Andělský horoskop 16.11.-15.12.

Pro všechna znamení: V tomto období buďte bdělí, zvýšené nebezpečí nehod na cestách či kvůli nepozorností hrozba úrazů. Buďte opatrní při manipulací s ohněm. Taktéž buďte vnímaví, možná jsou nedorozumění a následně konfliktní situace. Buďte laskaví a mějte pevné nervy a vše hezky zvládnete.

Centrem děje tohoto období pro některé budou partnerské vztahy, pro jiné nové známostí a pro ty, kdož jsou ve vztahu spokojeny nastává správná doba poohlédnout se po nějakém novém koníčku pro volné chvíle.

Beran

Hojné období plné požehnání. Pro naleznutí odpovědí na nějakou otázku budete potřebovat pobýt určité chvíle o samotné. Nemocným najde se nejlepší způsob léčby, pro některé nastane vytoužené uzdravení. Všímejte si znamení, andělů jsou při vás aby vám kdykoliv napověděli. Mějte odvahu abyste šli za svým! Štěstí vám přeje, ve všech rovinách života se vám bude dařit! Archanděl Michael vás ujišťuje, že jste v bezpečí vy i vaši blízcí.

Vzkaz andělů: Ve vašem životě se brzy zhmotní stálý příliv hojností.

Býk

Pro vás bude velmi důležité odpustit minulost, křivdy a hledět dopředu. Při snaze a odvaze vám bude přáno! Pomyšlení na lásku či zdraví necháte na jindy, jelikož práce vám zabere všechen čas a úsilí. Následně budete mít důvod k oslavení úspěchů. Hrajte si s představami a směle budujte plány, vám je přáno shůry. Ve financích vám se bude dařit, a výsledně nemine hojnost.

Vzkaz andělů: Vzdejte se logiky a důvěřujte svým pocitům.

Blíženci

V tomto období mějte důvěru v sebe, soustřeďte na práci a cíle které chcete dosáhnout. V lásce se vám bude dařit. Pečujte o své tělo, dopřejte si mu náležitou péčí, wellness. Dlouhodobě nemocné mohou nalézt řešení ke zlepšení zdraví. Ve financích stabilita, některým se dostane pomocí od přátel.

Od prosince vhodná doba na studium či zvýšení kvalifikace. Můžete začínat něco nového, případně změnit práci.

Vzkaz andělů: Důvěřujte si své intuicí. Vesmír a andělé vyslyšeli vaše tiché volání o pomoc.

Rak

Nelehké, leč vcelku dobré období, kdy budete duchovně růst. Chvíle samoty vám poskytnou klíč k uzdravení se nebo k narovnání nějaké situace. Důležitá bude rovnováha a dostatek odpočinku abyste měli pevné nervy. V lásce potrápí vnitřní nejistota, ve financích taktéž, přesto nepanikařte – jen je třeba si uvědomit jistých souvislostí oproti vašemu přesvědčení! Božské načasování jistí, že vše zvládnete a vše se urovná. Když nezalezete do své ulity a budete čelit výzvám, vyjdete z toho silnějšími a vychutnáte velkou radost!

Vzkaz andělů: Vaše námaha, odhodlanost a vytrvalost se vyplatily. Vaše přání se zhmotňují.

Lev

Období duchovního růstu a následného zdaru. Bude nesmírně důležité abyste přijali sebe sama, jací jste, a pak také sami s sebou domluvili! Co chcete vy? Božské načasování vám umožňuje teď řešit výhradně jen sebe! Vaše nespokojenost ve vztazích či bolavá páteř nebo špatné trávení ve skutečností má kořeny jinde, teď na to byste měli přijít. Rozdělte si čas pro práci a čas na odpočinek k udržení rovnováhy. Pobyt v přírodě vám hodně prospěje, rozjasní se mysl. Když se dohodnete sami se sebou, váš život začne se zázračně měnit a hojnost vás bude doprovázet. Ve financích buďte připravení na nenadálou situaci, nenechte si zaskočit.

Vzkaz andělů: Nastal čas zbavit se všech negativních myšlenek, pocit a energii. Myšlenka spojená s představivostí, tvořivosti a přírodou má velkou očisťující a léčivou sílu.

