Andělský horoskop 16.4-15.5. Čas proměnlivých energií

Pro všechna znamení: V tomto období budou velmi proměnlivé energie, které budou mít značný vliv na náladu a soustředěnost. Vyvarujte se konfliktů, přehlcení zmatečných, negativních informací. Poslech hudby vždy harmonizuje a pomáhá udržet niterní rovnováhu. Snažte se chovat vůči druhým tak, jak byste chtěli, aby se chovali k vám.

Nejlépe ve volném čase: věnujte se rozšíření svých vědomostí, tvůrčí činnosti, péči o své tělo a duši a taktéž buďte častěji v přírodě.

Beran

Toto období pro vás bude zkouškou, jak jste silní duševně a psychicky, tělesné zdraví se zlepší.

Ve vztazích mnozí zažijí nečekané události, kdy nelze vyloučit ani rozpad vztahu. Některé těžkosti naopak vztahy sblíží a jejich vztah zpevní. Nezadaní mohou navázat romantický, dlouhodobý milostný vztah.

Ve financích převážně zátěžové období, které může přinést dobré řešení či příležitosti. Hlavně udržujte důvěru v sebe a vše bude dobře.

Vzkaz andělů: Vyjadřujte se jasně. Nebojte se nazývat věci pravými jmény.

Býk

Celkem stabilní a dobré období ohledně zdraví a vztahů. Zvýšenou pozornost věnujte dětem, zapojuje je do společných her a aktivitám v přírodě. Je vhodný čas na přemýšlení o možnostech do budoucna, někteří budou na prahu nového začátku.

Ve financích stabilita, někteří ale budou nuceni řešit nedořešené závazky z minulosti.

Vzkaz andělů: Ve své současné situaci byste se měli ujmout vedení.

Blíženci

V tomto období pocítíte příliv fyzických sil, výkyvy nálad víc než kdy jindy. Jsou možné zázraky. Ve vztazích vás potrápí intriky a pomluvy z řad přátel, známých, či kolegů. Mnohé přehodnotíte, tím spíše, když naváže nová přátelství nebo kontakty. Nezadaní mohou krátce prožít nezávazně milostné aféry, jen výjimečně může přerůst do dlouhodobého vztahu. Ve financích převážně stabilita, ale někteří mohou být nemile překvapeni kvůli opomenutí nějaké finanční záležitosti.

Vzkaz andělů: Podívejte se, jak si vážíme sami sebe. Máte se rádi?

Rak

Zátěžové období hlavně po psychické stránce, zejména náhlým střídáním nálad. Zlepšení pocítíte pomocí socializace a komunikace.

Ve vztazích stabilita, jen vaše náladovost by mohla je zhoršit. Nezadaní mohou nalézt svoji polovičku.

Ve finanční rovině spíše bude obdobím nadějí a příležitostí. Řiďte se intuicí, vaše modlitby jsou vyslyšeny.

Vzkaz andělů: Právě se schyluje k něčemu zázračnému a kouzelnému.

Lev

Vcelku dobré a pozitivní období, možnost duchovního růstu.  Po zdravotní stránce upevnění a taktéž lze očekávat zlepšení.

Ve vztazích bude převládat stabilita a zlepšení, pokud se v minulosti vyskytly drobné neshody. Není vhodná doba pro nové milostné dobrodružství.

Ve financích lze očekávat dobré zprávy nebo příležitosti.

Vzkaz andělů: Vaše námaha, odhodlanost a vytrvalost se vyplatily. Vaše přání se zhmotňují.

Panna

Poměrně těžké období, kdy zdraví bude záviset na pevnosti vašeho nervového systému. Čiňte vše, co je ve vašich silách, zbytek laskavě nechte na vyšší síly. Mějte důvěru a buďte velkodušní.

Ve vztazích se často setkáte s nepochopením okolí, jsou možné hádky. Nejlépe vše zvládnete občasnou společnou aktivitou či hrou.

Nezadaní mají příležitosti k seznámení a nalezení partnera.

Ve financích bez větších změn. Spíš některé z vás budou trápit nejisté vyhlídky nebo obavy z nenaplněných očekávání.

Vzkaz andělů: Vzdejte se logiky a důvěřujete svým pocitům.

Váhy

Neklidné období plné všemožných úkolů. Možné zlepšení zdravotního stavu, zvláště věnujte pozornost svému trávení, posilte střeva – jsou sídlem imunity.

Ve vztazích převládá stabilita, možnost opory okolí, jen když si to sami dovolíte. Není vhodná doba pro nové seznámení či milostná dobrodružství.

Ve financích dobré období, mohou se objevit nové příležitosti, které v budoucnu zlepší vaší situaci.

Vzkaz andělů: Dávejte si pozor na to, co vám říkají druzí. Důvěřujete své intuici.

Štír

Budete v celkem dobré zdravotní kondici, lze očekávat příliv sil a energie.

Ve vztazích bude převládat to dobré a stabilita. Spíš jen drobné záležitosti nebo nenaplněná očekávání mohou kazit vaši náladu. Je vhodná doba na seznamování a milostné dobrodružství.

Ve finanční rovině přes vaše obavy vše nakonec bude lepší, než jste si představovali. Někteří dostanou skvělou příležitost nebo nabídku.

Vzkaz andělů: Přestaňte skrývat své srdce, pravé já. Nastal čas, aby znovu zazářilo v plné kráse.

