Ravenovy horoskopy od 18.6. do 31.7.2022

Beran
Berani budou mít celkem napilno. Vypadá to, že se postupně uklidní napětí v práci, což bude pro rohaté znamení zadostiučinění, přijde i dobrá zpráva na poli vztahů a nakonec bude červen pro berany označován jako měsíc, kdy se spoustu věcí vyřeší či můžeme říct vyléčí a budou si moci připadat jako úspěšní a zamilovaní. Po stránce finanční by mělo být všechno v pohodě, i když tomu v oficiálních zprávách zřejmě nebude nic nasvědčovat. Zdraví bude OK.

Býk
Býci by si v nejbližších dnech měli dávat pozor na vztahy, ať už přátelské nebo čistě pracovní v zaměstnání, vypadá to, že se objevil na obzoru mladý perspektivní šéf, který takzvaně mívá na podřízené vyšší požadavky. Naštěstí se zrozenci ve znamení Býka v celkové situaci zorientují a proplují červnem a červencem bez zásadních karambolů. Bylo by dobré dávat si pozor na půjčky a vyvarovat se zbrklému podepisování hypotečních a leasingových smluv. Červenec bude v tomto smyslu lepší než červen.

Blíženci
Blíženci v červnu a v první polovině července jakoby žili minulostí a vzpomínkami na úspěchy, které zažili. Čili jsou už pryč. Bohužel nyní místo planého snění by to chtělo spíše řešit rodinné karamboly.
Nicméně vypadá to, že pomoc někoho moudrého, kdo dokáže v těžších chvílích poradit, je na cestě, takže se v brzké době všem Blížencům uleví. Práce, zdraví, přátelské vztahy, finance, to vše se zdá být v pohodě, možná by Blížencům prospělo, snažit se vyvarovat prudkým pohnutím mysli, doporučit se dají meditace a cvičení.

Rak
I když Raka brzdí Lilith aneb Černá Luna, mohou si Raci v klidu začít spřádat plány do budoucna. Konstelace i tarotové karty na jednotlivé konstelace vypadají slibně, takže seberealizace a zisk a hmotné zajištění jsou již na cestě.
Jen by si to chtělo dávat pozor na nepatrnou chybičku, kterou byste si mohli narušit dobré vyhlídky, například kdybyste si domluvili schůzku s příjemným člověkem a dorazili byste pozdě, protože jste se cestou zapomněli třeba v hospodě nebo na návštěvě u někoho jiného.

Lev
Během června a července budou Lvi sužováni myšlenkami na svůj vztah, jestli jim vyhovuje, nebo
jestli by nebylo dobré provést takzvanou generální opravu. Pozor na rozchod, pokud byste
si chtěli partnera či partnerku ve svém životě ponechat a dále pracovat na zlepšení
milostných záležitostí, budete k tomu mít tisíc příležitostí, Takže pozor na unáhlená rozhodnutí a emocionálně pohnuté jednání.

Panna
Během června a července na vlastní kůži pocítíte pracovní zápřah, takže na zábavu a na vztahy nebude moc čas. Možná to bude cesta, jak si uvědomit důležitost toho, čemu se odborně i lidově říká soukromí. Začnete uvažovat, co by se dalo ve vašem životě změnit, abyste měli čas nejenom na řešení problémů ostatních, ale abyste měli i čas pro sebe. Pracovní záležitosti budou v pohodě, finance také, samozřejmě v rámci společensky daných možností, zdraví bude sloužit, ale nejpozději koncem července si nezapomeňte důkladně odpočinout.

Váhy
V červnu a v červenci by si Váhy měly urovnat finanční záležitosti, vypadá to, že se před nimi rozprostírá
celkem zajímavá možnost polepšit si v pracovní oblasti. Takže, pokud vás trýzní dluhy nebo nezaplacené úvěry, konečně se to všechno začne řešit. Na druhou stranu ale budou bohužel lehce skomírat přátelské a milostné vztahy, občas to bude vypadat, jako kdybyste se jako Váhy nemohly rozhoupat v tomto směru k jakékoliv smysluplné akce. Možná se projeví i jistá sklíčenost, pochybnosti a nechuť se prosadit na milostném poli. To ale koncem července rychle přejde.

Štír
Každý někdy potřebuje pomoc a ke Štírům většinou patří a v současné době i míří pomocná ruka a většinou to bude pomocná ruka laskavé ženy. Nebo někoho, kdo má v sobě princip porozumění. Najednou pocítíte, že z vás spadla pouta něčeho, co vás dlouho trápilo. Pomoc nemusí být pouze finanční, jak jsme si na to už v poslední době začali skoro až nebezpečeně zvykat, pomoc může být i v tom, že si s vámi někdo promluví a upozorní na pár důležitých detailů, které vám do té chvíle unikaly, Pomoc může být i v tom, že s vámi někdo bude chvíli mlčet. Nemusí u toho ani moc mluvit. Nemusí vám hned darovat tank nebo obrněný transportér a munici na dva roky dopředu.

