Horoskop na květen 2018

Beranům padne do oka sympatický objev. U Býků je doma vše naladěno pro plánování dovolené. Blíženci budou balancovat na hraně nadhledu… Co vás čeká najdete v našem pravidelném horoskopu astroložky Petry.

BERAN 21. 3. – 20. 4.

Začátkem měsíce vás pohltí pozitivní energie. Budete mít touhu se bavit a užívat si života. Dopřejte si všeho plnými doušky. Koncem měsíce vás čekají neodkladné pracovní povinnosti, možná se to týká také práce na obnově domova či zahrádky. Nezadaní Berani mají velkou příležitost padnout si do oka s někým velmi sympatickým. Chce to jen se trochu více osmělit a dodat si odvahy.

BÝK 21. 4. – 20. 5.

Nebojte se v práci zrealizovat nápad, který měl váš liknavý kolega. Budete sklízet uznání. Zároveň si dejte pozor na závistivé okolí. Zachovejte klid a úsměv na tváři, to je ta neúčinnější zbraň proti morousům. Doma začněte plánovat dovolenou, partner je dobře naladěn, a tak dá na vaše návrhy. Dopřejte si občas dlouhou procházku nebo si zaběhejte, abyste si pročistili hlavu.

 

BLÍŽENCI 21. 5. – 21. 6.

Květen je pro vás velkou výzvou, jak získat nad životem nadhled. Jsou věci, které nezměníte. Najděte si malé radosti ze života, jako je prodloužený víkend v přírodě, sport, zájmový kroužek, přátelé, romantická večeře a mnoho dalšího. V myšlenkách se stále vracíte do dětství, kdy jste se cítili v bezpečí. Ve skutečnosti bojujete proti projevům současné společnosti. Nesmíte se tím tolik zatěžovat, pomůže vám popovídat si o svých pocitech a názorech s partnerem nebo přítelem.

RAK 22. 6. – 22. 7.

Neodkládejte důležitá rozhodnutí. Ať už doma nebo v práci budete muset vyřešit něco, co rozhodně nelze odkládat. Pokud jste si jisti svým správným jednáním, vezměte situaci do svých rukou. Nezadaní Raci by neměli čekat, až se jejich idol sám ozve. První krok je na vás, jinak se věci do pohybu nedají. Celkově byste měli být celý měsíc ve střehu. Dávejte si pozor na svoje osobní věci, na včasné placení složenek a na své zdraví.

 

LEV 23. 7. – 22. 8.

Splňte si svá tajná přání. Je vhodný okamžik, a proto vyjeďte na prodloužený víkend, vyzkoušejte nový recept, nebo zajděte do podniku, kam byste normálně nevkročili. Květen láká k novým poznáním a vy si to umíte užít. V pracovní oblasti se vám bude dařit. Dovedete se plně soustředit na své povinnosti a práce jde od ruky. Nezapomínejte na své blízké, zvlášť na starší generaci. Čekají na vaši návštěvu.

 

PANNA 23. 8. – 22. 9.

Jste příliš citliví a máte snížen práh reálného uvažování. Snažte se dostat do pohody – sport, dovolená nebo relaxační masáž vám pomohou. Nicméně nějaký čas to ale bude trvat. Jednání se šéfem nebo důležitá rozhodnutí raději přesuňte na příští měsíc. V těchto dnech jsou vaše emoce intenzivní, proto prožíváte i maličkosti, nad kterými byste normálně mávli rukou.

 

VÁHY 23. 9. – 23. 10.

Nezadané Váhy čeká dobrodružství, které by jim mohlo do cesty postavit nového partnera. Ostatní si mohou partnerský život zpestřit romantickým večerem nebo vyzkoušet něco netradičního jako let balonem, spaní pod širákem. O svém partnerovi se tak můžete dozvědět něco, co jste netušili. Zkřížit cestu by vám mohla osoba, kterou zrovna nemáte v lásce. Vyhněte se především osobnímu napadání, nic se tím nevyřeší. Pouze z toho budete mít těžkou hlavu.

ŠTÍR 24. 10. – 22. 11.

Pamatujte, že dobrá komunikace je základem všeho. Netolerujte partnerovi či kolegům podivné chování, pokud se vám to nezamlouvá. Otevřeně řekněte, co vám vadí. Jestli to neuděláte tento měsíc, těžko budete sbírat odvahu později. Dejte si pozor na bolesti hlavy, tvrdá matrace v posteli, či špatná židle vám mohou způsobit vleklé problémy.

 

STŘELEC 23. 11. – 21. 12.

