Týdenní horoskop 6.7.-12.7. Kdo nedokáže vypnout a kdo v sobě objeví šelmu?

V pondělí 6. července bude náročnější, svátky ne svátky vypustit povinnosti z hlavy.  Konjunkce Luny, Pluta a Saturna Vás může zaplavit pocitem nedodělané hromady věci k vyřízení. Naštěstí konjunkce Luny a Jupitera nakonec pomůže vyvléct se z toho všeho. Nejlepší by bylo vytvořit si seznam a postupně odškrtávat. Váhy budou úspěšně koordinovat, jako o život, Kozorozi mohou být podráždění, Raci si budou vědět rady, když se nedají strhnout ostatními.

 

V úterý 7. července kvadratura Luny s Uranem prověří, jak moc na sobě umíme pracovat a jak moc zvládáme techniku pozitivních afirmací. Třeba se povede, a nakonec vykouzlí báječný den. Ač se na vás pohrne záplava novinek a ne všechny se musí líbit, je dobré si umět udělat hezky a přívětivě v sobě. Zkouška to bude pro Panny.

 

Ve středu 8. července kvadratura Merkur Mars probere z iluzí. Opravdu nelze dělat několik věcí současně. Je to o nervy a stejně to nikam nevede.

 

Ve čtvrtek 9. července bude Luna v Rybách a Slunce ve znamení Raka. Tento den pravděpodobně zasvětíte rozjímání o tom, jak si dopřát větší či menší příjemnosti. Střelci se do toho pustí již s několikátou kávou, zato budou úspěšní. V rozjímání. Činy teprve čekají.

 

V pátek 10. července příznivé aspekty Luny, Slunce, Jupitera a Pluta příjemně vyladí, uklidní nervy a city. Jedním slovem pomohou. Dáte si do klidu tělo a psychiku.  Hodně lidí bude snít o romantických příhodách, milostném s planutích. Ve své fantazii budou obcestovávat celý svět a lovit chvíle, na které se nezapomíná. Konjunkce Luny a Neptuna k tomu ještě bude vábit k záletům s někým, kdo umí dokonale učarovat.

 

V sobotu budete mít problém udržet se doma a v neděli i přes počáteční chaos začnete plánovat.

Hvězdy jsou ve znamení Raka. Jeho citlivá a empatická povaha si zakládá na tom, co jí říkají pocity. Láska pro něj znamená hodně. Vyznává tradiční hodnoty pro rodinný život. Tento týden se snažte vyhýbat všem možným sporům. Každý má právo na svůj názor. I když vaše smýšlení jde jiným směrem, zkuste střet ustát. Vzalo by vám to jen náladu.

Lvi, v poslední době se pro vás stala práce prioritou a váš partner a rodina to začínají pociťovat. Nedostatek sdílených chvil způsobuje, že se vaše vztahy ochlazují. Začnete pracovat na změně.

Panny, svých starostí budete mít nad hlavu a i když jste vždy ochotní pomoci, odmítnete plnit povinnosti jistého člena rodiny. Jste známí pro svou velkorysost a mnozí toho zneužívají.

Váhy, vaše atraktivita přinese pocit zamilovanosti a úspěchy v sexuální oblasti. Budete si užívat bezstarostného života, objevíte v sobě šelmu a zapomenete na veškerá pravidla.

Šíři, podezřívavost milované polovičky pro vás bude těžko pochopitelná. Přesto se budete snažit a s trpělivostí partnerovi systematicky dokážete, že vám může stoprocentně důvěřovat.

Střelci, pozor na lidi z vašeho okolí, kteří vynikají v citovém vydírání. Bude těžké jim nepodlehnout. Jedině racionální argumentace je může zarazit.

Kozorozi, i když vás tyto dny vybízí, abyste utráceli a užívali si života, musíte se v tomto ohledu držet zpátky. Finanční rezervy se doplňují obtížně.

Vodnáři, rodina je pro vás tím nejdůležitějším a máte v ní obrovské štěstí ve formě bezpodmínečné lásky a podpory. I tentokrát se postaví za vás a vaše rozhodnutí, přestože možná nebylo nejšťastnější.

Ryby, blízké kamarádství s osobou opačného pohlaví bude okolí vnímat jako začátek milostného vztahu. Přestože se vám tento pohled zdá směšný, možná byste se nad tím měli zamyslet.

Berani, rozhodnutí, před které budete postaveni, vás přivede do nepříjemné situace. Radu a podporu naleznete u svých nejbližších.

Býci, vaše pracovní nasazení se zamlouvá nadřízeným, blízkým však už méně. Rezervujete si více času a energie na své nejbližší.

Blíženci, veškeré plány, které jste v těchto dnech měli, dopadnou jinak, než jste čekali. Bohužel někdy je to nevyhnutelné.

Pro Kartářky světla Pet a  Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Horoskop na červenec

Berani, prožijete pěkné dny, vaše vztahy se upevní. Býci, čeká vás měsíc plný zážitků. Získáte inspiraci, kterou budete moci využít ve své práci. Raci, Zamyslete ...

Týdenní horoskop 27.6.-3.7. Čím nás potěší novoluní v Raku?

V pondělí 27.6. přinese konjunkce Luny s Merkurem skvělou zprávu pro lidi, kteří se nebojí letních aktivit. Vše půjde rychle a efektivně. V úterý 28.6. nese ...

Víkendový horoskop: Mars se Saturnem potěší dobré výsledky!

Odvážný Mars požene svou energií k chuti věřit si a přísný, ale moudrý Saturn v sextilu 24.6.-30.6.) dá pocítit, zač je toho loket. Může se ...

Oko štěstí

Vychází k ochraně vašeho štěstí mocné Oko štěstí nazar Před čím vás bude chránit? Před všemi nepřejícími a závistivými pohledy. Tento amulet má neobvyklou sílu odvrátit ...

Horoskop štěstí pro Raky (22.6. – 22.7.)

Milí Raci, co vás čeká v následujícím měsíci? Jste přitažliví a vtipní, o zájem opačného pohlaví nouzi nemáte. Když se ale s někým sblížíte, odradíte ho ...

Karta týdne 20.6.-26.6. je Velekněžka – anděl strážný vašeho osudu

Berani, Velekněžka je pro vás kartou šance. Býci, řiďte se intuicí. Střelci, žena, se kterou se setkáte bude mít důležitou úlohu ve vašem životě. Lvi, ...

Týdenní horoskop 20.6.-22.6. Jak pocítíme slunovrat?

V pondělí 20.6. zapříčiní sextil Merkuru s Jupiterem, že budou všichni spěchat. Kvůli tomu nebude nouze o hádky, či omyly a zmatky. Tento den se můžete pro něco radikálně rozhodnout ...

Ravenovy horoskopy od 18.6. do 31.7.2022

Beran Berani budou mít celkem napilno. Vypadá to, že se postupně uklidní napětí v práci, což bude pro rohaté znamení zadostiučinění, přijde i dobrá zpráva ...
/ Články

Víkendový horoskop: Venuše s Neptunem vzbudí žízeň po tajemnu

Páteční trigon Luny s Merkurem a sextil s Jupiterem uvolní napětí a zlepší náladu i těm, kteří musí zůstat v práci. Sobotní kvadratura Luny s ...

Andělský horoskop od 17. 6. do 16. 7.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Pravděpodobně se v mysli vracíte k dávným vzpomínkám. Jistě máte co rekapitulovat, ale teď se dívejte spíše dopředu ...