Týdenní horoskop 15.3.-21.3. Komu hvězdy nasadí růžové brýle, kdo se zasekne a kdo dá naopak průchod své vášnivé nátuře?

Berany čeká více zábavy. Váhy budou muset kritizovat opatrně. Raci se stanou přeborníky v diskuzích. Co čeká vás?

V pondělí 15. března  vejde Merkur na tři týdny do znamení Ryb. Na co se můžeme připravit? V astrologii to znamená, že můžeme lehčeji podléhat různým iluzím a vidět realitu zkreslenější optikou. Potom už není daleko k různému chybování. Můžeme třeba přecenit, či podcenit své možnosti. Pokud někoho čekají zkoušky, bude potřeba se na ně řádně připravit a nepočítat že se na něho jen tak usměje štěstí.

V úterý 16. března sice Merkur nebude stále v příliš ideální pozici, ale Luna vejde do znamení Býka a díky tomu se neztratíme v účtech a postaráme se o svůj osobní komfort s náležitou finanční prozřetelností. Sextil Slunce s Plutem vnese nápad, který zvedne náladu.  Tento můžeme zvládnout i něco, co se zdálo na první pohled nemožné.

Ve středu 17. března se připravme na to, že od rána vše půjde jinak, než jsme chtěli. Konjunkce Luny s Uranem a kvadratura se Saturnem uvede do praxe staré známé pořekadlo – nač věci dělat jednoduše, když to jde i složitě. Nepříjemná překvapení a nové výzvy nás donutí změnit strategii.

Ve čtvrtek 18. března vytvoří skvělé aspekty Luny s Neptunem, Venuší, Plutem, a Sluncem ideální podmínky pro hladký průběh dne.  Dokonce i těžké a komplikované cíle mohou jít bez křiku a konfliktů. Pohodu nese také příjemný sextil Venuše s Plutem, a to posílí příliv jarního smyslného harašení.

V tomto týdnu se vyplatí projít svoji zahrádku do kříže a nakreslit na ní někde svastiku, nebo rovnoramenný kříž. Pojistí to naše plány. Je to také skvělý den na začátek různých oprav domu a v neposlední řadě také ideální den pro milostné rituály.

Rituál Venuše

Všichni víme, že i v nejskvělejších vztazích se někdy vytrácí sexuální atraktivita. Jak tomu předejít, nebo jak si přivábit vášeň zpět? V těchto případech může velmi účinně pomoci Venušin rituál. Je to typický ženský rituál a měl by se vykonávat večer.

Budete potřebovat: jasmínový olejíček, dvě vonné tyčinky s kadidlem s růží, jasmínové plátky, Vonný sáček s levandulí, saténové povlečení, dva granátové kameny, jedna červenou svíci, jedna zelenou svíci, dvě růžové svíce a jasmínovou vůni. 

Na rituál je potřeba se připravit. Do složeného saténového povlečení ještě ve vaší skříni vložte sáček s levandulí, aby se provonělo a odešly z něho staré energie. V den, kdy se pro vykonání rituálu rozhodnete si dopřejte trochu více času pro sebe. Začnete tím, že povlečete saténové povlečení a připravíte svou „postel vášně“. Posypte ho hrstí jasmínových plátků a rozprašte na něho jasmínovou vůni. Snad váš miláček není alergik. Pod polštáře dejte po jednom kameny granátů a vedle lůžka pak zapalte vonnou tyčinku z růží. Pak si připravte koupel, která zvýší vaší erotickou atraktivitu.

V koupelně si zapalte červené svíce a druhou vonnou tyčinku a dopřejte si lázeň v horké vaně do které kápnete několik kapek jasmínového oleje. Můžete si k tomu pustit relaxační hudbu a dopřát deci vína. Dovolte si alespoň 20 minut relaxovat. Po koupeli dovolte, aby vaše tělo uschlo samo bez nutnosti ručníku. Než půjdete do postele zapalte růžové svíce v bezpečném svícnu.  Počkejte na svého partnera a na výsledek rituálu. Pokud to pro vás bude noc plná radostí a o tom není pochyb, ráno poděkujte bohyni Venuši a zapalte jí zelenou svíci. Rituál můžete opakovat ne častěji než jednou v týdnu.

Pátek 19. března je poslední den astronomické zimy a bude mít své světlé i stinné chvilky. Sklon ke konfliktům a velmi ostré tempo práce slibuje kvadratura Luny s Merkurem a konjunkce s Marsem. Nicméně klíčem k úspěchu bude porozumění a vědomí, že jsme všichni na jedné lodi. Luna ve znamení Blíženců nám ukáže, jak moc je důležité umění kompromisu. To nese lepší výsledky, protože každá válka nese zbytečné oběti.

Pokud tento den naleznete ptačí pírko, přineste jej domů a dejte do ložnice. Zajistí Vám lásku a příliv vášně. Pozor, týká se to již existujících vztahů. Tento den je dobrý pro tvorbu talismanů lásky.

V sobotu 20. března před polednem přivítáme astronomické jaro. Slunce vejde do znamení Berana, a to je vždy silným oživujícím impulzem a začátkem nové životní etapy. Kdysi byl tento den jarní rovnodennosti považován za začátek roku.

Je to ideální den pro jarní generální úklid. Také je potřeba se věnovat rodině.

