Karmický kanál

Sdílejte nás:

Čeká nás léto, plné slunce, čas dovolených, odpočinku a krásných zážitků.

LétoLetní měsíce červenec a srpen si chceme co nejkrásněji užít, načerpat energii a stmelit vztahy při teplých večerních posezeních s rodinou a přáteli.

A zde pozor moji milí. Tyto měsíce jsou pod vládou karmy, zákona příčiny a následku, že nic se neděje jen tak náhodou.

My všichni karmicky zatížení budeme zkoušeni, někdo víc  někdo mín.

Rozhodli jste se nevyhýbat karmickým dnům..např. 4, 8, 13…a nebudete se doma schovávat, ale půjdete v plném plánování si tyto dny připravit? Kdo je připraven, není překvapen a jistě uspěje.

Pokud se odprostíte od strachu a nevyhýbáte se karmickým dnům, které by Vás mohly ohrozit a pečlivě se připravíte, pak se dostáváte do jakéhosi karmického kanálu, a tím si čistíme karmu. Prožíváte a jste přítomni, plujete a vítězíte.

Červenec/7

Sedmička je číslem malé karmy, at už máte 7 v datu viditelnou nebo skrytou např. v životním čísle, nebo se potýkáte v osobní roční vibraci 7, zpozorněte. Tato virace nás učí vyzkoušet si vše na vlastní kůži. V sedmém měsíci bude chtít Vaše duše dál růst. Budete zkoušeni v různých nenadálých situacích, které mohou velmi emočně ranit, směřováním k nalezení své duchovní podstaty.

Tyto situace se vynoří nečekaně v oblasti vztahů, profese a zdraví.

7-je náchylná k nehodovosti, zraněním, pokud sejdete z cesty, nemoc nebo tuknuté zrcátko Vás zastaví pro uvědomění.

Záleží, jak máte postaveno datum narození, když žádnou 7 v něm nevidíte, moc Vás neuklidním.

Jsme všichni v roce 2016, a tam je skrytá vibrace 16/7 a 2016/9 což je ukončení, o světle a tmě, náhodách a hledání cesty. Je zde 7 v izolaci proto pozor na léky, alkohol.., aby jste se do izolace nedostali..léčebny, nemocnice, záchytky..

Je třeba přijmout zodpovědnost za svůj život, situace, žádají totiž očištění a pochopení. Viz zminovaný komický kanál.

Zklidněte v červenci/7 měsíci všichni svou mysl, naslouchejte svému nitru a relaxujte, jen tak nahlédnete do nejhlubšího nitra své Duše. Pokud tak učiníte, nemusíte se obávat, porostete a budete napojeni silněji, zvýší se Vám  vibrace, můžete objevit v sobě např. léčitelské schopnosti.

Srpen/8

Zde se v této vibraci nachází velká karma a jejím úkolem je najít rovnováhu. V tomto měsíci můžete dosáhnout velkých úspěchů, nabýt majetku i uznání, pokud tuto rovnováhu naleznete.

Pokud nenaleznete, je 8-tok peněz, tudíž můžeme o peníze přicházet, ztratit postavení, majetek. Je tedy potřeba tuto vibraci využít v pozitivním smyslu, nalézt rovnováhu mezi hmotou, pomoci druhým a zodpovědně ke všemu přistupovat. Pokud uzavíráme finanční transakci, úvěr, půjčky, vše si dobře promyslete, přečíst i malá písmena a nic neopomenout. Soudní rozepře skončí spravedlivě pro toho, kdo myslí nejen na svůj prospěch a má čestné úmysly, spravedlnost zákon karmy.

Tento karmický měsíc pod vlivem vibrace 8 nese předsevzetí z mnoha životních zkoušek, minulých životů v různých oblastech života.

Najděte v sobě trpělivost, víru v sebe a soucit k druhým. Pokud procházíte vibrací čísla 4, 8 v osobním roce nebo devítileté vibraci, budete podrobeni zkouškám. Ty mají prověřit Vaši sílu a odolnost.

Naše veškeré myšlenky, činy jsou jen semínka, ale ty dále rostou a do života přinesou další situace.

Pokud nevíte v jaké osobní roční vibraci se nacházíte, jaké máte životní číslo či se chystáte na cestu, dovolenou, zavolejte. Ráda Vám objasním, co Vás v tyto dny dvou letních  měsíců čeká, jakým nástrahám  můžete předejít a být připraveni.

Jsem tu pro Vás

Vaše Olívie