Líbání podle horoskopu – které znamení vás vystřelí ke hvězdám?

Se Lvem se vám podlomí kolena, u Štíra to bude metafyzický zážitek, Panna bude jako z pohádky o princezničce… Ze které znamení vás dostane do nebe?

Beran

 

Jestli je někdo impulsivní, je to Beran. Líbá jenom tehdy, když se mu chce. Je to ten typ, který bude líbat spontánně a velmi vášnivě.

 

Býk

 

Prožitek pro smysly. To milují Býci. Polibek s ní s nimi bude pouze při vhodných okamžicích, ale bude dlouhý, plný něhy, smyslnosti a lásky.

 

Blíženci

 

Jako dítě budou líbat Blíženci: Spontánně se vrhnou na svého partnera, zulíbají ho k smrti A náhle ztratí zájem a vrhnu se na jiné aktivity.

 

 

Rak

 

Miluji něžné polibky doma. Když váš partner čte knihu na gauči, vaří večeři nebo umývá nádobí. Rak se bude líbat dlouhou dobu a bude se tak snažit vyjádřit o hloubku svých citů.

 

Lev

 

Když líbá lev, země se chvěje. Je to mistr polibků. Jeho partner bude rychle cítit, jak se chvěje celá zem a pevná půda pod nohama. Lví polibky zřídka končí nevinně takže je lepší si rozmyslet Lví polibek na první rande. Leda, že byste spěchali.

 

Panna

 

V zvěrokruhu zosobňuje nevinnou princeznu, která touží po náklonnosti, ale myslí si, že to není správné. Její polibky jsou více pusinkami, a to pouze tehdy když se nikdo nedívá.

 

Váhy

 

Váhy mají romantickou duši. Pokud polibek tak jedině s láskou a v adekvátní atmosféře i scenérií. Její polibky budou jemné, vášnivé a smyslné – Váha miluje taková takové kombinace.

 

Štír

 

Pokud vám se vám po polibku Lva podlamují kolena, pak při líbání Štíra jsou možné i metafyzické prožitky. Toto je nejvíce smyslné znamení zvěrokruhu, které umí proměnit jednoduchý polibek na tvář do erotické hry plné napětí a rozkoše.

 

Střelci

 

Střelci milují polibky. Nebojí se veřejných míst, ani rodinných oslav. A když uzmou svého partnera, nepustí ho z obětí několik minut.  Střelci jsou velmi otevření, obezřetnost není ve výčtu běžných projevů u polibků tohoto ohnivého znamení.

 

 

 

Kozorozi

Nenápadní Kozorozi rozlišují dva druhy polibků: jemný polibek na veřejné místě, nebo když ho jeho partner odveze do práce a hluboký vášnivý polibek v ložnici, bez kterého si osoba tohoto znamení nedokáže představit sex.

 

Vodnáři

 

Vodnáři experimentuji, a neradi něco dělají dvakrát stejně. Zatímco se líbá, bude si hrát s jazykem, líbat vás vzhůru nohama a kousat po jednom rtu. Bude to zajímavé, zábavné, milující ale z toho všeho zápalu experimentování poznávání S může vytratit vášeň.

 

Ryby

 

Ryby vkládají do polibku spoustu energie a citů. Mohou se líbat velmi rádi, nejlépe za soumraku, při svíčkách, nebo ve svitu Luny.

Pro Kartářky světla Pet a  Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Nejpřekvapivější dvojice znamení zvěrokruhu: S kým vám to může kupodivu klapat?

Pokud trochu znáte astrologii, jistě víte, že pokud jde o lásku a partnerství, některá znamení zvěrokruhu se k sobě hodí lépe než jiná. A nejspíš i ...

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích si nenechá nic ujít

V pátek 12. dubna nese prima nápady konjunkce Slunce s Merkurem.  Luna v Blížencích vás požene mezi lidi. Povedete zajímavé debaty, okořeníte své záliby o ...

Poselství včel

Už se opět bzučivě míhají vzduchem. Včely, včelky, včeličky… Jak je krásné vidět tyto malé tvorečky neúnavně létat z květu na květ. Člověk má po ...

Víte, jaký význam pro vás má, když na nebi zahlédnete mráček ve tvaru anděla, prstenu, či knihy?

Ležíte v trávě, na pláži, cestujete a pozorujete oblaka, jejich bílo-modře rozmanité tvary mráčků. Vědět tak, co vám asi mohou jejich prostřednictvím bohové sdělovat? Spojením ...

Ochranná magie stromů

Obklopují nás, voní, dělají radost, hojí a někdy si s vámi i ,,povídají". Věčně zelené stromy. Na jaře v rozpuku mají velikou sílu. Dnes se ...
/ Články

Slyšíte, jak k vám promlouvá duše?

Jak k nám promlouvá duše? Cítíte její přání, volání a touhy? Víte, že máte duši? Proč naslouchat a mluvit se svou duší? Pořád vám někdo ...

Rusalky a splněná přání

Kdysi se věřilo, že se na loukách, v lesních hájích a borech a všude tam, kde byla voda, tedy v okolí jezer, u studánek nebo pramenů, ...
/ Články

Partnerský horoskop: Váhy. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují mírumilovné, elegantní, přátelské, veselé, ...

Samuelčina šamanská předpověď na týden 8.4.-14.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 8.4.- 14.4. Čtyřka disků hojí rány

Berani, dávejte si pozor, kolem vás jsou nevyužité příležitosti k zisku. Býci, můžete mít pocit, že vám chybí rozmach. Blíženci, váháte v době, kdy je ...

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články, Horoskopy se štítky , a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.