Horoskop na říjen 2016

Sdílejte nás:

Pokud je teplý říjen, bude studený listopad.

klíče fotobankaMlhy v říjnu – sněhy v zimě. Co v říjnu zimy přibude, v lednu jí opět ubude. Čím dříve listí opadne, tím úrodnější bude příští rok.

BERAN 21. 3. – 20. 4.

Přicházející podzim ubere Beranům energii. Budete potřebovat na všechno více času. Tím si můžete způsobit i problémy v pracovní oblasti. Tentokrát se však nebudete moci spolehnout na pomoc od okolí. Vše budete muset zvládnout sami. Nezadaní Berani budou ohromeni člověkem, kterého potkají koncem měsíce. Nedejte na první dojem, někdy se může zdát dotyčný být dokonalým, ale později se začnou ukazovat jeho nedostatky. Dříve, než se bezhlavě zamilujete, nejprve si svého vyvoleného trochu otestujte.

BÝK 21. 4. – 20. 5.

Vyřešíte rodinný spor, který se táhne již dlouho a přinesl vám několik bezesných nocí. Konečně najdete kompromis k spokojenosti všech zúčastněných. Najednou z vás spadne tíže a budete mít dobrou náladu. Po pracovní stránce bude říjen úspěšným měsícem. Podaří se vám dokončit to, na čem delší dobu děláte. Pozor si dejte na fyzickou kondici. Oslabenou imunitu přemůže viróza, která vás na několik dní upoutá na lůžko.

BLÍŽENCI 21. 5. – 21. 6.

Setkáte se s nečekanou a zajímavou nabídkou. Může se jednat o pozvání na schůzku či pracovní spolupráci. Na rozhodnutí budete mít krátký čas. Zkuste požádat o radu přítele, možná vám pomůže snadněji se rozhodnout. Během měsíce vás čeká společenská událost, pravděpodobně s nějakou oslavou. Vše se dozvíte na poslední chvíli. I když se vám nebude chtít jít, vaše účast je velmi žádoucí. Budete dobrými společníky a vtipnými baviči.

RAK 22. 6. – 22. 7.

S nastávajícím podzimem budete citlivější. Jednání druhých si budete brát příliš osobně. Pokud s někým nesouhlasíte, dejte mu to najevo hned. Nemá cenu v sobě cokoliv dusit. Vezme vám to jen energii a špatná nálada ovlivní vaše podrážděné chování k lidem, kteří s tím nemají nic společného. Myslete trochu více na sebe a poslechněte své tělo. Nepřepínejte se a raději vynechejte dlouhé vysedávání s přáteli. Potřebujete se pořádně vyspat a zrelaxovat.

LEV 23. 7. – 22. 8.

Vaši potomci či rodinní příslušníci vám přivodí vrásky na čele. Budete muset řešit nepříjemné záležitosti. Naštěstí nepůjde o nic závažného. Po čase se tomu společně zasmějete. Koncem měsíce si budete moc vzít pár dnů volna a konečně někam odjet. Cestování a poznávání jiného ovzduší vám udělá dobře. Vrátíte se plni energie, nápadů a plánu na vylepšení vaší pracovní pozice. Pokud nejste spokojeni s vaším zevnějškem, svěřte se do rukou odborníků. Domácí experimenty by nemusely dopadnout nejlépe.

PANNA 23. 8. – 22. 9.

Celý měsíc se vám bude dařit. Čeká vás stabilní období. V práci si budete jistější, než kdy dříve. To vám také pomůže pustit se do náročnějších úkolů. Čekají vás menší neshody s partnerem. Pokud nechcete tichou domácnost, je třeba si vše vyříkat hned. Později už ani jeden z vás nebude chtít ustoupit a bude trvat dlouho, než najdete společnou řeč. Dlouho jste nečetli zajímavou knihu. Nechte si poradit od známého. Dobrodružný román bude pro vás tím pravým odreagováním.

VÁHY 23. 9. – 23. 10.

Všechno má svůj čas. Pokud partner nechce řešit rodinné záležitosti hned, nenuťte ho. Vedlo by to jen k hádkám. Brzy sám přijde s řešením. Koncem měsíce budete potřebovat větší finanční hotovost. Pravděpodobně bude nevyhnutelné pořízení nového domácího spotřebiče. V práci dostanete nového kolegu. Od začátku si padnete do noty a budete se skvěle doplňovat. Nesvěřujte se mu však s osobními záležitostmi. Je lepší si udržet vztah na pracovní úrovni.

ŠTÍR 24. 10. – 22. 11.

Nastupující podzim vám nedělá dobře. V duchu jste pořád někde v teplých krajích. Pochmurné dny vám pomůže zvládnout jóga, masáž nebo sauna. Pokud budete mít více času, zajděte s přáteli do společnosti. Brzy budete v práci více zapřaženi a špatná nálada postupně zmizí. Už nebude čas na chmury. Znovu nabytá energie vás povede k dobrým pracovním výkonům. Nezapomínejte na své zdraví a preventivní prohlídky.

STŘELEC 23. 11. – 21. 12.

Nevyhnete se drobným nesnázím po pracovní stránce. Je potřeba zatnout zuby a bojovat. Situace nebude jednoduchá, je potřeba si vše rozmyslet a připravit si silné argumenty. Na pomoc okolí se příliš nespoléhejte, tohle si budete muset obhájit sami. Stres a napětí ze sebe dostanete nejlépe sportem nebo manuální prací. Nezadaní Střelci by mohli zkusit rande naslepo přes seznamku. O nic nejde. Pokud si s protějškem nesednete, už se s ním nikdy vidět nemusíte.

KOZOROH 22. 12. – 20. 1.

Začátek měsíce bude pracovně náročnější než obvykle, ale vše by se mělo velmi rychle vyřešit. Úspěšní budou ti, kteří si zachovají chladný rozum a nedají na rady kolegů. Ne každý to s vámi myslí dobře. Špatná nebo žádná komunikace může být začátkem nedorozumění. Dejte si pozor na pomluvy. Celý měsíc budete mít lenošivou náladu, může se vám stát, že opomenete splnit slib daný partnerovi. Budete se muset hodně snažit, abyste si u něj zlepšili reputaci.

VODNÁŘ 21. 1. – 20. 2.

Neseďte doma a nestavte vzdušné zámky. Pokud chcete něco dokázat, pusťte se do toho co nejdříve. To platí jak o domácích pracích, tak i o profesních cílech. Věnujte čas svým blízkým a přátelům. Zvedne vám to náladu a přilije chuť do života. Nezadaní se mohou zamilovat, ale nebude to mít dlouhého trvání. Na toho pravého partnera si budete muset ještě nějaký čas počkat. Zadaným Vodnářům se nevyhne menší partnerská bouřka. Chce to více tolerance a porozumění.

RYBY 21. 2. – 22. 3.

Čeká vás měsíc plný zážitků. Potkáte zajímavé lidi, ze kterých se můžou stát vaši přátelé. Získáte inspiraci, kterou budete moci využít ve své práci. Při řešení rodinných problémů dejte na radu starších. Nepodlehněte hádkám a konfliktům mezi vašimi dětmi. Někdy je lepší nechat konflikt vyřešit je samotné. Potřebovali byste trošku více času jen pro sebe. Zbytečně řešíte okolní atmosféru a to vás vysává.