Týdenní horoskop 4.1.-10.1. Kdo si nechá na Tři krále věštit a kdo posílí lásku?

Střelci, pozor na lidi z vašeho okolí, kteří vynikají v citovém vydírání. Bude těžké jim nepodlehnout. Jedině racionální argumentace je může zarazit. Ryby, když nahlas přiznáte, že se vám do ničeho nechce, bude to velice upřímné. Vezmete tím vítr z plachet lidem, kteří vedou motivační řeči a autoritativně vysvětlují, co máte dělat… Co čeká vás?

V pondělí 4. ledna se o dobrou náladu postarají příznivé trigony Luny se Sluncem, Merkurem a Plutem. Těm, kterým chybí láska a štěstí může opozice Luny s Neptunem přinést pocity tesknoty.

 

Čtvrtý leden býval dnem rodiny, a proto bylo potřeba věnovat co nejvíce času právě našim blízkým. Také se pro štěstí rituálně vyšívaly monogramy na rodinné prádlo, povlečení, ručníky, či ubrusy.

 

Úterý 5. ledna se podíváme na zoubek našim tužbám. Na svědomí to bude mít konjunkce Merkura s Plutem. Díky příznivým aspektům Luny se nás bude převážně držet dobrá nálada.

Tento den se lidé více věnovali zvířatům a chystali jim potravu, třeba do krmítek. Psům se dělaly placky z masa a mouky, aby byli zdraví. A také se zapalovaly svíce zasvěcené živlu ohně.

 

Ve středu na Tři krále bude ideální den pro odpočinek. Slunce vejde do znamení Raka a vzbudí pocit, že se na nás nahrnulo hodně práce a pořád někde něco utíká. Proto se raději šetřete. Mars vejde do znamení Býka a přinese pro změnu chuť něco dobrého vytvořit v kuchyni.

 

Den tříkrálový byl ideální pro všechny možné věštby. Také se mohly odetnout větvičky jalovce a zdobit jimi domov pro štěstí.

 

Ve čtvrtek 7. ledna přijdou nepříjemné kvadratury Luny s Plutem, Merkurem, Saturnem, Jupiterem a opozice Uranu přinese tvrdé probuzení do každodenní reality.

 

Sedmého však byl ideálním dnem pro zábavu. Dělalo se rituál osívání. Lidé vzali hrst obilí, či jiných zrn, nebo jejich směs a házeli je na dům se slovy: „Pro žijící, pro milující, pro zdraví a ochranu.“ Zrna se pak neuklízela, ale zůstala jako oběť pro domovníčky. Také se mohla použít čočka pro to, aby se doma držely peníze.

 

V pátek 8. ledna vejde Merkur do znamení Vodnáře a Venuše vejde do znamení Kozoroha. Sextil Slunce s Neptunem a všechny tyto příznivé aspekty nám mohou dovolit se uvolnit a odpočívat.

 

Sobota bude přát především vášnivé lásce. V neděli se vrátíme z nebeských výšin na zem.

Co čeká první týden nového roku jednotlivá znamení?

Hvězdy jsou stále ve znamení Kozoroha. Mezi jejich slabou stránku patří mnohdy lakomost, která dokáže vzrůst do obrovských rozměrů. Snaží se věci dělat přesně, což vede k puntičkářství. V lásce bývají věrní. Přesto manželství těchto zrozenců nebývá příliš šťastné, protože jej uzavírají většinou z rozumu. Zklamání z manželství a mnohé nepřátelské spory, vedou v pozdějších letech k zatrpklosti.

Kozorozi, tento týden vás mile překvapí partner. Ukáže, že vás chápe daleko víc, než jste si mysleli. Když mu dáte najevo, že jste si toho všimli a že to dokážete ocenit, uděláte pro další vývoj vztahu opravdu hodně.

Vodnáři, budete mít tendenci jednat neuváženě a riskovat. Může se vám stát, že se necháte vmanévrovat do nevýhodné situace, z které už nedokážete vy couvat.

Ryby, když nahlas přiznáte, že se vám do ničeho nechce, bude to velice upřímné. Vezmete tím vítr z plachet lidem, kteří vedou motivační řeči a autoritativně vysvětlují, co máte dělat.

