Myslíte si, že je to opravdu láska?

Galerie

Galerie obsahuje pouze 1 obrázek.

Sdílejte nás:

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si při tom, že se nám líbí, máme ho rádi a přitahuje nás. Univerzální láska není tím … Celý příspěvek

Jsou dva. Kterého si mám vybrat?

Někdy jste dlouho samy. Neukáže se nikdo, kdo by vás zaujal, není někdo, s kým byste se chtěli vídat a náhle se někdo objeví. A za chvíli za ním se objeví ještě jeden. Není to divné. Změnily se vaše energie, cítíte se sebejistěji, radostněji. Víte, že se někomu líbíte a tudíž začínáte přitahovat druhé.

 

Asi tu nebude debata o mimořádných citech, protože pokud se objeví velká láska, pochybujete zřídkakdy. Když ale nevíte, kterého vybrat, asi žádného z nich nemilujete. Zčistajasna se objevili dva muži, líbí se vám, jsou zajímaví a každý má to své. Dokázat je spojit v jednoho by bylo skvělé. Ale to samozřejmě nejde. Je potřeba si vybrat se kterým pokračovat a jít do vztahu, protože vídat se s oběma naráz se vám nechce. Jedna věc je jakási vaše etika a morálka. Nechcete je ani tahat za nos a možná na to nemáte čas a třeba ani chuť i náladu. A teď jak si vybrat a pak nelitovat.

 

To vůbec není ojedinělý dotaz. Hodně žen a dívek neví jak se rozhodnout. Čím více o tom přemýšlí, tím větší je bezradnost.  Rozhodování je však na nich. Kartářka jim může poradit, třeba tím, že by bylo dobré si dát pár otázek a upřímně si odpovědět. Klidně si to napsat na papír, který pak rituálně spálíte s prosbou o pomoc s řešením svým andělům. Možná se vám nějaká odpověď vynoří již během psaní.

 

Poznala jsem dva, kterého si mám vybrat? To slýcháme často. Proč ne? Kartářka může ve svých kartách vidět i možné energetické vlivy a co ty dva spojuje. Karty mohou ukázat na co si dát pozor a možná i vidět se kterým budete šťastni.

 

Ženy zralé mají jasná očekávání a zpravidla vědí, co chtějí a někdy také i to, co jsou schopny na oplátku nabídnout. Problém koho vybrat, tak mívají častěji mladé dívky. Nevědí podle jakého klíče vybírat, protože jsou přesvědčené, že oba dva muži jsou stejní. Jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet a teď babo raď. Každý má své klady i vady.

 

Proto  se moc nechtějí stýkat dlouho s oběma. Vždyť by tak mohl být jeden z nich něčím klamán a to se pak může vymstít. Karma se vrací. Co kdyby se někdy dostala sama do podobné situace, jen by dotyčný volil mezí ní a nějakou jinou. Kromě toho setkáváním se se dvěma současně tříští energii, jsou roztěkané, nemohou být stoprocentně s žádným z nich, a to jim často moc nesedí.

 

Než se rozhodnete, položte si několik otázek. Odpovědi budou směrovkami, které vám pomohou se rozhodnout.

 

Který z nich by se hodil více pro budoucnost?

Je to důležitá otázka a nejde tady ani o to, který z nich má více peněz. Protože pokud by to bylo kritérium, asi by se šlo rozhodnout hned. Jednoduše je potřeba se zamyslet, se kterým z nich byste si mohla představit, že spolu budete bydlet a sdílet svůj život. S kým máte společné životní cíle, názory a zájmy.

 

Se kterým z nich se lépe cítíte?

 

Pocit bezpečí je velmi důležitý pro každou ženu. Se kterým z těch mužů se cítíte více v bezpečí, více se zajímá o vaše záležitosti a je ochotný a připravený vás když potřebujete co nejrychleji vyslechnout a pomoci?

 

Který je vám bližší?

 

Zavřete oči a představte si prvního. Co v těle cítíte? Začínáte se usmívat a možná máte teplo v okolí srdce a bříšku šimrají motýli? Představte si i toho druhého muže a opět vnímejte emoce a pocity ve svém těle.

 

Na kterého myslíte častěji?

 

Pokud je to víceméně nastejno, tak si vybavte, na kterého myslíte večer před spaním a hned ráno po probuzení?  Bude to určitě ten pravý.

 

A který z nich se vám více líbí vizuálně? Není to sice to nejdůležitější, ale určitou roli to hraje.

 

Se kterým můžete vždycky počítat?

 

Zkuste jim zavolat někdy pozdě večer s nějakým problémem. Zvedne telefon? Neobtěžujete ho? Nemá spousty obecných řečí, které víte i bez něho a je dokonce ochotný hned přijet? Tak na něho bude spoleh. Pokud druhý váhá, asi máte jasno.

 

 

Kdo se stará více?

 

Také je dobré vědět, kdo se bude starat více o vás a vaše společné věci. Který vám volá častěji, má na vás více času, píše, zve a má zájem?

 

Stále nevíte?

 

Třeba to ještě není to pravé ořechové, možná vás nechávají víceméně chladnou, nebo máte pocit, že to není ono. Sházíte se pro to, abyste zahnala samotu?  Pak bude lepší v žádném z nich nevzbuzovat falešné naděje a vyčkat na toho třetího.

Pro Kartářky světla Vs

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Magické rituály: Kouzelná zahrada

Dobrá zpráva je, že žádnou zahradu vlastně ani nepotřebujete. Kouzlit můžete s rostlinami, které máte za okny a na balkonech. Málokdo pozná, že je tám ...
/ Články, lidová magie

 

Čím naštvete jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Čím naštvete jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Každé znamení zvěrokruhu má něco rádo a něco naopak naprosto nesnáší. Pojďme se zaměřit na věci, které jednotlivá znamení zvěrokruhu vyloženě nesnášejí. Určitě se vyplatí je znát. Předejdete tím nejen nedorozuměním, ale někdy i velkým průšvihům.

Beran

Lidé narození ve znamení Berana bývají velmi energičtí a aktivní. Jestli něco nemohou vystát, pak je to, když cítí, že je někdo brzdí nebo omezuje jejich svobodu. Také nemají rádi, když jsou ignorováni, nebo když se k nim někdo chová moc pasivně.

Býk

Pro lidi narozené ve znamení Býka je klíčová stabilita a pohodlí. Většinou je dost vyvede z míry, když jsou vystaveni náhlým změnám nebo nejistotě. Také nemají rádi, když je někdo tlačí do rozhodnutí, nebo když kdokoli ohrožuje jejich majetek. A opovažte se jim nabídnout levné a nekvalitní jídlo!

Blíženci

Blíženci bývají velmi společenští a komunikativní. Jestli je něco nebaví, pak je to nuda, monotónnost nebo situace, kdy nemohou vyjádřit svůj vlastní názor. Také nemají rádi, když musejí setrvat moc dlouho na jednom místě a dělat pořád totéž.

