Váhy – co přináší štěstí Vahám?

Sdílejte nás:

Věštírna, znamení, horoskopy Kartářek světla

Co přináší štěstí Vahám?

Nejdůležitější je zachování míry, neboť všeho moc škodí.

KÁMEN: RUŽENÍN

I velmi zatvrzelým srdcím ukazuje lásku, pomáhá k získání sympatií lidí, dodává sebedůvěru a léčí emocionální rány.

TAROTOVÁ KARTA: SPRAVEDLNOST

Zobrazuje bohyni Themis, která je ztělesněním božského řádu, rovnováhy a harmonie, srdečnosti, upřímnosti a úcty k životu, pomáhá vždy učinit vlastní rozhodnutí.

RUNA: GEBO

Nejdůležitější je zachovat míru, nebo-li všeho moc škodí. Gebo hlídá, aby se Váha vyvarovala zacházení do krajnosti a zachovávala rovnováhu přijímání a dávání. Odhání od Vah ty, kteří by je chtěli využívat.

TALISMAN: JING JANG

Je to starý čínský symbol označující sloučení protikladů, mužská a ženská energie dne a noci, těla a duše. Připomíná, že jedno nemůže být bez druhého. Jeho moc pomáhá zachovat vnitřní harmonii.

ANDĚLÉ: Anael, Hasbiel, Euravatres, Rafael, Hagiel, Nogel

Jejich vlivem se Váhy osvobozují od zlé společnosti, návyků a nepřátel. Dodávají sílu v boji s nepřízní a s největší špatnou vlastností Vah – s leností. Andělé Venuše jsou ochránci umělců, spisovatelů, scénáristů, básníků, hudebníků, zpěváků, malířů.

SYMBOL: MUŠLE

Z ní vychází bohyně Afrodita na Boticelliho obraze. Rodí se v ní perly, její tvar připomíná ženské pohlavní orgány, je metaforou brány ženskosti a tajemství.

PLANETA: VENUŠE

Její záři můžeme vidět na večerním i raním nebi, dělá společnost milencům, malířům i básníkům. Je planetou lásky, smyslnosti a umělcům přináší inspiraci.

BARVA: BROSKVOVÁ

Barva zralého ovoce i rozbřesku, činí Váhy radostnými, přátelskými, směřuje jejich pozornost k potřebám jiných a přináší až dětskou citlivost na krásu.

ZVÍŘE: JEŘÁB

Tento štíhlý, elegantní pták má v sobě mnoho půvabu a grácie, krásný je jeho vzhled, hlas i tanec. V Číně i Japonsku je symbolem věrnosti, štěstí a dlouhověkosti.

ROSTLINA: HEŘMÁNEK

Heřmánková koupel dodává ženám krásu. Kouř ze sušeného heřmánku dodává vnitřní klid, pomáhá meditacím a při nespavosti. A pokud si někde schováme sušený heřmánek s loterijním losem, může přinést výhru.

Milé Váhy, chcete znát svůj osud, odpovědi na právě řešené otázky v partnerství, práci, financích? Zavolejte nám o přesný výklad karet do naší věštírny.

Na Vaše otázky rády odpovíme věštbou z karet.

Těšíme se na Vás na naší telefonní lince 906 50 60 50 (50 Kč/min).

Vaše Kartářky světla