Týdenní horoskop: Kdo bude brblat, kdo smyslně škádlit a kdo si pořídí osikový proutek?

Štíři budou za rebely. Kozorozi budou nacvičovat rétoriku. Panny si budou měnit názory a Vodnářům jde štístko. Co čeká vás?

 

Pondělí 5. října nás čekají příznivé harmonické aspekty Luny s Jupiterem, Neptunem, Plutem a Saturnem. Přinesou intelektuální aktivitu a pozitivní energii. Jakékoliv těžkosti byste měli bez potíží zvládnout. Překonáte pocit, že práce je nepříjemným a únavným, avšak nutným závazkem.

 

Tento den mívaly po ruce babičky osikový proutek a cítily se tak chráněny před vysavači energie.  Domovy si zdobily čarovnými, větvičkami limonky chobotnaté, s drobrými fialovými květy. Věřily, že odeženou zlé duchy.

Tato sušená rostlina dodá třeba i vašemu balkónu kouzelný nádech. Přidejte zlaté chryzantémy. Nádherně se pojí s pěkným, zlatým podzimem.

 

 

 

Keř, který pěkně vynikne na balkoně bude také skalník. Je to nízká rostlina, která dosahuje nejvýše 70 cm s červenými, žlutými, nebo černými plody. Je odolná vůči mrazu a větru. Přidat můžete i vřes, kterému se ve Švédsku říkalo koště chudých, protože se s ním i zametalo. Bohatí zametat nemuseli, ti na to měli lidi.

V úterý 6. října můžete mít větší než velkou chuť na otevřený otevřenou debatu o tom, co ve vás je. Povídání o tom, jaké máte přání a sny. Luna v Blížencích přeje komunikaci, intelektuálnímu hledání a získávání informací.

 

Po celý tento den by doma měl hořet bezpečný a hlídaný oheň. Může to být v kamnech, krbu, nebo alespoň se zapálenou svíčkou.

 

Ve středu 7. října pocítíte velmi silně vliv planety Merkur, které je mimochodem středa zasvěcena. Nicméně tentokrát ten to vliv ucítíte velmi netypickým způsobem. Opozice Merkura s Uranem protáhne vaše myšlenky, pozornost a intelektuální procesy elektrickým vedením. I proti zdravému rozumu. Tato vzpoura mozku před opakováním těch samých schémat vás muže naučit něco nového.

 

Ve čtvrtek 8. října budete nejspíš vzpomínat na romantické chvíle a zážitky. Jemné duševní rozpoložení podpoří Luna vcházející do znamení citlivého Raka. Budete mít větší vhled na potřeby svých blízkých partnera.

 

Pátek 9. října můžete být netrpěliví ve sledování hodinek a odpočítávání konce pracovní doby. Netrpělivost a iritace bude dána ostrou a tvrdou kvadraturu Marsu s Plutem. Přiměřený pohyb a fyzická aktivita dokonale pomůže odreagování a relaxaci. Také jemné růžové, erotické škádlení může přinést milostné sblížení anebo pomoci uzdravit vztah.

 

Pokud na to nemáte náladu, vynechte v sobotu schůzku, jenom a na kterou byste šli, protože jste to někomu slíbili. V neděli možná nebudete mít náladu laškovat. Nicméně čas uteče rychle mezi prsty v hledaní rozličných zábav a diskuzi na téma života a jeho nástrah.

 

Hvězdy jsou ve znamení Vah, které jsou intelektuálně založené s jemnou povahou. Ovládá je znamení vzduchu. Jejich zrozenci životě usilují o harmonii a soulad a mají smysl pro umění, často bývají sami velmi tvořiví. V každé své činnosti usilují o klid a rovnováhu, spěchu a stresu se vyhýbají. Z toho pramení jejich příslovečná nerozhodnost. Často hledají kompromisy.

Váhy, tento týden to v partnerském vztahu trochu zaskřípe. Pro vás to znamená velkou zatěžkávací zkoušku. Nemáte rádi disharmonii ve vztazích vlastních i kolem vás. Raději zvolte mírnější přístup v komunikaci.

Štíři, rebelskou náladu si nechte do společnosti dobrých přátel, kteří vás znají a nemají s tím problém. V zaměstnání byste si mohli svými hlasitými názory způsobit nevoli.

Střelci, týden prožijete spíše v klidu. Budete mít konečně tu správnou náladu se věnovat sami sobě. Zkuste si upravit jídelníček, tak abyste byli připraveni na sychravé a chladné dny.