Rak

Raci milují vše, co souvisí s rodinou a domovem. Jestli Raka nechcete rozzlobit, nikdy jeho blízké nebo místo, kde bydlí, nekritizujte a ani neignorujte. Raci také bývají velmi citliví na jakoukoli formu odmítnutí nebo nedostatek empatie.  A nesnášejí polotovary ohřívané v mikrovlnce!

Lev

Lev je král džungle, hlasitý a hrdý na to, co dělá. Proto ho může rozzlobit, když se necítí dostatečně oceněn za své činy. Nebo když ho někdo dokonce ignoruje či kritizuje! A je asi jasné, že Lvům nedělá vůbec dobře, když je někdo jiný zastiňuje, nebo pokud jejich názory nejsou brány úplně vážně.

Panna

Panny milují zákon a řád, proto je vždycky rozčílí nepořádek nebo cokoli neorganizovaného. Nemají také rády, když jim někdo naruší jejich pečlivě vypracované plány. A jestli chcete Pannu opravdu naštvat, zkuste jí říct, že je hnidopich.

Váhy

Elegantní a noblesní Váhy si rády užívají v životě mírnější tempo. Nesnáší jakékoli nespravedlnosti, konflikty a chvíle, kdy musejí dělat rozhodnutí pod tlakem. Také jim vadí neupřímnost a nezdvořilost nebo dokonce hrubost, takže před nimi nikdy nemluvte sprostě.

Štír

Vášnivé a tajemné znamení Štíra bere všechno neuvěřitelně vážně. Dokáže ho rozzlobit nedostatek důvěry, zrada, nebo když někdo bagatelizuje jeho emoce, které jsou přeci tak hluboké.  A vůbec nezkoušejte o Štírovi mluvit za jeho zády!

Střelec

Střelec jako nejdobrodružnější znamení zvěrokruhu miluje cestování a poznávání nových lidí a míst. Jestli ho něco dokáže naštvat, pak jsou to chvíle, kdy se cítí jakkoli omezován. A je asi jasné, že Střelec také dost nemá rád, když je nucený dodržovat striktní pravidla a zažité tradice.

Kozoroh

Disciplinované, pracovité a důsledné Kozorohy dokáže rozčílit nedostatek profesionality, lajdáctví, lenost a plýtvání. A hodně jim vadí, když někdo nedokáže uznat jejich úsilí a tvrdou práci. Na svých cílech si hodně zakládají, proto se neopovažujte je někdy zpochybňovat.

Vodnář

Tolerantní a originální Vodnáři se snaží zlepšit svět, proto je dokáže rozzlobit, když je v tom bude kdokoli omezovat a zpochybňovat nebo ohrožovat jejich ideály. Vodnáři také nesnášejí konformitu a chvíle, kdy musí slepě následovat tradice.

Ryby

Romantické a citlivé znamení Ryb může rozčílit sobeckost, tvrdost nebo dokonce krutost. Ryby jsou velmi citlivé, proto nikdy neignorujte jejich emoce. Velmi snadno je můžete ranit nedostatkem empatie nebo porozumění.

Pro Kartářky světla Ak

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Magické rituály: Kouzelná zahrada

Dobrá zpráva je, že žádnou zahradu vlastně ani nepotřebujete. Kouzlit můžete s rostlinami, které máte za okny a na balkonech. Málokdo pozná, že je tám ...
/ Články, lidová magie

 

 

Co s lidmi dokáže sex?

Pro jedny život, pro druhé La petite mort – malá smrt. Co vlastně vyvádí s naší hlavou a tělem?

Nedostatek sexu v dlouhodobém vztahu trhá pouta a dříve zamilované od sebe táhne pryč.

Hormonální koktejl, který dva lidi spojil a dával radost, nyní působí spíše smutek. I když sexuální půst nemusí bývat často, jistou rozladěnost přinést může. Často je taková sexuální pauza způsobena stresem, či únavou, či problémy, které hlodají v hlavě i v posteli.

V tomto ohledu se nedá nic lámat silou. Pokud vám nevyhovuje život v askezi, zařiďte čas na potřebný relax. Dopřejte si něco milého, popovídejte si s partnerem a uklidněte roztěkanou mysl.  Uklidněná mysl konečně dovolí touze mít navrch nad hlavou plnou starostí.

Milujte se. Budete se cítit hezcí a budete žít dlouho a radostně.

Během sblížení se člověk cítí příjemně, uvolněně a vzdáleně od stresu a napětí. Způsobují to dva hormony štěstí. Serotonin a endorfin, které, když se dobře podchytí, mohou trvale zlepšovat náladu a sebevědomí. Díky častým postelovým hrátkám také může zatočit se všemi možnými bloky, komplexy, zvýšit sex-appeal i sebevědomí.

Sex podporuje krásu i chytrost, protože zlepšuje krevní oběh a zásobuje tak všechny buňky v těle i mozek, díky čemuž narůstá kreativita.

Také se regeneruje kůže, lépe se prokrvuje, nabírá lesk, vrásky se objevují o mnoho později a vlasy jsou silnější a lesklejší. Zvětšuje se také produkce kolagenu, který udržuje elasticitu kůže v celém těle. Reguluje se tlak krve, což prospívá srdci i očím.

Sex z těla vyhání toxiny a díky němu se spalují rychleji kalorie. Mizí potřeba obžerství a tudíž lépe udržíte linii.

Bonus je větší obranyschopnost organismu a také dlouhověkost. Děje se to proto, protože sex probouzí v organismu větší produkci lymfocytů. Ty jsou armádou proti virům a bakteriím a aktivují vytváření hormonů dlouhověkosti. (DHEA)

Sexu není nikdy příliš mnoho a jeho nedostatek škodí. Na světě to dokázaly různé vědecké studie. Většinou se shodují v tom, že nedostatek sexu nese:

  1. zmenšující se libido přináší problémy s dosažením vrcholu a impotencí.
  2. přichází houpačky nálady, podráždění, partnerské problémy a snižuje společenské uplatnění.
  3. se nemůžete jen tak vyrovnat se stresem.
  4. nese nemoc vdov: bolesti v podbřišku, rozbouřené emoce, nedostatek orgasmů a satisfakce ze sexu.
  5. zvýšené riziko onemocnění srdce a krevního oběhu, problémy s krevním tlakem a hormonální nerovnováha a také rakovinu prostaty.

Pro Kartářky světla Vs

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Magické rituály: Kouzelná zahrada

Dobrá zpráva je, že žádnou zahradu vlastně ani nepotřebujete. Kouzlit můžete s rostlinami, které máte za okny a na balkonech. Málokdo pozná, že je tám ...
/ Články, lidová magie

Dávné magické rituály na přivábení lásky

To, že jste nějakou dobu sami, neznamená, že by láska měla u vás zavřené dveře. Amor je stále vstřícný vašim rozhodnutím a plánům a pracuje na nalezení té pravé lásky pro vás. Jednoduchá kouzla lásky a naše nestandardní recepty vám mohou pomoci ve všem vašem úsilí.

