Vyplní se věštby od kartářky vždy?

Sdílejte nás:

Dobrý den Helen, moje kamarádka často volala k různým kartářkám na podobné linky, jako máte vy. Věštby se jí plnívaly a jedna jí dokonce nabídla své číslo. Potom se jí však stalo a to ve vážném případě, že jí věštba od zmíněné vědmy vůbec nevyšla. Na tu kartářku mám kontakt taky, ale nevím, jestli ho mám využít. Jak je možné, že se věštby přestanou plnit?

Petra

Dobrý den Petro. Jasnozřivost, stejně jako magie má svá nekompromisní pravidla.

Z vašeho dotazu se domnívám, že došlo k nevyrovnanosti mezi vaší kamarádkou, kartářkou a věštírnou. Je možné ošidit lidi, ale podle mého názoru není možné ošidit vesmírné síly. Pokud opravdu došlo někde k energetické nevyrovnanosti (podvod, neoprávněná sleva, věštba zdarma, okradení kohokoliv z účastníků), tak v důsledku energetické nevyrovnanosti podle mých zkušeností, žádná věštba dřív nebo později nemůže vyjít.

Osud se nedá ošvindlovat. To se týká jak nedocenění, tak i přecenění takové služby. Věštby kamarádce mohou vycházet, pokud ona i jí vybraná kartářka budou jednat férově. Kartáři věštci a ezoterici, pokud jsou skutečně dobří, podléhají tvrdým pravidlům, která jim nedovolí jednat nemorálně. Pokud tak jednají, o své schopnosti mohou na nějaký čas přijít. Pokud tato varování neslyší, o své schopnosti přicházejí natrvalo.

Toto je nejpravděpodobnější vysvětlení, proč se vaší kamarádce předpovědi nesplnily.

S láskou vaše kartářka

Helen Stanku