Týdenní horoskop 22.2.-28.2. Kdo bude flexibilní, kdo se bude nudit a koho čeká revoluce v posteli?

Ryby poznají někoho nového. Býci se zamyslí nad vztahy. Panny prozměnu nad týmovou prací. Lvy čekají zajímavé změny a Blížence přepadnou nové nápady… Co čeká vás?

V pondělí 22. února vejde Luna do znamení Raka a příznivé trigony Luny se Sluncem a sextilu s Uranem nesou šanci uniknout typickému pondělnímu stresu.

Den s tímto výjimečným datem 22.2.2021 bude dnem, kdy je potřeba zamyslet se nad tím, co vám ve vašem životě chybí. Pak si stanovit cíl a naplánovat cestu k němu.

Pro pythagorejce byla dvojka prvním erotickým číslem, a to číslem sudým a ženským. Není proto divu, že budeme řešit své vztahy a také rovnováhu na nich. Převládat budou ženské energie, které jsou spjaté se starostí o blízké a rodinu a také o lidi, které jsou naší druhou polovinou, se kterou tvořím celek.

 

Pomoci může lidová magie a mantry slovanských předků.

Jak pracovat a k mantrami? Vyslovujte je kdykoliv cítíte potřebu. Neanalyzujte jejich smysl a slova nerozkládejte na slabiky jenom je říkejte šeptem a dovolte jim zabalit svými konejšivými vibracemi vaše tělo a nervy a přinést vám klid.

 

JARUN – mantra, která vás vyvaruje z chyb předků. Ve chvíli, kdy cítíte že začínáte mluvit téměř tak jako vaše máma nebo táta a není to něco, co si chcete nést, protože některé návyky jsou na rozdíl od jiných ničící, rychle se odetněte od toho odpoutejte vyslovením mantry

JARUN. Vezmete tak život do svých rukou.

LADODEJA – pomůže potlačit egoizmus. Pomůže všem, kteří životem bloudí, prázdnotu zahání větším pitím alkoholu. Neposlouchají své nitro a nechtějí být lepšími. Vyslovením mantry LADODEJA vás přestanou pokoušet zlé věci.

 

 

Úterý 23. února bude ideálním dnem pro plánování všeho druhu.

 

Středa 24. února může být poněkud bouřlivá. Opozice Luny s Plutem rozdmýchá vlnu emocí, kterým bychom raději unikli. Muže se stát, že budeme překvapeni chováním lidí okolo i svých blízkých.

 

Čtvrtek 25. února bude pěkně divokým dnem. Pomyslně nás může na chvíli srazit   kvadratura Luny s Uranem a opozice se Saturnem, Merkurem a Jupiterem. Bude zkoušet sílu psychické výdrže. Houpačky nálad rozjitří Venuše, která vejde do znamení Ryb. Na některé lidi může více dopadat melancholie. Pak ale přijde zázračný vliv trigonu Marsu s Plutem a sextilu Slunce s Uranem. To budou opravdové zázraky. Namísto porážky přijde pocit satisfakce, že jsme si věděli rady.

 

Pátek 26. února bude dobré se nespoléhat na to, že tento den budeme schopni dodělat resty za celý týden. Nechuť k čemukoliv předvídá kvadratura Luny s Marsem a opozice s Venuší. Luna v Panně naopak žádá o věnování pozornosti sobě a svému zdraví.

 

V sobotu 27. února vstoupí úplněk do znamení Panny. Tento den nás mohou potrápit střevní potíže. Nepřejídejte se a dejte si raději něco zdravého. O houpačku nálad se postará Luna v úplňku ve znamení Panny. Nic nemusí vycházet tak jak jste si naplánovali. Bylo by dobré vykašlat se na rodinné hádky o maličkosti a dopřát si odpočinek.

 

Neděle 28. února přinese poněkud zachmuřenější ráno, protože bude doznívat úplněk a k tomu bude Luna v opozici s Neptunem, což může poněkud kazit náladu. S každou přibývající hodinou ale půjde nálada nahoru a příznivé energetické vlivy Pluta s Marsem a večerní  Luna vcházející do znamení Vah nás postaví na nohy.

 

Hvězdy jsou ve znamení Ryb. Mezi jejich kladné vlastnosti patří empatie, ohleduplnost a pozornost. Pokud po něčem touží, bývají velmi cílevědomí. Dovedou se přizpůsobit okolí a přitom zůstat sví. Zápornou vlastností bývá občasná chamtivost a zapomínání řídit se vlastními představami, které vyžaduje na ostatních. Někdy má přes svou mírnou povahu potíž prosadit si svůj názor.

Ryby, tento týden byste mohli poznat někoho zajímavého, kdo vám bude ze začátku velice imponovat. Je však nutné ho nejprve lépe poznat, než mu začnete plně důvěřovat.