Je dobré si uvědomit, že milostná magie není o tom, že někoho začarujete, aby se do vás zamiloval a/nebo využil jeho opojení (to je jen ve špatných filmech!) Smysl magických kouzel je spíše prosbou, či objednávkou vesmíru, aby vám přinesl něco konkrétního (v tomto případě ne něco, ale někoho), co si opravdu moc přejete a udělá vám to radost. Stručně řečeno, kouzlo je jen speciální způsob, jak požádat o to, co opravdu chcete od vesmíru. A skládá se ze tří kroků: vytvoření záměru, „zavolání“ prostřednictvím rituálu a zavedení tohoto záměru (například otevření seznamovacích aplikací nebo posílání zpráv).

Pro rituály magie lásky je podle tradice nejlepší den pátek, protože mu vládne Venuše, bohyně lásky.

RITUÁL SE STUHOU

Budete potřebovat:

Růžová nebo červená stuha.

Postup:

K dosažení nejrychlejších a nejlepších výsledků by mělo být toto kouzlo vytvořeno na novoluní.

Vyberte si předmět, který vás nejlépe reprezentuje a který nejlépe vystihuje vašeho budoucího partnera (například vaše červené lodičky, které jsou symbolem toho, jak jste sexy a stylová, a fotbalový míč vašeho bratříčka, protože objekt vaší touhy si rád hraje fotbal). Vezměte stuhu, svažte je k sobě a ponechte mezi nimi prostor.

Každé ráno rozvažte stuhu, posuňte předměty o kousek blíž k sobě a poté je znovu svažte. Dělejte to každý den, dokud se nedotknou. Pak je nechte svázané dalších sedm dní. Do této doby byste již měli alespoň navázat kontakt s objektem své touhy.

KOUZLO RŮŽE

Budete potřebovat:

okvětní lístky růží;

zdroj tekoucí vody.

Postup:

Staří mágové doporučovali jít k nejbližší řece, jezeru, potoku atd.

Nejprve si v duchu detailně představte svého ideálního partnera a všechny jeho vlastnosti (například vysoký s kudrnatými hnědými vlasy, modrýma očima, plnovousem, mírně chraplavým hlasem nebo něco podobného). Pokud budete mít k dispozici jeho fotku, ještě lépe!

Vezměte okvětní lístky do dlaní a vhoďte je do vody a vyslovte následující zaříkání: „Jak se tyto okvětní lístky pohybují ve vodě, můj druh ke mně přijde.“

Opakujte tato slova dvakrát a stále si přitom představujte svého vysněného muže.

Mimochodem, je velmi důležité okvětní lístky házet VE SMĚRU POHYBU VODY SMĚREM K VÁM, a ne zpět, protože to je symbol příchodu lásky.

A jakmile skončíte s magickým úkonem na přilákání lásky, je čas otevřít oči i srdce a začít se ohlížet po příležitostech. Vesmír vám naslouchá a je připraven vám pomoci!

S přáním všeho dobrého  Mirek.

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Magické rituály: Kouzelná zahrada

Dobrá zpráva je, že žádnou zahradu vlastně ani nepotřebujete. Kouzlit můžete s rostlinami, které máte za okny a na balkonech. Málokdo pozná, že je tám ...
/ Články, lidová magie

Těchto dvanáct věcí si odpusťte a váš vztah bude šťastnější

Víte, jak spolehlivě kazit vztah?

Potřebujete odpudit pohádkového prince s něžnou náručí, plným kontem a voňavou hrudí? Pomůže slepé zaměření na nejnovější módní trendy. Muže v drtivé většině případů odpuzuje pohled na extravagantní módní doplňky, podpatky velikosti štaflí, rtěnku jak z hororu či sluneční brýle přes půl tváře. Vrcholně účinným repelentem na muže jsou leopardí potisky, kombinézy, výrazné náušnice, nebo účes ve všech barvách duhy.

Tak, jako se na lov připraví myslivec či domorodý lovec, připravte se i vy. Zvolte raději nenápadné líčení, ale zase bez jakéhokoli make-upu také nezaujmete. Určitě budete úspěšnější, když zvolíte konzervativní sukni, hezkou blůzku a nízké podpatky. Buďte elegantní – nikoli vyzývavá.

Věčná nerozhodnost vztah zabíjí plíživě

Dokonale otrávit chlapa? Není nic plíživějšího, než vaše neustálá nerozhodnost. Mužům hodně vadí, když jste stále nerozhodná. Dlouhodobý nedostatek schopnosti zvolit jednu z nabízených možností muže postupně odrazuje. Muž potřebuje partnerku na své úrovni, sparing partnera. Příkladem takového otravování ovzduší může být plánování večera:

M: Miláčku, nešla bys do kina?

Ž: Nevím.

M: No, možná bychom tedy mohli zajít na večeři.

Ž: No, když já nemám co na sebe do společnosti.

M: A tak zůstaneme doma a uděláme si romantický večer?

Ž: Hm, a co tady budeme dělat?

A tak dále do nekonečna. Takto založená žena nikdy nedá najevo svůj zájem, nadšení, touhu, potřeby, šťávu – je jako leklá ryba. Muž potřebuje být ten, kdo ženě plní přání a dělá to pro pochvalu, její radost a nadšení. Pokud žena nerozhodne o mužově návrzích, pak hodně brzo muže omrzí. Pokud si bez svého drahého nejste schopná si koupit ani ponožky, je to spíše projev vaší nesamostatnosti, než že se spoleháte na silného a rozhodného partnera. Pokud budete na partnerovi stoprocentně závislá, pak se může muž ve vztahu velmi brzy cítit unavený a otrávený.

(Ne)ujišťujte se tak dlouho, až budete mít jasno…

„Záleží ti na mně?“, „Líbím se ti?“, „Miluješ mě?“, „Máš mě ještě vůbec rád?“

 Ať na to přijde sám! Už mu snad mohlo dojít, co po něm chci!

Základní, bohužel nebezpečně přijímaný omyl. Chřipková epidemie ve vrcholném stádiu je proti rozšíření tohoto viru čajíčkem pro batolata. Vězte, že chcete-li dokonale odradit muže, máte k tomu naprosto spolehlivý nástroj. Jde o typ chování, kdy vy, ženy, očekáváte, že muž bude číst vaše myšlenky, odhadne (správně!) vaše nevyřčené potřeby a pokud mu to v té jeho makovici včas nedojde, tak se bude trápit, zkoumat, nabízet, podbízet, utěšovat vás a hledat a pátrat co by vás uspokojilo. Nu, mám pro vás nepěkné tajemství. Žádný chlap nedělá dlouho zbytečnou práci. Opravdu žádný. Pokud chcete čokoládu, nové šaty, jít s ním do divadla, vyjet s kamarádkami na hory, tak mu to ŘEKNĚTE.

