Karta týdne 8.8. – 14.8. Dvojka holí žádá sebeovládání

Astrologickým aspektem dvojky holí  je Mars v Beranu. O co jde? Mars je za energii vitality a prosazování se a Beran může být za poznávání. Jestliže jste se až do teď topili ve vlnách pochybností a nedůvěry v sebe a druhé a váhali jste co je pravda, teď nastává změna. Nejlépe zkouškou. Jdete do období, kdy se budete cítit být nad věcí.

Budete se muset rozhodovat. A rozhodovat se je dobré s nadhledem. Začnete tak objevovat nové a nepoznané. K tomu všemu vám přichází oporou i vaše nově objevená fantastická sebedisciplina. Kde se vzala? No ona je podmínkou toho, abyste tuto lekci osudu zvládli na výbornou. Někdo se pustí do diety, někdo do reparátu, jiný do rekonstrukce bytu a ještě jiný bude bojovat s pokušením na milostném poli. Zní vám to povědomě?

 

 

V lásce ukazuje Dvojka holí pokušení, vášeň a také spor ve svém nitru. Budou se ve vás pravděpodobně třískat dva postoje a dvě možné cesty. Důležité však je pro jednu se rozhodnout a za tou si jít.

 

 

Ve finanční sféře vás čeká jste rozhodování, které by snad mohlo zlepšit vaši situaci. Jako byste se museli něčemu přizpůsobit. Máte naději, že si pomůžete, avšak záruku žádnou. Nelze však přešlapovat na jednom místě. Potřebná bude také velká sebedisciplina.

 

Ve zdravotní oblasti můžete být nerozhodní a chtít se dogmaticky držet zajetého. Všimli jste si někdy mouchy narážející do skla tak dlouho dokud se nevyčerpala a nepadla, namísto toho aby pouze sklo (překážku) obletěla?  Někdy je člověk chycen tak silně ve své představě, že odmítá vidět i jiná řešení. To může natolik vysílit, že již pak není schopen cestou vedoucí k východisku jít.

 

Beran

 

Vaše případná nerozhodnost by se mohla prodražit. Některé diskuse budou absolutně bezvýsledné. Chraňte si svůj čas pro užitečnější věci.

Buďte také opatrní na možné komplikace vzhledem ke zdravotnímu stavu.

 

Býk

 

Musíte se připravit na to, že vaše konkurence k vám přílišnou loajalitou oplývat nebude. V práci mohou čas od času vybuchnout ataky zlosti. Snažte se udržet si dobrou náladu, ani nevíte, jak to na druhé lidi někdy působí. Vám to však pomůže udržet si svoji energii a o to jde.

 

Blíženci

 

Dávejte si pozor, ne všechny rady je dobré přijmout. Můžete být v tendenci akceptovat svou podřízenost, nebo ochotu podléhat něčím názorům. Díky svému zdraví se můžete vypravit na jakousi cestu.

 

Rak

 

Někdy je poněkud náročné, když se potkají různorodé povahy a charaktery. Čas od času to pak může v rodině zaskřípat. Když už jsme u té rodiny, někdo ve vašem okolí může mít zdravotní komplikace. Tato karta také často ukazuje na dědičné zatížení. Je dobré si uvědomit, že každý má právo jednou za čas vstávat špatnou nohou.

 

Lev

 

Ať se bude dít cokoliv, berte to z té lepší stránky. Jde o to, co s tím podniknete. Do cesty se vám mohou stejně tak, jako klacky klást nástrahy a možná tak bude v ohrožení nějaká ta vaše ambice. Je také potřeba připravit se na kritiku okolí. Můžete ji vnímat jako útok na vaši prestiž. U dětí hlídejte zdraví.

 

Panna

 

Může se u vás projevit nedostatek fyzické i psychické rovnováhy. K tomu mohou přispět  řeči sousedů a šťourání druhých lidí ve vašem soukromém i profesním životě. Opět je to o tom, co se k sobě pustíte a dovolíte, aby vás to ovládalo.

 

Váhy

 

Některé řeči nebudou mít konce. Některá přátelství mohou dojít až na samé hranice. Někdy se tak může přidat špetka melancholie a pocit samoty a člověk si myslí, že si ho ostatní přestávají vážit. Je to opět o tom, jak si to v sobě nastavíte. Buď podlehnete těmto emocím, nebo se vzchopit a ještě více budete pracovat na sobě a svém štěstí. S přáteli, či bez. Protože o ty dobré přátele a opravdové ve skutečnosti nikdy nepřijdete.

 

 

Štír

 

Hlídejte si tento týden svojí psychickou rovnováhu. Může se stát, že se stanou věci, které vám připomenout něco bolavého a to otevře staré a hluboké rány. Hlídejte si svoji fyzickou kondičku a dopřejte si zdravou dietu s přísunem vitaminů a hodně pohybu, ať smutné myšlenky nemají šanci.

 

Střelec

 

Může se stát že propásnete možnost povýšení a k tomu budete mít pocit, jako by vás někdo pokořil. Pamatujte si, že někdy je lepší – a to už zpíval Jan Werich: „ …počíhat si na situaci. Bez ohledu na cit však do všeho bavit, pak se vše v dobré obrací”.

 

Kozoroh

 

Někdy se sklidí to, co se zaselo. Ne vždy však taková úroda potěší. Potom se může dostavit rozčarování prakticky ve všech oblastech. Saturn dává znát, že za chyby se platí. Moudrý se poučí. Někomu se to bude vracet tak dlouho, dokud něco nepochopí.

 

Vodnář

 

Tato karetní konstelace není ideální pro lidi, kteří touží být vidět a mají sny o sobě a své  cestě k politickému nebi. A je zcela vedlejší, jestli se to týká něčeho menšího, či většího. Princip je stejný. Ukazuje na různé spory, nepřijetí, vypouzení a pomluvy. Vše, čím si čas od času každý ctižádostivý člověk projde. Brousí to charakter a dává jistý výcvik zdarma. To, co vás nezabije, to vás posílí. Je na vás, co se na tom naučíte. Budete se litovat, nebo to bude skvělá lekce, která vás posune o několik úrovni výš.

 

Ryby

Potřebujete si odpočinout. Také přímluvu a uznání někoho váženého. Zaměřte se na to první, protože čím více budete hledat u druhých, tím více vás to bude oslabovat. Toto období přejde a vy budete zase plni síly.

Pro Kartářky světla  Helen Stanku

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...