Berani, rodina vás vyčerpává a vy musíte čelit negativní atmosféře, ale i tomu, že se ani v práci nebudete cítit úplně dobře. Chce to najít si více času jen pro sebe a utřídit si myšlenky.

Býci, ti z vás, kteří mají čerstvý vztah, by se měli vážně zamyslet nad tím, zda je to tak, jak si představovali. Možná si budete muset přiznat, že spokojeni nejste.

Blíženci, neotálejte s odpověďmi na zajímavé nabídky, které by vám mohly změnit život. Nezáleží, z jaké oblasti budou. Flexibilita je heslem úspěchu.

Raci, vyhýbejte se náročnějším a adrenalinovým sportům. Hrozí vám úrazy, které by vás mohly vyřadit na dlouhou dobu.

Lvi, pokud vám v hlavě běhá mnoho nápadů, je dobré, abyste také některé zrealizovali. Klidně se to může týkat vaší ložnice. Třeba si pořídíte nové povlečení.

Panny, nebojte se zapojit ostatní členy domácnosti do běžných aktivit. Především děti je třeba naučit zodpovědnosti a týmové práci. Poslední dobou to bylo všechno na vás.

Váhy, potřebujete si vyčlenit nějaký čas jen pro sebe. Doma totiž už pociťujete nastupující ponorkovou nemoc.

Štíři, jestliže vás současná práce svazuje a obírá o fantazii, je načase začít hledat nové zaměstnání. Jinak by to mohlo vést postupně k vyhoření.

Střelci, měli byste udělat více pro zklidnění a harmonizaci vaší mysli. Máte hodně starostí a ty vám nedovolují se na problémy zcela soustředit.

Kozorozi, neuváženými řečmi byste si mohli dost ublížit. A to jak v partnerském životě, tak v tom profesním.

Vodnáři, cítíte, že je co zlepšovat, a to jak v partnerském vztahu, tak jako rodič vůči dětem. Nebojte se být upřímní a zároveň otevření názorům ostatních.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Zeptejte se kyvadla!

Tento magický nástroj vám pomůže v situaci, když něco hledáte nebo nevíte, jak se rozhodnout. Kyvadlo slouží několik tisíc let k předpovídání budoucnosti. Také pomáhá ...

Poselství Diany

Oslavila by své šedesátiny. Těžko odhadnout, zda v rámci královské rodiny, se svým partnerem, se kterým zahynula při autonehodě štvána bulvárním tiskem či se svou láskou, ...

Co zajímavého nás ještě čeká v červenci?

Léto máme v plném proudu. Na tuto dobu budeme v zimě vzpomínat se sentimentem. Léto je období, kdy lidé čerpají z darů přírody, sbírají byliny ...

Týdenní horoskop 12.-18.7. Venuše ve Lvu, Trigon Slunce s Neptunem, Luna ve Štíru; budeme se duchovně rozvíjet, milovat i hádat!

Venuše ve Lvu (do 16.7.) podpoří žhavé letní lásky a trigon Slunce s Neptunem (13.-17.7) dává šanci na klid. Také se podaří vyřídit většinu věcí, jako ...

Co přináší Merkur v Raku 11. 7. – 27. 7.?

Během nejbližších dvou týdnů od 11. do 27. července zabrouzdá Merkur ve vodách romantického Raka. Možná budeme chtít na chvíli odložit složité a logické analyzování ...
/ Články

Víkendový horoskop. Novoluní v Raku přeje ženám

V sobotu 10. 7. bude novoluní ve znamení Raka. Největší vliv bude mít na ženy. Ten, který hledá dobrou radu, by se měl obrátit na ...

Týdenní horoskop 5.7.-11.7. Začátek července slibuje více červenání. Mars a Venuše v konjunkci posílí sexuální přitažlivost!

Lvi, Berani a Střelci budou mistry prázdninového svádění. Konjunkce Marsu s Venuší ve znamení Lva (11.7.-16.7.) vyladí na smyslnou lásku snad i ty nejvíce zastydlé ...

Víkendový horoskop; sezona dovolených startuje dynamicky

Do 11.7. bude Merkur v Blížencích a to přeje rychlému rozhodování a cestování. Dovolenková sezona začne dynamicky s vlivem kvadratury Marsu s Uranem (1–7.7.). Posílí ...

Týdenní horoskop 28.6. – 4.7. Luna v Býku podpoří lásku i solidaritu!

Luna v býku podpoří lásku. Od 30.6.-4.7. však bude tvořit konstelace planet Mars Saturn a Uran napětí. Které může vyvrcholit 4.7. večer, kdy bude Luna ...

Horoskop na červenec 2021

 Berani, máte příležitost ukázat, co ve vás je. Nečekané situace vás donutí řešit věci hned a na vlastní zodpovědnost. Býci, vše vám jde od ...