Týdenní horoskop 21. 9. – 27. 9. Kdo bude váhat, kdo kropit a kdo zadělávat?

Panny budou potřebovat pochvalu, jako vosa sladké. Lvi budou sršet nápady. Raci budou potřebovat reptat.

V pondělí 21. září si pod vlivem příznivých aspektů Luny uchováte pocit kontroly nad sebou.  Dobrá nálada i navzdory odcházejícímu létu bude mít blahodárný vliv na způsob, jakým si budete umět poradit s výzvami dne. Jediné zvláštnosti, kde zbystříte, budou způsobeny kvadraturou Merkura s Plutem. Bude dobré zaostřit na nabídky, které mají velmi rychle vyřešit všechny problémy. To, co vypadá pěkně a atraktivně se může ukázat vymyšlenou spekulací.

V den 21. září chodily naše babičky k místům, kde v přírodě proudila přirozeně voda a nabíraly jí sebou domů. Vodou potom pokropily dům, aby ho očistily z negativní energie.

Také vítaly podzim tím, že napekly čerstvý chléb z mouky zrn letní sklizně toho roku. Bochník rozdělily na tolik dílů, kolik bylo obyvatel domu. Započítaly do toho i domácí zvířata a jeden dílek navrch. Podaly všem jejich díl se slovy – vítej podzime a chraň nás. Poslední kousek chleba šel za domovní práh, jako úlitba za klidný podzim.

V úterý 22. září přijde začátek astronomického podzimu. Není to však o tom, že bychom měli cítit smutek, nebo nostalgii. Naopak přichází  celkem příjemný den. Zajímavé plány a nápady, které přijdou do hlavy nedovolí topit se ve smutku.

 Ve středu 23. 9. vstoupí hvězdy do znamení Vah. Tento den si dopřejete intelektuální práci. Všeho nicméně s mírou. K čemu bude dobré, pokud se zabalíte prací a pak to budete muset vyrovnávat dlouhodobým odpočinkem z vyčerpání.

Lidé, kteří se narodili ve znamení Vah, jsou silně citově založení.  Dokážou mít radost ze života a nadchnout se pro vše krásné. Projevují se u nich umělecké vlohy. Mají rádi krásné oblečení, zábavu a také peníze. Mezi jejich dobré vlastnosti patří pravdomluvnost a smysl pro spravedlnost. Patří mezi ctižádostivé a trochu egoistické jedince, a proto mají rádi lichotky.

 

Ve čtvrtek 24. září může někoho políbit tvrdá realita. Luna vejde do znamení Kozoroha a opozice Merkuru s Marsem připomene co je ještě potřeba dotáhnout.

 

V den 24. září si dříve ženy v některých krajích, které chtěly mít zdraví, harmonii v rodinných vztazích a peníze přetáhly alespoň na chvíli přes hlavu šátek, nejlépe ve zlaté, či blankytné barvě.

Pátek 25. září nebude klidně lenošivý. Čeká vás únavný maratón práce a věcí které se samy nezařídí. Také složité A k tomu komplikovaný slovní žongler. Konjunkce Luny s Plutem a Saturnem nedovolí, abyste se ze všeho rychle vykroutili. Alespoň, že to bude v dynamickém tempu. Konjunkce Luny s Jupiterem nese ambice.

Sobota přinese příjemný odpočinek a odreagování. V neděli vejde Merkur do znamení Štíra a začne směřovat naše myšlenky a emoce k podzimním tématům, potřeb duše a pochopení osudu.

 

Váhy, kropit umíte dobře. Tento týden si však dávejte pozor, jak mluvíte před ostatními o svých přátelích. Některé sarkastické poznámky dokáží zanechat dlouhodobé rány.

Štíři, náladu máte jako na houpačce. Zvažte, zda by nebylo výhodné vnést do vašeho života nějaký pravidelný režim. Přestaňte váhat.

Střelci, váš protějšek zřejmě není takový, jakého jste si ho vysnili. To ale nemusí nutně znamenat překážku, pokud dokážete dělat kompromisy.

Kozorozi, tento týden pro vás bude spíše v napjatější atmosféře. Ve svých činech i vystupování ve společnosti teď budete velmi rozvážní, v některých případech můžete působit až nerozhodně a zpomaleně.

