Omotá si vás okolo prstu lovec žen?

Mezi muži se naleznou i takoví experti, kteří si získají téměř jakokoliv ženu, na kterou si usmyslí. Často se bude jednat o muže s narcistními sklony. Ten dokáže využít silné i slabé stránky ženy k tomu, aby si jí omotal. Přečtěte si, jakými zbraněmi bude chtít získat vás.

 

Ženy ohnivých znamení bývají upřímné a pravdomluvné. Protože jsou samy zvyklé jednat přímo, bývají od samého začátku důvěřivé. To hraje narcisovi do karet. Ohnivá znamení bývají pokroková.

Achillovou patou těchto žen někdy bývá nízké sebevědomí, proto potřebují povzbudit a dodat odvahu. Když muž tuto slabou stránku odhalí, má vyhráno.

Žena narozená v Beranu je velice aktivní a vášnivá. Největším relaxem je pro ni pohyb, a to se jí může stát také osudným. Třeba si narcis během společného výšlapu do hor uklouzne a zlomí nohu. Ženu pak trápí výčitky svědomí, že kvůli ní trpí. Zatímco se ona trápí, on svoji bolest hraje, aby získal její pozornost.

 

Lvici nemusí být příliš složité si omotat kolem prstu. Stačí říct, že je jedinečná a výjimečná. Ani rodina, ani přátele ji nedocení tak, jako on – narcis. Chová, se k ní jako k princezně, zasypává ji dary, zahrnuje komplimenty. Není těžké na to získat závislost. A když už se tak stane, může si s ní dělat, co chce.

Střelec si nejvíce ze všeho cení poctivosti. Dravec okouzlí ženu natolik, že zanedlouho s ním skončí v posteli. Pak už to jde rychle, Střelkyně pronásledována výčitkami svědomí splní všechny požadavky, jenom aby se manžel nedozvěděl o nevěře. A jak už to tak bývá, milenec narcis ho dobře zná. Dokonce je to jeho kolega, či přítel a to ještě prohlubuje stres a pocit viny zamotané v jeho síti pavučin.

 

Zemská znamení  potřebují stabilizaci

Zemské ženy touží v životě především po domově, rodině, bezpečí. Chtějí být s mužem, který je nikdy neopustí. Narcis to nemá v úmyslu. Dokud mu dávají to, co chce.

 

Žena Býk mívá slabost pro úspěšné muže v manažerských pozicích. Dravec se většinou představí této dámě jako podnikatel s naditou peněženkou. Mluví o svých obchodech a nezapomene zmínit, že zrovna potřebuje půjčit finance na rozjetí dalšího byznysu. Zárukou mohou být podíly ve firmě a po svatbě společný majetek. Samozřejmě nemá žádnou firmu, ani majetek. Všechny peníze jdou na jeho vzhled a výlohy, aby mohl balamutit další oběť, nejlépe takovou, která mu poskytne peníze.

Panna bývá převážně realistická a střízlivě uvažující. Zdá se být odolná vůči hrám narcise. Je to však jen zdání. Dá se lehce chytnout do pasti důsledků. Muž postupuje metodou malých krůčků. Nejdřív káva a pak oběd. Po společné procházce následuje kino a večeře. A když je večeře tak i sex. Protože, když se řeklo A, je třeba říct i B. A pokud byl sex, znamená to, že jde o vážný vztah. A ve vztahu je potřeba dodržovat určitá pravidla. Pravidla určená mužem narcisem. A Panna tančí, jak on hraje, protože přece nemohla jednat jinak.

 

Kozoroh má od přírody sklon podléhat autoritám. Málo kdy zpochybní to, co říká člověk s vyšším postavením a lepším vzděláním i zkušenostmi. Někdy to bývají i hlouposti. Narcis se tedy vtělí do jejího šéfa, mentora, úředníka, či faráře. Stane se pro ní alfou i omegou. Pouze on jí může pomoci jít dopředu, protože mu bezmezně věří. Tak žena Kozoroh upadá do závislosti, nevědoma si toho, že se nebude schopna vymanit.

 

Vzdušná znamení  ráda intelektuální pouto

 

V životě se řídí intelektem, bývají tedy emocionálně odolní na vydírání. Pro narcise je to velká výzva. Aby ji chytil do pasti, musí ostatní pomlouvat a kritizovat. Tím jí dokáže, že s ní souzní. Přinejmenším dokáže zaujmout takový postoj, aby si to myslela.

 

Ženy Váhy prožívají s narcisem výkyvy. Jednou se k ní tulí, jindy na ni zakřičí. Nejdříve vyprovokuje hádku, odchází uražen a za několik dnů se kaje a přináší květiny. Tímto chováním trénuje ženu, která vedle něj nepozná pro ni důležitou rovnováhu. Nikdy neví, co může očekávat a časem otupí a nechá ho rozhodovat. Narcis tak zůstane jedinou osobou, která má na ni vliv a podle libosti si s Váhou houpe na všechny strany.