Střelec

Nejednoznačné období. Důvěřujete sobě a vesmíru, připomeňte si, že humor je půlka zdraví. Možnost zlepšení zdravotního stavu, případně možné uzdravení.

Ve vztazích bude převládat stabilita a návrat harmonie. Nezadaní mohou navázat nové vztahy, nalézt svou lásku.

Ve finanční rovině mnozí budou prožívat poměrně stabilní období. Někteří ale budou čelit nejistotě. Pokud budete z těch, kdož přijdou o práci či činnost, nezoufejte – vám ztráta bude nahrazena mnohem lepší příležitostí nebo prací.

Vzkaz andělů: Vyjádřujte svoji pravdu jasně a s láskou. Brzy získáte obnovený pocit vnitřního vedení, nasměrování a smyslu.

Kozoroh

V tomto zázračném období bude nutností vyvážit síly nejen k udržení své kondice, je možné zlepšení zdravotního stavu, případně uzdravení.

Ve vztahové rovině dobré a poměrně harmonické období. Není vhodná doba pro nové milostné seznámení.

Ve financích převážně velmi dobré vyhlídky nebo nové příležitosti. Vhodná doba soustředit se na záměry. Mnozí budou přemýšlet o počínání novým směrem.

Vzkaz andělů: Důvěřujete, že jste na správné cestě, i když nevidíte světlo na konci tunelu.

Vodnář

Dobré období, které by vám mnozí mohli závidět. Zdravotní stav budete mít v dobré kondici, možnost uzdravení dlouhodobě nemocným.

Ve vztahové rovině vše zůstává bez podstatné změny, drobné výkyvy jsou možné. Vhodná doba pro seznámení, flirtování a milostné dobrodružství.

Ve financích mnozí budou prožívat nejstabilnější životní období. Pro ty, kdož jsou na tom opačně: vám se dostane dobré příležitosti či nabídky, ze které se v budoucnu stane stabilní zázemí.

Vzkaz andělů: Vyjádřete svoji pravdu jasně a s láskou. Buďte vděční Vesmíru za vše.

Ryby

Těžké období, zvláště se dotkne citlivých a vnímavých se sklony domýšlet. Zdravotní stav by jistě mohl být lepší, přesto se mnohým z vás uleví. Ve vztazích lze očekávat zlepšení. Vhodná doba navázat nové kontakty, taktéž k seznámení a nalezení vhodného partnera.

Ve finanční rovině převážně stabilita. Někteří dostanou oporu ze strany mladší generace. Možnost dobré příležitosti dlouhodobě zlepšit svou finanční situaci.

Vzkaz andělů: To, co vám právě teď připadá nespravedlivé, je ve skutečnosti požehnáním.

S láskou, vaše Via Lucia

P.S.  Kartářky Světla jsou tu stále pro Vás, vždy ochotné a schopné nápovědy, rady – nemusíte být v tom sami… když hledáte řešení ??

S láskou, vaše Via Lucia

P.S.: V případě nejasností či nesnází jsou Kartářky světla vždy ochotné vám poradit, jsme tu pro vás!

Karmické SLUNCE ve Vodnáři

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost ...

Karta týdne 23.1.-29.1. Svět hlásí ve všech směrech příchod nové etapy. Co nese vám?

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Týdenní horoskop 23.1-29.1. Uran vdechne naději

V pondělí 23. ledna se konečně pohne Uran vpřed a rozmělní nepříznivé vlivy. Uran vnáší nové vize, vše nové, ukazuje jiné perspektivy, učí empatii a ...

Podváděla ho a přitom mu říkala: „Miluji Tě“

Nevěra je stará jako institut manželství sám. Ačkoliv častěji jsou nevěrní muži, stále více žen vítá milostné hrátky s milencem mimo oficiální vztah ať už ...

Víkendový horoskop: Jaké perspektivy vám nese novoluní ve Vodnáři?

V pátek 20.1. vejde večer Slunce do znamení Vodnáře a ukáže svět z nové perspektivy. Přistihnete se, že už plánujete letní dovolenou, nebo alespoň prodloužený ...

Horoskop štěstí pro Vodnáře (21.1.-20.2.)

V tomto období budete celkem v poklidu. V lásce nikam nespěcháte. Nechcete se příliš vázat, baví vás občasné flirtování a cítíte se dobře ve společnosti. Dejte si ...

Andělský horoskop od 17. 1. do 16. 2.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Pokud jste měli občas pocit, že vám osud křivdí, tak teď vás to přejde. Přestanete se ...

Týdenní horoskop 16.1.-22.1. Slunce s Plutem rozšíří obzory

V pondělí 16.1. bude potřeba začít více uvažovat logicky. Luna v opozici Uranu a v kvadratuře s Venuší vás buď hodně uzemní, nebo naopak přinese ...

Jsou kam se podíváte. Co vám mají říct opakující se čísla?

Také se vám stává, že často někde vídáte ta samá čísla, jako by náhodou? Slyšíte v rádiu číslo třicet tři. SPZ auta před vámi má ...

Podváděl jí a přitom říkal: „Miluji Tě“

Někteří muži vám vyznávají lásku, nosí vás, jak se říká na rukou a v té samé chvíli už myslí na milenku, nebo jinou ženu ve ...

Příspěvek byl publikován v rubrice Články, Horoskopy se štítky a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.