Líbání podle horoskopu – které znamení vás vystřelí ke hvězdám?

Se Lvem se vám podlomí kolena, u Štíra to bude metafyzický zážitek, Panna bude jako z pohádky o princezničce… Ze které znamení vás dostane do nebe?

Beran

 

Jestli je někdo impulsivní, je to Beran. Líbá jenom tehdy, když se mu chce. Je to ten typ, který bude líbat spontánně a velmi vášnivě.

 

Býk

 

Prožitek pro smysly. To milují Býci. Polibek s ní s nimi bude pouze při vhodných okamžicích, ale bude dlouhý, plný něhy, smyslnosti a lásky.

 

Blíženci

 

Jako dítě budou líbat Blíženci: Spontánně se vrhnou na svého partnera, zulíbají ho k smrti A náhle ztratí zájem a vrhnu se na jiné aktivity.

 

 

Rak

 

Miluji něžné polibky doma. Když váš partner čte knihu na gauči, vaří večeři nebo umývá nádobí. Rak se bude líbat dlouhou dobu a bude se tak snažit vyjádřit o hloubku svých citů.

 

Lev

 

Když líbá lev, země se chvěje. Je to mistr polibků. Jeho partner bude rychle cítit, jak se chvěje celá zem a pevná půda pod nohama. Lví polibky zřídka končí nevinně takže je lepší si rozmyslet Lví polibek na první rande. Leda, že byste spěchali.

 

Panna

 

V zvěrokruhu zosobňuje nevinnou princeznu, která touží po náklonnosti, ale myslí si, že to není správné. Její polibky jsou více pusinkami, a to pouze tehdy když se nikdo nedívá.

 

Váhy

 

Váhy mají romantickou duši. Pokud polibek tak jedině s láskou a v adekvátní atmosféře i scenérií. Její polibky budou jemné, vášnivé a smyslné – Váha miluje taková takové kombinace.

 

Štír

 

Pokud vám se vám po polibku Lva podlamují kolena, pak při líbání Štíra jsou možné i metafyzické prožitky. Toto je nejvíce smyslné znamení zvěrokruhu, které umí proměnit jednoduchý polibek na tvář do erotické hry plné napětí a rozkoše.

 

Střelci

 

Střelci milují polibky. Nebojí se veřejných míst, ani rodinných oslav. A když uzmou svého partnera, nepustí ho z obětí několik minut.  Střelci jsou velmi otevření, obezřetnost není ve výčtu běžných projevů u polibků tohoto ohnivého znamení.

 

 

 

Kozorozi

Nenápadní Kozorozi rozlišují dva druhy polibků: jemný polibek na veřejné místě, nebo když ho jeho partner odveze do práce a hluboký vášnivý polibek v ložnici, bez kterého si osoba tohoto znamení nedokáže představit sex.

 

Vodnáři

 

Vodnáři experimentuji, a neradi něco dělají dvakrát stejně. Zatímco se líbá, bude si hrát s jazykem, líbat vás vzhůru nohama a kousat po jednom rtu. Bude to zajímavé, zábavné, milující ale z toho všeho zápalu experimentování poznávání S může vytratit vášeň.

 

Ryby

 

Ryby vkládají do polibku spoustu energie a citů. Mohou se líbat velmi rádi, nejlépe za soumraku, při svíčkách, nebo ve svitu Luny.

Pro Kartářky světla Pet a  Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Co o vás vypovídá roční období, ve kterém jste se narodili?

Osobnost a charakter člověka ovlivňuje mnoho faktorů a zdá se, že k určitým vlastnostem může přispět i roční období, ve kterém jste se narodili. Nejen ...

Je váš vztah ten pravý?

Máte novou známost a všechno se zdá fajn, ale nevíte jistě, jestli je to ten pravý ve vašem životě. Přinášíme devět osvědčených způsobů, jak to ...

Andělský horoskop od 17. 4. do 16. 5.

Berani, projevuje o vás zájem člověk, který na první pohled není váš typ. Kozorozi, měli byste více naslouchat svým blízkým... Živel země BÝK – Vaším ...

Mezi nebem a zemí: Prstýnek s kamenem lásky

Kartářka Anička nám vypráví další ze svých příběhů. Tentokráte o tom, jak se jí spnil sen i předtucha. Dnes jsem si vzpomněla na takový hodně ...

Horoskop štěstí pro Býky (21. 4. – 21. 5.)

Prožijte opravdu zajímavé období. Vlivem sextilu Venuše s Plutem se vám bude dařit ve společnosti i v lásce. Je vhodná doba položit základní kameny pro ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 15.4.-21.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 15.4.-21.4. je Svět. Přináší nové šance

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Partnerský horoskop: Štír. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje tajemný, vášnivý, ctižádostivý, hrdý ...

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 4.5.2024

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 4.5. 2024 od 10h do 16:30 (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 ...

Týdenní horoskop 15.4.-21.4. Slunce v Býku vás popostrčí

Uran ve znamení Býka vám dodá větší rozhodnost a vůli překonat různé nástrahy a vykonat vše pro vaši spokojenost. Pondělí 15. dubna přinese krásný den ...

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články, Horoskopy se štítky , a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.