 

Blíženkyně je oblíbená ve společnosti a všichni ji znají. Šelmě tedy nedá práci přiblížit se k ní přes společné známé. Získává si zároveň srdce jejích přátel. Od té doby ji má v hrsti. Pokud žena od něj odejde, pomluví ji u přátel a udělá ze sebe chudáka. Někdy to vygraduje až tak, že Blíženkyně přijde o své přátele.

 

Vodnářka si nejvíce cení svobody. Pokud někdo zkouší ji svobodu sebrat, okamžitě od něj uteče. Proto to lovec vůbec nezkouší – přinejmenším jen na začátku. Nabízí pouze přátelství, bez toho, aby projevil fyzický zájem. Vodnářka je nadšená z toho, že ji muž vnímá jako osobnost, a ne jako sexuální objekt. Začíná ji tím stále více fascinovat a časem se touží stát jeho partnerkou. Brutální narcis o ni už nestojí a hledá si jiný objekt.

 

Vodní znamení mívají vrozenou empatii

 

Ženy těchto znamení jsou často citlivé, empatické a emocionální. Někdy mají zlomené srdce a sebevědomí je někde zcela na dně. Narcis jim slíbí bezpodmínečnou lásku a ony mu chtějí tak moc věřit, že nepostřehnou lest.

 

Žena Rak chce mít často co největší rodinu. Narcis se ji pokouší získat přes rodiče. Začíná tedy ovlivněním budoucí tchýně a tchána. Oni pak v přesvědčení, že tento muž je to nejlepší, co mohlo dceru potkat, ji ženou do jeho náruče. Později, když ukáže svou skutečnou tvář, Račice není schopná prozradit rodičům, co se skutečně děje. Hledá vinu u sebe, protože u nich pochopení nenachází.

 

Žena narozená ve znamení Štíra je od přírody nedůvěřivá. Tuto vlastnost dokáže narcis dokonale využít proti ní. Bez problému se mu podaří jí namluvit, že všichni kolem chtějí ženě Štírce škodit. Rodina ji využívá, přátelé intrikují a pouze v jeho loajálnosti si může být absolutně jistá. Nemusí hned lhát, stačí překrucovat jistá fakta: „Sestra neodpověděla na tvoji zprávu. Vidíš, jak tě má ráda?”, „Podívej se, zapomněli na tvé narozeniny. Nenapsali ti zprávu“. A tak dále. Za chvíli žena poslouchá už jenom jeho.

 

Žena ve znamení Ryby je vysněnou obětí narcise. Ten nemůže odolat tomu využít její leckdy naivity a sklonu k závislostem. Narcis jí může učinit závislou nejen na alkoholu, ale především na sobě, protože pouze s ním se může klidně napít. Jenom on ji kryje před rodinou, známými nebo šéfem. Stává se tak hrdinou a zachráncem. Přitom ženě vůbec nedojde, že ji do potíží dostal on sám. Z této závislosti se dostává těžko.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Víte, jaký význam pro vás má, když na nebi zahlédnete mráček ve tvaru anděla, prstenu, či knihy?

Ležíte v trávě, na pláži, cestujete a pozorujete oblaka, jejich bílo-modře rozmanité tvary mráčků. Vědět tak, co vám asi mohou jejich prostřednictvím bohové sdělovat? Spojením ...

Ochranná magie stromů

Obklopují nás, voní, dělají radost, hojí a někdy si s vámi i ,,povídají". Věčně zelené stromy. Na jaře v rozpuku mají velikou sílu. Dnes se ...
/ Články

Slyšíte, jak k vám promlouvá duše?

Jak k nám promlouvá duše? Cítíte její přání, volání a touhy? Víte, že máte duši? Proč naslouchat a mluvit se svou duší? Pořád vám někdo ...

Rusalky a splněná přání

Kdysi se věřilo, že se na loukách, v lesních hájích a borech a všude tam, kde byla voda, tedy v okolí jezer, u studánek nebo pramenů, ...
/ Články

Partnerský horoskop: Váhy. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují mírumilovné, elegantní, přátelské, veselé, ...

Samuelčina šamanská předpověď na týden 8.4.-14.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 8.4.- 14.4. Čtyřka disků hojí rány

Berani, dávejte si pozor, kolem vás jsou nevyužité příležitosti k zisku. Býci, můžete mít pocit, že vám chybí rozmach. Blíženci, váháte v době, kdy je ...

Týdenní horoskop 8.4.-14.4. Jaká překvapení schovává novoluní v Beranu pro jednotlivá znamení?

V pondělí 8. dubna  můžeme pocítit vliv novoluní ve znamení Berana – první novoluní nového astrologického roku. Novoluní v Beranu (ve 20:20) je začátek, protože ...

Blíží se zatmění Slunce. Využijte tuto výjimečnou událost ve svůj prospěch!

8. dubna nás čeká jedna z největších kosmických událostí, která může silně ovlivnit životy nás všech, a tou je úplné zatmění Slunce ve znamení Berana ...

Po čem touží vaše srdce?

Objevte, co je podle numerologie smyslem vašeho života a co vás motivuje Všichni máme touhy, které si chceme v životě splnit, a tyto touhy se mohou ...