Narozeninový horoskop pro Štíry. Co vás čeká do roka a do dne?

Místo toho, abyste válčili s kritiky, soustřeďte se na své cíle. Nejdůležitější je moci se podívat do zrcadla a mít stále dobré přátele. Zbytek světa ať si myslí, co chce. Buďte sami sebou.

Vodní znamení Štíra (24.10. -22.11.)  představuje hlavně city. Jste stejně stálí, jako nevyzpytatelní, a dokážete překvapit i toho, kdo si myslí, že vás zná dokonale. Hlavní charakteristikou Štírů jsou city a emoce. Pozitivními vlastnostmi jsou chápavost, obětavost, oddanost a úcta. Negativní pak netečnost, sklíčenost a lenost.

V nejbližší době vás bude Slunce hnát do rychlých a rozhodných závěrů. Než cokoliv uděláte, jestli už to budou zásnuby, nebo se rozejdete, nebo dáte výpověď v práci, několikrát si to rozmyslete. Nepalte mosty!

V roce 2021 se přesvědčíte, že vám vzteklé reakce neprospívají. Saturn, přísná planeta, bude v kvadratuře k vašemu znamení. To by znamenalo v případě konfliktu problémy spjaté s překotnou reakcí. Měli byste si rozmyslet každý krok.

Důležitá pro vás bude energie. Tu si hlídejte, abyste byli v rovnováze. Nemůžete se vychýlit ani doprava, ani doleva.

Lidé narození ve znamení Štíra se vyznačují vnitřní silou a životní energií, díky které zvládnete cokoliv, pro co se rozhodnete. Patříte mezi uzavřené povahy, není pro vás typické přílišné svěřování. Udržujete si jistý odstup, protože nechcete být ničím ovlivňováni.

Jinak jste dobrými společníky a věrnými přáteli. Štíři patří ke skvělým řečníkům a nemají problém s uplatněním v jakékoliv profesi, pro kterou se rozhodnou. Nejlépe se budete cítit tam, kde máte dostatek prostoru pro rozhodování a kde vám nadřízení důvěřují. Nejvíce byste excelovali v lékařských profesích.

Do vztahů přinášíte své sny, vize, intuici a emoce. K výběru partnera přistupujete pomalu a svědomitě. Pokud se pro někoho rozhodujete, jdete si tvrdě za svým, a tak se může stát, že někoho zraníte. Dokážete projevit svůj názor a vůli, a proto mohou váš vztah doprovázet občasné výbuchy a hádky. Pro spokojený vztah musíte někdy potlačit svou vrozenou žárlivost.

Nejvíce si v partnerském soužití Štíři rozumí s Rybami, Raky, Lvy a Kozorohy.

Oblíbenými barvami jsou karmínově červená a světle modrá. Kameny, které pozitivně ovlivňují toto vodní znamení, jsou ametyst, achát a rubín.

Šťastným dnem pro Štíry je čtvrtek, který je vyvrcholením týdenních aktivit a povinností a před sebou už mají vidinu volných dní.

Naopak nepříznivým dnem je pro ně pondělí, které pomyslně představuje začátek. Štírům trvá, než nastartují organismus k výkonům.

Šťastnými čísly jsou 5 a 25.

V listopadu se starejte o sebe a o svoji krásu a styl. Přátelé vás podrží a světe div se, mohou vás pohltit i nové známosti.

V prosinci můžete získat možný přivýdělek. Možná vám bude smutno za výlety, ale ne všechny daleké cesty budou možné. Během období vánoc si odpočinete s někým, kdo je blízký vašemu srdci. Také budete uvažovat o dovzdělání se.

Leden vám přinese realizaci vašich plánů. Lidé okolo vás budou nervózní, vy ale můžete být oázou klidu.

V únoru naberou věci, na kterých jste pracovali, tempo.

Březen může být trochu složitější, protože vliv Saturna vám může přidat práci. Avšak pokud by bylo práce příliš, může se to nepříjemně odrazit na vašich rodinných vztazích. Koncem března si hlídejte odolnost organismu proti bacilům.

