Horoskop na září 2018

Naše astroložka Petra zaslala horoskop pro září: Berani budou zamilovaní. Býci šťastně dořeší staré resty. Blíženci pravděpodobně vyčistí vzduch okolo sebe. Raci budou hopodařit…

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Přemýšlejte o tom, co chcete a nechcete. Uspořádejte si své priority. Poslední dobou řešíte více důležitých věcí najednou a zdá se, že vám to brzy přeroste přes hlavu. Pokud si vše dobře promyslíte a zvážíte, nastane v práci i doma pohoda a radost. Bude vás provázet láska a zamilovanost. Nebojte se odkrýt svoji romantickou povahu, budete velice překvapeni.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Věřte své intuici. Vnitřní hlas vám chce něco sdělit. Je velmi důležité, abyste tento hlas poslechli a řídili se jím. I když máte po dovolené a potřebujete řešit hodně pracovních povinností, budete muset řešit i nějaká rodinné záležitosti. Podaří se vám zaplatit některé staré pohledávky a budete nadmíru spokojeni.

 

 

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Pusťte se všeho, co vás trápí. Vše, co hodíte za hlavu a přestanete řešit, bude nahrazeno něčím jiným. Znovu se potvrdí, že všechno zlé je k něčemu dobré. Možná to ale bude trvat ještě dlouho, než si to uvědomíte. Tento měsíc není moc nakloněn řešení partnerských vztahů. Může dojít i k rozchodům. Je čas vyřešit staré spory a vyčistit vzduch kolem sebe.

 

 

Rak  (22. 6. – 22. 7.)

Buďte k sobě velice upřímní a pravdiví ve veškerém svém jednání a činech. Osud vám přináší z počátku měsíce určitou stabilitu, ale koncem měsíce se může vše změnit, buďte opatrní. Nebudete vědět, co zaplatit dříve. Peníze budete přesouvat z jedné hromádky na druhou, ale na konci měsíce vše zvládnete, takže budete mít ze sebe radost.

 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pobyt v přírodě má pro vás ozdravný účinek. Myslete na to a vyrazte někam za město, dokud je ještě pěkné počasí. Chybí vám vitaminy a minerály, měli byste je co nejdříve doplnit. Pozor na chrapot, který pramení z vaší únavy a stresu. Nezadaným osud do cesty posílá velice slibného partnera. Buďte ve svém jednání upřímní a neskrývejte své neřesti.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Postarejte se o rovnoměrné rozdělení svého času. Někdo vám nabídne práci, ze které by mohlo do budoucnosti vzejít dobré finanční ohodnocení. Bude to velice překvapivá a nečekaná nabídka. Přepadne vás sentimentální vzpomínání na svoji velkou lásku z minulosti. Do jisté míry vám to bude příjemné.

 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Buďte ve střehu, vyskytne se vám nová příležitost. Všímejte si všeho, co slyšíte, říkáte, myslíte si a cítíte. Je nutné změnit především sám sebe, jinak se neposunete dál. Pokud nebude dále lpět na tom, co je nefunkční, přijde velký úspěch. Vše si dobře promyslete. Rozhodování, které nemáte rádi, vás čeká hned z počátku měsíce.

 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Nastal čas, abyste se radovali z plodů své práce. Ve vašem životě nastaly dobré časy. Pracovali jste na změnách a vaše záměry se nyní projevily v realitě. Přijde nová nabídka práce, ze které budete mít velkou radost. Krásný, intenzivní, vášnivý flirt vás čeká na začátku měsíce. Bohužel tak jako plamen rychle vzplane, tak rychle zase zhasne.

 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Problém, který jste neřešili, se znovu otevře a přinese nutnost okamžitého zásahu. Pokud se k němu postavíte hned čelem, bude brzy vyřešen ke spokojenosti všech. V partnerském životě vás čekají romantické dny. Pár dnů volna v přírodě bude ta nejlepší volba. Nezadaní mají šanci potkat spřízněnou duši na obyčejné služební cestě, na kterou se vám nechtělo jet.

 

Věštírna Kartářek světla

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Procházíte obdobím, kdy se máte naučit novým dovednostem. Čeká vás nudné školení nebo zaučování. Berte tyto nevyhnutelné povinnosti pozitivně, jedině tak se rychle zorientujete. Vaše píle bude oceněna možným povýšením nebo finanční pochvalou. V oblasti vztahů dojde ke zrychlení určité záležitosti, která přinese stabilitu a posun ve vašem vztahu.

