Týdenní horoskop 8.2.-14.2. ve znamení Valentýna; kdo okouzlí druhé a koho čekají hádky?   

Vodnáři, tento týden vám radost a potřebné odreagování přinese zkrášlování vašeho domova. Vymalujte byt nebo zkuste sami vytvořit drobné dekorativní doplňky a ozdoby. Váhy, v citové oblasti se podívejte pravdě do očí. Nebude to pro vás sice moc příjemné, ale je to nezbytně nutné. Zbavte se všeho, co vám brání v rozletu. Co čeká o Valentýnském týdnu vás?

 

V pondělí 8. února bude vítězit rychlost. Konjunkce Slunce s Merkurem nese tvůrčí energie a bystrost. S tímto nábojem zvládnete i důležité zkoušky.

 

 

V úterý 9. února mohou konjunkce Luny s Plutem mámit naši příčetnost. Můžeme dostat chuť na alkohol a co víc, také flirtovat s neznámými objevy z internetu.

 

Ve středu 10. února nám bude první polovina dne připadat jako ve zlém snu. Ostré kvadratury Luny, Marsu a Uranu a konjunkce Saturnu dokážou naši hlavu zavalit lavinou starostí. Večer ale přinese výrazné zlepšení. Konjunkce Luny s Venuši nás obejme jemnou harmonii a láskou.

 

Ve čtvrtek 11. 2. vstoupí novoluní do znamení Vodnáře. Tento den si dávejte pozor na ledviny, pocítíte bolesti kloubů kolen a možná se vyskytnou otoky dolních končetin. Je dobré na pár dnů omezit silný čaj a kávu a méně solit. Naopak zvyšte příjem potravin bohatých na draslík.  Den si bude vyžadovat odpočinek. Také bude ve znamení pokušení porušovat pravidla a dopřát si cokoliv, co si jindy dokážeme odepřít.

 

Pátek 12. února vejde Luna do znamení Ryb a hodně lidí přejde chuť trhat jakékoliv rekordy. Ani pracovní, ani sportovní. Dopřejte si lenošení.

 

Sobota 13. února bude spíše o pohodové komunikaci a o navazování nových kontaktů. To bude práce konjunkce Merkuru s Venuši. Hodně spokojenosti pocítí hlavně ti, kteří potřebuji probudit vášeň a smysly. Každopádně opatrně s alkoholem. Konjunkce Luny s Neptunem varuje před svody vlastní fantazie.

 

Neděle 14. února vnese Luna vcházející ve znamení Berana náboj erotické energie. Příznivé sextily Marsu s Neptunem a Luny s Plutem dodají přátelskou atmosféru. Ta se hodí vždy a nejenom na Valentýna. Konjunkce Merkuru s Jupiterem pomůže zvýšit sexuální náboj, protože budeme sršet humorem a také se lehce škádlit, a to k lásce patří.

 

Milostné kouzlo pro přivolání lásky

Kouzlo pomáhá nalézt správného partnera, nebo vzbudit zájem opačného pohlaví. Můžete jej vykonat jakékoliv denní době. Budete potřebovat růžovou, červenou a bílou mašli, jasmínový olej, kadidlo a sušené růže. Mašle spleťte a na konec uvažte nejdřív jeden uzel a myslete přitom na svoji lásku. Na to, jak jste připraveni lásku dávat. Potom vytvořte uzel na druhém konci. Při tom myslete na to, co chcete od svého partnera dostávat. Vyhněte se přitom myšlence na někoho konkrétního.

Spletené provázky sebou noste tak dlouho, dokud nepotkáte svoji lásku. Pak je odevzdejte jednomu z živlů. Spalte, nebo pusťte po vodě, či rozstříhejte na malé kousíčky a předejte větru, jako chmýří.

Abyste umocnili vášeň ve vztahu, přidejte do postele pod matraci, pod prostěradlo, nebo do povlečení tyto bylinky, nebo jejich směs: prvosenku, dobromysl, myrhu, fialku, růže, mátu.

 

Hvězdy jsou ve znamení Vodnáře. Největšími hodnotami pro tyto osobnosti je svoboda a přátelství. Nemají rádi jednotvárnou práci, a pokud navíc musí poslouchat někoho jiného, moc dlouho v daném zaměstnání nevydrží. Jsou to snílci, kterým se bude lépe dařit na volné noze, kde si budou moci dělat to, co chtějí. Dobře se budou cítit jako humanitární pracovníci, ekologové, psychiatři či neurologové.

Vodnáři, tento týden vám radost a potřebné odreagování přinese zkrášlování vašeho domova. Vymalujte byt nebo zkuste sami vytvořit drobné dekorativní doplňky a ozdoby.

