Horoskop na leden 2021

Berani budou trpěliví. Býci budou pracovat na sobě. Blíženci se zapojí. Raci ukážou, co v nich je. Co čeká vás?

 

Beran 21.3.-20.4.

Pokud budete chtít něčeho úspěšně dosáhnout, musíte být trpěliví. Možná se vám bude zdát nemožné dosáhnout vysněných cílů. Po několika nezdarech však najdete cestu, jak překonat překážky. Někdo z vašich přátel bude potřebovat radu ohledně svého osobního života. Budete potěšeni, že se obrátil zrovna na vás. Znovu si uvědomíte, že stresovat se kvůli malichernostem nemá smysl.

 

Býk 21.4.-21.5.

Začátek měsíce pro vás bude hektický. Sliby a závazky, které jste dali koncem roku, je potřeba začít plnit. Zabere vám to mnoho času a energie. Práce vám však přináší radost, díky tomu vám půjde od ruky. Chtělo by to jen zlepšit agendu, abyste na někoho nezapomněli. Máte výborné logické myšlení, v zaměstnání všechno zvládáte, tím jste si získali sympatie nadřízeného i kolegů. Je vhodný čas na zvyšování si své kvalifikace.

Blíženci 22.5.-21.6.

Jste čistá duše a myslíte si, že je každý stejný jako vy. Bohužel tomu tak není. Vyvarujte se proto v těchto dnech uzavírání smluv, protože by tam mohlo být něco špatně. Raději se předem poraďte s nějakým odborníkem nebo právníkem. Kolegové v práci jsou nabití energií a vymýšlí práci navíc. Pravděpodobně se budete muset zapojit. Dá se předpokládat, že jejich nadšení vás po několika dnech taky dostane. Pamatujte, že se nevyplatí pomáhat někomu, kdo o to nestojí. Pokud budete mít nutkání dávat rady zdrcenému příteli, může se jeho zloba obrátit proti vám.

 

Rak 22.6.-22.7.

Máte jedinečnou příležitost ukázat, co ve vás je. Dostanete pracovní nabídku, která by vám mohla přinést dobrý výdělek. V lepším případě i stálý příjem. Energie máte přespříliš, neustále pracujete a sportujete. Jenže to začíná být na úkor vašeho pohodlí a hlavně zdraví. Může vás dokonce potkat úraz, tak raději zpomalte.

 

Lev 23.7.-22.8.

Váš talent by neměl zůstat ležet ladem. Pokud jste vždy toužili po nějaké umělecké činnosti, začněte se jí věnovat. I z koníčku se může rychle stát zdroj obživy, když ho děláte s láskou a nadšením. Pamatujte na to za všech okolností.  Budete stát před důležitým rozhodnutím, které může ovlivnit vaši další kariéru. Nerozhodujte se unáhleně, dejte si čas na rozmyšlenou. V partnerském životě vás nic výjimečného nečeká. Tím, že budete více času věnovat práci, budete doma vzácnější.

 

Panny 23.8.-22.9.

Tento měsíc si ujasníte řadu věcí a je docela klidně možné, že některé činnosti nebo vztahy ukončíte, protože vám už nic nepřinášejí. Smutní ale kvůli tomu rozhodně nebudete, naopak se vám i tím uleví, protože si budete vědomi toho, že můžete jít dál. Nenechte se rozhodit nepříjemnými lidmi, kteří by vás nepochválili, ani kdybyste se přetrhli. Nemá smysl podobně smýšlející jedince jakkoli řešit. Problémy, které vám zkříží cestu, budete přecházet s lehkostí a nadhledem.

Váhy 23.9.-23.10.

Celý měsíc zachovávejte klid a rozhodně nevytahujte otázky, které jsou nepříjemné či nějak výbušné, protože o hádku v tuto chvíli nikdo nestojí. Kontroverzní témata rovnou odložte. Může se stát, že přátelé a spolupracovníci budou z vašich výkyv nálad zaskočeni. Někteří vás začnou i úmyslně dráždit a vytáčet. Většinou půjde opravdu o malichernosti. Teprve koncem měsíce zvolníte tempo a budete jednat racionálněji. Nezadaní jedinci prožijí adrenalinové dobrodružství. Konečně se odhodlají oslovit někoho, kdo jim je už delší dobu na blízku.

Štíři 24.10.-22.11.

V žádném případě nepodléhejte negativním emocím a na nepříjemné řeči nereagujte. Ve volném čase budete potřebovat být chvíli sami a strávit čas pouze se svými myšlenkami, což se vám povede.  Koncem měsíce vás dostihnou nečekané výdaje. Pravděpodobně si budete muset půjčit, nebo se více uskrovnit.

 

Střelci 23.11.-21.12.

V nejbližších dnech má začít něco nového a budete z toho trochu nervózní. Nenechte se však zbytečně trápit starostmi. Čeká vás pozitivní období. V partnerském životě budete prožívat pohodu a harmonii. To se týká i nezadaných Střelců. Dokážete využít svůj šarm a po celý leden budete vítaným společníkem.

 

Kozorozi 22.12.-20.1.

Budete doslova zaveleni prací. Vy to ale všechno stihnete, i když máte pocit, že vyčerpání je už neúnosné. Zkuste se na to podívat s nadhledem a humorem. Vždyť přece nejde o život. Je vhodná doba k důležitým rozhodnutím v oblasti osobního života, financí i práce. Ať se rozhodnete jakkoliv, nemůžete udělat chybu. Koncem měsíce zatoužíte po dovolené. Bohužel více jak víkendový odpočinek nestihnete.

 

Vodnáři 21.1.-20.2.

Nejdůležitější pro vás je teď rodinný život., který vám přináší mnoho radostí. Nesnažte se vyřešit několik věcí najednou. Způsobíte tím jen zmatek a nakonec ničeho nedocílíte. Někdy je lepší svěřit se přátelům či kolegům, třeba najdete řešení společně. Během ledna vás může přepadnout melancholická nálada. Najděte si čas jen pro sebe a věnujte se koníčkům, nebo si zajděte s partnerem na večeři.  Snažte se odreagovat a myslet pozitivně.

 

Horoskopy- Věštírna Kartářek světla

Ryby 21.2.-20.3.

Možná se cítíte vyčerpaní a unavení, ale víceméně si za to můžete sami. Okolí vám nabízí pomoc, jen vy si chcete všechno udělat po svém. Myslete na odpočinek a relaxaci, tolik nezbytnou pro fyzické a psychické zdraví. Udělejte si čas na knihu, kterou jste našli pod vánočním stromkem. Její obsah vás pobaví a možná získáte inspiraci.

 

Pro Kartářky světla  Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: Mars v Rybách a odvěký tanec života

Jaro vybízí k chystání svých svátků a pořádků a k těm nás bude nabádat Luna ve znamení pečlivé Panny. Nicméně svůdný Mars v Rybách touží po vzrušení ...

JAK SI KDYSI POMOCÍ MAGIE CHTĚLY UDRŽET ŽENY SVÉ MUŽE?

Jste zamilovaná. Silně a je to vzájemné. Na začátku s ním bylo všechno skvělé, byli jste jako hrdličky. Vypadali jste jako ukázkový milující pár. Nádhera ...
/ Články

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...
Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.