Týdenní horoskop 26.9.-2.10. Venuše pomůže v divokých začátcích

V novém týdnu nám Venuše pomůže v komplikovaných a divokých začátcích

V pondělí 26.9. větší opozice Slunce s Jupiterem vcelku příznivý den pro zařizování různých důležitých věcí. Hvězdy přejí navazování spolupráce, komunikování a domlouvání projektů a výpravnějších akcích. Důležité schůzky budou přínosné.

 

26. září – trigon Luny se Saturnem učí jak šetřit peníze a jak vydělávat.

Můžete si vytvořit minci hojnosti. Připravte si minci raženou v roce vašeho narození. Očistěte jít tak, že ji na noc necháte ve sklence s vodou se solí. Další den vytáhnete minci a říkejte si: jsem bohatá, mám hodně peněz, které si mě sami nachází a přichází mi do cesty. Nyní si přitiskněte minci na čelo mezi obočí a vnímejte, jak vás naplňuje energie z vaší čakry 3.oka. Nakonec ji obalte kouskem červeného materiálu a vložte do peněženky. Dokud tam bude, moc talismanu bude chránit vaše peníze a přitáhne nové.

 

V úterý 27.9. budete mít díky trigonu Merkuru s Plutem možnost získat převahu, či obrátit věci ve svůj prospěch v jakési složitější situaci. Ten, kdo projeví kreativitu, hodně získá.

Ve středu 28.9. nám zajistí trigon Marsu se Saturnem spoustu emocionálních dojmů. V citové oblasti se bude hodně dít a hvězdy varují před žárlivostí a pomluvami.

Ve čtvrtek 29.9. vejde Venuše do znamení Vah, kde se jí dobře daří. Snažte se hledat řešení různých nedorozumění a nacházet společnou řeč, ať už doma, nebo v práci. Navazování vztahů a nových známostí si však půjde vlastní cestou. Luna v opozici Uranu a v kvadratuře se Saturnem připomíná, že co se škádlívá, to se rádo mívá. Začátky nových známostí mohou být divoké a složité, ale i tak to může věštit spokojenou budoucnost. Trigon Luny s Neptunem a sextily k Merkuru změní hněv na sympatie a erotické okouzlení.

V pátek 30.9. se rozloučíte v dobré náladě se zářím. O pozitivní vyladění se postará Luna vcházející do znamení Střelce v trigonu k Jupiteru a v sextilu k Venuši a Slunci. Odpolední setkání, rande, či káva s přáteli budou plynout v příjemném tónu.

V sobotu 1.10. přeje opozice Venuše s Jupiterem rychlému seznamování, navazování nových známostí a řešení problémů v přátelské rovině. Zároveň nabádá k větší uvážlivosti s výdaji za krásu.

Zato neděle 2.10. bude skvělým dnem pro nakupování, protože Merkur konečně vyjde z retrográdní fáze.

 

 

Hvězdy jsou ve znamení Vah.Zrozenci Vah jsou intelektuálně založení lidé jemné povahy, v životě usilují o harmonii a soulad. Mají smysl pro férovou hru. V každé činnosti usilují o klid a rovnováhu, spěchu a stresu se vyhýbají. Z toho pramení jejich nerozhodnost. Často si nemohou vybrat mezi protichůdnými názory a hledají kompromisy.

Váhy, tento týden můžete narazit na kolegy, se kterými je spolupráce opravdu obtížná. Dejte průchod emocím a hned budou vědět, co mají dělat.

Štíři, nedávné spory s partnerem jsou sice skoro pryč, ale následky stále zůstávají. Je jasné, že vše nemůže zmizet jako mávnutím kouzelného proutku. Budete se muset snažit, aby se vše pomalu navrátilo do původních kolejí.

Střelci, přestože se budete s někým chtít domluvit po dobrém, tento týden to nevyjde. Dotyčná osoba vám nevyjde vůbec vstříc.

Kozorozi, máte velkou šanci, že bez úhony přežijete jisté nástrahy na pracovišti. Pravděpodobně se bude jednat o nějaké nevyřízené účty mezi vámi a někým z kolegů. Snažte se udržet své nervy na uzdě.

Vodnáři, možná vás něco trápí, ale nechcete si nikomu stěžovat. Přesto byste se měli někomu svěřit, aby se vám ulevilo.

Ryby, jakmile se v milostném vztahu přestanete podceňovat, hned bude všechno jinak. Zachovejte si svůj styl a tvář, potom bude vše daleko jednodušší nejen pro vás, ale i pro vašeho partnera.

Berani, snažte se zachovat klid a nepokazte si slibně se vyvíjející se známost. Jakmile malinko zmírníte, i váš partner se uklidní.

Býci, bude dobré, když si najdete chvilku na někoho, kdo vás požádá o radu nebo pomoc. Zřejmě je totiž v koncích a neví si rady. Vy pro něj můžete představovat poslední záchranu.

Blíženci, vyvarujte se arogance, buďte trpěliví a dostane se vám odměny. Snažte se krotit i nespokojené brblání, zbytečně tím proti sobě popuzujete lidi.

Raci, nedostatek energie se projeví na vaší náladě a také na touze udělat si pár dní volno. Uvažovat budete navíc o tom, že pojedete sami a své nejbližší necháte doma.

Lvi, tento týden si udělejte čas na své blízké, kteří za vámi přijdou s problémem nebo s prosbou o radu. Je to pro ně dost důležité.

Panny, nesmíte polevit ve smělosti, kterou jste v sobě nedávno objevili. Ta vám otevírá dveře do společnosti velmi zajímavých lidí.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...