Kameny podle horoskopu. Vyberte si krystal pro své znamení

Znamení zvěrokruhu: většina lidí slyšela o kamenech, které jsou pro ně vhodné podle svého data narození.  Ví se, že  každý měsíc je svázaný s drahokamem, či polodrahokamem. Znamení zvěrokruhu jsou rovněž svázána s konkrétními krystaly a každé znamení se neomezuje pouze na jeden kámen. Krystaly připsané jakémukoli znamení zvěrokruhu jsou posuzované skrze vlastnosti osobnosti, silné a slabé stránky znamení, planet, která znamení vládnou a živlům, kterému to či ono znamení podléhá. Nošení i jen jednoho z těchto krystalů posílí pozitivní aspekty vašeho znamení, zároveň utiší méně požadované vlastnosti. Najděte svoje znamení zodiaku a vyberte si. Mívejte je u sebe a sledujte, jak se přitom cítíte.

 

Beran:

 

Hematit, karneol a červený jaspis. Tyto krystaly vás podrží na duchu, dají vytrvalost, dodají energii a odvahu a zároveň odlehčí vašemu přílišnému impulzivnímu temperamentu.

 

Býk:

 

Jantar, malachit a jadeit vás otevřou všem změnám a dodají sílu a odvahu a současně vám pomohou vykonat věci, které vyžadují vytrvalost a trpělivost.

 

Blíženci:

 

Achát, labradorit a opál dovolí rozumět a přijmout nepříjemné situace z minulosti a doplní vaše společné sympatické vlastnosti a současně pomohou  při nerozhodnosti a nestabilitě.

 

Rak:

 

Měsíční kámen, mléčný křišťál a selenit pomohou ovládnout sebeovládání, dokáží zmírnit hněv, posílí jasnost myšlenek a současně působí proti pesimizmu.

 

Lev:

Onyx, pyrit, sluneční kamen.

Dodají sílu a vytrvalost, pomohou s jasností úmyslu a podtrhnou vaši odvahu a podpoří hojnost a současně dokáží pomoci opanovat vaše ego a pýchu.

 

Panna:

 

Aventurin, amazonit, olivín se hodí k vašemu geniálnímu intelektu a pomohou vám v boji s možnými komplexy a změnami nálad a současně tlumí občasnou potřebu všechno kontrolovat.

 

Váhy:

 

Ametyst, lapis lazuli a turmalín se hodí k vašemu charismatu i klidnému založení a současně pomáhají zvládat potřebu se neustále všem za vděčit.

 

Štír:

 

Granát, hematit a růžový křišťál se hodí k vaší povaze a determinaci a současně zklidňují vaši výbušnost a neutralizují mstivé a obsesivní sklony.

 

Střelec:

 

Křišťál, aqua aura, průzračný křišťál a aragonit umocní vaší nezávislou, filozofickou přirozenost a současně brání netaktnosti.

 

Kozoroh:

 

Gagat, (neboli akštýn) byl kdysi považován za černý jantar, záhněda a tygří oko podpoří vaše ambice a sklon se vším se vším si poradit a zároveň zmírňuje vaši úpornost.

 

Vodnář:

 

Celestýn, sodalit a tyrkys zvětší vaši kreativitu a vize a zároveň pomáhají ovládnout emoce.

 

Ryby:

 

Akvamarín, fluorit a růžový kunzit pomohou zachovat empatii a intuici a současně pomáhají zvítězit nad vzorci svázanými s útěky do krajin snů.

Pro Kartářky světla  Helen Stanku

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Jak si přivolat lásku, štěstí i hojnost koštětem, košťátkem, či smetákem?

Když se řekne koště, hodně lidí si automaticky vidí čarodějnici. Košťata nemusí být rekvizity. I uklízení a zvuk smýčení v sobě může nést kus magie. ...

Horoskop na květen

Váhy, někdo vás jen dráždí a zkouší, kam až může zajít. Zkuste se ovládnout. Blíženci, přijde období, kdy budete zpytovat svědomí. Ryby, prožijete pohodový měsíc bohatý ...

První superúplněk tohoto roku je tu. Růžový úplněk 27.4. 2021 zaměří světla ramp na naše city. Připravte se na překvapení!

Superúplňky zavírají jedny dveře a otevírají dveře druhé. Podívejte se, co čeká jednotlivá znamení... Záblesky intuice, nečekané události – to vše nese růžový úplněk 27.4 ...

Týdenní horoskop 26.4.-2.5. Kdo potká tu největší čarodějnici a kdo se bude líbat pod rozkvetlou jabloní?

Váhy, zjistíte, že někteří z kolegů vám současné úspěchy nepřejí. Neberte si jejich závist příliš k tělu, zbytečně byste se trápili. Možná se odreagujete na ...

Víkendový horoskop: držte si klobouky, to bude fičák!

Berani, Merkur vás bude nabádat procvičit si i jiný jazyk než češtinu. Opatrně na jadrné výrazy. Nebudete k nim mít daleko a okolí kolem vašeho ...

Horoskop štěstí pro Býky 21.4.-21.5.

Zemskému znamení Býka vládne planeta Venuše, která je charakteristická svou svěžestí a krásou. Býci jsou převážně materialistické povahy a snaží se ve všem hledat praktičnost. Jsou ...

Karta týdne: Sedmička disků. Vytříbí umění stavět se problémům čelem!

Mystická tarotová karta Sedm disků vás nabádá k tomu, abyste se postavili svým strachům nejenom v materiální oblasti. Astrologický aspekt Saturna v Býku říká, že ...

Týdenní horoskop 19.4.-25.4. Kdo znovu nalezne to, co ztratil?

Co nás čeká v druhé polovině dubna? Lvi, pozor na soukromé informace, které o sobě sdělujete. A to jak osobně, tak prostřednictvím sociálních sítí. Citlivá ...

Máte v sobě parapsychologické vlohy?

Pokud ano, pak už zřejmě víte, že pro někoho budete zajímaví, pro druhého směšní a někdo se vás může i bát. Některé lidi budete dokonale ...

Vikendový horoskop: koho čekají v sobotu zálety a koho šílená neděle?

Berani, po výbušném týdnu by bylo dobré poznat sílu kompromisu s rodinou Merkur vám dá schopnosti těch nejlepších obhájců. Býci, Uran ve vás zasévá vzpouru, jak ...

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články, Horoskopy se štítky , a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.