Horoskop na listopad 2016

Sdílejte nás:

Když ještě v listopadu hřmívá, úrodný rok nato bývá. Když dlouho listí nepadá, tuhá zima se přikrádá.

Horoskop na listopad

Horoskop na listopad

Jestliže sníh listopadový dlouho zůstane, více než hnůj polím prospěje. Jaký listopad, takový březen.

Beran 21. 03. – 20. 04.

Berany pohoda provází neustále. Ať je léto nebo podzim, je vám to celkem jedno. Rozhodně vám nedělá problém vzít věci do svých rukou a jít si pevně za svým. Pokud se jednou do něčeho zakousnete, nemá cenu, aby se někdo snažil vám to rozmlouvat. Partnerské vztahy se budou v pošmourném podzimu otřásat od základů. Dojde k velkým změnám, které budou jen pozitivní. Co vás v listopadu potrápí, bude zdraví. Dejte pozor, abyste se dostatečně oblékali. Nezapomínejte na zdravou a pravidelnou stravu.

Býk 21. 04. – 20. 05.

Předchozí období bylo pro vás velmi pracovně náročné. Potřebovali byste vypnout a odjet na prodloužený víkend. Dejte si pozor na záda, hrozí jejich zablokování a to je velmi nepříjemná zkušenost. Finanční prostředky vám nechybí, tak není na škodu investovat do nové postele, která bude vašim zádům vyhovovat. Pokud je vám změna postele proti mysli, vyměňte alespoň matraci. Partnerské vztahy by měly být pohodové.

Blíženci 21. 05. – 21. 06.

Láska vás neopouští ani v listopadu a vy máte stále plnou hlavu romantických chvilek. Je ovšem čas probudit se z milostného opojení a začít racionálně přemýšlet o dalším vývoji vašeho vztahu. Stačí si vyjasnit některé věci, které by v budoucnu mohly váš soukromý život zakalit. Začněte se naplno věnovat vaší práci. Mohlo by se stát, že se vaše pracovní morálka znelíbí šéfům, kteří z toho vyvodí patřičné důsledky. Není na škodu také navštívit staré známé, přivedou vás na nové myšlenky.

Rak 22. 06. – 22. 07.

Trápí vás neshody s nejlepším přítelem či kamarádem a vy se nemáte komu jinému vypovídat z věcí, které vás trápí? Je čas ustoupit a projevit nabídku k příměří. Uvidíte, jak se vám uleví. Dobře vám udělá také pohyb na čerstvém vzduchu, běhání nebo jízda na kole je přímo ideální. Někdo z vašich blízkých bude mít narozeniny a vy řešíte, čím ho obdarovat, když nemáte peněz nazbyt. Proto nevěšte hlavu a vyrobte nějaký veselý dárek, uvidíte, jak to dotyčného pobaví.

Lev 23. 07. – 22. 08.

Po finanční stránce si v následujícím období nijak výrazně nepřilepšíte, a proto pozor na přehnané výdaje, abyste se nedostali do červených čísel. Vaše děti si ve škole povedou velice dobře, ale dejte pozor, aby jim ta snaživost vydržela. Je třeba občas zkontrolovat jejich domácí přípravu. Nezadaní Lvi by mohli potkat spřízněnou duši. Přátelství by se mohlo přeměnit na pevný partnerský vztah.

Panna 23. 08. – 22. 09.

Pro vás je podzim tím nejkrásnějším ročním obdobím. Umíte si ho užít se vším všudy. Pokud se chystáte na dovolenou až teď, zažijete neobyčejné chvíle a vrátíte se plni energie. Bude to přesně to, po čem jste snili. Návrat do práce však bude těžký, ale všechno po čase doženete. Vzhledem k časovému vytížení na konci měsíce, nebudete mít moc času na rodinu, která vám to dá patřičně najevo. Zdraví vám přeje, ale dejte pozor na přejídání a nepravidelné stravování.

Váhy 23. 09. – 23. 10.

Nedávno vás někdo blízký hodně zklamal a vy teď máte problém lidem věřit. Uvědomte si však, že ne každý člověk je zákeřný a ne všichni vám chtějí ublížit. Snažte se obklopit milými lidmi a dobrou společností. Je třeba vyrazit ven, bavit se a mít šanci se seznamovat. Mezi zdmi svého bytu se vám nálada nezlepší. V práci se vám bude dařit nadmíru dobře, dokonce dostanete odměny a možná na vás čeká i povýšení. Zvýšení platu by se vám hodilo jako sůl.

Štír 24. 10. – 22. 11.

Podzimní čas smaže všechno špatné, co se vám v poslední době přihodilo. Otevřou se před vámi nové obzory, které přinesou seznámení s potenciálním spolupracovníkem. Je totiž čas vrhnout se na vlastní podnikání. Počáteční investice budou velké, ale zisky, které vám podnikání vynese, budou obrovské. Jen stůjte pořád nohama na zemi a nemějte přehnané představy. Doma budete mít podporu jak od partnera, tak od dětí. Rodinný život je poklidný, můžete se tedy soustředit na vaše pracovní plány.

Střelec 23. 11. – 21.12.

Neustále řešíte partnerské vztahy. Neumíte být dostatečně tolerantní tak, jak by si váš partner představoval, a to je příčinnou vašich neustálých sporů. Snažte se tuto svou vlastnost držet na uzdě a ovládat svou výbušnou povahu. Uvidíte, že pokud to zvládnete, bude všechno okolo růžové. Takže změňte sebe a změní se vám život. Po zdravotní stránce se vám může stát nějaký úraz. Proto si dávejte pozor na zbrklost a nikam nespěchejte.

Kozoroh 22. 12. – 20. 01.

Poznali jste, že život se nebude vždycky odvíjet tak, jak si to naplánujete. Neustále budete muset bojovat za to, co chcete. Listopad vám přinese chvilky klidu a uspokojení. Nebudete muset čelit žádné nepříjemnosti a paradoxně si odpočinete mnohem více než o dovolené. Doma se vám podaří navodit klidnou pohodovou atmosféru, za což vám budou všichni vděčni. Partner se objeví s neočekávanou novinkou, která vás možná zaskočí, ale nakonec z ní budete mít také radost.

Vodnář 21. 01. – 20. 02.

Nebuďte přehnaně ctižádostiví, mnohdy se velkolepé sny a touhy stávají přítěží a neslouží k ničemu dobrému. Měli byste slevit ze svých požadavků od života, vaše nereálné představy se stávají příčinou, proč vás druzí nejsou schopni pochopit. Před časem jste potkali starého přítele, který ve vás vyvolal touhy po cestování. Nebrání-li vám neodkladné povinnosti, nemáte nad čím váhat. Sbalte si kufry a vyrazte. Kuráž vám nechybí ani v oblasti investování. Bankovnictví nebo nemovitosti, to bude to pravé, co vám přinese zisky.

Ryby 21. 02. – 20. 03.

Nejraději byste chtěli odjet někam do přírody. Chybí vám odpočinek a nedokážete se soustředit na práci. Brzy by se k vám měla donést zpráva, že budete povýšeni nebo získáte lepší pracovní podmínky. Jen pozor, abyste si pro svoji lenost povýšení zasloužili. Pokud máte děti, šetřete, jelikož vaše dítě po vás bude chtít vyšší kapesné. Bude asi nutné si s potomkem promluvit o hodnotě peněz. V osobních vztazích nečekejte nic emotivního. Pokud Vám partner nerozumí, pamatujte, že u přátel pochopení najdete.

Astroložka Petra

Příspěvek byl publikován v rubrice Horoskopy se štítky , , , , a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.