Karmický kanál – červenec, srpen

Sdílejte nás:

 

Čeká nás léto, plné slunce, čas dovolených, odpočinku a krásných zážitků.

létoLetní měsíce červenec a srpen si chceme co nejkrásněji užít, načerpat energii a stmelit vztahy při teplých večerních posezeních s rodinou a přáteli. A zde pozor moji milí. Tyto měsíce jsou pod vládou karmy, zákona příčiny a následku, že nic se neděje jen tak náhodou.

My všichni karmicky zatížení budeme zkoušeni, někdo víc někdo mín.

Rozhodli jste se nevyhýbat karmickým dnům… například 4, 8, 13… a nebudete se doma schovávat, ale půjdete v plném plánování si tyto dny připravit? Kdo je připraven, není překvapen a jistě uspěje.

Pokud se odprostíte od strachu a nevyhýbáte se karmickým dnům, které by Vás mohly ohrozit a pečlivě se připravíte, pak se dostáváte do jakéhosi karmického kanálu, a tím si čistíme karmu. Prožíváte a jste přítomni, plujete a vítězíte.

Červenec/7

Sedmička je číslem malé karmy, at už máte 7 v datu viditelnou nebo skrytou např. v životním čísle, nebo se potýkáte v osobní roční vibraci 7, zpozorněte. Tato virace nás učí vyzkoušet si vše na vlastní kůži. V sedmém měsíci bude chtít Vaše duše dál růst. Budete zkoušeni v různých nenadálých situacích, které mohou velmi emočně ranit, směřováním k nalezení své duchovní podstaty.

Tyto situace se vynoří nečekaně v oblasti vztahů, profese a zdraví.

– je náchylná k nehodovosti, zraněním, pokud sejdete z cesty, nemoc nebo tuknuté zrcátko Vás zastaví pro uvědomění.

Záleží, jak máte postaveno datum narození, když žádnou 7 v něm nevidíte, moc Vás neuklidním.

Jsme všichni v roce 2016, a tam je skrytá vibrace 16/7 a 2016/9 což je ukončení, o světle a tmě, náhodách a hledání cesty. Je zde 7 v izolaci proto pozor na léky, alkohol.., aby jste se do izolace nedostali..léčebny, nemocnice, záchytky..

Je třeba přijmout zodpovědnost za svůj život, situace, žádají totiž očištění a pochopení. Viz zminovaný komický kanál.

Zklidněte v červenci/7 měsíci všichni svou mysl, naslouchejte svému nitru a relaxujte, jen tak nahlédnete do nejhlubšího nitra své Duše. Pokud tak učiníte, nemusíte se obávat, porostete a budete napojeni silněji, zvýší se Vám vibrace, můžete objevit v sobě např. léčitelské schopnosti.

Srpen/8

Zde se v této vibraci nachází velká karma a jejím úkolem je najít rovnováhu. V tomto měsíci můžete dosáhnout velkých úspěchů, nabýt majetku i uznání, pokud tuto rovnováhu naleznete.

Pokud nenaleznete, je 8-tok peněz, tudíž můžeme o peníze přicházet, ztratit postavení, majetek. Je tedy potřeba tuto vibraci využít v pozitivním smyslu, nalézt rovnováhu mezi hmotou, pomoci druhým a zodpovědně ke všemu přistupovat. Pokud uzavíráme finanční transakci, úvěr, půjčky, vše si dobře promyslete, přečíst i malá písmena a nic neopomenout. Soudní rozepře skončí spravedlivě pro toho, kdo myslí nejen na svůj prospěch a má čestné úmysly, spravedlnost zákon karmy.

Tento karmický měsíc pod vlivem vibrace 8 nese předsevzetí z mnoha životních zkoušek, minulých životů v různých oblastech života.

Najděte v sobě trpělivost, víru v sebe a soucit k druhým. Pokud procházíte vibrací čísla 4, 8 v osobním roce nebo devítileté vibraci, budete podrobeni zkouškám. Ty mají prověřit Vaši sílu a odolnost.

Naše veškeré myšlenky, činy jsou jen semínka, ale ty dále rostou a do života přinesou další situace.

Pokud nevíte v jaké osobní roční vibraci se nacházíte, jaké máte životní číslo či se chystáte na cestu, dovolenou, zavolejte. Ráda Vám objasním, co Vás v tyto dny dvou letních měsíců čeká, jakým nástrahám můžete předejít a být připraveni.

Kartářka Olívie

Kartářka Olívie

Jsem tu pro Vás

Vaše Olívie

Příspěvek byl publikován v rubrice Články se štítky , , , , a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.