V dubnu se vyhýbejte všem provokatérům, kteří se vás budou snažit dráždit nebo nechtějí pochopit, že máte své hranice trpělivosti a můžete také někdy vystartovat.

Květen nese lásku přeje lásce, ale nevyplatí se ji spojovat s prací. Samotní Štíři by měli mít na paměti, že románek v zaměstnání může skončit skandálem. Ale pokud vám to nevadí?

V červnu vás čekají konflikty, protože budete velmi energičtí, a tak moc přesvědčení o své pravdě, že nebudete mít problém útočit na konkurenci. Nové ambiciózní plány a nápady vám přinesou vysněný výsledek. Budete pány svého osudu. Mějte ale na paměti, že v momentě, kdy do toho nastoupíte, změny mohou být nezvratné.

V červenci zjistíte, že vaše kariéra se točí v kruhu. Zamyslete se a zařaďte správný směr.

Srpen bude ideální na vysněnou dovolenou a objevování nových míst.

V září vás více pohltí rodina, přátelé a závazky spojené s domovem. Může to být oprava, větší nákupy, možná nový nábytek, nové květiny nebo auto, na které máte jako správný Štír nárok. Je to odměna za těžkosti, kterými jste si museli celým rokem projít.

 

Pro Kartářky světla Pet a Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Co chystá červenec podle hvězd?

Kvadratura Mars Pluto 1.- 4.7. nám přinese velké výzvy. Bude potřeba zmobilizovat hodně síly a dívat se na svět z praktické stránky. 1. - 3.7 ...

Horoskop na červenec

Berani, prožijete pěkné dny, vaše vztahy se upevní. Býci, čeká vás měsíc plný zážitků. Získáte inspiraci, kterou budete moci využít ve své práci. Raci, Zamyslete ...

Týdenní horoskop 27.6.-3.7. Čím nás potěší novoluní v Raku?

V pondělí 27.6. přinese konjunkce Luny s Merkurem skvělou zprávu pro lidi, kteří se nebojí letních aktivit. Vše půjde rychle a efektivně. V úterý 28.6. nese ...

Víkendový horoskop: Mars se Saturnem potěší dobré výsledky!

Odvážný Mars požene svou energií k chuti věřit si a přísný, ale moudrý Saturn v sextilu 24.6.-30.6.) dá pocítit, zač je toho loket. Může se ...

Oko štěstí

Vychází k ochraně vašeho štěstí mocné Oko štěstí nazar Před čím vás bude chránit? Před všemi nepřejícími a závistivými pohledy. Tento amulet má neobvyklou sílu odvrátit ...

Horoskop štěstí pro Raky (22.6. – 22.7.)

Milí Raci, co vás čeká v následujícím měsíci? Jste přitažliví a vtipní, o zájem opačného pohlaví nouzi nemáte. Když se ale s někým sblížíte, odradíte ho ...

Karta týdne 20.6.-26.6. je Velekněžka – anděl strážný vašeho osudu

Berani, Velekněžka je pro vás kartou šance. Býci, řiďte se intuicí. Střelci, žena, se kterou se setkáte bude mít důležitou úlohu ve vašem životě. Lvi, ...

Týdenní horoskop 20.6.-22.6. Jak pocítíme slunovrat?

V pondělí 20.6. zapříčiní sextil Merkuru s Jupiterem, že budou všichni spěchat. Kvůli tomu nebude nouze o hádky, či omyly a zmatky. Tento den se můžete pro něco radikálně rozhodnout ...

Ravenovy horoskopy od 18.6. do 31.7.2022

Beran Berani budou mít celkem napilno. Vypadá to, že se postupně uklidní napětí v práci, což bude pro rohaté znamení zadostiučinění, přijde i dobrá zpráva ...
/ Články

Víkendový horoskop: Venuše s Neptunem vzbudí žízeň po tajemnu

Páteční trigon Luny s Merkurem a sextil s Jupiterem uvolní napětí a zlepší náladu i těm, kteří musí zůstat v práci. Sobotní kvadratura Luny s ...