Jak si získat Váhu?

Když je Slunce ve Vahách, je nejlepší čas na práci, přátele i lásku a pro výjimečně okouzlující Váhu je čas na změnu života.

 

Váha je vzdušné znamení zvěrokruhu, které potřebuje soulad, harmonii, luxus a krásu. A krása je v harmonii v každé oblasti života, když konflikty ustupují a můžete se těšit štěstím a radostí. Potom teprve, když se objeví láska, Váha rozkvétá. Láska proměňuje všechny chvíle jejího života, dává jí hluboký smysl a ovlivňuje každodenní rozhodování. Váha ale není levným a naivním romantikem. O svoje štěstí je hotová bojovat a na svém vztahu pracuje každý den, aby společně s milovanou bytostí stvořila společný ráj na této zemi.

Váhy jsou vzdušné znamení, které je svázáno s komunikací a se společenským životem. První Venušin dar je umění se zviditelnit a získat popularitu.

Psaní, povídání a zajímavé rozhovory většinou umí Váhy lehce. A pokud ne, vyplatí se na tom popracovat, aby se ten dar projevil.

Vlivem Venuše Váhy nemají rády vulgarizmy, ale pokud se jim podaří někdy je vyslovit, udělají to stylově a s grácií. Tam, kde se druzí hádají, Váhy vědí co říct, aby nastal klid. Dalším darem Vah je umění zprostředkovat vyjednávání tak, aby všichni udělali to, co zrozenci ve Vahách odpočátku chtěli a ještě si mysleli, že to byl jejich nápad.

Co jsi Váha vezme do hlavy, to bude pod vlivem Venuše dělat co nejkrásnější. Planeta dává ideální vycítění proporcí a elegance. Jestli bude kuchařka, chirurg, krejčí, švadlena či architekt, výsledky její práce si budou lidé vysoko cenit.

 

Venuše je planeta lásky, peněz, luxusu a klidu, který si za ně může koupit. Zrozenci Vah mají čich na peníze, ale kdyby měli možnost, chtěli by mít tolik peněz, aby už nemuseli pracovat. Leda že by práce byla současně i jejich hobby.

Venuše dost brzo probouzí talenty Vah a to nejenom umělecké a dává jim poznat, že na talentech se dá celkem dobře vydělat. A pokud jejich život plyne v jiném směru, tak Venuše připomíná, že vždy je možné vrátit se ke starým zájmům.

Jak získat Váhu?

 

Jiskrou v oku a uměním skutečného flirtu. Flirt – to jsou milostné manévry. Váha je v nich mistrem a pokud podlehne, tak jenom proto, aby potom zvládla milostné souboje se  sladkým protivníkem. Kdo bude Váhu chtít, musí mít smysl pro humor, být bystrý a inteligentní.

 

Když se potkáte na seznamkách, bude plná citátů, a přitom zkoumat co osvětě víte. Podívá se, jaké máte známé, aby zjistila, na jaké jsou úrovni. Důkladně bude zkoumat, jestli se budete hodit do jejího světa plného intenzivní relace s druhými a potřeby ponořit se do kulturního světa. Názory známých na téma jejího potencionálního partnera jsou pro ni důležité. Můžete rozumět umění a mít vkus, ale musíte o tom také umět zajímavě hovořit.

 

Váhy nesnáší extrémy a bojové nastavení. S rytířem, který spěchá na nějaký souboj, může Váha mít jednorázové vášnivé rande, ale společný život by chtěla vést s někým, kdo nebude hned od rána dělat rámus.

Když půjde Váha na první rande, dívá se, jak se chováte k jiným lidem. Jestli dáte dýško číšníci, zda budete slušný k taxikáři, anebo ji doprovodíte domů. Tyto malé drobnůstky říkají Váze všechno o lidském charakteru.

 

Když už Váhu máte

 

Budete bydlet, a proto je potřeba se elegantně obléct a mít byt, ve kterém můžete bez studu přijmout hosty. Budete utrácet hodně za nábytek, doplňky a rostliny do zahrady. Budete poslouchat hudbu, číst knihy a sledovat inteligentní pořady. Váha každodenně řídí svět, ve kterým chce žít. Má být inteligentní, zábavný, elegantní ale bez pozérství. Bude hovořit o vašem vztahu a o vztazích druhých lidí s tím, že by mohlo být ještě lépe. O Váhu je potřeba dbát, ale Váha také bude chtít výt přítomna ve vašem životě. Neoddělí ji to od její práce, známých, nebo rodiny. Vlastně nic už nebudete dělat sáma, leda že by vás Váha přestala milovat.

 

Na co dát pozor?

 

Na ticho. Když s vámi Váha přestává mluvit, když se nesměje vašim žertům a neodpovídá vám se zájmem co se jí stalo během dne, je zle. Když zmlkne, určitě si za to můžete sami, třeba proto, že jste Váze nařídili uklízet, vařit, starat se o děti a honíte ji nad její síly. Váha to dělat chce, ale pokud se nad každodenností nevznáší sladký anděl lásky a jestli jednou za čas nestrávíte nějakou dobu komplimenty a krásnými odměnami, život ztrácí smysl. Pokud k tomu ještě se začnete Váze posmívat, hlavně ve společnosti, pokud ji budete ignorovat, vzbuzovat deprese, poučovat a vytýkat jí každou chybu, tak uplakaná Váha zmizí, ale potom od jejího právníka dostanete drsné pozvání. S Váhou neválčete, protože lidé budou vždycky na její straně.

Důležitá období

 

Pro první dekádu Vah 23.9. – 30. 9.

8.11.2023 – 17.11.2023 přeje Venuše v konjunkci lásce a pěkným vztahům.

 

Pro druhou dekádu Vah 1.10. – 10.10.

8.11.2023 – 26.11.2023 přeje Venuše v konjunkci  lásce.  Jupiter v opozici 10.7.2024 – 10.9.2024 pomůže při spolupráci, lásce a navazování známostí.

 

Pro třetí dekádu Vah 11.10. – 22. 10.

14.10. 2023 nastane novoluní ve Vahách a zatmění Slunce. Odetnete se se od věcí, které vám již neslouží a budete se moci zabývat sami sebou. Do 11.10. Mars konjunkci varuje před stresem a konflikty s okolím.

27.11.2023 – 3.12.2023 přeje Venuše v konjunkci přeje randění a lásce. Do 10.1.2024 přinese Pluto v kvadratuře více povinností.

 

 

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...