 

 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Postarejte se o to, aby vaše myšlenky a pocity odrážely vaše skutečné záměry. Stanovili jste si cíl a máte v úmyslu jej dosáhnout. Uzavřete proto záležitosti z minulosti, abyste mohli konečně žít přítomností. Stagnace v oblasti vztahů budou vás provázet začátkem měsíce. Máte však dostatek sil na to, abyste vše změnili a posunuli vztah do dalšího vývoje. Chopte se iniciativy a máte vyhráno.

 

Horoskopy- Věštírna Kartářek světla

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Poslouchejte svou intuici a vnitřní hlas. Jestliže dostanete nápad, že máte někomu zavolat, někam jít nebo si něco přečíst, udělejte to. Máte také dostatek práce, která vám přináší uspokojení. Trochu vás potrápí partner. Nebudete mít náladu na jeho výkyvy nálad. Pokud to neustojíte, hrozí hádka. Někdy je lepší takzvaně vypnout a na ironické poznámky nereagovat. V tomto případě se naštěstí jedná pouze o přechodné období.

 

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Nápoj bohů, bohémů i mystiků…

A také nezbytná ingredience do starodávných nápojů láskyelixír života

„Víš – zkoumat třeba, Bušku milý,

to víno má svůj zvláštní ráz,

zprvu trpké, ale milé zas –

my, myslím, se už vpili!“

Jan Neruda

Za Karla IV. poznalo víno v Čechách svůj rozkvět – kdo si na svém pozemku vysázel vinnou révu, byl na dvanáct let osvobozen od placení daní.

Elixír života

Staré tradice vidí ve vínu krev matky Země. Pro starosemitské národy bylo víno elixírem života a nápojem nesmrtelnosti a bylo zasvěceno Baalovi, bohu plodnosti a života. Jiné prameny tvrdí, že je červené víno Dionýsovou krví, jež měla navodit posvátný trans potřebný k nahlédnutí do jiných světů.

Léčivá síla vína je po staletí dobře známá. Stejnou sílu má v magických rituálech. A staří mágové používali vodu pouze k věštění budoucnosti, na všechny ostatní rituály se až do 19. století používalo především víno.

Proč se lilo víno na hrob?

Již staří Řekové věděli, že každodenní pití vína prodlužuje život, snižuje riziko infarktu, snižuje cholesterol, ačkoliv tehdy lidé neměli ponětí, co to cholesterol je. U nás se bez sklenky vína neobešlo uzavření dobrého obchodu a svůj podíl mělo víno dokonce i při pohřbech, kdy se v některých krajích vínem kropil otevřený hrob.

Jinde, třeba v Bulharsku, vzpomínali na zesnulou hlavu rodiny tak, že nalili víno do ohně a na plotnu a k tomu řekli: „Raduj se, hospodáři!“ a potom nebožtíkovi donesli tři sklenky vína a kousek drůbežího masa s chlebem na půdu. Víno prostě milovali i duchové a proto bylo vhodnou úlitbou.

Symbol bujícího života, štěstí a životní síly

Dle legend mělo být víno prvním alkoholickým nápojem lidí. Tvořilo se samo fermentací a již tento proces sám o sobě zapůsobil na lidi tak, že víno začali považovat za magické.

Od té doby, kdy byl vypit první doušek, se mu počal přisuzovat mystický význam. Lidé se po jeho vypití stávali klidnějšími, veselejšími… a svobodnými. Milovali se, tančili, zpívali… Nelze se tedy čemu divit, že bylo považováno za nápoj bohyň a bohů. Jeho hrozny a listy se staly symboly bujícího života, štěstí a životní síly.

Víno bylo nedílnou součástí rituálů plodnosti a také úlitbou bohům. Stalo se jednou z nejdůležitějších přísad rozmanitých lektvarů, které připravovaly staré čarodějky. Smíchané s řadou jiných ingrediencí a proložené patřičnými zaklínadly přinášelo sílu, zdraví, vášeň, dobývalo chladná srdce a probouzelo lásku. Léčivé je prý víno z okolí sopky Somolo, údajně léčí neplodnost a stmelí v dokonalý pár i zcela odlišné jedince. Podle staré vlašské legendy se praví, že sopku nasypali andělé z nudy v době, kdy se tvořil svět, proto je tak zvláštní.

