Spočtěte si své číslo duše

Číslo duše o vás ví všechno! A zjistíte jej velmi snadno – odvíjí se ode dne vašeho narozeni.

Jste narozeni například třetí den jakéhokoliv měsíce a roku 3.4.1971 nebo 3.9.1987…? Číslo Vaší duše tedy je 3. Abyste zjistili číslo své duše, najděte v tabulce den, kdy jste se narodili. Ve sloupci vedle pak najdete svoje číslo duše. Dále si můžete přečíst jeho popis.

Den narození:

1,10,19,28 /číslo duše 1

2,11,20,29 /2

3,12,21,30 /3

4,13,22,31 /4

5,14,23 /5

6,15,24 /6

7,16,25 /7

8,17,26 /8

9,18,27 /9

Výklad významu čísla duše je schopen nám pomoci pochopit samu sebe, svou cestu, při volbě povolání nebo při jiných rozhodnutích v životě.

Co znamená číslo duše

Číslo duše 1 – Nezávislost:

Jednička je číslo impulsivního člověka, orientovaného na vysoké cíle. Hýbe jím individualismus a ten je také určitým impulsem k jednání. Nesnesou při tom žádné omezování a jakékoli překážky odstraňují, jakmile se jen objeví na obzoru. Životní směr je často vede cestami, kde jsou nuceni spoléhat sami na sebe a tím docílit poznání a radosti z dosaženého cíle. Jsou neobyčejně tvůrčí, kreativní. Své záměry usilovně sledují, jsou schopni inspirovat a motivovat ostatní. Nejlépe jim vyhovuje práce, kde mohou uplatnit svoji samostatnost, smysl pro komunikaci (a to i psanou formou), řídící schopnosti. Vždy máme na vybranou, budeme-li uplatňovat slabé či silné stránky své povahy. Negativní 1 se projevuje jako sobecká, egocentrická.

Číslo duše 2 – Spolupráce:

Lidé narození pod touto vibrací jsou vysoce intuitivní, laskaví, mírní, velmi citliví a ochotni ke spolupráci. S každým dobře vycházejí, upřednostňují zájmy druhých před svými vlastními. Je snadné je citově ranit. Jsou starostliví, umí se vcítit do problému druhých a mají schopnost urovnávat spory. Jsou umělecky nadaní, nejčastěji se objevuje hudební talent. Svůj přirozený soucit a vcítění se do problémů druhých často využívají v léčitelství, zdravotnictví, vynikající terapeuti, uplatnění mohou najít i v sociálních službách, výborní obchodníci a diplomaté. Negativní stránkou dvojky jako čísla dne, že bývá velmi nerozhodný, emocionální.

Číslo duše 3 – Kamarádství:

Symbol univerzálnosti. V tomto člověku se spojuje mužská vůle se ženskou láskou. Trojka označuje naprostou protikladnost jeho dvou vnitřních součástí. Číslo tři symbolizuje trojúhelník mezi minulostí, přítomností a budoucností – Zrození, Život a Smrt. Projevují se originálním způsobem myšlení, spoustou nových nápadů, jsou nadaní pro práci v týmu. Rychle navazují kontakty, jsou velmi komunikativní, rádi vyměňují své myšlenky a nápady, vynikající vyjadřovací schopnosti. Většinou se vyskytuje vztah k umění, umělecký talent. Hlavním životním cílem je duchovní růst a pomoc jiným lidem při jejich hledání své cesty a místa v životě. Pokud se projeví negativní vliv tohoto čísla, jsou to lidé nervní, hyperkritičtí, plni výčitek, manipulativní, mohou trpět depresivními stavy a snadno podlehnou vlivu ostatních, mění své názory.

Číslo duše 4 – Stabilita:

Číslo symbolizuje čtyři živly, čtyři roční období a čtyři období života. Tito lidé jsou pracovití, vyrovnaní a uvážliví. Všeho, čeho chtějí dosáhnout, dosahují sami. Přesně zachovávají pravidla a pokyny, zároveň však tíhnout k reformám. Pro svůj vnitřní klid potřebují stabilní zázemí. Nelibují si příliš ve změnách, narušují jejich duševní klid. Mohou být velmi nadaní, ale přesto si nevěří. Tento nedostatek sebedůvěry je může vést k hromadění hmotného bohatství a majetku. Vybírají si povolání, v nichž manipulují s penězi, banky a finanční úřady, na vedoucích místech, v politice, technice. Vliv čísla čtyři-karmy může tyto jedince vést k opakovaným zkouškám v překonávání problémů, zejména v oblasti sebedůvěry. Během dětství a dospívání mohou být vystaveni zkouškám v podobě dominantního rodiče, časté stěhování či v podobě nemoci. Negativní lidé s číslem dne čtyři se mohou projevit jako osoba po boku dominantního a despotického partnera jako tichá, ušlápnutá stvoření bez odvahy vzchopit se a snahou se prosadit. Naopak někteří se mohou projevit jako útoční, hrubí a necitelní jedinci bez ohledu na ostatní.

