Poradna kartářky Helen Stanku

Sdílejte nás:

Helen Stanku odpovídá pravidelně každou neděli na facebooku ve své poradně Kartářek světla. Se svými problémy i bolístkami se jí můžete svěřit na poradnafb@email.cz, kde vám ráda poradí. Jeden z často opakujících se dotazů jsme se rozhodli zveřejnit i zde:

Dotaz: Dobrý den Helen, moje kamarádka často volala k různým kartářkám na podobné linky, jako máte vy. Věštby se jí plnívaly a jedna jí dokonce nabídla své číslo. Potom se jí však stalo a to ve vážném případě, že jí věštba od zmíněné vědmy vůbec nevyšla. Na tu kartářku mám kontakt taky, ale nevím, jestli ho mám využít. Jak je možné, že se věštby přestanou plnit ?
Petra

Helen Stanku

Helen Stanku

Odpověď: Dobrý den Petro. Jasnozřivost, stejně jako magie má svá nekompromisní pravidla. Z vašeho dotazu se domnívám, že došlo k nevyrovnanosti mezi vaší kamarádkou, kartářkou a věštírnou. Je možné ošidit lidi, ale podle mého názoru není možné ošidit vesmírné síly. Pokud opravdu došlo někde k energetické nevyrovnanosti (podvod, neoprávněná sleva,věštba zdarma, okradení kohokoliv z účastníků), tak v důsledku energetické nevyrovnanosti podle mých zkušeností, žádná věštba dřív nebo později nemůže vyjít. Osud se nedá ošvindlovat. To se týká jak nedocenění, tak i přecenění takové služby. Věštby kamarádce mohou vycházet, pokud ona i jí vybraná kartářka budou jednat férově. Kartáři věštci a ezoterici, pokud jsou skutečně dobří podléhají tvrdým pravidlům, která jim nedovolí jednat nemorálně. Pokud tak jednají , o své schopnosti mohou na nějaký čas přijít. Pokud tato varování neslyší , o své schopnosti přicházejí natrvalo. Toto je nejpravděpodobnější vysvětlení, proč se vaší kamarádce předpovědi nesplnily.

S láskou vaše kartářka

Helen Stanku