Víno se také stalo neodmyslitelnou součástí všemožných receptů na milostné nápoje:

„Zalej při úplňku o půlnoci sklenici s trochou čerstvého kořene celeru bílým vínem. Za tři dny sklenici otevři a dej vypít svému muži. Když to vypije, buď si jistá, že tě té noci jen tak spát nenechá…“

To jsou staré lidové recepty. Otázkou je, jestli dá větší sílu víno, nebo celer.

„Strč dobré a jasné červené víno do mraveniště, nechej ho tam celý rok stát od čtvrtka v dobře uzavřené láhvi, poté ho vytáhneš až následující pátek za rok, sám ho vytáhni a získáš ohromnou moc a sílu a budeš dělat divy…“

Cikánský nápoj lásky

Vezmi 1/4 sklenky červeného vína, sklenku vody, lžičku kopru, lžičku sporýše, tři muškátové oříšky, trošku medu. Suroviny vlož do kotlíku a na ohni přiveď k varu. V ruce drž zapálenou růžovou svíčku, posaď se před kotlíkem a třináctkrát opakuj nahlas jméno dotyčného. Potom kotlík odstav. Obsah prolej lněným plátýnkem, doslaď trochou medu a podej milovanému člověku. Bude po tobě jako divej.“

Lektvar na deprese

„Litr bílého sladkého vína a pět stroužků česneku. Víno ohřej na ohni, ale nepřevař. Nemá dojít k varu. Přisyp na plátečky nastrouhaný česnek. Slej do láhve a nech v pokojové teplotě sedm dní a nocí. Poté přeceď a užívej jednu až dvě sklenky denně a na nervy tě nedostanou.“

(Ne)vinná dieta

Víno má také blahodárné účinky na naši ideální váhu. Samozřejmě, pokud se pije s mírou. Francouzi dokonce tvrdí, že ačkoliv jedna sklenka vína obsahuje padesát kalorií, zrychluje spalování tuků v tom množství, ve kterém se víno vypilo. Takže pomůže hravě vyformovat postavu.

Text : Helen Stankukartarka-v-eteru

 

 

 

 

 

Další články Helen Stanku:

Poradna Helen Stanku

Vědma, kartářka, čarodějka

Pro hodně lidí je to téměř něco jako: Divná bába v černé barvě a s černým kocourem na rameni, bradavicí na nose, na ní chlup, na tom chlupu blechu a hypnotizujíc obří křišťálovou kouli ...

Neděle 26. srpna, úplněk ve znamení Ryb

Kartářka Alice Arras radí: Dnes si posviťe si na svou ložnici, vztah, sebelásku i  intuici.

Tento den opatrně na hádky a nedorozumění, vyplout na povrch mohou i ty ukrývané. Zejména ve vztazích. Ozývat se může hlas intuice a zastydlé vnitřní bolístky.

Dnešek je dobrým dnem pro drobné magické práce. Aby se přestaly kupit problémy, zejmna ty partnerské ve vaší ložnici, udělejte malé, silné romantické kouzlo. Do všech rohů vedle  postele dejte zapálené bílé svíce (raději ve skle a kryté před možností vyhoření a tak ať pak raději zhasnou samy). Do postele si dejte jeden z kamenů svázaných s láskou: růženín, granát, rubín, topaz… Až svíce vyhoří, bude postel jako nová a energie ve vaší ložnici také. Završte to tím, že otevřete okno a po ložnici rozesypete okvětní plátky růží. Vášnivá noc je znovu zaručena.

Pro ty, kteří mají jiné spády bych předeslala, že dnes se dají dělat všechny rituály na aktivaci intuice, vnitřního vidění, posílení sebevědomí a sebelásky…

 

 

 

 

Pro kartářky světla : Alice Arras

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Středa 22. srpna, konjunkce Luny a Pluta

Kartářka Alice Arras radí: Chraňte se!

Dnes je den na magii, jako vyšitý. Na pozitivní, ale i na kletby a vše s tím spojené. Síla myšlenek bude podporovaná i v tom plutónském pojetí. Každého zmetka se ale dá zbavit. Začněte očistou domova. Vyčaďte si své protory bílou šalvějí, nebo františkou. To, jak je u vás energeticky čisto poznáte podle dýmu. Vše hořet plynule a rovnoměrně. V opačném případě budete muset plamen trošku rozfoukat aby nepřihasnul a čadil, jak má. Obejděte s kadidelnicí, či vykuřovací miskou celé bydlení, všechny zdi a naposled příjdou vchodové dveře. Jestli nemáte po ruce kadidelnici, pomůže i svěcená voda.

