Příběh zaláskované Jitky, která nechtěla slyšet, co karty říkají

Sdílejte nás:

Bozena-kartarkaNe každý příběh, se kterým jsem se prostřednictvím výkladu karet setkala, dopadl dobře.

Paní Jitce jsem vykládala karty začátkem roku 2014. Nechala si vyložit na vztahy, chtěla vědět, zda už potká muže pro partnerství.
Byla sama skoro 5let. Velice toužila po lásce za každou cenu. Karty ji sice varovaly před mužem ženatým, kterého by měla v dohledné době potkat, ale ona na to nedala se slovy, že ji její muž opustil kvůli jiné ženě, tak se prý také nebude na nikoho ohlížet. A také se tak stalo.

Měla milence mladšího, ženatého s 2 dětmi ve věku 3 a 10 let.
Ona se pro něj stala ženou, kterou miluje, která ho chápe na rozdíl od manželky, se kterou se chce rozejít. Byla v sedmém nebi, konečně bude mít rodinu a milujícího muže.

Opět si dala udělat výklad asi po 7 měsících vztahu s tímto mužem.
To ale byla hrůza, ani jedna kartička nebyla pozitivní, karty jí radily vztah ukončit, než bude velice zklamaná. Bohužel jí to nevadilo, karty jí říkaly, že ten muž jí lže, využívá ji jak sexuálně, tak finančně. Ona na to, že prý mu ráda pomáhá finančně, aby se mohl dříve rozvést a být s ní.

Když po nějaké době začala na něj tlačit s rozvodem a aby se k ní už nastěhoval, začal couvat a vymlouvat se. Přestal se s ní stýkat, telefon jí nebral, na sms neodpovídal.
Jitka byla bezradná, nevěděla co se děje, stále jí to ještě nedocházelo, kdo je ten její vysněný muž.

Rozhodla se za ním zajít domů, otevřela jí jeho manželka, které vše vypověděla s tím, ať ho už nezdržuje, že on chce žít s ní a vše jí řekla.
Paní byla velice překvapená, prý má s manželem krásný, harmonický vztah a že se musela splést. Prostě jí nevěřila a vyprovodila z domu.

Ona to nevzdala. Stále tu rodinu obtěžovala až do té doby, než ji on vyhledal a hrubě s ní mluvil, dokonce jí vyhrožoval, jestli s tím nepřestane.

Najednou Jitce vše začalo docházet, sen o partnerství se ji rozplynul.
Jitka se sesypala, až skončila v nemocnici. Do dnešního dne ještě není úplně v pořádku.

Konečně už ví, že konala špatně a nechtěla si nechat poradit.

Co z tohoto příběhu plyne?

Vše, co zasejeme, dřív či později sklidíme.

Lásku nelze druhým krást, lásku bychom měli dávat a dostane se jí i nám.

Vaše kartářka Božena