Týdenní horoskop 7.9.-13.9. Kdo se bude poměřovat s druhými a kdo raději zadělá na chléb a proč?

Vodnáři se dozvědí i to, co vědět nechtěli. Váhy dají těsto do díže. Berany čeká velká událost. Raci si spní přání. Co čeká tento týden vás?

Pondělí 7. září bude pohádkový den. Hlavně pro vaše plány. Zmizí rychleji, než se stihnete ohlédnout. Luna v konjunkci s Uranem ale nenese nic zlého, jenom učí myslet kreativně a být flexibilní. Pečlivé a trpělivé Panny s dobrý vkusem ocení hezky sladěné věci – ať už v oblečení, nebo v domácnosti. Potrpí si na kvalitní potraviny a čistotu. Budou většinou velmi praktické a s nohama pevně na zemi. Na všem, co dělají, si dají velmi záležet a bude na ně spolehnutí.

V úterý 8. září se naleznete! Trigony Luny s Plutem a Saturnem přimějí více rozumět vlastním potřebám a nalézt tu správnou cestu k jejich realizaci.

Ve středu 9. září půjde vše jako po drátku. Na své si přijdou všichni, kteří si potrpí na situace, které lze racionálně předvídat. Příznivé aspekty Luny, Venuše, Merkuru a skvělý trigon Slunce s Jupiterem odmění dobrou organizaci. Nebojte se také sjednávat výhody pro sebe, různé bonusy, slevy a podobně.

Čtvrtek 10. září se hlásí se žlutým semaforem. Mars vejde do retrográdu a kvadratury Luny se Sluncem a Jupiterem náladu nepřidají.

Naše babičky tento den pekly čerstvý chléb. Všude muselo být čisto, útulno, pořádek a klid, aby kynul do štěstí. Domem zavoněl a nejedlo se téměř nic jiného. Vždyť byl zadělaný tradičně a s láskou a kdo ho jedl, příjmal s ním i požehání.

Ps.: Když do těsta na kg mouky přidáte čtyři strouhané, vařené brambory, bude tak vláčný, že by vydržel i týden měký. Ale to by musel trkat.

Jedenáctého září bylo skvělým dnem pro zasazení stromků, nebo keřů. Tento den si hospodyně oblékla něco modrého na sebe, nebo něčím modrým ozdobila stůl, aby se doma držela dobrá nálada. V centru pozornosti byl domov, děti a rodina.

V pátek vejde Luna do znamení Raka a k tomu se přidá opozice Slunce s Neptunem. V práci nasaďte úsměv č. tři a špunty do uší a lidi kolem neberte vážně. Budou mít potřebu vás a vše kolem řešit víc, než jindy, hlavně emotivně a někdy ne v dobrém. Možná si večer dopřejte sklenku něčeho dobrého s někým milým na zlepšení smutné nálady a naplánovaní hezké odměny za to, že jste se nedali strhnout do laviny malicherností.

V sobotu si každý najde to své, ale den přeje hlavně obchodům. Neděle bude nebývale příjemná a v dobrých energiích. Dá se naplánovat odlehčený jídelníček i nějaká příjemná sportovní aktivita.

 

Máme před sebou druhý zářijový týden plný očekávání.

Panny, nedopusťte, aby se doma tento týden množily zbytečné hádky. Jasně řekněte, kdo je v právu, a spor ukončete.

Váhy, dopřejte si to, po čem toužíte. Své přání nechte pomyslně kynout společně s těstem na chleba. Zvedne vám to náladu a svět budete vidět pozitivněji a bude chutnat všem.

Štíři, čekají vás klidné dny. I když budete v práci, nemusíte se přetrhnout. Vše má svůj čas.

Střelci, kdo z vás má nějakou moc, bude mít nutkání si ji poměřovat s někým ještě silnějším. Zakládáte si tím ale na pořádný malér.

Kozorozi, něco vás stále nutí k aktivitě. Čas ale nevěnujte kariéře, zaměřte se spíše na to, co vás baví.

Vodnáři, partner vám o sobě vyzradí věci, které byste raději nevěděli. Je třeba zachovat si chladnou hlavu a postupně se s tím vyrovnat.

Ryby, v tyto dny si užíváte a je vám jedno, kde a s kým jste. Jen se mějte na pozoru před planými sliby a hezkými řečmi.

Berani, čeká vás velká událost. Děláte si zbytečné obavy, vše zvládnete s přehledem. Zásadní změna nastane v milostné oblasti.

Býci, máte ve zvyku bavit se na cizí účet, ale v následujících dnech se toho raději vyvarujte. Mohli byste se dostat do trapné situace.

Blíženci, zjistíte, že vaše životní tempo není tak závratné, jak si myslíte, a že ztrácíte spoustu času zbytečnostmi.

Raci, splní se vám dávné přání. Na obzoru se totiž rýsuje nabídka zajímavé perspektivní práce.

Lvi, bude se vám dařit nejen v práci, ale i ve vztahu s partnerem a rodinou. Navíc přichází období příznivé pro poznávání nových míst.

Pro Kartářky světla Pet a Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Kominíci nosí štěstí…

… a může být i jen jeden. Potkala jsem ho. Šel si volně a svobodně ulicí, na rtech lehký úsměv, který se prohloubil, když si ...

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – KARMICKÉ SLUNCE VE STŘELCI

Karmické SLUNCE Co si mají splnit Střelci Střelci chtějí spasit svět, stávají se psychologové, lékaři, kněží, sociální pracovníci, profese pomáhající druhým... Slunce v našem horoskopu je ...

Víte, jak si získat Střelce?

Jsou to Střelci, kteří pro milovanou osobu udělají vše. Když ale ucítí stín pochybností, potřebují zničeho nic odejít a začít někde nanovo. A takové tendence ...

Horoskop štěstí pro Střelce (23.11. – 21. 12)

Kousavé a jedovaté poznámky od vašeho partnera vám berou energii a radost ze života. Je načase se ozvat a vyříkat si vše, co dělá doma ...
/ Články

Týdenní horoskop 21.11.-27.11. Co nese novoluní ve Střelci?

Venuše ve znamení Střelce zajistí hodně společenských aktivit. Bavte se, navazujte nové známosti a plánujte cesty. Můžete být víc zahlceni informacemi různého typu, včetně pomluv ...

Víte, co o vás prozradí hodina vašeho narození?

24:00 – 1:59 Tak, jak se jeden den stává druhým, stejně tak nenápadně, avšak vytrvale našlapují ve svém životě lidé narození na prahu nového dne ...

Víkendový horoskop: Mars s Neptunem zaperlí. Chce to nadhled

V pátek 18.11. dodá potřebnou energii sextil Slunce s Plutem. Snažte se předcházet slovním rozepřím, které by určitě zkazily náladu i vztahy s blízkými. Raději ...

Andělský horoskop od 18. 11. do 17. 12.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Dobře uděláte, když se postavíte za své blízké. Kdosi s nimi nejedná fér a vám se ...

Příběh tří nalezených karet zrcadlený v osudu

Jsou věci mezi nebem a zemí. Kartářka Marie se nám svěřila, jak s ní komunikují její andělé průvodci pomocí symbolů nalezených na cestě. Tři mariášové ...

Magická sedmička v kruzích našich životů

Říká se sedmé nebe, sedm kruhů pekla, sedmero krkavců, sedm trpaslíků, sedm pádů, sedm let neštěstí při rozbitém zrcadle. V absinthu je sedmero druhů kvítí, ...