Týdenní horoskop 8.2.-14.2. ve znamení Valentýna; kdo okouzlí druhé a koho čekají hádky?   

Vodnáři, tento týden vám radost a potřebné odreagování přinese zkrášlování vašeho domova. Vymalujte byt nebo zkuste sami vytvořit drobné dekorativní doplňky a ozdoby. Váhy, v citové oblasti se podívejte pravdě do očí. Nebude to pro vás sice moc příjemné, ale je to nezbytně nutné. Zbavte se všeho, co vám brání v rozletu. Co čeká o Valentýnském týdnu vás?

 

V pondělí 8. února bude vítězit rychlost. Konjunkce Slunce s Merkurem nese tvůrčí energie a bystrost. S tímto nábojem zvládnete i důležité zkoušky.

 

 

V úterý 9. února mohou konjunkce Luny s Plutem mámit naši příčetnost. Můžeme dostat chuť na alkohol a co víc, také flirtovat s neznámými objevy z internetu.

 

Ve středu 10. února nám bude první polovina dne připadat jako ve zlém snu. Ostré kvadratury Luny, Marsu a Uranu a konjunkce Saturnu dokážou naši hlavu zavalit lavinou starostí. Večer ale přinese výrazné zlepšení. Konjunkce Luny s Venuši nás obejme jemnou harmonii a láskou.

 

Ve čtvrtek 11. 2. vstoupí novoluní do znamení Vodnáře. Tento den si dávejte pozor na ledviny, pocítíte bolesti kloubů kolen a možná se vyskytnou otoky dolních končetin. Je dobré na pár dnů omezit silný čaj a kávu a méně solit. Naopak zvyšte příjem potravin bohatých na draslík.  Den si bude vyžadovat odpočinek. Také bude ve znamení pokušení porušovat pravidla a dopřát si cokoliv, co si jindy dokážeme odepřít.

 

Pátek 12. února vejde Luna do znamení Ryb a hodně lidí přejde chuť trhat jakékoliv rekordy. Ani pracovní, ani sportovní. Dopřejte si lenošení.

 

Sobota 13. února bude spíše o pohodové komunikaci a o navazování nových kontaktů. To bude práce konjunkce Merkuru s Venuši. Hodně spokojenosti pocítí hlavně ti, kteří potřebuji probudit vášeň a smysly. Každopádně opatrně s alkoholem. Konjunkce Luny s Neptunem varuje před svody vlastní fantazie.

 

Neděle 14. února vnese Luna vcházející ve znamení Berana náboj erotické energie. Příznivé sextily Marsu s Neptunem a Luny s Plutem dodají přátelskou atmosféru. Ta se hodí vždy a nejenom na Valentýna. Konjunkce Merkuru s Jupiterem pomůže zvýšit sexuální náboj, protože budeme sršet humorem a také se lehce škádlit, a to k lásce patří.

 

Milostné kouzlo pro přivolání lásky

Kouzlo pomáhá nalézt správného partnera, nebo vzbudit zájem opačného pohlaví. Můžete jej vykonat jakékoliv denní době. Budete potřebovat růžovou, červenou a bílou mašli, jasmínový olej, kadidlo a sušené růže. Mašle spleťte a na konec uvažte nejdřív jeden uzel a myslete přitom na svoji lásku. Na to, jak jste připraveni lásku dávat. Potom vytvořte uzel na druhém konci. Při tom myslete na to, co chcete od svého partnera dostávat. Vyhněte se přitom myšlence na někoho konkrétního.

Spletené provázky sebou noste tak dlouho, dokud nepotkáte svoji lásku. Pak je odevzdejte jednomu z živlů. Spalte, nebo pusťte po vodě, či rozstříhejte na malé kousíčky a předejte větru, jako chmýří.

Abyste umocnili vášeň ve vztahu, přidejte do postele pod matraci, pod prostěradlo, nebo do povlečení tyto bylinky, nebo jejich směs: prvosenku, dobromysl, myrhu, fialku, růže, mátu.

 

Hvězdy jsou ve znamení Vodnáře. Největšími hodnotami pro tyto osobnosti je svoboda a přátelství. Nemají rádi jednotvárnou práci, a pokud navíc musí poslouchat někoho jiného, moc dlouho v daném zaměstnání nevydrží. Jsou to snílci, kterým se bude lépe dařit na volné noze, kde si budou moci dělat to, co chtějí. Dobře se budou cítit jako humanitární pracovníci, ekologové, psychiatři či neurologové.

Vodnáři, tento týden vám radost a potřebné odreagování přinese zkrášlování vašeho domova. Vymalujte byt nebo zkuste sami vytvořit drobné dekorativní doplňky a ozdoby.

Ryby, přichází obtížné období, budete se cítit přetažení. Měli byste vypnout. Zajděte si do přírody nebo jen tak prolenošte volné dny s knihou či dobrým filmem.

Berani, pravděpodobně vás čeká konflikt s partnerem. Hlavním důvodem bude váš rozdílný názor na výchovu dětí. Připravte si pádné argumenty, abyste si dokázali prosadit svou.

Býci, budete muset vynaložit větší úsilí, abyste se domluvili se svým okolím. I když vám nikdo neubližuje, můžete ten pocit mít. Držte se zpátky.

Blíženci, je potřeba, abyste své původní plány přizpůsobili aktuálním okolnostem. Naštěstí to zvládnete celkem snadno. Vyhýbejte se lidem, kteří si z ostatních rádi dělají nevhodnou legraci. Zbytečně by vám zkazili náladu.

Raci, otevře se před vámi nový zájem, který zabere veškerý volný čas. Je docela možné, že se z nové záliby vyklube velký koníček.

Lvi, toužíte-li po úspěchu v kariéře, pak je vhodný čas ukázat, co ve vás je. Podaří se vám prosadit nějakou inovaci ve vaší práci.

Panny, všichni mají pocit, že by vám měli radit. Vůbec nechápou, že to nepotřebujete. Rázně a slušně všechny odmítněte, nebo se vám ze všech těch rad zamotá hlava.

Váhy, v citové oblasti se podívejte pravdě do očí. Nebude to pro vás sice moc příjemné, ale je to nezbytně nutné. Zbavte se všeho, co vám brání v rozletu.

Štíři, myslete na zdraví a zbytečně se nerozčilujte. Vaše koncentrace je narušená, pokud možno nedělejte zásadní rozhodnutí a snažte se být pozorní.

Střelci, těšte se na zajímavé setkání, které pro vás bude v mnoha ohledech inspirací. Máte velkou šanci vyhrát v nějaké loterii.

Kozorozi, obrňte se, čekají vás náročné okamžiky. Nejspíš budete muset nečekaně učinit životní rozhodnutí. Pak bude vše vycházet podle vašich představ.

 

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...