Týdenní horoskop 17.8-23.8. Kdo zaseje zrnko štěstí a co poženou hvězdy do finále?

Štíry čeká setkání, které jim může změnit život. Býkům přichází uznání. Kozorohy neminou výdaje – ty příjemné. Co čeká vás?

Retrográdní Uran v Býku (15.8.-14.1.2021) něco ukončí a něco fantastického započne. Je to výzva, které se nikdo nevyhne. Máte šanci vyjít z pomyslné klece a roztáhnout křídla. To však vyžaduje velkou dávku osobní odvahy a víry v sebe. Ti, kdo na sobě pracují mají náskok.

Vliv Uranu v retrográdním pohybu může nést chvilkové pocity zmatenosti, jako by staré a zažité jistoty přestávaly platit. Hroutit se však mohou jenom pomyslné hrady z písku. Elektrizující energie kosmického novátora vede ke změnám, které mají za úkol zbořit nefunkční vzorce, jako domeček z karet a přivést vás k vaší volnosti. Pro někoho ty změny mohou být velmi náhlé.

Uran se nyní nachází ve znamení Býka. Toto poněkud nekomfortní spojení je zajímavým protikladem. Býk miluje hmotnou stabilitu a Uran nese chaos potřebný k životu. Někde uprostřed toho je cesta, která vede trochu mimo vaši komfortní zónu. To je vaše cesta ke štěstí. Může vést skrze náhlé změny plánů, geniální nápady, posouvání limitů. Něco končí a něco začíná. Nemá smysl se držet za každou cenu toho, co je již přežito.

V pondělí 17. srpna se postavte výzvám s chutí. Sílu a náboj svěží energie přinese trigon Merkura s Marsem a konjunkce Slunce s Merkurem. Berani, neodkládejte nic na zítřek. Býci, čeká vás uznání v práci, snad bude i finanční.

V úterý 18. srpna si popovídejte se svým miláčkem o tom, co byste si tak uměli ještě představit ve vaší společné budoucnosti. Tento den se můžete pustit do všeho, co si žádá jemný takt a společenskou empatii. Pomůže tomu sextil Venuše s Uranem. Lvi, budete se zbavovat starostí. Pomohou vám rychlá rozhodnutí.

Ve středu 19. srpna zasejte zrnka štěstí.  Přichází konečně novoluní, které vás umí podpořit. To tu chvíli chybělo. Novoluní ve Lvu rozehřeje emoce. Je to skvělá příležitost nechat vlít potřebnou energii do těch oblastí života, kde se jí nedostávalo, kde vše stagnovalo a byly různé bloky. Panny, budete mistry diskuzí a hravě převálcujete konkurenci.

Ve čtvrtek 20. srpna vejde Merkur do znamení Panny. Prožene k práci naši šedou kůru mozkovou a přinese svěží nápady. Štíři, vlivem zajímavého setkání můžete změnit dosavadní názor na své životní plány.

 

V pátek 21. srpna vejde Luna ve znamení Vah. Pomůže nám udržet rozvahu a nadhled i v situacích, které jindy klidu nepřidají. Kozorozi, budete mít samé výdaje, ale budou to ty příjemné.

 

 

V sobotu bude možná Slunce v Panně dělat vrásky někomu ve vašem okolí. Ten si bude potřebovat popovídat o vyhlídkách na svou budoucnost. To není nic pro Vodnáře, ti by dnes měli razit na rande.

 

V neděli si dopřejte raději studenou sprchu, než byste se pouštěli do debat o stavu vašich vztahů. Možná by se vyplatil výlet do muzea anebo do zříceniny nějakého hradu. Okoř romanticky vábí. Zrozenci v Rybách by si tento den mohli po celotýdenní lopotě dopřát trochu luxusu.

 

 

Máte tu druhou polovinu srpna. Ve středu 19.8. vstoupí novoluní do znamení Lva. Tento den více odpočívejte, zátěž pocítí hlavně srdce a mohl by vám stoupnout krevní tlak. V neděli 23.8. se hvězdy dostanou do znamení Panny. Lidé narozeni v tomto zemském znamení jsou obdařeni pečlivostí, logickým myšlením a trpělivostí. Jsou pracovití a mají velký smysl pro detail. Jsou to spíš realisté stojící nohama pevně na zemi. Rádi pomáhají ostatním a velmi důležitý pro ně bývá pořádek ve všem, co dělají.

Panny, špatná nálada z minulých dní je ta tam. Konečně se začínají dít pozitivní změny. Tak směle vyrazte do společnosti nebo podniknete dobrodružný výlet.

Váhy, v práci záříte. Máte totiž vynikající a pokrokové nápady. Vaším cílem je za každou cenu je realizovat, což vám bude umožněno.

Štíři, ve vašem nitru vřou silné emoce. Máte před sebou týden plný konfliktních situací, jak v pracovním, tak v soukromém životě, a nedaří se vám je od sebe oddělit. Zachovejte klid a podívejte se na svou celkovou situaci s odstupem.

Střelci, máte šanci najít vhodného partnera bez větší snahy. Jen se dívejte, kdo vám přijde do cesty. Možná budete překvapeni.

Kozorozi, vyskytuje se okolo vás hodně lidí, ale víte, že jenom pár z nich můžete věřit. Dejte si čas a nedějte žádná zásadní rozhodnutí, ať se týkají čehokoliv.

Vodnáři, sbíráte v práci sice malé, ale přesto velmi důležité body. Jste momentálně ti, kteří dokončí všechny své úkoly. I když byste rádi byli vůdci, dnes víte, že je důležitá i ta mravenčí práce za ostatní.

Ryby, na pořadu dne je opatrnost. Stres uvolníte díky svými zálibám. Dejte průchod kreativitě a fantazii.

Berani, práce pod tlakem vás určitě nerozhodí, naopak ji máte celkem rádi. Dokážete se totiž vybičovat k neuvěřitelným výkonům. Stejně to máte i tento týden a nutno říct, že vytřete zrak kolegům i nadřízeným.

Býci, obklopte se v soukromí milými lidmi a dobrými přáteli či kolegy. Toxické lidi raději hned ze svého okolí vylučte. Zabráníte tak špatným myšlenkám a chmurným náladám.

Blíženci, milostným schůzkám není přáno, proto raději pozornost zaměřte na sebevzdělávání. Udělá vám to do budoucna službu, nabyté zkušenosti dobře zužitkujete.

Raci, v obchodních a pracovních záležitostech se vám nesmírně daří. Ostatní vám neodmítnou pomoci a vycházejí vám vstříc. Využijte toho a dotáhněte neodkladné záležitosti k úspěchu včas.

Lvi, lákají vás nové koníčky. Může to být sport, cizí jazyk, výtvarná činnost nebo zahradničení. Vyberte podle intuice, a pokud se vám do toho nechce samotným, zkuste přesvědčit někoho z kamarádů.

Pro Kartářky světla Pet a  Hel

Foto: Monika Navrátilová

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: Mars v Rybách a odvěký tanec života

Jaro vybízí k chystání svých svátků a pořádků a k těm nás bude nabádat Luna ve znamení pečlivé Panny. Nicméně svůdný Mars v Rybách touží po vzrušení ...

JAK SI KDYSI POMOCÍ MAGIE CHTĚLY UDRŽET ŽENY SVÉ MUŽE?

Jste zamilovaná. Silně a je to vzájemné. Na začátku s ním bylo všechno skvělé, byli jste jako hrdličky. Vypadali jste jako ukázkový milující pár. Nádhera ...
/ Články

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...