Panna

Pocítíte příliv sil. Skvělé období začít něco nového ve svém životě, ať je to cokoliv, teď je správný čas! Pokud něco vás trápí po zdravotní stránce, teď je dobré období to řešit, najde se vhodná léčba. Z dlouhodobě nemocí někteří se uzdraví úplně, jiným se zlepší stav. V lásce stálost. Ve financích bude potřeba rozvážnost, pak se bude zaručeně dařit. Pokud chcete do něčeho zainvestovat či vložit do nějakého projektu, tak jen za předpokladu svých úspor, na dluh ani neuvažujte, může šeredně se vymstít!

Vzkaz andělů: Stůjte za tím, čemu věříte. Brzy získáte obnoven pocit vnitřního vedení, nasměrování a smyslu.

Váhy

Čiňte se, řešte, co je třeba, a starostí o výsledek odevzdejte andělům a Tvůrci vesmíru. Stůjte za svým, jděte krok za krokem vstříc svým cílům. Čerpejte energii z pobytu v přírodě, hudby, z účastí něčích oslav či společenských akci. Radujte se i z malých věcí. V lásce nečekejte žádné zvraty. Zdraví bude poměrně stabilní. Ve financích vám přeje štěstí, zatím ale příjem razantně se nezvýší. Ztráta zaměstnání může být výhrou na lepší, a někdo dostane skvělou příležitost. Vyvarujte se ale pochybným lákavým návrhům na snadný zisk. Taktéž buďte obezřetní s penězi, jinak hrozí ztráta či odcizení!

Vzkaz andělů: Požádejte Vesmír a anděly o pomoc a ochranu.

Štír

Kouzelné období, kdy nebeští pomocnicí jsou ochotní kdykoliv vám pomocí. Ve vztazích mohou se vyskytnout mrzutostí nebo nedorozumění. Snažte se udržet niterní rovnováhu s pomocí hudby a pobytem venku. Možnost potkat partnerskou duší, i těm kdož dávno v to nevěří. Bude vám darem z nebe. Zdraví budete mít v dobré kondicí, chronicky nemocné potěší zlepšení. Ve financích je možné nečekané šťastné příležitostí práce, investice nebo pomoci.

Vzkaz andělů: Všechno, co děláte, dělejte s radostí. Ve vašem životě se brzy zhmotní stálý příliv hojností.

Střelec

V tomto období jste plně pod Božím vedením, má ohledně vás své plány, jelikož každému vidí do srdce, duše, a ví co přesně vy potřebujete… Čekejte neočekávané, i zázraky. V lásce štěstí, vcelku pevné zdraví, někomu uzdravení. Jen ve financích stále stejná mizerná jistota, ale jen do té chvíle než…, přijde ten pravý čas… Při poslechu hudby sněte, čerpejte síly na každodenní záležitostí. Vězte, že vše je jak má být, a neobávejte se nikoho, ničeho – jste v bezpečí!

Vzkaz andělů: Buďte vděční, a vše, co děláte, dělejte s radostí.

Kozoroh

Období, kdy něco si pro sebe uvědomíte a přehodnotíte. Zažijete zázraky. Sdílením radostí a starostí s blízkou duší budete duchovně růst. Dovtípíte se, že některé záležitostí stojí za to odevzdat Bohu, než vléci do nekonečna na svých ramenou… Z hůry vám bude pomáháno najít správné informace, lidí, či možnost naučit se něčemu novému, stát se znalejšími. Ve vztazích bude převládat pohoda. Doma budete cítit se nejlépe. Zdraví bude v poměrně dobré kondicí. Nemocní by měli hledat informace, možností, vše co prospěje řešení – bude vám dáno. Ve financích stálost, někdo možná bude potřebovat vaši pomoc. Pokud budete moci, pomozte, ale jen v rozumné míře, tak abyste posléze ji nehledali vy sami.

Vzkaz andělů: Požádejte Vesmír a anděly o pomoc a ochranu. Právě začíná nová kapitola vašeho života.