Jemný náznak nestačí, výrazný náznak nestačí. A pokud se naštvete a on se zeptá, co že to s vámi je, co se stalo a vy opáčíte výrazně NIC!, tak to vezme za bernou minci a vytratí se, protože vaší blbé náladě nerozumí. Zareaguje jako muž, protože když má muž starosti, problémy, je rozhozený, tak nekomunikuje a potřebuje být sám. Odejde-li z vaší blízkosti, dává vám tím najevo, že vaše vnitřní pochody uznává a nechce vás rušit svojí přítomností. Z jeho strany je to projev respektu.  Nikdy ho nenapadne, že když uslyší na svoji otázku: Co se děje?  vaši odpověď Nic, tak že by měl vyhlásit emocionální poplach, protože ve vás se děje NĚCO a jste těsně před výbuchem.

Jak se zbavit chlapa v deseti vteřinách?

Buďte zmalovaná

Nic tak spolehlivě neodradí muže od svádění, jako když jste zmalovaná, jak reklama na Thymolin. Upírský make-up se hodí do hororu, ne do běžného života.

Zapáchejte

Jak se vám líbí muž, jemuž je cítit z úst, zapáchá potem? Je to nejlepší antikoncepce jak pro vás, tak pro muže. Vůně ženy je pro rozdováděného muže velmi silným afrodiziakem, stejně silně ale působí opačně, když je té vůně přespříliš.

Mluvte sprostě

Vulgarita se neslučuje s jemností ženského pohlaví. Občas je dobré si od plic zanadávat, některé ženy potřebují při milování hrubější projev, ale stále platí, že všeho moc škodí. Někdy ano, ale jako styl života to spíše odpuzuje.

Buďte hodně opilá

Trocha vína nebo lihoviny pomáhá snížit psychické či morální zábrany. Pokud se potácí muž, je to nepříjemné. Pokud se stejně potácí opilá žena, je to jasně odporné. Navíc v alkoholovém opojení všichni jednáme jinak, než obezřetně.

Lehce a dětsky švitořte

Muži potřebují do života ŽENU, ne dítě, ne ufňukanou panenku. Chvíli to možná bude zabírat, ale pokud doslova nepotřebujete nad sebou otrokáře, pokud nejste výrazná duševní masochistka, pak se tomuto projevu raději obloukem vyhněte. Muži chtějí jemnou ženu, ne chudinku. Muži jsou ješitní a chtějí se starat o ženu. Ta by však měla být zdravě sebevědomá. Pokud budete denně předvádět hysterickou tragikomedii, pak partnera otrávíte.

Drbejte o něm s kamarádkami

Pokud muži něco opravdu bytostně nesnáší, tak je to ženská potřeba sdílet detaily a intimnosti, které se ho týkají. Jestliže se svěřujete kamarádkám s detaily svého života včetně intimností a váš partner se to dozví, tak riskujete jeho výrazné rozladění. I muži to mezi sebou probírají, ale neříkají o tom svým partnerkám. Byl jsem svědkem rozpadu vztahu, kdy žena po dvouměsíční známosti všem svým kamarádkám vyšvitořila, že má vážnou známost a do dalších tří měsíců bylo po vztahu. Chlap to bere jako nerespektování soukromí a to je pro něj hodně velký problém.

Hodně ho podezřívejteProč neodpovídá na Sms

Na jeho telefonu pípne smska nebo mu přijde hovor a některé z vás okamžitě sondují kdo že to píše či volá. Pokud budete přítele podezřívat, že každá druhá příchozí zpráva je od nějaké jeho tajné milenky, velmi brzo ho přestanete bavit. Podezřívání, žárlivost, nedůvěra, kontrolování telefonu, e-mailu, to vše pozvolna spolehlivě likviduje kvalitu vztahů.

Pokládejte hloupé otázky typu „Máš mě rád?” „Budeš mě milovat i za 20 let?”„Nemohl bys být jemnější?”

Občas potřebujeme všichni svá ujištění, ale pokud je to každou chvíli, pokud potřebujete být ujišťovány, že vás ze srdce miluje, nikdy vás nepodvede a nikdy neopustí, pak to stačí jednou za kvartál a i to je na některé muže příliš.

Urážejte se za každou maličkost, dramatizujte úplně všechno

Používejte obden výmluvu „bolí mě hlava“.

Tady však pozor, je vědecky dokázáno, že kvalitně prožívaný sex dokáže bolesti hlavy nervového původu spolehlivě léčit. Takže když vás „bolí hlava“, tak byste se měly co nejlépe pomilovat.

Mějte časté výkyvy nálad.

Chápu, že jste hodně ovlivněné především hormonálními výkyvy nálad. Stačí problematická menstruace, úplněk, nebo jste rozhozené z jiného důvodu. Jste mnohem citlivější, než my, muži. Muž potřebuje jasný návod. Pokud za určité situace reagujete negativně, pak se té situaci příště vyhne. Ovšem pokud ve stejné situaci za dva dny reagujete jinak, pak má v hlavě guláš.

Reagujte hystericky

Křik, vztek, časté hádky, hysterické výlevy, vyhrožování, hysterické scény v hospodě před kamarády, kam jste si ho přišla „vyzvednout“ – to vše způsobí ve velmi krátké době úprk chlapa hodně daleko od takové ženy.

Buďte tuctová

Jste boubelka? Pak potřebujete chlapa, který hledá ženu, na které je na co sáhnout. Nemučte se dietami, nechtějte mít postavu, jakou mají všechny ostatní. Buďte originální, naučte se být sama sebou. Ano je potřeba zapracovat na postavě, na vyjadřování, zajímat se o to, co muž potřebuje a co ho zajímá. Jen nesklouzněte do průměrnosti. To se týká nejen toho, jak vypadáte, ale i vašeho chování. Pokud budete stále čitelná, přestáváte muže zajímat, bavit. Zkuste něco neobvyklého, nezvyklého. Co si třeba nevzít kalhotky a odjet spolu někam do přírody? Přijít nahá z koupelny a poprosit ho o masáž zad? Vzít partnerovu ruku a zasunout jí pod sukni? Prostě zkusit udělat cokoli jiného, než bývá obvyklé a očekávané.

S přáním všeho dobrého Mirek Musil 🙂

 

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Magické rituály: Kouzelná zahrada

Dobrá zpráva je, že žádnou zahradu vlastně ani nepotřebujete. Kouzlit můžete s rostlinami, které máte za okny a na balkonech. Málokdo pozná, že je tám ...
/ Články, lidová magie

Proč se mi o něm jenom zdá?