Na dveře narýsujte zvenčí  křídou, nebo smazávacím fixem runy : Wunjo, Urox, Naudiz, Jera, Othila. Chrání před krádežemi (i klidu) a požárem (křik).

Zevnitř napište: Othila, Wunjo, Ansuz, Laguz, Algiz.  Zajistí lásku, pohodu a příznivé energie v domě.

PS: V zaměstnání stačí napsat propiskou na papír a potom je tu ještě jedna vychytávka – propiskou na tělo tam, kde to může být skryto zvědavým pohledům.

Kartářka Alice Arras

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

 

 

 

Neděle 19. srpna, Merkur vystupuje z retrogradu

Kartářka Alice radí: Dotáhněte resty a vyražte na nákupy!

Přichází čas změn i nakupování. Proberte se z prázdninové lennosti. Teď se dají dotáhnout do konce veškeré úkoly které se předtím vlekly. Je čas pro nové nápady. Mají šanci. To, co se doteď vleklo nyní půjde jako po másle. Dokončete stále staré resty, vše půjde lépe. Merkur přeje šťastným a povedený prázdninovým cestám i šťastným návratům z dovolených. Blížence zaskočí dobré zprávy. Třeba v tom smyslu, že získali zajímavou práci nebo byli přijati na místo o které usilovali.

 

 

 

 

 

Kartářka Alice Arras

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

18. Srpna, Merkur v sextilu s Venuší

Čas bezstarostnosti

Kartářka Alice Arras radí: Nacházejte zajímavé příležitosti, akce a promoce. Přestaňte sedět doma!

Den uteče jako voda v milé společnosti. Je čas rodinných setkání, hodů, poutí, pikniků, oslavování, grilovaček, sportovních závodů, výletů.
Během těchto akcí se budou navazovat nové známosti kontakty a večer se dá skvěle bavit.
Váhy a Býci překonají své komplexy a budou odvážně flirtovat a možná i domlouvat nějaké to rande.  Až po uši se mohou zamilovat Berani a zrozenci ve Lvu ale jedná se jenom o přechodném vzplanutí a hořet dlouho nebude. Tak rychle jak vzplanou, tak zase rychle vychladnou. Štěstí na peníze budou mít zrozenci v Panně.  Peníze jim půjdou samy na ruku. Bude dobré je investovat do svého vzhledu.

Pro kartářky světla: Alice Arras

 

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Andělský horoskop od 16. srpna do 15. září

Na co se těšit a připravit tento měsíc podle vašich andělů strážných?

A proto prosím věř mi,

chtěl jsem ho žádat,

aby mi mezi dveřmi

pomohl hádat

co mě čeká a nemine…

Karel Kryl

Živel země

BÝK

Vaším Andělem strážným je Asmodel. Jeho energie cítíte v nádherné vůni bezových keřů. Pro navázání spojení s vaším andělem je vhodným dnem pátek, den Venuše. Býk zrozenci v Býku budou mít velmi spokojené období plné příležitosti v hromadění majetku a věcí spojených s hojností. Bude u nich převládat pocit, že ještě musí cosi zařídit. Speciálně ženy narozené ve znamení Býka budou zavaleny prací a hromaděním. Rada andělů je úvaha, že někdy stačí chvilku jenom zastavit se, pozorovat a být. Pak člověk může zase jako květina kvést.

V oblasti lásky Býky čeká hojně příležitostí k seznámení. U zadaných převládá spokojenost, někdy až přespříliš. Ve zdraví na drobné úrazy.

PANNA

Váš anděl strážný je Hamaliel. Energie tohoto skromného a přejícího anděla naleznete v polním kvítí. Tam vám přichází prostor na vyladění se na jeho energie. Středa je ideálním dnem pro zaměření se na Hamaliela. Je to také den planety Merkur, která vládne zrozencům v Panně. Zrozence v Panně během tohoto období čekají výdaje, které jsou pro jejich radost. Mohou být spojené i se zvyšováním kvalifikace. Zvýší se i jejich životní komfort.  V srdečních záležitostech čeká Panny neobyčejně příznivé období. Jejich úkolem je dokázat umět naslouchat okolí. Sledovat, co ten druhý chce a to mu nabídnout. Třeba pozorné ucho. Ve věcech zdraví budou zrozenci v Panně prožívat v celku pohodové období. Jediné, co se může podepsat bude zvýšená únava,  způsobená i pracovním vytížením.

