Velikonoční víkendový horoskop: Svátky, svátky! Kdo vymrská nejvíce vajec a hoho čeká sprška?

Blíženci si vybojují své místo u mixeru a pak budou ohromovat svět svými báječnými specialitami a Býky čeká pod vlivem Uranu revoluce. Upečou mazance jinak, než obvykle… Co čeká vás?

 

Na Bílou sobotu nám Luna v Kozorohu připomene, kolik toho neseme na svých bedrech a kolik starostí ve své hlavě. Můžeme cítit únavu. Tento den se pekly mazance a beránci.

Boží hod Velikonoční, tedy v neděli, strávíme klidně, ale jakoby sami. Luna se Sluncem a Venuší z nás učiní kulinářské mistry. Můžeme podlehnout vábení Merkura, který vchází do znamení Berana, a vyjít na čerstvý vzduch. Ne všechna témata probraná u stolu budou milá a někdy ten kdo uteče vyhraje. Cena je chvilka klidu.

 

Pokud chcete být celý rok krásní, můžete vyzkoušet kouzelný typ starý staletí. Natrhejte pár březových větviček a nechte je na noc ve vodě, ve které se vařila velikonoční vajíčka.

Každé ráno si s nimi chvíli proklepávejte, kousíček po kousíčku tváře, dokud nezčervenají. Opakujte každý den, celé Velikonoce.

Berani, tento rok budete mít jiné věci na starosti než svátky. Prolítnou, dáte si nějaký mls, někomu popřejete, a ani si toho příliš nevšimnete a budou pryč. To, co vás ale opravdu zajímá je zásadně důležitější. Má mě rád, či ráda, nebo nemá mě rád, či ráda? Co si o mně myslí?

 

Býci pečete a vaříte na svátky už od nepaměti to samé cukroví a dobroty? Uran vám začne našeptávat, že máte něco změnit. Přidejte lehké saláty, nazdobte jinak vejce a inspirujte se moderními abstraktními vzory a pak svůj výtvor vyfoťte a dejte na FB, Instagram a podobně. Bez toho jako by Velikonoce u vás ani nebyly.

 

Blíženci, Mars ve vás probudí vůdce. Bez špetky smilování budete hnát do práce všechny, kteří by měli odvahu se vykrucovat. Pak se vrhnete do boje o kuchyňského robota a svých, vlastnoručně vyrobených několik druhů zákusků, chlebíčků a dalších dobrot výjimečné chuti i vzhledu včetně beránka vystavíte na obdiv. Škoda, že fotky na sítích nepřenesou i tu vůni.

 

Raci, rozhodně si nebudete komplikovat život. Uděláte jenom to, co je nezbytné a velkoryse dovolíte i druhým, aby předvedli své umění. Nakonec přece rodina nejste jenom vy, ale má i další členy. Tento systém převedete i do období po Velikonocích.

 

Lvi, nevíte, co dělat? Věnujte pozornost svým přátelům. Venuše vám skrze ně nese víc podpory než z míst, kde by se to tradičně očekávalo. Nebudou vás moralizovat, ale když je potřeba, nakopou vás i do zadku, aby vás motivovali k posunu.

 

Panny, jako čert kříži se budete vyhýbat zmatkům a zmatkařům. Nicméně i tak budete díky Merkurovi dostávat protichůdné informace. Jednou bude tatáž věc tak a podruhé naopak.

 

Váhy, vrhnete se do příprav svátků. Tento rok budete mít potřebu ctít tradice víc než kdy před tím. Pak si zbilancujete své síly a ochotu se vrhat do přípravy těst na mazance a beránky a vyhrají výtvory od místních pekařů. Vždyť je radost se na ně podívat. Ještě se pochválíte, jak podporujete řemesla.

 

Štíři, tvůrčí vnuknutí a záblesky intuice se ozvou i ve chvílích, kdy to budete čekat nejméně. Těsně před usnutím, hned po probuzení, v koupelně, v kuchyni, na toaletě. Je jedno, kde vás TO napadne. Ihned si vše zapisujte. Může to pro vás mít nedozírnou hodnotu.

 

Střelci, budete snít o svátcích, kdy budou všichni spokojení a vám to nezruinuje rodinný rozpočet. Tak, či tak se budete dobře bavit. Myslete pouze na to, pečlivě vybírat s kým. Společnost vaše a vašich blízkých vám bohatě vystačí.

 

Kozorozi, pod vlivem Luny se bude vaše nálada měnit jako v kaleidoskopu. Dokonce i vy sami budete mít svých vtípků dost. Na řešení složitých otázek není čas. Raději zobněte beránka.

 

Vodnáři, známí u vás příliš nepochodí, zejména ti, kteří si budou chtít vypůjčit peníze. Saturn vám může odmítnout mile, ale rozhodně. Přátelství s penězi nebývá dobré míchat, jinak se člověk z trablí nevyhrabe.

 

Ryby, hodně toho zvládnete, ale počítejte i se ztrátami v podobě rozbitých vajec při barvení. U svátečního stolu si s vámi někdo bude chtít vyřizovat staré účty. Nedovolte mu kazit svátky. Uvidíte, že to zvládnete.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Jak pomáhá Jeliel, andělský ochránce Vodnářů?

Hledáte lásku a líbí se vám někdo, kdo si nás nevšímá? Jeliel učí, jak jít za opravdickým citem. Pokud již nemáte naději na nalezení své ...

Karmické SLUNCE ve Vodnáři

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost ...

Karta týdne 23.1.-29.1. Svět hlásí ve všech směrech příchod nové etapy. Co nese vám?

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Týdenní horoskop 23.1-29.1. Uran vdechne naději

V pondělí 23. ledna se konečně pohne Uran vpřed a rozmělní nepříznivé vlivy. Uran vnáší nové vize, vše nové, ukazuje jiné perspektivy, učí empatii a ...

Podváděla ho a přitom mu říkala: „Miluji Tě“

Nevěra je stará jako institut manželství sám. Ačkoliv častěji jsou nevěrní muži, stále více žen vítá milostné hrátky s milencem mimo oficiální vztah ať už ...

Víkendový horoskop: Jaké perspektivy vám nese novoluní ve Vodnáři?

V pátek 20.1. vejde večer Slunce do znamení Vodnáře a ukáže svět z nové perspektivy. Přistihnete se, že už plánujete letní dovolenou, nebo alespoň prodloužený ...

Horoskop štěstí pro Vodnáře (21.1.-20.2.)

V tomto období budete celkem v poklidu. V lásce nikam nespěcháte. Nechcete se příliš vázat, baví vás občasné flirtování a cítíte se dobře ve společnosti. Dejte si ...

Andělský horoskop od 17. 1. do 16. 2.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Pokud jste měli občas pocit, že vám osud křivdí, tak teď vás to přejde. Přestanete se ...

Týdenní horoskop 16.1.-22.1. Slunce s Plutem rozšíří obzory

V pondělí 16.1. bude potřeba začít více uvažovat logicky. Luna v opozici Uranu a v kvadratuře s Venuší vás buď hodně uzemní, nebo naopak přinese ...

Jsou kam se podíváte. Co vám mají říct opakující se čísla?

Také se vám stává, že často někde vídáte ta samá čísla, jako by náhodou? Slyšíte v rádiu číslo třicet tři. SPZ auta před vámi má ...