Berani, pořád čekáte, kdy vaši snahu někdo ocení. Nebylo by lepší, kdybyste si uvědomili, že to není tak důležité? Je přece hlavní, abyste byli spokojení vy.

Býci, daří se vám všechno, na co jen sáhnete. Štěstí máte zejména v mezilidských vztazích. Bez problémů najdete společnou řeč s lidmi, kteří vám mohou teď nebo v budoucnu pomoci.

Blíženci, vaše přání se budou plnit rychleji, než byste očekávali. Je proto vhodné dobře vážit své touhy a záměry. A pamatujte, vyřčené slovo se jen těžce bere zpět.

Raci, jste neobvykle ambiciózní a v práci se dokážete prosadit. Sami nevíte, kde se to ve vás bere, ale dravost vítězí a vy prostě musíte dosáhnout svého.

Lvi, využijte nové pracovní perspektivy, které se před vámi otevírají, a směle po nich sáhněte. Toho, co na to řeknou doma, se nebojte. Budete mít od nich podporu.

Panny, okolí vás bere jako člověka, na kterého se může spolehnout. Snažte se nikoho nezklamat a pomoci alespoň radou.

Váhy, vaše ctižádost vám pomáhá v plnění cílů, ale na druhou stranu vám ubližuje mezi kolegy v práci. Rozhodněte se, co je pro vás důležitější.

Štíři, najednou přesně uvidíte to, co chcete a jasně vidíte i cestu, jak toho dosáhnete. Navíc se nemusíte bát nedorozumění. Partner se postaví na vaši stranu s ujištěním, že pro vás udělá všechno, co jen půjde.

Střelci, pozor na lidi z vašeho okolí, kteří vynikají v citovém vydírání. Bude těžké jim nepodlehnout. Jedině racionální argumentace je může zarazit.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: S Lunou a Uranem okusíte nové

Luna v konjunkci s nepředvídatelným  Uranem ukáže všechny možné jiné cesty, než ty, které máte důvěrně prozkoumané. Vábit vás bude vše nové a nepoznané. Noví lidé, nové ...

Sny o úmrtí blízké osoby, o nahotě, o zesnulých… Co znamenají?

Lidé během  svého života prospí více než čtvrt století. Spánek a snění jsou totiž nepostradatelné pro náš organizmus. Pomohou urovnat informace získané během dne, ...

Jste připraveni slyšet pravdu?

O svém osudu každý rozhoduje sám za sebe. Toto je jeden z mnoha příběhů mých klientů. Chtít vědět víc! Před lety mě požádala o výklad ...

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům: KARMICKÉ SLUNCE V RYBÁCH

Proč se Rybám děje to, čím prochází může objasnit naše karmaložka Olívie. Karmické SLUNCE Karmické Slunce ukazuje cestu jiného charakteru, cestu k osvícení, ukazuje způsob, kterým ...

Horoskop štěstí pro Ryby (21.2.-30.3.)

Po pracovní stránce se vám tento měsíc bude opravdu dařit. Když chcete, umíte zabrat a věci dodělat, i kdybyste měli pracovat přes čas. Velký problém ...

Pouť do nitra

 Mluvíte někdy sami se sebou? Tedy vnitřně… Že ne…? Nejvyšší čas s tím začít. Dáváme tím sobě i všem neviditelným, duchovním, spirituálním bytostem, co jich ...

Týdenní horoskop 20.2.-26.2. Co nese novoluní v Rybách?

V pondělí 20. února nastane novoluní ve znamení Ryb. Tento den se bude dost měnit nálada. Můžete létat v oblacích, ale také se potácet ve ...

Jak si získat Rybu?

V neděli 19. února vejde Slunce do znamení Ryb. Začíná období, kdy budeme žít obklopeni láskou. Pozornost věnujte nejprve sobě a potom svým blízkým. Láska ...

Víkendový horoskop: Co nesou Venuše a Slunce v Rybách?

Merkur v sextilu s Jupiterem a Venuše v Rybách proženou mnohé páry po parketech sálu, sjezdových slalomech zasněžených hor, či po prodejních plochách obchodních domů ...

Andělský horoskop od 17. 2. do 16. 3.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Jisté plány vám nyní nejdou úplně dotáhnout do konce přesně podle vašich představ. Bude třeba si ...
/ Články