Rada Andělů pro toto období je naučit se vidět a přijímat běh života i z té lepší stránky a pokusit se omezit věčnou kritiku. Tak chvále dají možnost vejít do jejich života.

KOZOROH

Váš anděl strážný je Hamael. Jeho energii naleznete v sytě rudé barvě květů růží. Nejlepší vyladění se na Hamaela přichází v úvahu na sobotní den, který je také dnem moudré planety Saturn, jež je mocnou ochránkyní Kozorohů. Zrozenci v Kozorohu budou celé toto období startovat velmi hekticky. Zavaleni spoustou práce se postupně prokoušou k příměří mezi sebou,  svými úkoly a naplánovanou prací. Čekají je také zajímavé cesty plné poznání a velmi milá překvapení.  V lásce zavládne velmi nezávislý duch. Finanční oblast se může chvíli tvářit pro zrozence tohoto znamení jako ukradená,  aby  ke konci období přišla zase další lavina přívalu práce a z toho plynoucích finančních výhod.  Andělé mají pro Kozorohy jeden skrytý úkol. Poznávání a nacházení souvislostí. Když toho dokážou využít a zařídit se podle toho, budou v životě šťastni. Andělé radí vzít v úvahu princip rovnováhy. Využijte své ticho, abyste vpravili řád, do chaosu druhých. Využijte to, čeho vám přebývá. Někdo je skvělý na účetnictví, jiný na osobní práci s klienty, ale co když si ten první neví rady s klienty a ten druhý s účty?

Živel ohně

LEV

Váš anděl strážný je Verchiel. Jeho barvou je barva slunce. Tu hledejte v barvách žlutých a oranžových květů. O potřebnou sílu jej můžete požádat kdykoliv, ale nejraději v neděli, která je zasvěcena Slunci a Slunce je patronskou hvězdou Lvů. Pro Lvy přichází období, kdy se budou chtít blýsknout a ono to je někdy i o vzbuzování závisti u druhých lidí, kteří necítí ten pot tváře skrytý za chvilkou na slunci. Jdou jim skvělé nápady a také hlasy okolí, které je budou z plánů zrazovat. V lásce rozhodnost a výbušnost a nálady podobné letním bouřkám.

Andělé radí Lvům v tomto období sledovat životní cykly. Lze to vidět i na životě milovaných lidí. Někdy přidají a jindy uberou a nikdo na to nemá vliv. Kolotoč od lidského zrodu až po jejich odchod je také cyklus. Někdy jsou lidé více plni života, jindy unavení. Někdy slaví svátky a jindy všední den…. Někdy je vhodné být trpělivým pozorovatelem, chystat se a vyčkat na správnou chvíli, než ignorovat tyto cykly.

STŘELEC

Váš anděl strážný je Advachiel, jeho energie naleznete v modři polních zvonků. Naladíte se na něj s lehkostí ve čtvrtek, který je zasvěcený planetě Jupiter a ta podporuje také zrozence ve znamení Střelce. Střelci za sebou mohou mít uzavření jistých životních etap, období i lehkých slziček pro to, aby se v průběhu tohoto času pozvedli opět do své síly. Opět si budou svoji sílu dokazovat v překonávání drobných nástrah. V lásce se vyplatí houževnatost a intuice. Andělé radí nyní více vnímat princip zrcadlení. Sledujte, jak vám zrcadlí zprávy a důležité informace text písně z rádia, čísla na projíždějícím voze. Sledujte situace druhých lidí v jejich životě – ty situace jsou i v tom vašem. Uvolněte se od emocí, které to nese a přeberte si jenom informace. Už víte, co máte dělat?

BERAN

Váš anděl strážný je Machidiel. Jeho energii naleznete v rozkvetlých květech vonných tulipánů. Ideálním dnem, kdy se můžete spojit se svým andělem, je úterý, den planety Mars. Berany čeká velmi plodné období. V pracovních oblastech však mohou býti stresování strachy úspěchu i neúspěchu na vině je tomu fakt, že ne vše co si vezmou do hlavy tento měsíc potká svoji finální realizaci hned. Mohou z toho plynout pocity roztrpčení. Berany tedy vše vede, aby si probrali věci jasně a analyticky. Potom mají šanci pochopit, že všechno má svůj čas a věci se dějí pro jejich největší dobro, ačkoliv to není vidno hned. Stejné pocity Mohou mít i v lásce.

