlíte a vzduch se pročistí.

Panny, buďte připraveni na to, že všechno bude jinak, než jak jste si naplánovali. Budete muset obětovat něco ze svého pohodlí a uskromnit se.

Váhy, v následujících dnech budete poněkud podrážděnější než obvykle. A tak pokud možno více odpočívejte a do ničeho se nehrňte.

 

Pro Kartářky světla Pet a Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Co chystá červenec podle hvězd?

Kvadratura Mars Pluto 1.- 4.7. nám přinese velké výzvy. Bude potřeba zmobilizovat hodně síly a dívat se na svět z praktické stránky. 1. - 3.7 ...

Horoskop na červenec

Berani, prožijete pěkné dny, vaše vztahy se upevní. Býci, čeká vás měsíc plný zážitků. Získáte inspiraci, kterou budete moci využít ve své práci. Raci, Zamyslete ...

Týdenní horoskop 27.6.-3.7. Čím nás potěší novoluní v Raku?

V pondělí 27.6. přinese konjunkce Luny s Merkurem skvělou zprávu pro lidi, kteří se nebojí letních aktivit. Vše půjde rychle a efektivně. V úterý 28.6. nese ...

Víkendový horoskop: Mars se Saturnem potěší dobré výsledky!

Odvážný Mars požene svou energií k chuti věřit si a přísný, ale moudrý Saturn v sextilu 24.6.-30.6.) dá pocítit, zač je toho loket. Může se ...

Oko štěstí

Vychází k ochraně vašeho štěstí mocné Oko štěstí nazar Před čím vás bude chránit? Před všemi nepřejícími a závistivými pohledy. Tento amulet má neobvyklou sílu odvrátit ...

Horoskop štěstí pro Raky (22.6. – 22.7.)

Milí Raci, co vás čeká v následujícím měsíci? Jste přitažliví a vtipní, o zájem opačného pohlaví nouzi nemáte. Když se ale s někým sblížíte, odradíte ho ...

Karta týdne 20.6.-26.6. je Velekněžka – anděl strážný vašeho osudu

Berani, Velekněžka je pro vás kartou šance. Býci, řiďte se intuicí. Střelci, žena, se kterou se setkáte bude mít důležitou úlohu ve vašem životě. Lvi, ...

Týdenní horoskop 20.6.-22.6. Jak pocítíme slunovrat?

V pondělí 20.6. zapříčiní sextil Merkuru s Jupiterem, že budou všichni spěchat. Kvůli tomu nebude nouze o hádky, či omyly a zmatky. Tento den se můžete pro něco radikálně rozhodnout ...

Ravenovy horoskopy od 18.6. do 31.7.2022

Beran Berani budou mít celkem napilno. Vypadá to, že se postupně uklidní napětí v práci, což bude pro rohaté znamení zadostiučinění, přijde i dobrá zpráva ...
/ Články

Víkendový horoskop: Venuše s Neptunem vzbudí žízeň po tajemnu

Páteční trigon Luny s Merkurem a sextil s Jupiterem uvolní napětí a zlepší náladu i těm, kteří musí zůstat v práci. Sobotní kvadratura Luny s ...