Týdenní horoskop 24.8.-30.8. Pekelně ostrý začátek, ale sladká tečka

Štíři budou mít fair play za loňské sněhy. Raci budou poněkud hlasitější. Lvi si budou poměřovat síly s rivaly a Blíženci zavřou co nejdříve kancelář, ať jim dají všichni svatý pokoj. Co čeká vás?

V pondělí 24. srpna nám kvadratura Marsu a Saturnu může postavit do cesty silnější úkoly, než na jaké se budeme chtít cítit. A do toho jako by se vše spiklo, šikovali se staří nepřátele a i ostatní lidé budou milí asi tak, jako rozlícené vosy.

Možná se budete chtít cestou z práce domů uklidnit a místo toho uvíznete v koloně, kvůli někomu, komu praskly nervy. Doma vám to nikdo nebude věřit a budou v tom vidět všechno možné i nemožné. Doma vám to nikdo nebude věřit a budou v tom vidět všechno možné. Pamatujte na to, že nejvíce vyhrává ten, který nebojuje.

Můžete zazvonit na dveře svých přátel a chtít tam vylít své trápení. To vám přirozeně pomůže, ale počítejte s tím že i oni budou mít svých starostí dost a nemusí mít čas. A ti falešní mít čas tentokráte budou. Naoko vás politují a až odejdete, zatáhnu závěsy, zavřou dveře, okna, skočí pod peřinu a začnou se otřásat radostí a smíchy, že už na vás konečně taky došlo.

Někdy je lepší nedělat nic a naplánovat si den bez rizikových diskuzí.

Saturn bude couvat jako by byl v defenzivě před Marsem, který jde dopředu. Hezký omyl. Saturn je stratég. Jednoduše ví, že má za zády posilu Jupitera a Pluta. No, každopádně tyto nelehké vlivy pocítíme na vlastní kůži ještě pár dnů. Váhy si mohou připadat nedokonalé a chtít začít cvičit. Panny budou s opakujícím se povídání o svých plánech otravné a kompromis nebude na jejich pořadu plánů. Lvi si budou hledat rivaly ke střetům, aby si dokázali, jak jsou ještě pořád dobří.

 

V úterý 25. srpna si vyzdobte své obydlí vřesem. Ochrání vás před negativními energiemi.

Trigon Merkuru s Uranem podpoří ty, kteří hledají oporu a pomoc na poli práce. Ryby se budou cítit osamělé. Býci začnou šetřit na okolí, to se netýká jich samých. Tady uznají, že každá investice je dobrá. Štíři budou mít fair play za loňské sněhy.

 

Ve středu 26. srpna si splníte tajné přání. Venuše v opozici s Jupiterem přináší spoustu zajímavých novinek. Přestanete bojovat s osudem, šle Získáte inspiraci inspirovat k tomu, jak si plnit tajná přání. Blíženci vypnou telefony, zavřou kancelář a zmizí ze světa s tím, ať jim dají všichni svatý pokoj.

 

Ve čtvrtek 27. srpna si můžete přičarovat lásku. Den hlásí jednu z posledních milostných šancí pro ty, kteří si chtějí ještě v tomto létě o prázdninách zažít nějaké erotické dobrodružství. Trigon Venuše s Neptunem připraví dávku romantických citů a přinese ideální den pro přátelský flirt, či rande anebo alespoň milé debaty s neznámými. Posilní vaši představivost a také může probudit vaše magické schopnosti. Den přeje milostné magii. Vodnáři si řeknou, že práce není zajíc, neuteče a dopřejí si volno.

Nezapomeňte tento den pomáhat potřebným, lidem, nebo zvířatům. Odedneška se mohou sbírat bezové bobule.

 

V pátek 28. srpna vám nic nezkazí náladu a pohodu v srdci. Práce hodně nebude a pokud už nějaká bude, nemělo by vás vyčerpávat. Příznivé trigony Luny se Sluncem a Uranem dovolí nakročit do posledního prázdninového víkendu s úsměvem na rtu a klidem v duši. Jenom Raci mohou u toho úsměvu být i trochu hlasitější.

 

V sobotu 29. srpna  se vám povede prožít něco výjimečného a neobvyklého na milostném poli lásky. Krom toho zažijete inspirující setkání, cesty, nebo alespoň objevíte zajímavou knížku, nebo film. Opatrní buďte na všechno, co je nezdravé, aby nedělní ráno, 30. srpna nebylo s příchutí melancholie.  Tato nálada vám jistě do konce roku nevydrží. Bude ještě hodně příležitostí pro randění i zábavu.

Hvězdy jsou ve znamení Panny. Toto Zemské znamení je obdařeno pečlivostí, logickým myšlením a trpělivostí. Panny bývají pracovité. Jsou to spíš realisté než snílci, stojí nohama pevně na zemi.

