Andělský horoskop 16.3.-15.4.2020

AndelPro všechna znamení: V tomto období dbejte na bezpečnost kvůli zvýšenému nebezpečí nehodovosti. Raději se vyhněte cestování, hlavně leteckou dopravou po 20. 3. a od 5. 4. – 10. 4. Držte se střízlivého uvažování, jelikož budete mít sklony vše zveličovat či zkreslovat, ať už kvůli strachu nebo z přílišného nadšení. Hodně bude záležet na tom, jak dokážeme ovládnout sami sebe.

Věnujte se raději v případě volna dávno odkládaným činnostem, udržujte duševní pohodu a buďte laskaví k sobě i ostatním. 20. 3. dle tradice našich předků můžete oslavit začátek nového solárního roku. V tento den je dobré se zaměřit na to, co bychom chtěli dostihnout a v mysli zasít semínka pro budoucí realizaci.

Beran

V tomto období budete mít dostatek energie. Nemocným se zlepší zdravotní stav. Vyhněte se rizikům při navazování nových vztahů, hlavně přes sociální sítě. Je vhodný čas upevňovat mezilidské vztahy, spřádat plány do budoucna a případně něčemu novému se přiučit. Při procházkách přírodou se můžete seznámit se spřízněnou duší.

Vzkaz andělů: Nadešel nádherný čas zkoumání, romantiky a tvořivosti.

Býk

Věnujte náležitou péči svému zdraví. Síly načerpáte pobytem v přírodě a prospěje vám i rozvoj ducha. Důvěřujete své intuici. Ve vztazích se mohou vyskytnout rozepře, nebudou mít však dlouhého trvání. Nezadaní mohou potkat novou lásku. Ve financích přes všechny vaše případné obavy to nebude tak zlé, vše zvládnete, ale jen pokud nebudete chtít riskovat ve spekulacích.

Vzkaz andělů: Požádejte vesmír a anděly o pomoc a ochranu.

Blíženci

Budete se těšit poměrně dobrému zdraví, nemocní se zlepší a někteří se uzdraví úplně. Niterně pravděpodobně budete sužováni nejistotou, jak ve vztahové tak i ve finanční rovině. Nejlépe podpořte svého ducha poslechem hudby, tvořivosti a důvěrou, že je o vás postaráno. Jste v kouzelném období plného zázraků, jen mějte trpělivost. Neriskujte ve vztazích či ve financích. Vzkaz andělů: Vesmír a andělé vyslyšeli vaše tiché volání o pomoc.

Rak

Po zdravotní stránce nejednoznačné období, velkou roli bude mít naladění mysli. Jezte lehčí, méně tučnou stravu. Prospěje vám pobyt v přírodě, komunikace s lidmi a utužení přátelských vztahů. V partnerství se vám dostane nemalé opory. Nezadaní se mohou seznámit s životní láskou.

Ve financích buďte obezřetní. Možnost získat lepší práci nebo zařazení, štěstí vám přeje!

Vzkaz andělů: Období čekání, zmatku a nejistoty se chýlí ke konci.

Lev

V tomto období vám zdraví bude sloužit. Dodržujte pitný režim a v případě potíží řešte situaci bezodkladně. Mějte dostatek odpočinku. Ve vztazích bude převládat stabilita. Pro někoho je možný návrat bývalého partnera. Nezadaní mohou zažít krátkodobou romanci.

Soustřeďte na průběžné úkoly a důvěřujete své intuici. Ve finanční sféře stabilita, avšak neriskujte a zbytečně neutrácejte.

Vzkaz andělů: Vytváříte to, čemu věříte. Nikdo vám nemůže ublížit.

Panna

Pocítíte příliv energie, závažné zdravotní potíže by se vám měly vyhnout. Pro duševní rovnováhu vyčleňte pro sebe chvíle o samotě. Jste v období, kdy je vám ve všem přáno. Ve vztazích se věnujte spíše utužení vazbám přátelským a společenským. Ve finanční sféře budete úspěšní, vyjma spekulací a neuváženého rizika.

Vzkaz andělů: Nastal čas zbavit se všech negativních myšlenek, pocitů a energií.

Váhy

Můžete očekávat zlepšení zdravotního stavu, případně naleznete řešení. Jste na prahu změn k lepšímu ve všech směrech, vše je Božsky načasováno. Ujasněte si, po čem touží vaše duše nejvíce. Pokud chcete změnu, je správný čas se nad tím zamyslet.

Ve vztazích budete mít štěstí navzdory pár neshodám. Nezadané Váhy mohou zažít milostnou avantýru, která jen výjimečně může přerůst ve vážný vztah.

Ve financích převážně vyhlídky na lepší časy, ale neriskujte, mohlo by se to vymstít.

Vzkaz andělů: Vaše námaha, odhodlanost a vytrvalost se vyplatily. Vaše přání se zhmotňují.

Štír

V tomto období buďte šetrní ke svému zdraví, od konce března můžete pociťovat oslabení, proto dbejte na rovnováhu ve všem. Přes velké množství úkolů zachovejte hravost a tvořivost, vše tak zvládnete s přehledem a snáze.

Ve vztazích dobré období, kdy získáte oporu převážně u přátel. Nezadaní mohou navázat dlouhodobý milostný vztah.

Ve financích možnost lukrativních nabídek, také případná rizika se vyplatí.

Vzkaz andělů: Ve vašem životě se brzy zhmotní stálý příliv hojnosti.

