Cesta

Sdílejte nás:

Dnes vám naši milí, věrní přátele magie a ezoteriky, budu vypravovat příběh slečny Martiny. Seznámila nás má dlouholetá klientka, protože věděla, že se zabývám regresemi – cestami do minulých životů.

cestaSlečna Martina by právě tuto očistnou pouť chtěla absolvovat. Ale to není jen tak. Pokud klient chce, tak jako slečna Martina regresy mívá většinou pocit, že najde odpovědi na svůj stávající životní problém či životní milník. Nejinak tomu bylo i u Martiny.

Slečna Martina žila s partnerem se kterým toho měla pramálo společného. Když jsem jí poznala byla ve fázi rozhodování se, zda vytrvá ve vztahu, který jí už nic nedával nebo zda se rozhodne odejít, ale to ještě nebylo všechno. Partner slečny Martiny se rozhodl přestěhovat a to nejen mimo město, ale na úplně jiný konec naší vlasti. A tak měla Martina hned dvě věci na přemýšlení a rozhodování se. Rozchod nebo zůstat a na druhou stranu zůstat s partnerem a odstěhovat se do jiného města, daleko od své rodiny, své práce a svých přátel. S tímto rozhodnutím jí právě měla pomoci regrese. Sama z vlastní praxe a zkušenosti vím, že odpovědi v regresi přicházejí jen pokud je klient připraven je slyšet.

Zastřená idylka

Přišel den „D“. Nevím která z nás byla zvědavější, ale šly jsme do toho ať bude výsledek jak chce. Martina byla velice senzitivní a za malou chvilku byla ve stavu hluboké editační hypnózy. Ocitla se na krásném místě. Všude byla zelená tráva, Na nich se tyčila indiánská týpí a všude panoval duch rodinné pospolitosti. Martina byla v tomto životě provdaná a kolem ní se batolily její děti. Byla obklopena i širší rodinou. Její rodiče i prarodiče byli součástí tohoto kmene. Martina zde byla velmi šťastná. Bylo to požehnané místo plné hojnosti. Oplývalo nejenom krásou samotného místa, ale byla zde potrava všeho druhu pro celý kmen. Idylka měla jen jedno negativum. Martina byla provdána za muže, kterého nemilovala a taky se i bála. Ale byl to silný muž a válečník, proto její rodina usoudila, že s ním bude Martina šťastná, ale nebyla to pravda. Martina muže ve své regresy nezahlédla, měla však neustále pocit strachu. To však nebylo vše co jí vybavilo. Jednoho krásného dne se kmen rozhodl, že se přestěhuje na jiné místo. Tady se Martina úplně roztřásla. Nevěděla proč si kmen zvolil místo zelené pastviny holou pláň uprostřed skla. Byla zde zima. Žádná potrava a Martina cítila nebezpečí na každém kroku. Rozplakala se. Našla odpovědi na své současné otázky.

Regrese na vlastní kůži

Partner není ten správný a ona se nemá stěhovat za ním. Má zůstat v bezpečí své rodiny a přátel. Odpovědi regrese a cesta do minulého života přinesly sice Martině odpovědi v celku jasně, ale ona se musela ještě přesvědčit na vlastní kůži, že skutečně partnerský vztah skončil a ona má jít novou cestou. Naposledy se ještě rozjela do nového bydliště svého ještě stávajícího partnera a naposledy se chtěla přesvědčit, že odpovědi, které dostala jsou správné. To co následoval mně nepřekvapilo, jen mi bylo líto, že to Martina musela absolvovat. Nedbala mého varování, že má nechat partnera odejít a chtěla situaci zachránit. Pozdě večer mi volala celá uplakaná, že jí teď už bývalí partner fyzicky napadl a vyrazil jí dech. Až v tomto okamžiku si přiznala, že dostala všechna správné odpovědi, ale musela na vlastní kůži přesvědčit, že je opravdu a totálně a pro tento život konec. Pochopila, že by opustila zelenou pláň za nebezpečí skal. Vyměnila by rodinu a přátele za samotu.

Nebezpečí v minulém životě

Tak to byla opět jedna krásná zkušenost z regresí, kdy jste opět mohli vidět a hlavně číst, jak minulé životy mohou ovlivňovat a také ovlivňují ten náš život současný. Martina se na vlastní kůži musela přesvědčit, že by se opět vydala do nebezpečí, které jí už v jednom z minulých životů potkalo. Ale v minulosti si svůj úkol a úděl odžila a odpracovala a proto se v tomto již do té samé situace nemusela vracet. Všechno a všichni jí od jejího záměru odrazovali a nakonec jí to zcela nepopiratelně dal vědět i partner.

Přeji tedy Martině jen a jen zelené pláně plné lásky a hojnosti a nového partnera se kterým bude šťastná a už nikdy nebude muset zažívat ten pocit samoty a strach, který v ní vyvolával tento partner. Zkouška byla splněna a je potřeba jít dál.

kartářka JarkaTolik příběh Martina a já se s vámi budu těšit u dalšího článku, se kterým se opět vydáme do tajemného světa vašeho podvědomí.

S láskou vaše kartářka Jarka