Andělský horoskop od 16. 2. do 15.3.

Naše astroložka Via-Lucia bývá velmi trefná, přečtěte si, jak její Andělský horoskop sedí vám.

Živel Země

Býk

Motto: Úměra ve všem!

V tomto období hlídejte rovnováhu mezi prací a odpočinkem. Pokračujte v započatém s důvěrou v sebe sama!

Je čas romantických vztahů jak zadaným, tak i dosud volným, všímejte si znamení od vašich andělů.

 

Panna

Motto: Zázraky se dějí!

Nutnost rovnováhy a dostatku spánku. Více se věnujte dětem, kdož nemá – tak těm kolem sebe, hrajte si! Budete mít radost či důvod k oslavám! Ve všem vás doprovází váš anděl strážný, přesto se snažte lépe rozlišovat lidi, se kterými přijdete do styku. Tím předejdete možným potížím v budoucnu.

 

Kozoroh

Motto: Modli se a pracuj!

Je čas plodné práce, soustředění se na dokončení započatých úkolů. Je čas na dořešení karmických vztahů. Oporou vám budou blízcí přátelé a partner duše. Mějte odvahu, důvěru v sebe sama a zvládnete vše, i sil na to budete mít dost! Vaše modlitby budou vyslyšeny a vaše přání se zhmotní!

Živel Ohně

Lev

Motto: Rozumím sobě i druhým!

Celkem harmonické období, kdy se zhmotní vaše přání z dřívějška. Nezastíní to ani případný mráček přechodných potíží. Štěstí vám přeje! Souznění s partnerem duše, kdož ale nemá – pravděpodobně se s ním potká. Možnost vzniku nového a hlubokého přátelství.

 

Střelec

Motto: Ujasni si, co chceš!

Dobré období, stabilní. Zvolna se budete posouvat vpřed, pomohou vám vaši andělé, když je o to požádáte. Pokud máte starosti, přestaňte se bát, jelikož jste pod Boží ochranou a vedením. Sněte o tom, co byste chtěli, nasměrujte se vnitřně, a klidně vykročte kýženým směrem. Síly budete mít dost! Archanděl Michael je tu s vámi, aby vám dodal dostatek odvahy a zajistil vám bezpečí vaše či vašich bližních.

 

Beran

Motto: Harmonii ve všem!

Příznivé období spřádat plány do budoucna. K udržení dobré nálady a duševního zdraví vám napomůže poslech hudby. Uzdravení životní situace či z nemoci. Nad vámi bdí jak váš anděl strážný, tak i jiní andělé, stačí jen je zavolat a požádat o pomoc v případě nutnosti. Finančně stabilní období, avšak je tu možnost nečekaného přídavku nebo náhlé nabídky změny na lépe ohodnocenou práci.

Živel Vody

Rak

Motto: Bdělost a soustředěnost!

Budete mít hodně práce, jen se snažte mít dostatek spánku. Oporou vám budou vaši partneři. Nezadaní by měli víc se věnovat péči o své tělo a vzhled, vyplatí se to! Samota není osamění, ale umění být sám se sebou. Jste pod Božím vedením, tak naslouchejte svému srdci a vše bude dobré!

 

Štír

Motto: Změna je život!

V tomto období můžete čelit nejistotě, ale s vámi je váš anděl strážný a mnoho dalších andělů ochotných vám pomocí. Důvěřujte sobě i tomu, že se vše děje pro vaše dobro. Poslech hudby pomůže udržet duševní rovnováhu. Když se podíváte na danou situaci jakoby očima jiného, pomůže vám to, abyste postupovali správně. Z toho budete mít radost, možná oslava dosažených úspěchů. Taktéž očekávejte zázraky, i nemožné může se stát možným…

 

Ryby

Motto: Mám dostatek sil na vše!

Dobré období pro partnerské vztahy, nezadaní mohou potkat svojí druhou polovičku. Je dobře se soustředit na úkoly před sebou a zároveň odevzdat Bohu vše, s čím jste dosud zápasili. Vše se vyřeší! Finance: Nastražte uši, zaslechnete informaci, která vám pomůže.

Živel Vzduchu

Vodnář

Motto: Jsem pod Božím vedením!

V tomto období budete mít dost sil podívat se na svůj život z jiného úhlu pohledu a přehodnotit něco z něj. Je dobré být takovým, jaký jste i za cenu že všem to se líbit nemusí. Zadaným se utuží vztahy s partnery. Nezadaní by měli víc jít do společností a všímat dění kolem sebe. Nechte se vést srdcem!

Finance: Možné zlepšení.

 

Blíženci

Motto: Nové začátky pro radost!

Dobré období k učení se něčemu novému, změně činností a soustředěním na své záměry. Přinese vám to radost a v budoucnu bude přínosem. Všemu se bude dařit, jen si hlídejte rovnováhu mezi prací a zábavou. Nezadaní mohou potkat lásku svých snů. Finance: Stabilita, možné zlepšení.

 

Váhy

Motto: Pravda rovná se celistvost!

V tomto období dojde k uzdravení životní situace či uzdravení z nemoci. Možnost vyřešit dlouhotrvající potíže, také těch, které nastaly náhle. Archanděl Michael je při vás, aby vám dodal odvahu, a zároveň zajistil bezpečí vaše i vaší rodiny. Buďte v klidu! Mějte sílu, zvládnete vše, lze očekávat zázraky! Bude důvod k oslavám.

Via-Lucia

https://www.kartarkysvetla.cz/vyklady-z-karet/vyklad-karet-kartarka-via-lucia/

 

 

Co pojí znamení Vah s tarotovou kartou Spravedlnost?

Každé znamení zvěrokruhu kruhu má svůj odraz v jedné Tarotové kartě co pojí Váhu s kartou spravedlnost? Jaké poslání pro ...

Je vám povědomá kouzelná síla moře?

Posilte pomocí moře ve svém životě to dobré Chystáte se k moři? Něco vás tam vábí? Cítíte se dobře v ...

Talisman pro vaše znamení horoskopu

Poradíme vám, jaký talisman byste si měla pořídit podle data narození. Amulet, nebo talisman? Amulety slouží jako ochrana zatímco talismany ...

Láska bez pozvání a ten třetí

Na výklad karet volala paní Dana. Daně se stalo to, co i mnohým jiným ženám (muže nevyjímaje). Jste žena středního ...

ZAŽEŇTE TRABLE JEDNOU PROVŽDY!

Říká se, že neštěstí přichází ve trojici. A už vás slyším: "Jen ve trojici? Ke mně smůla přichází v celých ...

Proč mi přítel neodpovídá na SMS?

Přítel mi nepíše – má mě opravdu rád? Toto je problém většinou u žen. Muži prakticky vůbec neřeší, zda jim ...

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články se štítky a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.