Kozorozi, o své si dokážete říct v klidu a správnou rétorikou. Tím získáte to, co potřebujete. Nikdo proti vám nebudeme mít silné argumenty. Nezadaní Kozorozi by mohli prožít dobrodružné rande.

Vodnáři, štěstí stojí při vás na všech frontách. Dařit se bude jak v rodinném prostředí, tak také tam, kde nové vztahy teprve vznikají. Tak směle do toho.

Ryby, radost vám udělají dílčí úspěchy během celého týdne. Mohou to být dobře zvládnuté domácí práce, opravy či renovace. Také můžete navázat trvalá přátelství se zajímavými lidmi.

Berani, rozhodli jste se pracovat na rozšiřování svých znalostí a dovednostech. Nejinak tomu bude i tento týden, kdy se rozhodnete pro nějaký zajímavý kurz, klidně v on-line podobě.

Býci, obklopte se lidmi stejného ražení, jako jste vy. Především osobami se stejným smyslem pro humor a názory na život. Jedině tak se vám podaří si udržet tento týden pozitivní náladu.

Blíženci, tyto dny budou důležitou úlohu hrát především city a vášně. Ať už se jedná o čerstvé vztahy, nebo manželství a rodinu. Dejte svým milovaným najevo, že vám na nich opravdu záleží. Obzvlášť dlouhodobý partner si vás bude chtít užít alespoň několik hodin večer.

Raci, v posledních dnech panuje mezi vámi a partnerem dusná nálada, a tak si tento týden více raději jděte každý po svém. Odpočinete si od sebe, a pokud to nepomůže, budete si muset konflikt vyříkat a nastavit jasná pravidla.

Lvi, čeká vás zřejmě důležitý rozhovor se šéfem. Nenechte se pokud možno unést emocemi, ale také se nedejte odbýt. Nakonec dosáhnete svého.

Panny, máte-li spadeno na něco, na co dlouho šetříte, přepadne vás chuť jít si to koupit právě tento týden. Pořádně to ale ještě uvažte. Možná se váš názor pozměnil.

Pro Kartářky světla Pet a Hel

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Beltain, oslava života a lásky…

Magická noc, noc velkých ohňů. Velká oslava lásky, plodnosti a přírody. To je Beltain. Noc, kdy tma předává pomyslnou vládu světlu. Dávný keltský svátek, který ...

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Šest pravidel pro čerpání energií na silových místech

Jezdím po různých místech Evropy čerpat energie, abych posílil svůj energetický potenciál a zkvalitnil své magické schopnosti. Dobrá energie daného místa se dá využít naplno, ...

Květen bez svateb?

První máj. Beltainskou noc lásky a oslavy. Tradice. Bez toho to nejde… Ať jsme pro celý další rok krásné, přitažlivé, žensky svůdné a šťastné! A ...
/ Články, květen, svatby

Deset zúsobů, jak si úspěšně šlapat po štěstí

DESET NÁVYKŮ, KTERÉ VEDOU K NEÚSPĚCHU V ŽIVOTĚ. Přemýšleli jste někdy, proč se některým lidem daří, na co sáhnou, a jiní přes veškeré úsilí ne a ne ...

Karta týdne 24.4.-30.4. Eso holí prověří, jak moc umíte zůstat sami sebou

Raci zahodí masky, Berani ovládnou sebediscipínu, Blíženci se opřou o své okolí, Panny si nasadí očistnou dietu, Vahám jde harmonie... Eso holí říká, že je ...

Týdenní horoskop 24.4.-30.4. Luna s Plutem prověří vztahy

V pondělí 24. dubna pomůže Merkur v sextilu s Marsem oddělit zrno od plev. Může se to týkat mnoha věcí, ale zejména informací. Nenechte se ...

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 20. 5. 2023

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 20.5. 2023 od 10h do 17h (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 na Malé ...

Víkendový horoskop: Luna s Venuší slibují příjemné chvíle

V pátek 21. dubna vstoupí Merkur do retrográdu. Počítejte se špetkou chaosu, větší pravděpodobnost je, že se něco rozbije, či ztratí. Luna v konjunkci s Merkurem a ...

Horoskop štěstí pro Býky (21.4.-21.5.)

Vztahové věci necháváte samovolně plynout. Jste potěšeni, že o vás partner jeví zájem. Měli byste se ale také chopit iniciativy a začít o vztah pečovat ...