Sen o vašem bývalém příteli vás připravil o váš klid. Vzbudila jste se rozrušená a srdce vám buší ostošest. Jste udivená. Jste plná emocí.

Je to už delší dobu, co jste se rozešli, a vy už na něho dávno nemáte jakýkoliv kontakt. Máte v hlavě otázku proč se vám on něm jenom zdálo a bývalého nemůžete vymést z hlavy celý den.

Je těžké říci, co je nemožné, protože včerejší sen je dnes nadějí a zítra budoucností.

R.H. Goddard

Takovéto sny umí zařídit, že se nám vrací znovu silné a živé prožívání emocí. Přemýšlíme o minulosti, kterou nejde zmačkat jako staré noviny a vyhodit. Nelze zapomenout a stále to ve vás vyvolává staré šrámy.

Proč se vám zdá o bývalém?

Na to neexistuje jednoznačná odpověď. Nejčastější odpověď však skýtá vysvětlení, že pokud se vám o něm zdá, tak o něm jednoduše přemýšlíte, nebo přemýšlí on o vás. Toto by ale bylo příliš jednoduché vysvětlení. Samozřejmě, že to tak je, ale za tím vším se přece musí ukrývat mnohem víc. Toto jednoduché vysvětlení je typu – nic nového na světě. Otázkou je, kdo přemýšlí o kom?

Další odpověď je velmi romantická a také velmi oblíbená. Pokud se budu držet i dochované ústní lidové slovesnosti, potom se k ní přikláněli i naši předci. V mnoha pověstích, písních i pohádkách je zachyceno, že ve snech se potkávají duše lidí, kteří spolu nemohou být fyzicky.

Jak se o něm zdálo?

Hodně záleží na tom, jaký pocit jste měla, když se vám o něm zdálo a jak často se vám o něm zdává. Čím více opakující se sen, tím větší význam může mít. Obsah snu je také velmi důležitý. Zjednodušeně by se dalo říct, že jsou sny dobré a zlé. Je dobré si sen zapsat, jeho děj a také pocity, jaké ve vás vyvolal. Byla pro vás po probuzení realita šokem? Takový sen byl velmi silný a můžete se okusit rozebrat, co vlastně znamenal.

Klidné a spokojené snyPoradna přírodní magie

Zdálo se vám ve snu, že jste se potkali a celý sen byl zabarvený klidnými a pohodovými emocemi? Cítíte se s ním v tom snu dobře? To však také může znamenat, že vám takovéto pocity mohou chybět ve dne. Po těchto pocitech je vám smutno. Čili vám ani ne tak chybí váš bývalý, ale spíše toužíte po muži, který by vám mohl dát vše, po čem toužíte a o čem poté sníte. Někoho, s kým si můžete v klidu popovídat, ke komu se přitulit a s kým se můžete cítit bezpečně. Obyčejně takové sny promlouvají i o tom, že byste měla lépe poslouchat sama sebe a nebýt k sobě tolik přísná, ale více tolerantní a ne moc krutá.

Je vám smutno

Pozastavte nad tím, jestli vám není smutno. Možná jste se ještě nesrovnala s rozchodem a doufáte, že se vám vrátí. Myslíte si, že o něm vůbec nepřemýšlíte? Ale jistě že o něm přemýšlíte, ale programově zahazujete všechny myšlenky na minulost, protože působí bolest.

Všechny tyto bolístky nasbírané a pečlivě schované za celý den se ozvou během spánku ve snu. Objevují se pro to, aby vám ukázaly, že jste si ještě nezpracovala rozchod a stále jste na bývalého nějakým způsobem citově vázána. Nesmířila jste se s rozchodem a je vám smutno. Tady pomůže jenom čas.

Erotické sny a základní instinkt

Stejné to bývá se sny, které jsou eroticky zabarvené. Ačkoliv se ve vašem současném novém vztahu můžete cítit dobře, popřemýšlejte o tom, nakolik vás váš nový partner dovede sexuálně uspokojit. Nechybí vám něco? Co vám vlastně chybí? Erotické sny ale také mohou zobrazovat primitivní rituály, o nichž v bdělém vědomí nic nevíte. Mnohé mají podobu sexuálního aktu. Touha, či potřeba s někým komunikovat na velmi důvěrné úrovni se ve snu může projevit pohlavním stykem. Pohlavní styk také může být projevem touhy o prosazení se. Základním instinktem je touha po osobě opačného pohlaví a touha být někomu nablízku.

Noční můry

Jsou vám sny, ve kterých se objevuje váš bývalý, nepříjemné nebo jsou pro vás takové sny nočním můrami? To samozřejmě neznamená, že vám v současné době chybí hádky, či společnost vašeho bývalého, ale spíš to ukazuje na nedořešené záležitosti mezi vámi. Také vám to může signalizovat, že se vás bude bývalý snažit kontaktovat a často na vás myslí. Pozorujte pečlivě, co se po takovém snu děje ve vašem skutečném fyzickém světě. Sen vás potom před takovým kontaktem varuje, protože by to pro vás nemusel být zrovna milý zážitek.

Sny mají význam

Je dobré pozorovat své sny, protože nám předávají informace z našeho podvědomí. To nám vzkazuje, že máme věnovat pozornost nějaké události, či situaci, nebo pocitům. Zvláštní pozornost i zaslouží sny, které se opakují. Hlavně takové, které nás zaplaví vlnou emocí, na něž se nedá zapomenout ani po probuzení. Místo toho, aby sny vzbuzovaly strach, naučte se jim porozumět, aby se staly vašimi rádci a abyste pochopili úlohu lidí v nich a co vám mají říct. Sny mohou mít pozitivní i negativní symboliku nebo můžete mít pozitivní pocit, i když je tam negativní symbolika. Pokud se vám zdá, že nic z toho pro vás v současnosti nemá význam, může se vázat k minulosti a přáním, která jste tehdy měla. Některé sny nemusejí být přímo prorocké, ale jistě v nich najdete vodítko k tomu, o čem promlouvá vaše duše.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Magické rituály: Kouzelná zahrada

Dobrá zpráva je, že žádnou zahradu vlastně ani nepotřebujete. Kouzlit můžete s rostlinami, které máte za okny a na balkonech. Málokdo pozná, že je tám ...
/ Články, lidová magie

 

 

 

 

Může být vaše láska karmická?

Karmická láska je jeden z nejsilnějších citů, který si můžete přinést z předchozích životů. A vůbec to nebývají jednoduché vztahy.