Ryby, přichází obtížné období, budete se cítit přetažení. Měli byste vypnout. Zajděte si do přírody nebo jen tak prolenošte volné dny s knihou či dobrým filmem.

Berani, pravděpodobně vás čeká konflikt s partnerem. Hlavním důvodem bude váš rozdílný názor na výchovu dětí. Připravte si pádné argumenty, abyste si dokázali prosadit svou.

Býci, budete muset vynaložit větší úsilí, abyste se domluvili se svým okolím. I když vám nikdo neubližuje, můžete ten pocit mít. Držte se zpátky.

Blíženci, je potřeba, abyste své původní plány přizpůsobili aktuálním okolnostem. Naštěstí to zvládnete celkem snadno. Vyhýbejte se lidem, kteří si z ostatních rádi dělají nevhodnou legraci. Zbytečně by vám zkazili náladu.

Raci, otevře se před vámi nový zájem, který zabere veškerý volný čas. Je docela možné, že se z nové záliby vyklube velký koníček.

Lvi, toužíte-li po úspěchu v kariéře, pak je vhodný čas ukázat, co ve vás je. Podaří se vám prosadit nějakou inovaci ve vaší práci.

Panny, všichni mají pocit, že by vám měli radit. Vůbec nechápou, že to nepotřebujete. Rázně a slušně všechny odmítněte, nebo se vám ze všech těch rad zamotá hlava.

Váhy, v citové oblasti se podívejte pravdě do očí. Nebude to pro vás sice moc příjemné, ale je to nezbytně nutné. Zbavte se všeho, co vám brání v rozletu.

Štíři, myslete na zdraví a zbytečně se nerozčilujte. Vaše koncentrace je narušená, pokud možno nedělejte zásadní rozhodnutí a snažte se být pozorní.

Střelci, těšte se na zajímavé setkání, které pro vás bude v mnoha ohledech inspirací. Máte velkou šanci vyhrát v nějaké loterii.

Kozorozi, obrňte se, čekají vás náročné okamžiky. Nejspíš budete muset nečekaně učinit životní rozhodnutí. Pak bude vše vycházet podle vašich představ.

 

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Horoskop na červenec

Berani, prožijete pěkné dny, vaše vztahy se upevní. Býci, čeká vás měsíc plný zážitků. Získáte inspiraci, kterou budete moci využít ve své práci. Raci, Zamyslete ...

Týdenní horoskop 27.6.-3.7. Čím nás potěší novoluní v Raku?

V pondělí 27.6. přinese konjunkce Luny s Merkurem skvělou zprávu pro lidi, kteří se nebojí letních aktivit. Vše půjde rychle a efektivně. V úterý 28.6. nese ...

Víkendový horoskop: Mars se Saturnem potěší dobré výsledky!

Odvážný Mars požene svou energií k chuti věřit si a přísný, ale moudrý Saturn v sextilu 24.6.-30.6.) dá pocítit, zač je toho loket. Může se ...

Oko štěstí

Vychází k ochraně vašeho štěstí mocné Oko štěstí nazar Před čím vás bude chránit? Před všemi nepřejícími a závistivými pohledy. Tento amulet má neobvyklou sílu odvrátit ...

Horoskop štěstí pro Raky (22.6. – 22.7.)

Milí Raci, co vás čeká v následujícím měsíci? Jste přitažliví a vtipní, o zájem opačného pohlaví nouzi nemáte. Když se ale s někým sblížíte, odradíte ho ...

Karta týdne 20.6.-26.6. je Velekněžka – anděl strážný vašeho osudu

Berani, Velekněžka je pro vás kartou šance. Býci, řiďte se intuicí. Střelci, žena, se kterou se setkáte bude mít důležitou úlohu ve vašem životě. Lvi, ...

Týdenní horoskop 20.6.-22.6. Jak pocítíme slunovrat?

V pondělí 20.6. zapříčiní sextil Merkuru s Jupiterem, že budou všichni spěchat. Kvůli tomu nebude nouze o hádky, či omyly a zmatky. Tento den se můžete pro něco radikálně rozhodnout ...

Ravenovy horoskopy od 18.6. do 31.7.2022

Beran Berani budou mít celkem napilno. Vypadá to, že se postupně uklidní napětí v práci, což bude pro rohaté znamení zadostiučinění, přijde i dobrá zpráva ...
/ Články

Víkendový horoskop: Venuše s Neptunem vzbudí žízeň po tajemnu

Páteční trigon Luny s Merkurem a sextil s Jupiterem uvolní napětí a zlepší náladu i těm, kteří musí zůstat v práci. Sobotní kvadratura Luny s ...

Andělský horoskop od 17. 6. do 16. 7.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Pravděpodobně se v mysli vracíte k dávným vzpomínkám. Jistě máte co rekapitulovat, ale teď se dívejte spíše dopředu ...