2021: Rok, ve kterém se vyplatí pracovat na svém štěstí. Co nese vám?

Numerologický horoskop na rok 2021

Po těžkém roce 2020, který měl vibraci 4 a vyžadoval těžkou práci a zároveň velkou opatrnost, přijde rok s vibrací 5, který se jeví jako zachránce vlastním přičiněním.

Pětka je číslem člověka a jeho podstaty. V tarotu se pojí se symbolem Velekněze a ten nese znovunalezení ztracených hodnot. Přinese energii a štěstí.

Celý rok 2021 pomůže pracovitým a kreativním lidem, kteří neměli odvahu doposud ukázat, co v nich je. Pětka probudí odvahu. Osamělí lidé mohou vybudovat trvalý vztah založený na úctě, něžnosti a vášni.

Zároveň se ale situace budou měnit jako na horské dráze. Nemá tedy cenu dělat dlouhodobější plány. Naopak se vyplatí rizika všeho druhu.

Spočítejte si vibrace při narození tak, že sečtete všechna čísla vašeho narození.

Např.: 30. 9. 1977

3 + 0 + 9 + 1 + 9 + 7 +7 = 36, to je 3 + 6 = 9.

Jednička – rok 6

Šestka je o pojení protikladů. Nečekají vás nepříjemné události nebo ohromné nabídky, ale je dobré mít na paměti, že vaše kariéra nesmí kazit rodinné vztahy.

Zanedbávání svých nejbližších by mohlo způsobit ztrátu jejich důvěry. Nabídněte jim to, co si za peníze nekoupí – váš čas a vaši pozornost. Nezadaní jedinci mohou poznat zajímavého partnera, ale nebude to láska jako blesk z čistého nebe. Vztah se bude se rozvíjet velmi pomalu.

Vaše podrážděnost může pramenit z nedostatku odpočinku, zkuste chodit dříve spát. Stabilizuje se tak i vaše psychika.

Dvojka – rok 7

Sedmička je číslem jednoty, dokonalosti, hojnosti a završení. Poznáte, že každé setkání s novým člověkem, je lekcí, ze které můžete hodně pro sebe získat. Nejdůležitější je vaše vědomí a rozvoj vstřebávání nových věcí a péče o sebe. Váš vztah s dětmi a přáteli může trpět, protože budete mít více potřeby být chvíli sami a nic neřešit. Zkuste si s nimi stanovit pravidelné chvilky, které strávíte společně. V pracovní oblasti se můžete setkat s neshodami, zvláště když vám bude někdo vnucovat svoje názory. Nejlepší bude pracovat svým tempem a podle svého rozumu.

Trojka – rok 8

Osmička je číslem rovnováhy, obnovy  a spravedlnosti. Budete plni emocí a očekávání. Dostanete několik příležitostí, které vám mohou zabezpečit dostatek peněz. Úspěch bude trnem v oku vašim nepřátelům a jejich reakce nebudou dlouho čekat. Pečujte o vztahy se svými blízkými. Snažte se s nimi trávit volný čas a mějte zájem o to, co říkají a co je trápí. Můžete se také pustit do nového vzdělávání, nebo začít podnikat v jiném oboru.

Čtyřka – rok 9

Devítka je číslem zasvěcení a přípravy před vchodem do nové etapy. Čekají vás zajímavé věci. Nehledejte novou práci, ani milence a snažte se uzavřít staré věci. Snažte se vyhýbat veškerému riziku, vyhněte se větším investicím a dalekým cestám. V druhé polovině roku se zbavíte toho, co vás nejvíce štvalo. Na milostném poli vás čeká pár problémů, jejich řešení máte ve svých rukou. Naučte se častěji říkat svým blízkým, jak je máte rádi.

Pětka – rok 1

Jednička je číslem nedělitelné jednoty obsažené ve všem. Nasadíte si růžové brýle a všechno bude skvělé a kouzelné. Přestanete se dívat zpět a začnete se konečně cítit svobodně. Pokud budete rozvíjet své nápady, neodsuzujte lidi, kteří jsou pomalejší a nestačí vašemu tempu. Můžete ranit jejich city.  Nezadaní jedinci mohou poznat zajímavého partnera. Ne ale každý bude mít odvahu do vztahu s vámi jít. Budou vás spíše brát jako dobrého společníka. Musíte se začít chovat solidněji. Dobré zdraví se udržíte, když omezíte velké množství kofeinu.

Šestka – rok 2

Dvojka je symbol protikladu i partnerství. Nebudete myslet tolik na sebe, ale na ostatní. Budete chtít, aby všichni vaši blízcí se cítili milováni. Budete se vyžívat v organizování setkání a různých společenských akcí. Buďte však opatrní, lidem příliš důvěřujete a snadno tak můžete zažít zklamání. Snažte se naslouchat své intuici a nenechte se unášet podivnými vztahy v práci nebo ve společnosti. Nenechte se zlákat krásnými slovy a přísliby povýšení nebo navýšení platu. Snažte se to nepřehánět s intenzivním cvičením, nebo naopak lenošením a přežíráním.

Sedmička – rok 3

Trojka je boží číslo a také symbol životní síly. Probudí ve vás optimistu. Budete tvořiví a velmi kreativní. Možná začnete přemýšlet o změně práce, Zejména pokud vám nová práce naplní dávné sny. Vaše kariéra nabere dobrý směr a bude se vám dařit. Pravděpodobně vás někdo nadchne až tak, že budete uvažovat o ukončení vašeho dlouholetého svazku s někým jiným. Vážně popřemýšlejte, co vlastně od života chcete. Vaše zdraví bude v pořádku, pokud si dokážete nastavit pevnou disciplínu a životosprávou.

Osmička – rok 4

Čtyřka je číslo řádu a vlády. Připravte se, že budete mít více práce. Pravděpodobně budete muset dohlížet i na plnění úkolů někoho z vašich kolegů.  S nikým se nehádejte ani nikoho nepomlouvejte. Vůči svým blízkým prokazujte více porozumění a empatie. Nezadané osmičky budou flirtovat a nebudou se chtít vázat. Ke svému partnerovi budou hodně kritičtí. Jestli z toho bude trvalý vztah, se ukáže nejdříve až za rok. Po zdravotní stránce si hlídejte páteř a kolena. Bylo by dobré pravidelně cvičit.

Devítka – rok 5

Pětka je číslo člověka a jeho podstaty. Ucítíte příliv svěžího vzduchu. V práci vám to skvěle půjde, protože budete více zodpovědní a pečliví. Je ideální čas začít se učit nové jazyky či poznávat exotické kuchyně a chutě. V partnerském vztahu budete mít rok plný závažných rozhovorů. Může vám to odhalit o partnerovi to, co jste ani netušili. To buď povede k silnější zamilovanosti, nebo naopak k rozchodu. Je vhodný čas začít s nějakým sportem. Máte-li parťáka, který do toho půjde s vámi, tak směle do toho. Přinese vám to skvělé odreagování od běžného života.

Pro Kartářky světla Pet a Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: Mars v Rybách a odvěký tanec života

Jaro vybízí k chystání svých svátků a pořádků a k těm nás bude nabádat Luna ve znamení pečlivé Panny. Nicméně svůdný Mars v Rybách touží po vzrušení ...

JAK SI KDYSI POMOCÍ MAGIE CHTĚLY UDRŽET ŽENY SVÉ MUŽE?

Jste zamilovaná. Silně a je to vzájemné. Na začátku s ním bylo všechno skvělé, byli jste jako hrdličky. Vypadali jste jako ukázkový milující pár. Nádhera ...
/ Články

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...