Karmické vztahy jsou těžké. Jeden nebo dokonce oba dva aktéři mají pochopit a napravit nějaké své hříšky z minulosti. Možná se vám povedlo potkat někoho, s kým vás pojí silný cit. S kým jste na stejné vlně, stejně duchovně vyladění. Kvůli němu klidně všechno zahodíte a budete pálit mosty. Zamyslete se nad tím, o co vlastně jde. Protože to vůbec nemusí být jen nějaká erotická chemie…

Máte pocit, že se znáte odjakživa. Že jste stvoření jeden pro druhého. Stačilo se na sebe podívat a už jste měli jasno. Láska na první pohled.  Plánujete společný život, rodinu a budoucnost. Jako kdybyste si vzájemně četli myšlenky, nebo se koukali do zrcadla. Všechno dokonale je v dokonalém souladu, voníte si a vy máte pocit, že se znáte stovky let.

Jenomže si taky musíte dávat pozor. Možná se někdy neumíte ovládnout.  Nedokážete si pomoc a přitažlivost je příliš silná. Pokud máte s někým nedořešené resty z minula, může se totiž také stát, že vás bude zlobit i v tomto životě. Někdy to může být trest za to, že jste si kdysi pomohli magií, zapletli se do osobních záležitostí toho druhého, rozpoutali rodinné problémy… Zkrátka jste udělali něco, co se běžně nedělá. Nefér hrátky s láskou – například když se z partnera snažíte udělat loutku – se nevyhnou potrestání.

 Milostná magie člověka zbavuje základního práva – práva svobodné vůle. Tu máme od bohů danou všichni.  Pokud se ji pokusíte narušit, trest může nastat třeba v situaci, kdy vás k druhému všechno táhne, ale zároveň odhání pryč.  Románky na jednu noc, přechodné známosti… Ale i to může být potřebné k tomu, aby duše pochopila svůj omyl.

Páry se rozchází, aby se k sobě v dalších životech zase vrátily a znova přišly na to, že

společný život může být bolestný. Na karmickou lásku je jediný lék – láska skutečná.

 

A jak poznáte, že se jedná o karmický vztah? Astrologie to pozná podle lunárních uzlů v horoskopech obou partnerů – pokud jsou shodné zejména v konjunkci nebo opozici.

Pokud jde o tarotové karty – vychází vám karty typu měsíc, smrt, ďábel, poustevník.

Své o tom ví i numerologie – schopný numerolog dokáže spočítat vaše čísla. Dokáže vypočítat životní cesty, z čísel utvořit pyramidu a pozná, kde se protínáte. Zjistí tak, jestli vůči druhému máte karmický dluh nebo ne.

Pro Kartářky světla  Helen Stanku

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Magické rituály: Kouzelná zahrada

Dobrá zpráva je, že žádnou zahradu vlastně ani nepotřebujete. Kouzlit můžete s rostlinami, které máte za okny a na balkonech. Málokdo pozná, že je tám ...
/ Články, lidová magie

 

Je vůbec možné uvěřit muži, který slibuje, že vás nikdy nezradí?

Proč muži podvádějí?

Pokud se bavíme o něčí nevěře, častěji jsme připraveni přijmout fakt, že byl nevěrný muž, než žena. Různými studiemi bylo dokázáno, že tento předsudek je pravdivý. Muži podvádějí mnohem častěji, než ženy. Zůstává otázkou, proč se určité množství mužů v jistém momentu života rozhodne udržovat tajný vedlejší vztah.

Celý příspěvek

Aura a sex. Co o vás prozradí? 

Zajímalo by vás, jakou máte barvu aury, pokud jde o sex? Hodně o vás totiž prozradí. A co je to vlastně aura? Jde o záření, nebo energii, kterou někteří dokážou vidět okolo vašeho těla. Jednou z jejích nejvýraznějších vlastností je její barva. V každé auře je jich víc, ale jedna převažuje. Ta pak ovládá celý náš život – včetně sexu. A jak to zjistit?

K určení vaší hlavní barvy se používá numerologický výpočet životního čísla. K určení vedlejší barvy aury se používá den narození. Nejnižší číslo je 1, nejvyšší 9.

Pokud jste se narodili 11. 8. 1980, sčítejte, dokud vám nevyjde jednociferné číslo (1 + 1 + 8 + 1 + 9 + 8 + 0 = 28 = 10 => 1 + 0 = 1). Díky životnímu číslu, tedy jedničce, je její hlavní barva červená. Pokud jde o vedlejší barvu, narodila se jedenáctého v měsíci, tedy: 11 = 1 + 1 = 2. Její vedlejší barvě odpovídá číslo dvě, tedy barva oranžová.

  1. Červená

Vaše sexuální energie vychází ze středu vašeho těla, což znamená, že jste, vášnivá a moc se s tím nemažete. Na dlouhé něžnosti si nepotrpíte sexualita je pro vás hodně důležitá. Jste smyslní a není vám proti mysli spontánní sex, třeba v přírodě, nebo na kuchyňské lince. Víte co a kdy chcete a jdete si za tím.

  1. Oranžová

Oranžová je barva vaší druhé čakry. Vaší pánve. Symbol smyslnosti. Pokud vyzařujete tuhle barvu (nebo váš partner), budete přirozeně intuitivní, ale taky hodně sexuálně naladěná. Na rozdíl od červené barvy ale lidé, u nichž převažuje oranžová, vytvářejí sexuální vztahy na mnohem jemnější úrovni. Nevyspíte se s někým, koho jste večer potkala v baru, potřebujete něco cítit.

  1. Žlutá

Převaha žluté aury znamená, že lidé, kteří ji mají, bývají dominantní. Ani oni si nepotrpí na velké mazlení, ale jdou tvrdě za tím, co je baví. A hlazení to není, spíše – rovnou na věc a bez velkých průtahů.

  1. Zelená

Zelená je barva klidná. Nepotřebujete v posteli dělat přemety. Chcete, aby šlo všechno hladce a splavně. Vy naopak rádi hladit a mazlit se budete. A pokud možno v prostředí, kde se cítíte dobře a které jste si sami vybrali. Bílá čistá postel je pro vás to pravé, zadní sedadlo auta vás neláká.

  1. Modrá

Modré aury patří k nejvzácnějším. Dokážete vyjádřit touhu, ale i emoce tak, jako nikdo jiný. Letmým dotykem, vyjádříte víc, než by jiní museli „okecávat“ hodiny. Stačí vám podívat se někomu hluboce do očí, a máte ho tak zvaně na lopatě. Jste také chytří a víte, kam až můžete zajít, abyste nepůsobili moc koketně. Sex není ani tak podstatný, vzrušující je ten proces, který vede k sexu. To je váš ideální sexuální zážitek – cesta k němu je víc než sex samotný.

  1. Indigová (tmavě modrá)

Pro vás je důležitá fantazie. Chcete si hrát, a to i v posteli. Myslíte na prožitek partnera a chcete mu dopřát trochu dobrodružství. Proč ze sexu neudělat hru, která bude trvat klidně hodiny? Pokud najdete podobně naladěného partnera, budete si muset dávat pozor na to, abyste v loži netrávila víc času, než třeba v práci.