Vodnáři, nešetřete vyznáním citů ke svým blízkým, abyste jednou nemuseli litovat, že jste jim láskyplná slova neříkali častěji. Zadělejte si na harmonii a klid v rodině.

Ryby, možná budete nazýváni sobcem. Vy ale dobře víte, že nemá smysl pomáhat lidem, kteří si to nezaslouží. Vynaložili byste spoustu úsilí a pak by stejně přišlo vniveč.

Berani, buďte trpělivým posluchačem. Někdo ve vašem blízkém okolí může mít problémy a bude potřebovat pomoc.

Býci, ztráta jistot v životě je vždy nepříjemnou událostí. Nepropadejte však panice ani depresím. Jste obklopeni lidmi, kteří vás podrží a pomohou vám v největší nouzi.

Blíženci, vaše problémy tento týden by se mohly týkat zejména zdravotního stavu. Zanedbané záležitosti se přihlásí o slovo. Věnujte se proto signálům, které tělo vyšle.

Raci, nezatěžujte okolí svými stížnostmi. Zkuste si zamést před vlastním prahem a se racionálně se zamyslet, zda jsou oprávněné.

Lvi, využijte přízně hvězd pro náročnější projekty. Teď je ta pravá chvíle přijít s nápadem a zazářit.

Panny, v těchto dnech na vás působí společenská energie. To, po čem teď toužíte je uznání, ale třeba i pochvala od ostatních lidí. Pochvala je pro vás nyní stejně důležitá, jako benzin pro auto.

Pro Kartářky světla Pet a Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Uriel – andělský ochránce Vah

Andělé Venuše, ochránkyně Vah a Býků jsou Hagiel, Anael, Hasidiel, Rafael, Eurabatres a Nogel. Podporují půvab a krásu, umělecké talenty, chování, vystupování a jednání. Mají ...

Víkendový horoskop: Jaké instinkty ve vás probudí úplněk v Beranu?

V neděli 9. října ozáří nebe první úplněk tohoto podzimu. Lovecký úplněk v  ohnivém Beranu připomíná,  že instinktivně víme, kam máme jít a od čeho ...

Hvězdy na říjen

Slunce s Venuší rozehřejí vaše city Merkur vyšel z retrogradu a hodně věcí se nyní vyjasní, zejména v pracovní oblasti. Kladné pocity může také navodit ...

Runový horoskop a rituály na říjen 2022. Zjistěte, koho potkáte!

Berani, runa pro vás je Kenaz Potkáte elegantní ho člověka, který široce gestikuluje je otevřený a přející. Nejspíš bude mít modré oči rychle pracuje často ...

STARÉ MAGICKÉ RITUÁLY NA PŘIVÁBENÍ LÁSKY

To, že jste nějakou dobu sami, neznamená, že by láska měla u vás zavřené dveře. Amor je stále vstřícný vašim rozhodnutím a plánům a pracuje ...

Numerologický horoskop aneb co nese říjnová sedmička vám?

V říjnu budou ve vzduchu cítit vibrace čísla sedm. Pod vlivem  sedmičky budeme v říjnu hledat něco víc než pouze zábavu, peníze a lásku. Můžeme ...

Karta týdne 3.10. – 9.10. Král pentaklů nese zlepšení vztahů!

Býci, jde vám šťastná trefa! Panny, jde vám přínos díky magii, či okultním, nebo tajemným věcem. Pořiďte si talisman. Lvi, vaše finanční předsevzetí budou šťastná, ...

Týdenní horoskop 3.10.-9.10. Venuše dá ve Vahách zalíbení

Tento týden se pokuste najít si alespoň chvilku pro sebe. Snažte se dlouho spát a odpočívat, nebo hrozí, že nevydržíte napětí způsobené úplňkem ve znamení ...

Horoskop na říjen

Váhy, nastal vhodný čas pro dlouhodobé plánování. Štíři, zaměřte se s velkým úsilím na kariéru. Máte-li v plánu zrealizovat nějaký projekt, dejte si záležet, abyste ...

Víkendový horoskop: Co vám rozjasní Venuše, Jupiter a Merkur

Opozice Venuše s Jupiterem (1-3. října) posílí víru v sebe a své schopmosti. Budete mít možnost rozvíjet své talenty a schopnosti. Své okolí s větší ...

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.