Střelec
Střelci se v červnu přesvědčí o vrtkavosti štěstí, vyřeší se něco, o čem jste si už mysleli, že je to neřešitelné. Může vám vyjít i obchod nebo se něco obrátí k vašemu finančnímu prospěchu. Opatrně vykročte vstříc novým smělým plánům. Je i možné, že se nadobro rozejdete s nějaký psychopatem, i když on sám o sobě bude tvrdit, že je pro vás nepostradatelný, ale to už mají psychopati ve zvyku. Nic nepředvedou, ale pochválit se za to umějí parádně. V mezích možností se vám bude v červnu i v červenci dařit téměř výborně, nevěřte propagandě, že jste na tom špatně, uvidíte sami.

Kozoroh
Červen a červenec Kozorohy nabádá k zamyšlení, zda se neobětují pro kariéru zbytečně. Je to opravdu ono, o čem jste přesvědčeni, že je pro vás to pravé? Nebylo by pro vás lepší směřovat k něčemu, kde byste byli svými pány, i když je to leckdy boj s větrnými mlýny? Opatrnosti nezbývá, ale vyhlídky na život dle podmínek, které si určíme sami, leckdy naši mysl osvěží. Možná by bylo i docela dobré, dát se na stranu větrných mlýnů a nebojovat proti nim. Každý ekolog by vám tuto myšlenku odsouhlasil. Finance budou v pořádku, zdraví také, ostatní se nabídne samo.

Vodnář
Vodnáře čeká opuštění zavedeného, co je delší dobu svazovalo. Jakoby se vymotali z neuspokojivého nastavení a pomalu se začala před nimi objevovat cesta, kde jsou vlastními pány osudu. Jen pozor na to, abyste nepřehlédli něco, co by vás mohlo nenápadně svést ze správné cesty. Největší „pohyb“ můžeme u Vodnářů čekat v oblasti partnerské, mohou se vyskytovat i rozchody, rozvody a nové partnerské začátky. Ale nebojte se toho, to vše ke zdravému vývoji patří.

Ryby
Pro Ryby budou červen i červenec obdobím pohybu. Řešit se budou hlavně zdravotní záležitosti. Uvědomíte si důležitost zdraví a uvědomíte si také důležitost prevence. Mohou se objevit neshody s dětmi či mladší osobou. Většinou to bude v rodině, nebude to v MHD, kde byste se s někým musely dohadovat, kdo komu nabídne místo k stání. Když si ale budete stát za svým, dočkáte se úspěchu, který se projeví pronikavým zlepšení celkového zdravotního stavu. A to už za nějaký ten pohyb navíc stojí, ne? Všechno ostatní, včetně financí bude v pořádku.

 

Raven Argoni

Foto: Shutterstock
PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Na nové začátky…

Pro někoho toužebný cíl, pro jiného nepříjemnost či neodbytná nutnost, ke které byl „přinucen“ okolím, osudem, silným znamením... Jak se cítíte, když někdo nadšeně či ...

Víkendový horoskop: sextil Venuše s Plutem (2.10.) přeje tajným milostným plánům

Beran Budete přátelští a plní energie. Někdo si vás zamiluje. Ocení vaše vlohy. Můžete získat zajímavé zprávy od lidí, které už jste dlouho neviděli. Býk ...

Horoskop na říjen

Berani, v partnerství dojde k velkým změnám, které budou jen pozitivní. Býci, finanční prostředky vám nechybí, tak není na škodu investovat do nové postele ...

I to se někdy stává

Kartářka Anička častokrát přemýšlí o lidech a jejich osudech. Některé pustí z hlavy hned, ale některé jí v hlavě ulpí na dlouhou dobu, tak jako ...

Svatováclavská věštba na podzim. Jaký bude?

Nálada podzimního období nebude ani příliš jásavá a ani uplakaná. Jupiter a Saturn jsou ve Vodnáři, ten bývá vlídný, nyní ale budou více vyčnívat jeho ...

Týdenní horoskop 27.9.-3.10. Trigon Slunce se Saturnem přiblíží k cílům

Váhy, tento týden pracujte na svých silných stránkách. Střelci, umíte se domluvit téměř se všemi. Tak se toho držte a volte diplomacii. Panny, moc dobrou ...

Dech života

Jak dlouho vydržíte bez dechu? Kratší či delší dobu, ale pak zas nutně musí nastat nádech, nelze jinak… Dech nás udržuje živé, drží nás naživu ...

Víkendový horoskop: Saturn a Mars v trigonu zvou na randění a zábavu!

Trigon Marsu se Saturnem přeje různým oslavám a randění. O nedostatku zábavy nebude řeč. Berani a Střelci mohou potkat lásku... Beran Budete v dobrém rozmaru, ...

Krize jako šance

Ať už krize středního věku, krize manželská, krize díky naší doby covidové, spirituální krize… všechny mají něco společného. Dávají nám velkou šanci naučit se něco ...

Horoskop štěstí pro Váhy (23.9. – 23.10.)

Vzdušnému znamení Vah vládne Venuše. Zrozenci Vah jsou intelektuálně založení lidé jemné povahy, v životě usilují o harmonii a soulad. Mají smysl pro férovou hru. V každé ...

Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.