  1. Fialová

Extáze – tak se dá jedním slovem popsat to, co prožívají lidé s fialovou sexuální aurou. Při sexu lítají blesky a země se chvěje. Milujete naplno a vaše sexuální touhy mají vždycky jeden jediný záměr: Vytvořit s tím druhým slavnostní rituál. Na rozdíl od červené aury klidně vynecháte všechny opravdu intimní detaily z vašeho sexuální aktu.

  1. Růžová

Jste jemnějším odstínem červené, smyslnost vám není cizí. Milujete vášeň a živočišný sex, užíváte si ho. Pokud se ale máte rádi. Jinak si také moc neužijete. Tvrdý sex s někým cizím vás děsí. Abyste se mohli pořádně odvázat, musíte se cítit v bezpečí, pak vás ale nic nezastaví. Dokážete si jít za svým, a tak se ani v sexu nestyďte říct si, co potřebujete.

  1. Zlatá sexuální aura

Máte-li kolem sebe tuhle barvu, dalo by se to říct jednou větou: Udělám ti to jednou, ale nikdy na to nezapomeneš. Zlatá aura je atraktivní pro každého, protože prostě zlatá je víc než cokoli jiného. Zlatý člověk je ten, který má auru perfektně sladěnou se svou sexualitou a vyzařuje to z každého pohybu i dechu. Víte, jak se zabavit, a zvládnete i sex do dvou minut.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Magické rituály: Kouzelná zahrada

Dobrá zpráva je, že žádnou zahradu vlastně ani nepotřebujete. Kouzlit můžete s rostlinami, které máte za okny a na balkonech. Málokdo pozná, že je tám ...
/ Články, lidová magie

Mezinárodní den ženského orgasmu – 8. srpna

A žili spolu šťastně, až do smrti… nebo se také začali nudit a hledat jinde.

K lásce a vztahům neodmyslitelně patří i sex a rozkoš. Dokonce se říká, že kvalitní sex tvoří polovinu vztahu.

Tak jako broušením vzniká drahokam, tak i kultivací sexuálních návyků přináší nepoznané a spolu s tím i harmonii do života párů. Pokud jsou totiž ve svém vztahu plně spokojeni, nepotřebují hledat jinde. Jinými slovy pokud mají doma lahůdkářství, nepůjdou za roh pro párek v rohlíku. Jak se vypořádat s rozkoší a dokázat o ní otevřeně hovořit, když to pro běžné lidi v těchto zeměpisných šířkách bylo téměř sprosté slovo?

Síla lásky

Kvalitní sex a sexuální energie dává neobyčejnou sílu, vitalitu a hodně osvícených lidí našlo svoji inspiraci právě ve chvílích vrcholu. Patřili mezi ně třeba Picasso, Dostojevský, Einstein… Slavné a mocné ženy minulých civilizací, nebo kněžky Ištar pracovaly se sexuální energií magickým rituálním způsobem. V Řecku byly některé celé slavnosti saturnálie, nebo bakchanálie zasvěcené také rozkoši a sexu, ale byly i jiné, poněkud tajemnější obřady, zvané Mystéria…

Sexualita u nás byla tabu po mnoha století novodobého křesťanství a v důsledku toho má i dnes mnoho žen se svojí sexualitou problém. Odnímají si tak vlastní sílu a také radost. Honě žen si totiž stále myslí, že musí být imunní vůči sexuálnímu potenciálu, a tvářit se, že vlastně ani neexistuje. To je pozůstatek nejen křesťanské sexuální perzekuce, ale i Viktoriánské doby. Kazí vztahy. Odnímá sílu. Naopak kvalitní partnerské prožitky utužují vztahy a mají na svědomí i prožitky, které se v konzumní společnosti běžně neznají. Celými filozofickými směry, ale i některými školami těchto mysterií jsou také tantra, nebo tao sexu.

Stará učení taoistických mnichů říkají, že nejhodnotnější a nejsnadnější přeměnou na energii čchi je sexuální energie.

Světelný orgasmus zná tantra

Poněkud jiný způsob, jak docílit rozšířeného vědomí přináší poněkud jiný vrchol, než jaký zažívá většina párů. Při takovém vrcholu dochází k posunu vědomí do vyšších úrovní a člověk se spojí s vesmírem a na chvíli si duše putuje sama oproštěná od tíživého racionálně pracujícího mozku. Člověk vypne myšlení a jenom je. Odchází veškeré napětí, stres, nervozita, obavy. V tantře se ze sexuálního vzrušení stává meditace a z meditace sexuální vzrušení.

Životní energie

Podle učení Tantry může milostné vzrušní a orgasmus sloužit i k nabíjení organismu životní – sexuální energií. Pohlavní orgány jsou přes energetická centra podél páteře – čakrami, propojena s mozkem a mozkovou kůrou. Během předehry, která by měla být co nejdelší, aby se vzrušení kumulovalo a při milostném aktu, se v těle vytváří velké množství energie. V okamžiku orgasmu se může prostě vybít, anebo v případě světelné tantry proudí jako oživující síla do celého organismu a k mozku. V tantře se pro takováto pozvednutí mohou používat speciální vizualizační a dechové techniky. Před samým vrcholem potom milenci vtáhnou energii k začátku páteře, ke kostrči a potom si během nádechů vizualizují, jak jim tato energie proudí po páteři nahoru, až k šíji.

Mohou při tom pociťovat zvláštní elektrizující šimrání. Je dobré si představit propojení spodního i horního pólu, čili sexuálním centrem a centrem hlavy. Špičkou jazyka se mohou dotýkat horního patra a nechávají se zaplavovat zářivou energií. Orgasmus ve světelné tantře dodává nejenom životní sílu a energii, ale také naplňuje partnery zcela. Pokud se podaří rozproudit sexuální energii do celého těla, rozvibrovat každou buňku v těle, může se orgasmus zažívat nejenom několik vteřin, či minut, ale i několik hodin. Sex konzumu a běžné vulgární pornografie, nemůže dát a ani nedá zážitky, které se mohou získat postupnou kultivací a stávají se běžnou součástí života. Takováto kultivovaná síla dává poznat zážitky s rozšířeným vědomím a stavem jiného vnímání, aniž by byly potřebné jakékoliv halucinogenní látky.

Tantra pomáhá

* při řešení sebeuvědomění

* při hledání vztahu k ženám

* při hledání vztahu k mužům

* při potížích s otěhotněním

* při poruchách erekce

* pokud hledáte svůj vztah k lidem a společnosti

* pokud hledáte svoji cestu k celotělnímu orgasmu

Tantra snižuje

* nejrůznější obavy lidí

* stavy agrese

* napětí

* stresy

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Magické rituály: Kouzelná zahrada

Dobrá zpráva je, že žádnou zahradu vlastně ani nepotřebujete. Kouzlit můžete s rostlinami, které máte za okny a na balkonech. Málokdo pozná, že je tám ...
/ Články, lidová magie

 

 

 

 

Víte co můžete čekat od svého partnera, když se naštve?

