Boj se zlem

Sdílejte nás:

Boje mezi dobrem a zlem jsou staré jako lidstvo samo. Andělé bojovali proti ďáblovi od pradávna. I staří Keltové mělo obranný rituál proti zlu. Jmenuje se „ochranná keltská sklenička“.

boj se zlemDovolte mi tedy dnes se s vámi o tento rituál podělit. Není to nic složitého, ale funguje stoprocentně:

Co budete potřebovat?

Sklenici od okurek s uzávěrem, který musí být funkční. Jednu černou svíčku, pár starých hřebíků, kousky skla, kousky zrcadla, rezavou žiletku. Pokud máte jen něco z toho nevadí.

Do sklenice dejte svíčku a zapalte jí. Potom okolo ní naskládejte střepy, hřebíky-to co máte k dispozici. Myslete při tom na osobu či situaci, které se chcete zbavit. Někdo vám škodí v zaměstnání, podráží vám nohy, někdo vás pomlouvá či jinak škodí. Máte soka či sokyni v lásce i na to je keltská sklenička dobrá.

Všechno negativní na co si jen vzpomenete „házejte“ společně se střepy a hřebíky do sklenice. Všechny křivdy, které vás již dlouho trápí, všechnu bolest, které se chcete zbavit a navždy pohřbít svým vnitřním zrakem pošlete do skleničky. Když máte vše vyčištěno počkejte až dohoří svíčka a sklenici pevně uzavřete.

Na co nezapomenout

Před uzavřením je potřeba ještě provést jednu věc. Nevím jak to nazvat kulantně, ale nic mně nenapadlo, tak to řeknu na rovinu. Obsah skleničky je potřeba počůrat. To je tedy ta první část, ale je potřeba ze zlem skoncovat úplně. Proto vezměte sklenici, motyku či krumpáč a vypravte se do lesa či parku.

Nejlépe o půlnoci, ale pokud vaše statečnost končí u domovních dveří, stejně jako ta moje, pak můžete za soumraku. Když jste si jistí místem začněte kopat. Při každém kopnutí můžete opravdu od srdce nadávat na osobu či situaci, které se chcete definitivně zbavit, do vykopané jámy vložte sklenici, přiklopte kamenem a díru zahrabte. Při zahrabování díry proneste tato slova. „Prosím tebe matko Země rozpusť všechno zlé co mně potkalo. Děkuji Ti.“ Teď už jen čekejte na výsledek. Nijak ho neurychlujte, přijde sám. Pozor, pozor postup je potřeba dodržet, aby se zlo neotočilo proti vám.

Přeji vám všem krásné čarování.

kartářka JarkaS láskou vaše Jarka

Uložit