Milí zrozenci v Panně, tento týden si dávejte pozor na rozhodnutí, která učiníte pod vlivem okamžiku. Hrozí, že se zachováte až příliš velkoryse a pak toho budete litovat.

Váhy, nejpřirozenější je člověk tehdy, když se nechce nikomu zalíbit. Čeká-li vás důležitý pohovor, věřte si a zůstaňte sami sebou.

Štíři, čeká vás náročný týden. Je nutné si věřit a nebát se říct vše, co je nutné.

Střelci, okolí vás bere jako člověka, na kterého se může spolehnout. Snažte se nikoho nezklamat a pomoci alespoň radou.

Kozorozi, pokud budete v práci aktivnější, potřebné nápady se jistě dostaví. Nemá cenu si pořád stěžovat na nepřízeň osudu.

Vodnáři, konečně se začíná karta obracet a v milostných vztazích svítá naděje. Dostanete pozvání na rande od někoho, kdo se vám již delší dobu líbí. Sympatie jsou evidentně oboustranné.

Ryby, cítíte-li potřebu odpočívat a lenošit, neodpírejte si to. Také občas musíte vypnout a dopřát tělu i mysli relax.

Berani, překvapí vás nečekaná návštěva. Mohou to být i vzdálenější příbuzní. Rozhodně vám ale udělají radost a přijdete díky nim na jiné myšlenky.

Býci, čeká na vás nějaká manuální práce, kterou byste rádi dokončili. Pokud si s něčím nevíte rady, poraďte se se známými. Rádi pomohou.

Blíženci, zjistíte, že s rodinou teď netrávíte moc času spolu. Schází vám společné zážitky. Zkuste dát hlavy dohromady a najít něco, co by vás opravdu donutilo trávit spolu více času.

Raci, nebojte se jasně vyjádřit touhy a probuďte svoji přirozenost. Jedině tak zaujmete nejen u partnera, ale také v práci.

Lvi, užívejte si toho, co máte, a nestresujte se věcmi, které momentálně nemůžete ovlivnit.

Pro Kartářky světla Pet a Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Tři dávná kouzla na lásku

Je tady jaro a vše se probouzí. Poodhalme dnes se společně dnes závoj nad tajemstvími, jak naši předkové očišťovali a přitahovali lásku k sobě i k těm, ...

Horoskop na duben

Blíženci, čeká vás měsíc plný zážitků. Potkáte zajímavé lidi, ze kterých se můžou stát vaši přátelé. Získáte inspiraci, kterou budete moci využít ve své práci ...

Karta týdne 27.3.-2.4. je Ďábel. Bude trénovat váš humorný nadhled!

Střelci, vaši pozornost zaměstnají materiální záležitosti a pozemské radovánky. Bude se vám dařit a nedá to ani moc práce. Akorát že finanční spekulace mohou být ...

Týdenní horoskop 27.3.-2.4. Venuše s Uranem zatouží po lásce

Slunce v Beranu vybízí udělat si pořádek v partnerských vztazích. Můžete překonat těžkosti, které vás brzdí cestou k cíli. Uran ve znamení Býka zajistí dostatek ...

Urychlit prodej domu? Pomůže magie našich moudrých babiček

Magie - jak urychlit prodej domu Naše babička si vždy věděla rady. Když se nedařilo a věci nešly tak, jak by člvěk rád, vždy měla ...

Ženy podle zvěrokruhu! Každá má své vlastní kouzlo. Znáte svoji supersílu?

Ohnivá znamení V Beranu, ve Lvu a ve Střelci – budou vše prožívat intenzivně, žijí přítomnou chvílí a mohou se cítit být pupkem světa.  Žena ...

Umění druidů

Jaro bylo, je a bude obdobím, kdy se už naši předkové před tisíci lety intenzivně věnovali přírodní magii. Obzvláště zkušení a mocní byli vždy druidové ...

Víkendový horoskop: Luna s Uranem vylepší vaše plány

Luna s Uranem změní plány z dobrých na ještě lepší. Luna v konjunkci s Uranem překvapí. Víkendové plány se mohou změnit na poslední chvíli z ...

Jaký andělský vzkaz nese číslo 23?

Dnes je den s datem 23.3.2023. Pokud takové číslo vedle sebe vidíte dvakrát a zaujme vás, možná pro vás nese andělský vzkaz. Ano, podle andělské ...

Víte, jak vás ovlivňuje váš ascendent?

Víte, že ascendent vás charakterizuje více, než si myslíte? Je jedním z nejdůležitějších znamení vašeho horoskopu. Astrologové říkají je ascendent maskou, pod kterou můžeme objevit ...