V neděli 21. března vejde Luna do znamení, kterému vládne a kde jí je dobře, do znamení Raka, zatímco druhá ze dvou ženských planet bude ve vyhnanství ve znamení někdy útočného Berana, kde se vůbec necítí. Část naší přirozenosti bude tento den hledat klid a bezpečí a rodinou pohodu a svatý pokoj a ta druhá část se bude vztekat a vyhledávat adrenalin, vzrušení a vášeň. Trochu s tím počítejte, protože tyto rozporuplné emoce mohou komplikovat vztahy. Přátelské i partnerské

Co čeká jednotlivá znamení v druhé polovině března?

Koncem týdne vstoupí hvězdy do znamení Berana. Toto ohnivé znamení překypuje životní energií. Jsou to průbojní a ambiciózní lidé, kteří se často rádi pro něco nadchnou. Umí si prosadit to, po čem touží. V životě to tak mohou dotáhnout hodně daleko. Bývají spontánní a bezstarostní.

Berani, tento týden dejte průchod vaší veselé a otevřené nátuře. Užijete si tak daleko více zábavy.

Býci, musíte také více odpočívat. Jste ochotni každému podat pomocnou ruku a poradit, ale když přijde na vaše starosti, jste na to sami.

Blíženci, někdo z rodiny přijde s nápadem, jak zvelebit váš domov. Překvapivě zjistíte, že je to dobrý nápad. Teď už jen se pustit do realizace.

Raci, nový objev se projeví jako osoba se stejnými názory na život a také se stejnými morálními zásadami. To je pro vás dost důležité.

Lvi, v milostném životě jste se zasekli na jednom místě a dlouho se nic nového nedělo. Tento týden tomu bude úplně jinak. Naštěstí se s partnerem včas probudíte a začnete plánovat společné aktivity.

Panny, buďte opatrní při přijímání obchodních nabídek. Mohli byste snadno spadnout do pasti lidem, kteří to s vámi nemyslí vůbec dobře.

Váhy, jistá osoba ve vašem okolí nemusí dobře pochopit a především snést vaši kritiku. Volte slova velmi opatrně.

Štíři, bude potřeba si s partnerem vyjasnit pár věcí a nastavit nové mantinely. Je možné, že se neustále přetlačujte o moc a teritorium. Uznání se ale jeden od druhého nedočkáte, pokud se vzájemně nebudete tolerovat.

Střelci, nedejte se rozhodit a nepouštějte se do hádek s partnerem či rodinou. Půjde o zbytečný konflikt, který je potřeba řešit s klidem.

Kozorozi, máte na své okolí dost vysoké nároky. Ovšem ne všichni jsou schopni je naplnit podle vašich představ. Pokud si chcete zachovat dobré vztahy, měli byste se nad tím vážně zamyslet.

Vodnáři, nerozhazujte peníze jen tak. Mohly by vám brzy chybět.

Ryby, neberte si k tělu uštěpačné poznámky svých kolegů či lidí z vašeho okolí. Vybíjejí pouze svoji negativní energii bezdůvodnými řečmi.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – KARMICKÉ SLUNCE VE STŘELCI

Karmické SLUNCE Co si mají splnit Střelci Střelci chtějí spasit svět, stávají se psychologové, lékaři, kněží, sociální pracovníci, profese pomáhající druhým... Slunce v našem horoskopu je ...

Víte, jak si získat Střelce?

Jsou to Střelci, kteří pro milovanou osobu udělají vše. Když ale ucítí stín pochybností, potřebují zničeho nic odejít a začít někde nanovo. A takové tendence ...

Horoskop štěstí pro Střelce (23.11. – 21. 12)

Kousavé a jedovaté poznámky od vašeho partnera vám berou energii a radost ze života. Je načase se ozvat a vyříkat si vše, co dělá doma ...
/ Články

Týdenní horoskop 21.11.-27.11. Co nese novoluní ve Střelci?

Venuše ve znamení Střelce zajistí hodně společenských aktivit. Bavte se, navazujte nové známosti a plánujte cesty. Můžete být víc zahlceni informacemi různého typu, včetně pomluv ...

Víte, co o vás prozradí hodina vašeho narození?

24:00 – 1:59 Tak, jak se jeden den stává druhým, stejně tak nenápadně, avšak vytrvale našlapují ve svém životě lidé narození na prahu nového dne ...

Víkendový horoskop: Mars s Neptunem zaperlí. Chce to nadhled

V pátek 18.11. dodá potřebnou energii sextil Slunce s Plutem. Snažte se předcházet slovním rozepřím, které by určitě zkazily náladu i vztahy s blízkými. Raději ...

Andělský horoskop od 18. 11. do 17. 12.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Dobře uděláte, když se postavíte za své blízké. Kdosi s nimi nejedná fér a vám se ...

Příběh tří nalezených karet zrcadlený v osudu

Jsou věci mezi nebem a zemí. Kartářka Marie se nám svěřila, jak s ní komunikují její andělé průvodci pomocí symbolů nalezených na cestě. Tři mariášové ...

Magická sedmička v kruzích našich životů

Říká se sedmé nebe, sedm kruhů pekla, sedmero krkavců, sedm trpaslíků, sedm pádů, sedm let neštěstí při rozbitém zrcadle. V absinthu je sedmero druhů kvítí, ...

Karta týdne 14.11.-20.11. Zamilovaní – komu přichází změny?

Štíři, jste na křižovatce. Můžete se cítit ochromeni. Cesta dál vede skrze transformaci. To je cesta evoluce. Berani, můžete se cítit vnitřně rozpolcení. Co čeká ...