Týdenní horoskop 26.10.-1.11. Kdo vybuchne a kdo si dopřeje horkou vanu vonného tymiánu?

Kozorozi, opatrně s citovými experimenty. Berani, hýčkejte se. Panny, budete mít práci navíc.

V pondělí 26.10. podzimu navzdory může být i méně melancholický. Spíše naopak.  Příznivé aspekty Luny s Merkurem, Sluncem a Uranem pomohou lépe zvládnout denní nálož povinností a uchovat si přitom dobrou náladu.

 

Naše babičky věřily, že touto dobou obcházely stavení a domy strygy, něco, jako polednice. Aby se před nimi chránily, zavěsily ráno na okno snítku jalovce. Doma se mohlo zapálit kadidlo, nebo šalvěj. Věřilo se, že kdo má šalvěj na zahradě, tomu se vyhýbá neštěstí a nemoc. Která babička chtěla být štíhlá, dopřála si koupel v nálevu z vonného tymiánu. 5 lžic na 2 litry vody a vařila jí asi 10 minut. Tělo bylo, jako znovuzrozené. Pokud věděla, že jí čeká těžký den, vzala si sebou větévku rozmarýnu. Uměl chránit, zklidnit a bránil, před špatnými rozhodnutími. Irský básník Thomas Moore doporučoval mít rozmarýn v květináči na okenním parapetu. Prý přináší štěstí.

V úterý 27. října konjunkce Luny s Neptunem nese nálož empatie.  Věští potřebu většího kontaktu s city i starostmi druhých lidí. Každý člověk má svůj příběh své touhy a přání. Prim bude mít mění vcítit se do druhých.

Ve středa 28. října vejde Merkur s Venuši do znamení Vah a Luna do znamení Berana.  Tento den bude o touze po přátelských kontaktech. Mohou se navázat nové známosti i kdyby to mělo být v systému online.

Čtvrtek 29. října bude přímo vyžívat k tomu, hýbnout tělem. Konjunkce Luny s Marsem zvedne od papírů a počítače a udělá dobře tělu, které bude mít radost z pohybu.

Pátek 30. října bude lehce znuděný a unavený. Nepříjemné aspekty Luny s Jupiterem, Plutem, Saturnem a Merkurem vnesou takové nálady, že jediné, o čem budete snít,  je teplá vana a klid.

V sobotu opatrně na nepozornost a v neděli na zbytečný spěch.

V sobotu 31. 10. vstoupí úplněk ve znamení Býka. Tento den si dávejte pozor na krk a hlasivky, jsou náchylnější na prochladnutí.

Hvězdy jsou ve znamení Štíra, jejich šťastným dnem je čtvrtek, kdy se týden přehoupne do druhé půli a mají jasno v tom, co je do konce týdne ještě čeká.

Štíři, tento týden nemějte zbytečné obavy, případné potíže zvládnete, a navíc vás budou nejen motivovat, ale také inspirovat.

Střelci, připravte se na poměrně náročné období. Pravděpodobně se v určité chvíli neobejdete bez pomoci rodiny a přátel. Měli byste dát na jejich rady.

Kozorozi, v těchto dnech nepodnikejte žádné razantní změny. Zejména v citové oblasti neexperimentujte. S klidem a láskou upevňujte stávající vztahy.

Vodnáři, budete se cítit rozervaní, vše vás bude zneklidňovat. Nejlépe bude uchýlit se do ústraní a nabrat sílu. Dbejte více na zdravý životní styl.

Ryby, ač se to nezdá, čekají vás šťastné dny plné radosti a smíchu. Pravděpodobná je možnost výhry. Budete hýřit vtipem a dobrou náladou, což uvítají především vaši nejbližší.

Berani, nepřepínejte se neustálou snahou o pomoc svým blízkým a začněte konečně myslet více na sebe. Vy sami potřebujete být především hýčkáni.

Býci, některé finanční a pracovní záležitosti se neobejdou bez stresu, ale nakonec budete úspěšní. Chce to svůj čas.

Blíženci, v práci jste pod tlakem, občas to dá hodně přemáhání, abyste nevybouchli. Dobře vám udělá společnost mladších členů rodiny.

Raci, buďte vnímaví k tomu, co vám blízcí říkají. Je možné, že odhalíte skryté volání o pomoc. Zamyslete se také nad tím, jak si rozšířit kvalifikaci.

Lvi, nenechte se vyvést z rovnováhy momentálním napětím v partnerském soužití. Brzy si vše vysvětlíte a vzduch se pročistí.

Panny, buďte připraveni na to, že všechno bude jinak, než jak jste si naplánovali. Budete muset obětovat něco ze svého pohodlí a uskromnit se.

Váhy, v následujících dnech budete poněkud podrážděnější než obvykle. A tak pokud možno více odpočívejte a do ničeho se nehrňte.

 

Pro Kartářky světla Pet a Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: Venuše v Rybách radí chránit přátelství

V pátek 27. ledna vejde Venuše do znamení Ryb a vnese rozpolcenost mezi rodinnými záležitostmi a přátelskými akcemi. Stará přátelství je dobré pěstovat a ...
/ Články

Jak pomáhá Jeliel, andělský ochránce Vodnářů?

Hledáte lásku a líbí se vám někdo, kdo si nás nevšímá? Jeliel učí, jak jít za opravdickým citem. Pokud již nemáte naději na nalezení své ...

Karmické SLUNCE ve Vodnáři

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost ...

Karta týdne 23.1.-29.1. Svět hlásí ve všech směrech příchod nové etapy. Co nese vám?

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Týdenní horoskop 23.1-29.1. Uran vdechne naději

V pondělí 23. ledna se konečně pohne Uran vpřed a rozmělní nepříznivé vlivy. Uran vnáší nové vize, vše nové, ukazuje jiné perspektivy, učí empatii a ...

Podváděla ho a přitom mu říkala: „Miluji Tě“

Nevěra je stará jako institut manželství sám. Ačkoliv častěji jsou nevěrní muži, stále více žen vítá milostné hrátky s milencem mimo oficiální vztah ať už ...

Víkendový horoskop: Jaké perspektivy vám nese novoluní ve Vodnáři?

V pátek 20.1. vejde večer Slunce do znamení Vodnáře a ukáže svět z nové perspektivy. Přistihnete se, že už plánujete letní dovolenou, nebo alespoň prodloužený ...

Horoskop štěstí pro Vodnáře (21.1.-20.2.)

V tomto období budete celkem v poklidu. V lásce nikam nespěcháte. Nechcete se příliš vázat, baví vás občasné flirtování a cítíte se dobře ve společnosti. Dejte si ...

Andělský horoskop od 17. 1. do 16. 2.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Pokud jste měli občas pocit, že vám osud křivdí, tak teď vás to přejde. Přestanete se ...

Týdenní horoskop 16.1.-22.1. Slunce s Plutem rozšíří obzory

V pondělí 16.1. bude potřeba začít více uvažovat logicky. Luna v opozici Uranu a v kvadratuře s Venuší vás buď hodně uzemní, nebo naopak přinese ...