Nad vaším partnerským vztahem se stahují černé mráčky. Objeví se nové skutečnosti, které si budete muset spolu vyříkat. Půjde o vzájemnou důvěru. Budete si muset uvědomit, co je pro vás důležité a za tím si jít. Jinak se z té „bouřky“ nedostanete. Překvapí vás touha po osamělých toulkách přírodou. Čas od času si člověk potřebuje o samotě vyčistit hlavu.

 

Věštírna Kartářek světla

KOZOROH 22. 12. – 20. 1.

Kozorohům se otvírají nové obzory. Rodinné spory budou rozřešeny. Buď se s novou situací dokážete smířit, nebo budete muset ustoupit. Toužíte po klidu a pohodě. Napjatá atmosféra může ještě chvilku trvat. Neuzavírejte se do sebe, mluvte se svým okolím. Jedině tak můžete zahnat pesimistické myšlenky. V práci buďte ostražití, někdo z kolegů na vás chystá podraz. Chce to nepolevit a plnit své závazky.

 

VODNÁŘ 21. 1. – 20. 2.

V květnu je čas udělat si pořádek ve svých věcech. Stanovte si pořadí úkolů, které je potřeba vyřídit. Zjednoduší vám to život a ochrání před nepříjemnostmi. Partner či blízcí přátelé vás mile překvapí. Společně prožité chvíle vám dodají energii. Nezadaní Vodnáři by se měli vyhnout flirtům a koketování. Pokud to s dotyčným nemyslíte vážně, nedělejte mu zbytečné iluze.

Horoskopy- Věštírna Kartářek světla

RYBY 21. 2. – 20. 3.

Rodina se vám bude snažit v nenápadných poznámkách sdělit něco zásadního. Poslouchejte a vnímejte, co vám říkají. Potřebují najít ve vás oporu. Pokud se setkáte s nevolí ze strany svých kolegů, zamyslete se, jestli náhodou vy neděláte něco špatně a buďte empatičtí. Měli byste si protáhnout pořádně tělo. Dlouhé sezení se v těchto dnech může projevit bolestí zad silnější než obvykle.

Astroložka Petra

 

Který stromeček umí chránit před neštěstím?

Borovička uměla chránit před zlými duchy, dodávala odvahu a pomáhala přepracovat pocit viny, odstraňovala bloky a posilovala víru v sebe. Éterické oleje vytvořené z jejího ...

KARMICKÉ SLUNCE VE ZNAMENÍ KOZOROHA

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Karmické SLUNCE Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu ...

Víkendový horoskop: Co nese poslední novoluní v tomto roce?

Nastává druhé novoluní V Kozorohu v roce 2022.  První (2.1.) nám otevíralo rok 2022 a druhé (23.12.2022) a poslední novoluní tohoto roku nám jej pomalu ...

Jak si získat Kozoroha?

Slunce je již od 21.12. v Kozorohu a my se můžeme těšit z období lásky ve stylu zemského znamení. Vláda zemského znamení Kozoroha začíná. Jeho ...

Rituál zimního slunovratu

Zimní slunovrat je jedním z osmi čarodějnických svátků. Slavíme ho v první zimní den 21.12. a paradoxně jím vítáme návrat Slunce. Letos nastane ve 22:47 ...

VĚŠTĚNÍ NA ŠTĚDRÝ DEN

Podle prastarých zkušeností našich předků je nejpřesnější věštění o Štědrém dnu. Mezi nejčastější patřilo věštění se zrcadly pro budoucí lásku. Během tohoto věštění v místnosti ...

Horoskop štěstí pro Kozorohy (22.12.-20.1.)

Co čeká Kozorohy následující měsíc? Ve vztazích by se vám mělo velmi dařit. Potkáte spřízněnou duši, se kterou se budete cítit opravdu hezky. Zadaní Kozorozi ...

Týdenní horoskop od 19.12.-25.12. Co nese slunovrat a novoluní v Kozorohu?

V pondělí 19.12. vás Jupiter obdaří potřebnou energií. Přát bude pracovním, ale i soukromým pohovorům. Rozhodnutí tohoto dne se mohou ukázat šťastnější než kdy jindy. V ...

Andělský horoskop od 17. 12. do 16. 1.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Váš milostný život sice nestál v poslední době za moc, ale trápení byste měli již dát ...

Víkendový horoskop: Luna ve Vahách posílí touhu sdílet

Luna ve Vahách vás zaplaví touhou sdílet radost a účastnit se kulturních a přátelských akcí a posezení u vánočního punče. Konec týdne byl náročnější a ...

Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.