Horoskop na září 2016

Sdílejte nás:

Teplé září – dobře se ovoci i vínu daří.

horoskop záříOzve-li se v září hrom, bude v zimě zavát každý strom. Podzim bohatý na mlhu věští v zimě mnoho sněhu.

BERAN 21. 3. – 20. 4.

Začátkem měsíce budete hodně utrácet. Nakupujte s rozumem, některé věci jsou opravdu zbytečné. Je možné, že potkáte nějakou velmi významnou osobu, která vám může pomoci v budoucí kariéře. Nenechte se nikým vyvést z míry, život si musíte užívat a nesmíte se nechat ovlivňovat druhými. Partner od vás bude očekávat více otevřenosti. Všechny střety a problémy řešte hned, je třeba si vše vyříkat. Potom vás bude čekat láskyplný měsíc.

BÝK 21. 4. – 21. 5.

Nepříjemné události by se vám měli po celý měsíc vyhýbat. Jediné co vás asi příliš těšit nebude je fakt, že důležité věci budou probíhat a řešit se výrazně pomaleji, než je obvyklé. Obrňte se proto trpělivostí. Pokud partner nebudete mít čas, volné dny si můžete skvěle užít i s kamarády. Jen neseďte doma a užívejte života. Nezadaní mají šanci potkat novou lásku.

BLÍŽENCI 22. 5. – 21. 6.

Hned na začátku měsíce se objeví pár příležitostí, které bude dobré využít. Mohou vám opravdu příjemně vylepšit domácí rozpočet. Vše, co budete podnikat ve spolupráci s dalšími, přátelsky vám naladěnými osobami, bude mít úspěch. Pokud budete dřít sami, propadák to nebude, ale také nic extra zajímavého. Nejlepší recept na každodenní rodinné štěstí je hledání toho, co vás s partnerem spojuje. Nemá smysl vytahovat steré hádky.

RAK 22. 6. – 22. 7.

Čekejte velké výdaje v domácnosti. Pravděpodobně se rozbije některý z pomocníků v kuchyni. Pokud někoho pověříte částí své práce, nesmíte zapomenout to po něm zkontrolovat. Bude se sice snažit dělat jen to nejlepší, ale v některých věcech prostě na vás nemá. Vyhněte se jakýmkoliv milostným aférám a flirtům. Objekt vašich krátkodobých tužeb by vaše jednání mohl špatně pochopit. Máte ale možnost navázat dobré přátelství, jen si od něj nesmíte víc slibovat.

LEV 23. 7. – 22. 8.

Do poloviny září se vám bude zdát, že neexistuje žádná překážka, kterou byste nemohli překonat. Nevydávejte všechny síly, budete je potřebovat koncem měsíce. Nahrnou se na vás neodkladné povinnosti. Navíc vaše zdraví může podlomit chřipka. Plánujte proto přesně, co udělat teď a co později. Obecně tyto dny by měly být pro vás v partnerském a společenském životě pohodové. Vše, co si naplánujete, se vydaří.

PANNA 23. 8. – 22. 9.

Vaše intelektuální kondice bude opravdu ve skvělé formě. Nejvíce to ocení ti, kteří studují, vzdělávají se, nebo jsou na firemním školení. Doba je nakloněna k originálním nápadům pro vaši práci. Koncem měsíce se vám ozve jistá osoba, která připomene událost z minulých let. Bylo by dobré neotáčet se zády. Třeba bude potřebovat pomoc, nebo pomůže vám ujasnit si dávné příkoří. Partner bude jako beránek. Za odměnu ho nakrmte tím, co má rád.

VÁHY 23. 9. – 23. 10.

Vystupte hrdě dopředu a pokuste se formovat svůj život tak, aby co nejvíce vyhovoval vašim požadavkům a vizím do budoucnosti. V polovině měsíce ustupte trochu do pozadí a nechte zaseté osivo vzklíčit. Párkrát vám bude přát štěstí, ale berte to jako nečekaný dar, ne jako samozřejmost. Mohli byste se nepříjemně spálit. V lásce se nebojte vyzkoušet nové věci. Jednak to oživí různé stereotypy, které končí nudou a únavou. Budete velmi potěšeni výsledkem. Nezadaní se mohou rychle zamilovat i odmilovat. Bude jen na nich, jestli to vezmou jen jako zábavu.

ŠTÍR 24. 10. – 22. 11.

Do Vánoc je času dost. Přesto už nyní se vám naskytne několik zajímavých příležitostí k výhodným nákupům. Peníze získáte jen pílí a pečlivostí, rozhodně se nesnažte si nic zjednodušovat, aby to neskončilo průšvihem. Jestli hledáte lásku, moc štěstí mít nyní nebudete. Buďte trpěliví, není všem dnům konec. V domácnostech bude klid a mír, ale taky trochu nuda. Zavolejte přátelům a zpříjemněte si podzimní dny.

STŘELEC 23. 11. – 21.12.

Pokud se chystáte změnit práci nebo nabrat úplně nový směr v podnikání, vhodný je právě začátek září. Máte jen pár dní, kdy je vám osud nakloněn. Později by takový krok s sebou nesl velká rizika, která rozhodně s příchodem podzimu nejsou žádoucí. Finančních příležitostí budete mít v tomto měsíci několik, ale příjmům se bohužel budou rovnat i vaše výdaje, takže nula od nuly pojde. Láska je nevyzpytatelná věc, tentokrát to bude jak na houpačce, jeden den vášeň, druhý den hádky.

KOZOROH 22. 12. – 20. 1.

Pokud jste plánovali nějaké opravdu veliké výdaje, tak se pokuste všechny tyto plány posunout na později. Tento měsíc opravdu pro to není vhodný. Ale jinak vaše finanční a pracovní situace bude dobrá, dokonce se dá říci, že v porovnání s předchozím měsícem dokonce o něco lepší. Pro nezadané je příznivý čas. Podaří se jim změnit svobodný stav na partnerský. V rodinách bude život plný vášně, na konci měsíce by se mohly objevit spory o peníze.

VODNÁŘ 21. 1. – 20. 2.

Navážete dobré vztahy s lidmi, kteří vám dříve byli skoro lhostejní. Dokážete si je získat a zjistíte, že jsou naladěni na stejnou notu. Největší problémy budete mít s věcmi, které se jakýmkoliv způsobem týkají cestování či velkých vzdáleností. Druhý a třetí týden se na vás bude usmívat štěstí více než obvykle. Můžete toho využít libovolným způsobem, ale nesmíte úplně ztratit hlavu. I riskovat se musí s trochou rozumu. V partnerských vztazích bude milá atmosféra, kterou může narušit jeden z členů rodiny. Případný spor vyřešte hned na místě.

RYBY 21. 2. – 20. 3.

Postarejte se o to, aby lidé o vás věděli a pamatovali si, jaký máte na konkrétní věci názor. Díky tomu se vám podaří ovlivnit několik věcí, které jsou pro vás velmi důležité. Peníze vydávejte jen na nutný chod domácnosti, nyní je dobré každou volnou korunu odložit na větší výdaje, které se objeví na konci měsíce. Ryby bez partnera budou nyní hodně toužit po lásce. Zadaní zase budou mít pocit stálé nespokojenosti. Nic moc s tím nejde dělat, koncem měsíce se emoce uklidní.