Vodnář

Toto období prozkouší vás hlavně ve vztazích a nejen… Budete muset přiznat si sami sobě co doopravdy cítíte, co chcete, a to – z hloubí duše! Zjistíte, že to, co chce rozum, ne vždy chce také vaše duše. Přehodnotíte své postoje vůči druhým i sobě sama. Nápovědy od nebeských pomocníků či odpovědí vám budou přiházet skrze sny. Síly vám dodá poslech hudby, a když pro sebe ujasníte jisté záležitostí – budete mít energii na rozdávání. V lásce čeká radost, pro někoho návrat partnera, a pro někoho nová známost. Zdraví bude dobré, jen ty nervy…, můžete je posílit příjmem hořčíku, lépe zvládnete stresy. Ve financích mohou nastat přechodné potíže kdy výdaje předbíhají příjmy.

Vzkaz andělů: Někdo, koho milujete, na vás právě teď s láskou myslí.

Ryby

Pro vás velmi šťastná a dobrá doba ve všem! Naslouchejte svým andělům, vy je slyšíte anebo intuitivně vnímáte. Mnohé pro vás stane jasným, a uvidíte v novém světle to, co před tím jste viděli ale nevšimli. Naučte si odpouštět, budete velmi překvapení jak vám se uleví, a jaké zázraky vám se začnou dít. Ve vztazích mohou převládat nejistoty a nedorozumění, přesto andělé vám pomohu k uzdravení situací. Zdraví bude pevně, dobré. Nemocným se zlepší, někteří se uzdraví úplně. Ve financích někomu zatím oporou bude rodina, někteří zase budete rodinu finančně zajišťovat.

Vzkaz andělů: Buďte vděční, radujte si ze života. Právě se schyluje k něčemu zázračnému a kouzelnému.

S láskou, vaše kartářka a astroložka Via Lucia

P.S. Jako vždy, kartářky Světla jsou tu pro Vás na lince když…, zkrátka hledáte odpověď či radu.

Volejte Viu Luciu 906 50 60 50 Klapka č. 22  50,- Kč za minutu

kredit: +420 515 534 909  Od 29,-Kč  (zvýhodněná cena)

Sny o úmrtí blízké osoby, o nahotě, o zesnulých… Co znamenají?

Lidé během  svého života prospí více než čtvrt století. Spánek a snění jsou totiž nepostradatelné pro náš organizmus. Pomohou urovnat informace získané během dne, ...

Jste připraveni slyšet pravdu?

O svém osudu každý rozhoduje sám za sebe. Toto je jeden z mnoha příběhů mých klientů. Chtít vědět víc! Před lety mě požádala o výklad ...

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům: KARMICKÉ SLUNCE V RYBÁCH

Proč se Rybám děje to, čím prochází může objasnit naše karmaložka Olívie. Karmické SLUNCE Karmické Slunce ukazuje cestu jiného charakteru, cestu k osvícení, ukazuje způsob, kterým ...

Horoskop štěstí pro Ryby (21.2.-30.3.)

Po pracovní stránce se vám tento měsíc bude opravdu dařit. Když chcete, umíte zabrat a věci dodělat, i kdybyste měli pracovat přes čas. Velký problém ...

Pouť do nitra

 Mluvíte někdy sami se sebou? Tedy vnitřně… Že ne…? Nejvyšší čas s tím začít. Dáváme tím sobě i všem neviditelným, duchovním, spirituálním bytostem, co jich ...

Týdenní horoskop 20.2.-26.2. Co nese novoluní v Rybách?

V pondělí 20. února nastane novoluní ve znamení Ryb. Tento den se bude dost měnit nálada. Můžete létat v oblacích, ale také se potácet ve ...

Jak si získat Rybu?

V neděli 19. února vejde Slunce do znamení Ryb. Začíná období, kdy budeme žít obklopeni láskou. Pozornost věnujte nejprve sobě a potom svým blízkým. Láska ...

Víkendový horoskop: Co nesou Venuše a Slunce v Rybách?

Merkur v sextilu s Jupiterem a Venuše v Rybách proženou mnohé páry po parketech sálu, sjezdových slalomech zasněžených hor, či po prodejních plochách obchodních domů ...

Andělský horoskop od 17. 2. do 16. 3.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Jisté plány vám nyní nejdou úplně dotáhnout do konce přesně podle vašich představ. Bude třeba si ...
/ Články

Láska na věčnost…?

Je libo dvě rudá srdíčka, vyrýt jména milenců, datum prvního setkání, slova „nic nás nerozdělí“?  Toto přání však spolu s rituálním vhozením klíče do řeky ...