Andělský horoskop od 16. 2. do 15.3.

Naše astroložka Via-Lucia bývá velmi trefná, přečtěte si, jak její Andělský horoskop sedí vám.

Živel Země

Býk

Motto: Úměra ve všem!

V tomto období hlídejte rovnováhu mezi prací a odpočinkem. Pokračujte v započatém s důvěrou v sebe sama!

Je čas romantických vztahů jak zadaným, tak i dosud volným, všímejte si znamení od vašich andělů.

 

Panna

Motto: Zázraky se dějí!

Nutnost rovnováhy a dostatku spánku. Více se věnujte dětem, kdož nemá – tak těm kolem sebe, hrajte si! Budete mít radost či důvod k oslavám! Ve všem vás doprovází váš anděl strážný, přesto se snažte lépe rozlišovat lidi, se kterými přijdete do styku. Tím předejdete možným potížím v budoucnu.

 

Kozoroh

Motto: Modli se a pracuj!

Je čas plodné práce, soustředění se na dokončení započatých úkolů. Je čas na dořešení karmických vztahů. Oporou vám budou blízcí přátelé a partner duše. Mějte odvahu, důvěru v sebe sama a zvládnete vše, i sil na to budete mít dost! Vaše modlitby budou vyslyšeny a vaše přání se zhmotní!

Živel Ohně

Lev

Motto: Rozumím sobě i druhým!

Celkem harmonické období, kdy se zhmotní vaše přání z dřívějška. Nezastíní to ani případný mráček přechodných potíží. Štěstí vám přeje! Souznění s partnerem duše, kdož ale nemá – pravděpodobně se s ním potká. Možnost vzniku nového a hlubokého přátelství.

 

Střelec

Motto: Ujasni si, co chceš!

Dobré období, stabilní. Zvolna se budete posouvat vpřed, pomohou vám vaši andělé, když je o to požádáte. Pokud máte starosti, přestaňte se bát, jelikož jste pod Boží ochranou a vedením. Sněte o tom, co byste chtěli, nasměrujte se vnitřně, a klidně vykročte kýženým směrem. Síly budete mít dost! Archanděl Michael je tu s vámi, aby vám dodal dostatek odvahy a zajistil vám bezpečí vaše či vašich bližních.

 

Beran

Motto: Harmonii ve všem!

Příznivé období spřádat plány do budoucna. K udržení dobré nálady a duševního zdraví vám napomůže poslech hudby. Uzdravení životní situace či z nemoci. Nad vámi bdí jak váš anděl strážný, tak i jiní andělé, stačí jen je zavolat a požádat o pomoc v případě nutnosti. Finančně stabilní období, avšak je tu možnost nečekaného přídavku nebo náhlé nabídky změny na lépe ohodnocenou práci.

Živel Vody

Rak

Motto: Bdělost a soustředěnost!

Budete mít hodně práce, jen se snažte mít dostatek spánku. Oporou vám budou vaši partneři. Nezadaní by měli víc se věnovat péči o své tělo a vzhled, vyplatí se to! Samota není osamění, ale umění být sám se sebou. Jste pod Božím vedením, tak naslouchejte svému srdci a vše bude dobré!

 

Štír

Motto: Změna je život!

V tomto období můžete čelit nejistotě, ale s vámi je váš anděl strážný a mnoho dalších andělů ochotných vám pomocí. Důvěřujte sobě i tomu, že se vše děje pro vaše dobro. Poslech hudby pomůže udržet duševní rovnováhu. Když se podíváte na danou situaci jakoby očima jiného, pomůže vám to, abyste postupovali správně. Z toho budete mít radost, možná oslava dosažených úspěchů. Taktéž očekávejte zázraky, i nemožné může se stát možným…

 

Ryby

Motto: Mám dostatek sil na vše!

Dobré období pro partnerské vztahy, nezadaní mohou potkat svojí druhou polovičku. Je dobře se soustředit na úkoly před sebou a zároveň odevzdat Bohu vše, s čím jste dosud zápasili. Vše se vyřeší! Finance: Nastražte uši, zaslechnete informaci, která vám pomůže.

Živel Vzduchu

Vodnář

Motto: Jsem pod Božím vedením!

V tomto období budete mít dost sil podívat se na svůj život z jiného úhlu pohledu a přehodnotit něco z něj. Je dobré být takovým, jaký jste i za cenu že všem to se líbit nemusí. Zadaným se utuží vztahy s partnery. Nezadaní by měli víc jít do společností a všímat dění kolem sebe. Nechte se vést srdcem!

Finance: Možné zlepšení.

 

Blíženci

Motto: Nové začátky pro radost!

Dobré období k učení se něčemu novému, změně činností a soustředěním na své záměry. Přinese vám to radost a v budoucnu bude přínosem. Všemu se bude dařit, jen si hlídejte rovnováhu mezi prací a zábavou. Nezadaní mohou potkat lásku svých snů. Finance: Stabilita, možné zlepšení.

 

Váhy

Motto: Pravda rovná se celistvost!

V tomto období dojde k uzdravení životní situace či uzdravení z nemoci. Možnost vyřešit dlouhotrvající potíže, také těch, které nastaly náhle. Archanděl Michael je při vás, aby vám dodal odvahu, a zároveň zajistil bezpečí vaše i vaší rodiny. Buďte v klidu! Mějte sílu, zvládnete vše, lze očekávat zázraky! Bude důvod k oslavám.

Via-Lucia

https://www.kartarkysvetla.cz/vyklady-z-karet/vyklad-karet-kartarka-via-lucia/

 

 

Svíčka, karty

Věštec Mirek: Co nás čeká v tomto roce.

 Mužský úhel pohledu na to co přichází s rokem 2017 si můžete projít tady.   Součet čísel 2017 je podle ...

Kouzla Adventu

 Články o vánočních zvyklostech a o tom, jak zajistit klidný a pohodový průběh Vánoc pro vás připravil  náš věštec Mirek ...

Jaký je rozdíl mezi předpovědí a věštbou?

Je také rozdíl, mezi tím, jestli od někoho dostanete předpověď nebo věštbu. Předpověď dostanete od člověka, který využije všechny své ...
Buben šamana

Zamyšlení – co nám přináší „šamani a setkáni s nimi“.

Téma článků, které píši pro Kartářky světla, jak víte, jsou velmi inspirovány mými prožitky. Jsou součástí mého života. Jsem ochotna ...

Poradna kartářky Helen Stanku

Helen Stanku odpovídá pravidelně každou neděli na facebooku ve své poradně Kartářek světla. Se svými problémy i bolístkami se jí můžete ...
Poradna Helen Stanku

Vědma, kartářka, čarodějka

Pro hodně lidí je to téměř něco jako: Divná bába v černé barvě a s černým kocourem na rameni, bradavicí ...

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články se štítky a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.