 

Znamení zvěrokruhu - Beran

Beran

Vznětliví Berani mají jeden „dar“. Umějí vybuchnout nejrychleji ze všech znamení zvěrokruhu. Jakákoliv jiskra dokáže vzplanout v obří požár. Mají v sobě takové množství hněvivé energie, že mají často problém  ovládat se. A i když jsou chvíle, kde by rádi zachovali klid, je to pro Berany často nadlidský, až nemožný úkol. Berani se svojí vznětlivostí dají přirovnat k sopce.

Celý příspěvek

Láska na první pohled

Galerie

Galerie obsahuje pouze 1 obrázek.

Sdílejte nás:

Příběh lásky na první pohled Pro tentokrát své delší vyprávění začnu nejprve vyprávěním skutečného příběhu a potom přijdou určité postřehy či podněty k otázkám souvisejících s příběhem. Nebudu zde rozepisovat, jak blízko jsem tomuto románku, co zazní, byla. Není to rozhodující, ale … Celý příspěvek

Pozor na Amorovy šípy

Dovolené máme v plném proudu a během prázdninového období obzvlášť přitahujeme Amorovy šípy, aby dobře mířily a příliš neranily, proto se bude hodit troška drobné magie.

Pomozte si květy
Vykoupejte se během novoluní s květy sušeného heřmánku – neodolá Vám…
Větvička jasmínu, připnutá na oděvu, Vám vdechne tajemnost a rafinovaně funguje pro Vás…
Červená růže vzbuzuje touhu, fialky použijte, pokud stojíte pouze o flirt.

Vyčarujte si románek
Než přistoupíte k tomuto rituálu, musíte vědět, co přesně chcete. Jestli přechodný flirt, nebo chcete partnera nastálo.

V prvním případě použijte růžové svíce, v druhém červené. V pátek večer postavte na stůl zrcadlo. Je důležité, aby bylo oválné. Po obou jeho stranách postavte po dvou svících. Před zrcadlo usedněte vy. Vezměte do rukou červenou růži, zavřete oči, zhluboka dýchejte. V duchu opakujte: ,,Mocná Venuše, bohyně lásky, dej mi své kouzlo, svůj čar, aby mi žádný neodolal.“

Opakujte, dokud neucítíte zvláštní pocit, že se tak stalo. Nyní otevřete oči a podívejte se do zrcadla. Uvidíte zvláštní lesk ve svých očích, asi budete působit jemněji…

Talismany věrnosti
Pokud chcete, aby váš románek neskončil společně s dovolenou, darujte mu malý talismánek. Může to být jakákoliv drobnost, do níž vložíte své přání, mušlička , oblázek…

Pokud volíte kupovaný, může to být:
Delfín, nejlépe dva propletení – patří samotné Afroditě
Medailon ve tvaru srdce, půlka pro Vás druhá pro něho
Holoubci líbající se…
A teď to důležité:
Než darujete, napřed amulet nabijte svou energií.  Pomůže Vám v tom rituál.
Vykonejte ho v předvečer vašeho rozloučení:

Propláchněte talisman pod tekoucí vodou. Na papíře na stole bílou křídou namalujte srdce. Talisman položte doprostřed a zapalte dvě červené svíce.
Pod talisman dejte fotku svého vyvoleného. Pokud nemáte fotku napište jeho jméno. Nakonec vezměte talisman do své levé dlaně a svými slovy řekněte, jak máte svého miláčka ráda. Talisman uložte co nejblíže srdci a jděte spát.

Příští den darujte talisman, ale nic o lásce neříkejte- mějte na mysli, že je to součást magického rituálu přinášejícího štěstí.

Pro Kartářky světla Hel

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Magické rituály: Kouzelná zahrada

Dobrá zpráva je, že žádnou zahradu vlastně ani nepotřebujete. Kouzlit můžete s rostlinami, které máte za okny a na balkonech. Málokdo pozná, že je tám ...
/ Články, lidová magie

 

 

V éře Vodnáře přibývá žen, které milují mladšího

Lucie Bílá, Madonna, Robin Wright, Brigitte Macron… a tisíce dalších žen, bohatých a slavných, i těch bezejmenných, mají čím dál více mladší muže, milence, či partnery. Nikdo už se nad tím ani tolik nepozastavuje.

 

Vaše kamarádka, do které byste to nikdy neřekla, se bezhlavě zamilovala do mladšího muže, kolegyně randí také z mladším a nedávno vám na ulici vysekl poklonu mladík, který by mohl být vás syn. Myslela jste si, že hovoří k vaší dceři, on však pozval na rande vás. No, mami?, smála se dcera. Je sice pravda, že vás lidé často považují za sestry, ale tohle už je trochu moc. Zvykejte si. Zvykli jsme si na svazky starších pánů s mladšími ženami. Doba, kdy výsada mít mladší, patřila téměř výhradně mužům, je pryč. A co víc, u mnoha párů starších žen a mladších mužů je  problém takový věkový rozdíl dokonce postřehnout.

Ženy ve vztazích přebírají role tradičně určené mužům, dělají kariéru, stále investují do svého rozvoje, více vydělávají, nemusí rezignovat na své sny.

A aby to nebylo všechno, jsou krásné, elegantní, pěstěné čtyřicítky, padesátky i šedesátky, vypadají a chovají se jako vrstevnice svých mužů. Stojíme na prahu éry Vodnáře a nikoho nemusí zajímat, kolik má kdo let. Koneckonců jsou to jenom někde zaznamenaná pouhá čísla a vůbec nerozhodují o tom, kdo se k sobě hodí a kdo ne. To, co se počítá je, jak se spolu ti dva cítí, jestli třeba mají stejný smysl pro humor a v neposlední řadě sex.

 

Pro takovéto vztahy se nejčastěji rozhodnou silné a sebevědomé ženy se silnou Venuší ve vínku, (tedy v ohnivých znameních Beranů, Lvů  a Střelců) vědomy  si své ženskosti, a s Uranem, který se příliš stereotypům nepřiklání.

Někdy se Amor trefí do žen, které si příliš nevěří. Co si tím má takto zasažená žena vyřešit? Ano, je to i vztah k sobě samé. Když se přijme taková, jaká je, dokáže přijmout i to, co ji vesmír nabízí. Ze zkušeností víme, že ten zpravidla neplýtvá. A žena ten vztah přijme tak, jak je jí nabídnut. Ví, že si to ustojí, ať se bude dít cokoliv a dopadne to jakkoliv.

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Magické rituály: Kouzelná zahrada

Dobrá zpráva je, že žádnou zahradu vlastně ani nepotřebujete. Kouzlit můžete s rostlinami, které máte za okny a na balkonech. Málokdo pozná, že je tám ...
/ Články, lidová magie