Střelci. Co přináší štěstí střelcům?

Sdílejte nás:
Střelci – co přináší štěstí Střelcům?

Věštírna, znamení, horoskopy Kartářek světla

Co přináší štěstí Střelcům?

Lidé ve znamení Střelců jsou jako běžící kůň, volní a nespoutaní. Jejich atributem je šíp, symbol předurčení, před nímž nemohou utéct.

Tarotová karta: mírnost

Je to, co Střelcům nejvíc chybí. Tato karta učí rozvaze a plánování, pomalejšímu postupu krůček po krůčku a tímto způsobem je učí dosáhnout svých cílů.

Kámen: topaZ

Pomáhá Střelcům najít smysl života, učí s pokorou přijímat svůj osud, ale také přináší víru ve vlastní sílu. Pomáhá sebeovládání, dovoluje poznat i svoji duchovní moc.

Runa: Isa

Znamená led, pomáhá vyčistit emoce, zklidnit mysl, zamezí roztěkanosti a chaosu v myšlení, navede na priority.

Rostliny: meduňka, řebříček, muškátový oříšek, rozmarýn, šafrán.

Symbol: šíp

Je znamením rychlosti a předurčení, před nímž není možné utéct, tak jak před šípy boha lásky Amora. Šípy vypovídají o tom, že Střelec míří vždy vysoko a dosahuje vytyčených cílů.

Anděl: Adnachiel

Inspiruje k prozkoumávání mnoha tajemství přírody. Lehkomyslné Střelce odvrací ze špatné cesty, ukazuje správný směr.

Planeta: Jupiter

Největší a nejmocnější planeta, dovoluje Střelcům se uplatňovat a realizovat v téměř každém oboru. Jejím působením Střelci nikdy neztratí svoji šťastnou hvězdu.

Barva: žlutá

Tuto barvu ctili staří Egypťané i Mayové jako barvu Slunce. Je ideální pro bystré, otevřené a komunikativní lidi. Je zdrojem stálé energie a optimismu.

Zvíře: kůň

Běžícího koně nic nezastaví, svojí silou už v rozběhu zdolá každou překážku a přitom je volný, tak jako Střelec, který je Kentaurem – napůl člověk, napůl kůň.

Milí Střelci, chcete znát svůj osud, odpovědi na právě řešené otázky v partnerství, práci, financích? Zavolejte nám o přesný výklad karet do naší věštírny.

Na Vaše otázky rády odpovíme věštbou z karet.

Těšíme se na Vás na naší telefonní lince 906 50 60 50 (50 Kč/min).

Vaše Kartářky světla