Střelec

Po zdravotní stránce příznivé období, možnost zlepšení či uzdravení. Udržujte kondici pobytem v přírodě a poslechem oblíbené hudby. Důvěřujete své intuici.

Ve vztazích bude převládat převážně pohoda, až na pár výjimek, což nebude mít dlouhé trvání.  Nezadaní mohou nalézt nový láskyplný vztah, bude převážně dlouhého trvání. Při seznámení přes sociální sítě ale buďte obezřetní.

Ve financích stabilita, nicméně můžete směle spřádat plány do budoucna.

Vzkaz andělů: Dávejte pozor na to, co vám říkají druzí. Důvěřujete svým instinktům.

Kozoroh

Zdraví budete mít celkem dobré, možná změna k lepšímu dlouhodobě nemocným či možnost uzdravení. Příroda vám bude oporou a posilou. Udržujte veselou mysl, naslouchejte své intuici.

Ve vztazích převážně šťastné období, jen někteří mohou být nemile překvapení nevěrou partnera. V takovém případě to nejlépe berte jako dar nebes. Pro nezadané neuškodí obezřetnost při seznamování, zvláště přes sociální sítě.

Ve finanční sféře vám přeje štěstí, mnohým vyhlídky na lepší skrze příležitosti.

Vzkaz andělů: Všechno je v pořádku! Přestaňte si ubližovat či se litovat. Prospěla by vám trocha shovívavosti.

Vodnář

Zdraví budete mít dobré, jen dbejte na rovnováhu. Ve vztazích bude převládat stabilita. Pozornost budou spíše vyžadovat pracovní záležitosti. Můžete směle uvažovat o budoucích záměrech a jejich realizaci. Nezadaní mohou navázat romantický vztah či zažít milostnou avantýru.

Ve finanční sféře stabilita, někteří se mohou dočkat povýšení.

Vzkaz andělů: Dbejte na to, co jíte a pijete. Intuitivně víte co je pro vás správné.

Ryby

Dbejte na zdraví, hlavně udržujte duševní pohodu a v případě potíží nic neodkládejte.

Ve vztazích to bude jak na houpačce, především kvůli vašim obavám. Nejlépe bude se věnovat tvůrčí činnosti, poslechu hudby či učit se něčemu novému. Nezadaným přeje štěstí v lásce, přesto buďte obezřetní, zvláště na sociálních sítích.

V tomto období mnohá řešení naleznete skrze sny, důvěřujete své intuici a věřte, že zázraky se dějí. Ve financích celkem dobré období, nelze vyloučit skvělé nabídky, možnost výhry či dědictví.

Vzkaz andělů: Andělé teď obklopují vás i vaši rodinu.

S láskou, vaše Via Lucia

P.S.: V případě nejasností či nesnází jsou Kartářky světla vždy ochotné vám poradit, jsme tu pro vás!

Karta týdne 4.3.-10.3. Dvojka disků mění status quo

Panny, připravte se, budete opět středem zájmu pomluv! Hlavně se nenechte vyvést z rovnováhy. Ani fyzické, ani psychické. Býci, konkurence vás nebude příliš podporovat. Co ...

Partnerský horoskop: Blíženci. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují zvídaví, komunikativní, neposední a ...

Pozvánka na výcvik kartářky a vědmy Helen Stanku: Jak si plnit svá přání a jak se chránit před negativními energiemi

Host: Miroslav Musil Společně s Helen a Miroslavem Vás čeká na praktickém jednodenním výcviku: práce s energií - jak dobít sebe a druhé lidi, nabíjení ...

Týdenní horoskop 4.3.-10.3. Co nese novoluní v Rybách?

V pondělí 4. března vás Merkur v sextilu s Uranem nabije přílivem energie, která pomůže nastartovat všechny vaše mozkové závity. Bude to skvělý den pro ...

Runový horoskop a runy štěstí na březen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Beranům vyšla runa Hagalaz,  Blížencům ponese štěstí runa Anszusz a Rakům Othila. Jaká runa vyšla pro vaše znamení? Berani, runa štěstí pro vás je Hagalaz ...

Je první den v měsíci. Ideální čas udělat si rituál pro splnění přání

Peníze, láska, štěstí… Kdo by si to vše nebo alespoň něco z toho nepřál? A může se vám to splnit. Stačí správně provést rituál, ke kterému ...

Víkendový horoskop: Slunce v sextilu s Jupiterem káže znovu nalézt radost

V pátek 1. března vzbudí opozice Luny s Jupiterem a Uranem a kvadratura s Marsem a Venuší docela slušnou dávku rozladění, které může lehce přejít ...

Jak si vytvořit mocný talisman pro štěstí z tarotových karet

Karty umí více než ukazovat budoucnost. Některé z nich umí také chránit a přivanout kapku štěstí. Povíme si, které to jsou. Kdysi jsem ztratila ze ...

Tánin numerologický horoskop na březen 2024

Čas neúprosně běží vpřed a už tu je březen. Ale tento měsíc je pro nás symbolem naděje (přichází jaro), obnovy a znovuzrození. Je toho hodně, ...

Jaké je vaše alter ego? Tento test odhalí, jaká osobnost ve vás dříme

Přemýšleli jste někdy o jiné verzi sebe sama? Nebo jste si všimli, že v některých situacích z vás vychází úplně jiný, neznámý hlas? Zjistěte, co vám skutečně říká… ...