Číslo duše 5 – Volnost:

Číslo člověka, který neposedí, usiluje o sebezdokonalení, hledá a nachází nové zkušenosti. Je to povaha plná nadšení, toužící po dobrodružství a riziku. Rozhodnutí k činu přichází spontánně a náhle. Nemají rádi pocit omezení, určování, co a jak mají dělat, požadavky. Pokud tomu tak je, udělají pravý opak. Lidé s číslem pět jsou zpravidla velmi aktivní. Jsou to lidé neobyčejně vnímaví. V partnerském vztahu potřebují dostatek prostoru, volnosti a tolerance. Negativní lidé s tímto dnem narození si až neuroticky střeží svoji svobodu, odmítají se v čemkoli angažovat. Jsou náladoví, nedůtkliví, příliš emotivní. Uplatnění naleznou tam, kde dostanou naprostou volnost a možnost sebevyjádření, kde mohou udávat tón a určovat pravidla.

Číslo duše 6 – Harmonie:

Tvůrčí osobnost, symbol rodiny a spojení muže a ženy pro vznik nového života. Číslo šest symbolizuje rovněž spojení mezi Bohem a Člověkem. Tito lidé jsou spolehliví, čestní a schopní dosáhnout respektu a zlepšení životních podmínek nejen pro sebe, ale také pro ostatní Zároveň jsou romantičtí, milují umění. Lidé narození šestého jsou rození učitelé pro jejich lásku k dětem, často se angažují v nadacích a humanitních sférách, umění. Snadno se domluví s každým. Umějí si získávat přátele. Domácké typy, šťastné v kruhu svých blízkých a příbuzných. Při negativních vibrací šestky jsou příliš zranitelní, naivní, nemají příliš sebedůvěry a snadno si nechají odčerpat sebevědomí. Mohou jednat bez uvážení, nervové napětí a sklony k puntičkářství, pedantství. Snaží se udržet partnera i za cenu vlastní důstojnosti.

Číslo duše 7 – Zkušenost:

Sedmička patří mezi Posvátná čísla. Je symbolem tajemství a znalostí. Má velmi dobře rozvinutou intuici, schopnost analýzy, bohatou fantazii, skvělou představivost. Citliví, vnímaví lidé, soucitní k problémům druhých. Tato vibrace s sebou nese duchovní zaměření, spirituální povahu. Bývají někdy velmi těžko pochopitelní. Vytvoří si svůj osobní prostor, zahalí se závojem tajemství. Zpravidla z jejich řad vycházejí talentovaní výtvarníci, básníci nebo jiní umělci. Negativní osoba se může stát závislou na alkoholu, drogách nebo hazardních hrách. Může se projevit jako člověk, falešný a to velmi nenápadně.Pokud jdou špatným směrem přichází nehody, nemoci pro zastavení.

Číslo duše 8 – Rovnováha:

Číslo materiálního úspěchu, lidí spolehlivých. Mocná energie osmičky značí výkonnost a dynamiku, logické myšlení, vůdcovské schopnosti a organizační talent, podnikavost. Lidé s číslem osm se liší od jiných lidí. Své city skrývají, proto si o nich lidé myslí, co je zrovna napadne. Jsou spíše osamělí, vzácně nacházejí porozumění u okolí. V partnerských vztazích se někteří musí učit vřelosti, ústupnosti a citlivosti a nemyslet jen na osobní prospěch. Osmička je karmicky zatížena, proto se lidé pod jejím vlivem musí naučit v průběhu života udržovat v rovnováze svoje city, myšlenky a činy. Jsou podrobováni zkouškám, které se často týkají problematických vztahů, v oblasti profese, materiálního zabezpečení a finančních nejistot. Negativní osmička je sobecká, intrikuje, krajně kritická, nedůtklivá, ráda získává výhody na úkor jiných, majetnická.

Číslo duše 9 – Moudrost:

Univerzální číslo, nesoucí charakteristické rysy všech jednoduchých čísel. Symbol úspěchu a dokonalosti. Devítka hledá hlubší smysl života, zajímá se o otázky z oblasti filozofie, sociologie, náboženství, esoteriky, práva a tradic jiných zemí. Je schopna uvolnit a rozvíjet obrovský potenciál. Cítí odpovědnost za problémy druhých. Jejich velkorysost lidé mnohdy zneužívají, devítky pak zažívají stres. Pokud si čas pro sebe nedopřejí, mohou se vyskytnout problémy se soustředěním, nespavostí a neklid. Bývají komplikovaní, často se setkávají s nepochopením. Úspěch nositele devítky spočívá v tvůrčím a uměleckém nadání. Problémem těchto lidí je neznalost své cesty, po které mají jít, kdy si sami své schopnosti neuvědomují.

Na závěr bych chtěla poukázat na to, že duševní číslo má tedy své skryté a zjevné stránky, které je potřeba doplnit o další vibrace vašeho data narození pro komplexní ubírání vaší duše. Zde jsem objasnila stručně význam primáru data narození, ale 3. není totéž do hloubky jako 30 a je potřeba dalšího vhledu duše. Proto vám ráda poradím s Vaším nasměrováním a poznáním sama sebe v širších souvislostech, kam směřujete, jaká je Vaše výška duše, zralost, jestli a jak plníte svůj životní úkol a ještě mnohem více.

Text: Kartářka Olívie

Víkendový horoskop od 29.3. Merkur v Beranu se nebojí a jde na věc zpříma

Na Velikonoce se nudit nebudete. Luna ve Střelci vyladí k flirtování, škádlení a žertům, avšak Merkur v Beranu si servítky brát nebude. Někdy je konfrontace ...

Velikonoce šestkrát jinak. Jak se slaví svátky jara ve světě

Věděli jste, že v Norsku nesmí na Velikonoce chybět správná detektivka, ve Spojených státech se pořádá hon na vejce a ve Španělsku se i bubnuje? ...

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...