Ovlivňování reality

Sdílejte nás:

Možnost ovlivnit skutečnost kolem nás naší myšlenkou tady je. Nemusíme se zde zabývat metafyzickou stránkou reality, abychom si dokázali ovlivnit to, v čem žijeme a jak to prožíváme. Podle starých legend byli starověcí mágové schopní svojí myšlenkou utvářet realitu, dokázali měnit skutečnost silou své vůle.

Smokelike Human Figure in Space

Pokud připustíme, že platí základní fyzikální zákon o zachování hmoty, pak dojdeme k poznání, že myšlenka je projev hmoty – našeho mozku. Je to forma energie – tedy stále hmota. A hmota může působit na jiný fyzikální projev hmoty.

Teplo stoupající z hořícího dřeva v ohništi, může opéci maso na rožni. Hmota působí na hmotu. Ze stejného principu vychází poznatek, že myšlenka (jeden projev hmoty) může působit na jiný projev hmoty. Můžeme myšlenkou utvářet svoji realitu kolem sebe.

Každý strůjcem svého štěstí

Technika zvaná transurfing, věda o tom, jak řídit skutečnost, vám pomůže.

Nejde o žádná kouzla, triky nebo podfuky. Jde o poznatek, že vše je prostoupeno energií. To, co vyzařujete, to dostáváte. Určitě ve svém okolí znáte lidi, kteří jsou „miláčci štěstěny“. Na co pomyslí, to dostanou, práce nebo obchody se jim daří, nebo jsou miláčci společenských akcí, život jim dává vše, na co si vzpomenou.

Pak se kolem vás vyskytují lidé, kteří musí tvrdě pracovat, aby dosáhli průměrných výsledků. Jsou přesvědčeni, že bez tvrdé práce ničeho nedosáhnou, že bez dřiny si to prostě nezaslouží, že bez námahy výsledek nemá cenu. Dostávají to, co vyzařují. Velkou dřinu a malé výsledky. Totéž platí pro vztahy. Jestliže je žena přesvědčena, že jí manžel dřív nebo později začne být nevěrný, můžete vzít jed na to, že se to stane. A platí to také naopak: pokud je stoprocentně přesvědčená, že je jí manžel věrný, pak jí v 95 procentech neuteče za jinou.

Znáte kolem sebe lidi, kteří by mohli být dokonale šťastní, kdyby stále nepochybovali, nehledali problémy a nevytvářeli si starosti, co by se mohlo stát, kdyby se to náhodou pokazilo? A ono se to opravdu dřív nebo později pokazí. Proč? Tito lidé vyzařují negace, nepohodu, disharmonii. Nemohou přitáhnout k sobě pohodu, pozitiva a harmonii. To prostě nejde.

Co vysíláte, to dostáváte. Přitahujete jen stejné vibrace, kterými vibrujete vy sami. Švihák lázeňský nepřitáhne romanticky založenou ženu, která hledá trvalý vztah. Žena, která se dopředu snaží o demonstraci své podřízenosti muži, nemůže zaujmout romantika, vyznávajícího ve vztazích mužskou a ženskou vyrovnanost.

Pokud změníte své vibrace, potřeby, cíle, přesvědčení, změníte svůj život, svůj osud – začnete měnit okolní realitu. Tedy změníme-li své vibrace, měníme tím i okolní realitu.

 

Jsme vedeni od předškolního věku systémem k tomu, že máme odpovědnost, musíme to, musíme ono, jen nesmíme vyjádřit to, co se nám líbí a nelíbí, jsme dlouhodobě manipulováni a samostatné myšlení bylo dlouho potlačováno. Začněte být sami sebou. To je první krok k ovlivňování reality. Existují techniky k mentálnímu ovlivňování reality, stále vychází ze základního principu – jak myslíte, tak žijete.

Miroslav Musil

Text: Miroslav Musil

Celý článek najdete v Šaman magazínu číslo 2 (www.saman-magazin.cz)

Uložit

Uložit