Horoskop 6.4.-13.4. Velikonoce, smíchu bude více

V tomto období ještě budeme pod vlivem konjunkce Jupitera s Plutem a lze počítat s tím, že přijdou nekontrolovatelné výbuchy nejenom hněvu, ale především smíchu.

Tím, že je psychika oslabená nutností co nejvíce sedět doma a fyzička také není nejlepší, stačí už jen jiskra a pomyslný požár je na střeše. Taková rozbitá váza může být ventilem a vy ze sebe můžete vychrlit dlouho potlačované emoce. Naštěstí trigon Venuše s Marsem ve vzdušných znameních pomůže uhlídat si odstup dvou metrů od ostatních lidí.

Třeba až si půjdete pro novou vázu. Tohle očištění od přebytku emocí, vám ukáže, že na všem zlém je něco dobré. Vždyť takové ,,veselé“ Velikonoce tady zase dlouho nebudou. Možná vás uklidní i to, že v tom nelítáte sami.

Pondělí 6. dubna si budete moci stěžovat na emocionální chaos i na to, že dnes ta žárovka v hlavě ne a ne bliknout. Opozice Luny s Merkurem a Neptunem si žádá své. Špatná komunikace s okolím. Respektive – té dobré bude málo, stěží ukojí sociální hlad a touhu po porozumění. Kdo má možnost si přispat, může být ve výhodě.

Naštěstí totiž po poledni tyto negativní aspekty rozptýlí Luna, která vejde do znamení diplomatických Vah a v trigonu společně s Plutem a Jupiterem navrátí lehkou prózu do pondělního dne.

V úterý 7. dubna budete výjimečně citliví. Trigony Luna, Saturn, Venuše, Mars a sextil Merkur-Pluto vás až přespříliš vnitřně spojí s energiemi, city a vyladěním jiných lidí. Srdce se mohou propojit. Tak by to mohlo být harmonické, kdyby nezlobili Mars a Uran v kvadratuře. Pak si něco plánujte. Jakákoliv strategie, kromě pevného sebeovládání, bude ztrátou času. Na stranu druhou to můžete vnímat, jako kvalitní hvězdný trénink. Berani se zapotí. Štířímu zraku neuteče nic. Ryby se budou tvářit nepřítomně a Býci si nebudou brát servítky u nikoho a u ničeho.

Škaredá středa 8. dubna můžete mít dobře nastartovanou hlavu, bude přát sextil Jupitera s Merkurem. A ty city. Malý návrat harmonie. O to se zase postará ranní úplněk ve znamení Vah, kolem jejichž zrozenců se tento den bude vše motat. Nespěchejte však na lásku. Lvi by rádi do společnosti, Panny se naučí meditovat, Blíženci nedají telefon z ruky. Možná by bylo lepší nic nelámat přes koleno. Nezatěžujte tento den ledviny a močový měchýř. Dopřejte si bylinkový čas s brusinkou a odpočívejte.

Zelený čtvrtek 9. dubna vás bude tlačit nakoupit, uklidit, smýčit, péct a vařit, jako by to byl váš poslední den.

Nepříznivě tvrdé aspekty Luny, Saturnu, Uranu a Marsu budou ostřit jazýčky, hnát nožičky do kvaltu a všichni blízcí, kteří neutečou na strom, nebo nebudou zrovna plést obří pomlázku, to budou mít těžké.

Velký pátek 10. dubna dá konečně ulevit pocitu napětí. Příznivý vliv Luny s Neptunem, Plutem, Jupiterem a Merkurem uklidní emocím a přetaženým nervům. Můžete vytáhnout své nervy z kýble.

Dnes rádi přistoupíte ke kompromisům i s aktivními sousedy. Vyhlížejte, jestli spadne nějaká ta kapka deště, protože dle pranostik našich předků prší-li na Velký pátek, bude draho. Možná to vysvětluje jiná pranostika, která říká – Velký pátek deštivý, dělá rok žíznivý.

Bílá sobota 11.dubna bude téměř ve svátečním duchu. Merkur vejde do znamení Berana a vám se bude chtít vyrazit na procházku a trochu se vyvětrat. Jen nezapomeňte na roušku.

Velikonoční neděle 12.dubna bude přímo vybízet k pohybu. Sextil Merkur – Saturn bude vábit k tomu, abyste učinili něco prospěšného pro své tělo i duši. Kdysi se o Velikonoční neděli po mši scházeli všichni obyvatelé stavení v sednici a snědli společně jedno vejce. To proto, aby nikdo nezabloudil. A kdyby přeci jen, stačilo si vzpomenout, s kým jedl velikonoční vejce, a bylo po bloudění.

Velikonoční pondělí 13. dubna nebude ideálním dnem pro diety, kalorie přestaňte počítat. A dokonce nebude nálada na přílišné navštěvování se. Za to se krom jiných okolností podepíše Luna vcházející do znamení Kozoroha v kvadratuře na Merkur. To sníží náladu na nějaké přílišné besedování. Po dobrém jídle a pití se projeví spíše společenská únava. Akorát trigon Luny s Uranem bude připomínat, jak moc důležité je věnovat se rodině a svým blízkým a ty, které nebudete moci vidět, bude touha alespoň slyšet a říct si, jak moc pro sebe vzájemně znamenáte.

Pro všechna znamení platí, neomezujte se nějakými zábranami. Raději je zkuste prolomit. Svůj nápad či názor si bezpodmínečně prosaďte.

Býci, máte před sebou inspirativní čas. Otevřete se meditaci a duchovnu. Třeba tam najdete nový smysl života. Raci, je vhodné období urovnat vztahy nebo navázat nové. Není ve vašem okolí někdo, kdo čeká na vstřícné gesto? Ryby, jste náchylní naletět na taktiky obchodní firmy, jejichž návrhy nejsou zcela čisté. Dávejte si pozor, abyste nepřišli o své finance. Panny, jste na štíru se zdravým rozumem. Důležité věci proto alespoň o týden odložte.

Pro Kartářky světla Pet a  Hel

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Andělé jsou…

Z očí se vám koulí jedna slza za druhou… Proč zase já? zoufáte si. A není nikdo, kdo by mi pomohl, bleskne vám hlavou. V tom zpozorníte ...

Co věští hvězdy na květen?

Květen slibuje jedny z nejzajímavějších událostí tohoto roku. Hodně věcí se může změnit na poslední chvíli a to, co vypadalo ztraceně, se může obrátit v ...

Kam si 1. Máje zajít na pusu?

Všichni víme, že 1. Máj je lásky čas. A taky tušíme, že bychom se měli políbit s někým, koho máme rádi pod rozkvetlým stromem. A ...
/ Články, Máj, polibek, pusa

Karta týdne 1.5.-7.5. Věž – očistné změny přichází!

Tarotová karta Věž nastiňuje očistné změny. Každá metla seslaná na lidi pro ně může být dobrem, neboť jim nedovolí setrvat v přežilých strukturách a vzorcích ...

Týdenní horoskop 1.5.-7.5. Co nese květinový úplněk se zatměním ve Štíru?

V pondělí 1. května vejde Pluto do retrogradu ve znamení Vodnáře a přinese ideální podmínky pro příjemný den. Rychle zvládnete všechny závazky a zbytek času ...

Čarodějnice dnes slaví

Dvě magická data – 30. dubna a 1. května. Zdaleka nejmagičtější je ale noc mezi těmito dvěma dny. V dnešní době zapalujeme ohně, symbolicky se ...

Horoskop na květen

Berani, měli byste si už najít čas a naplánovat si letní dovolenou. Možná získáte i nějakou výhodnou nabídku na ubytování. Býci, máte šanci realizovat své ...

Každé znamení má ve vínku svůj čarodějný dar. Víte jaký je ten váš?

Jaké mají magické superschopnosti zrozenci zvěrokruhu? Beran Hojí rány Mars vám dal moc aktivovat a nabít amulety a talismany. Lidi podporujete přirozeně. Intuitivně umíte předat ...
/ Články

Víkendový horoskop: Luna s Merkurem slibují rychlé nápady

V pátek 28. dubna rychle zařiďte všechno, co je třeba, abyste se mohli chystat na prodloužený víkend. Kvadratura Luny s Merkurem a Uranem může signalizovat, ...

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...