Živel vody

RAK

Vaším andělem strážným je Muriel. Jeho energii navnímáte u pramenů bystřin v horách, nebo všude tam, kde se vlévají prameny do studánek. Květiny Muriela jsou vznešené bílé lilie i lotosy. Dnem, kdy se lépe než kdykoliv jindy vyladíte na svého anděla, je pondělí, den planety Měsíc. Zrozence ve znamení Raka čeká  pro ně vcelku neobyčejně  rozestované období,  plné poznávání nových věcí a nových příležitosti. V lásce budou převládat spíše nezávazná potkávání.  Práce nese i zajímavé nabídky.  Nejeden Rak bude přemýšlet o změně stávajících pracovních podmínek a uvažovat o tom,  jak zlepšit své pracovní možnosti. Budou volit i příležitosti další práce na sobě a zvyšování  své kvalifikace. Je  potřeba odhodlání, které nyní mají udržet, aby z něho posléze vytěžili maximum.  V oblasti lásky si uzavřou některé staré kapitoly. Budou se věnovat spíš tomu co s tím. V oblasti zdraví se u Raků projeví jejich vrozená opatrnost a umění předcházet věcem nepříjemným, ještě dříve než dojdou do extrému.

ŠTÍR

Váš anděl strážný je Barchiel. Naleznete jej všude tam, kde jsou květy bezu sytých odstínů. Úterky jsou dny spojené s planetou Mars a jeho moc je v tento den neobyčejně silná. Je to den, kdy můžete svému andělovi říci o všech svých starostech. Štíři budou v tomto období spíše plánovat věci v dlouhodobém horizontu. Vše to, co by chtěli hned, se jaksi míjí účinkem. Nyní si ale budou dávat do pořádku své finanční záležitosti s výhledem na období svých narozenin.

Úkol pro Štíry pro toto období je zamyslet se nad tím, co se jim celé dny rojí v hlavě. To o čem se stále přemýšlí se nakonec stává realitou bez ohledu na to, nakolik je to pozitivní. Při řeči je tedy moudré se nad tokem dialogu pozastavit. Ať už se jedná o ten vnitřní, nebo to, co jde ven. Je dobré to ladit co nejvíce pozitivně. Když už se přistihnete v toku čehokoliv nepříjemného na vaše téma, zadržte. Nemusíte s tím hned skončit, ale zamyslete se nad tím, jak se zrovna cítíte. Pak to změňte a sledujte zase. Pro změnu to, jak se cítíte teď.

RYBY

Vaším andělem strážným je Zadkiel. Energie Zadkiela naleznete všude tam, kde jsou prvosenky, konvalinky, šeřík a také lotosové květy. Zpočátku období se mohou zrozenci v Rybách cítit odstrčení a mimo dění. To se postupně mění. S diplomacií a grácií získají vše pro ně dosažitelné, po čem touží. V lásce se toho příliš měnit nebude žádným směrem. Rada andělů je v tom být dobrými pozorovateli. Aby člověk překročil propast musí vědět, že jde v souladu s vyšším vedením a svoji božskou podstatou. Že to, co chce je dobré nejenom pro něho samotného, ale i pro druhé lidi.

Andělské kartyŽivel vzduchu

VODNÁŘ

Váš anděl strážný je Gabriel. Naleznete jej tam, kde sluneční paprsky prostupují husté mraky a oblohu projasňuje svítání. Najdete ho v šumění lilií. Nejlepším dnem pro navázání kontaktu s Gabrielem je sobota, den pod vládou planety Saturn společně s Uranem, jež jsou vládnoucími planetami Vodnářů.

Vodnářům se nyní bude stále někdo snažit plést do jejich plánů. Nejčastěji to budou lidé s mateřsko neodbytným přístupem se o vše se postarat. Cesta, jak se z toho vyvléct s glancem je spolehnout se na vrozenou intuici. Ta napoví, jak takového človíčka zaměstnat na takovém písečku, kde bude šťastný a nebude dělat škodu. Místo toho nechat se úkolovat, zaúkolujte neklidnou dušičku vy.

Andělé radí zamyslet se nad tím, že to, co vidíte ze své perspektivy vy, nemusí být celou pravdou. Irituje vás nepříjemný člověk v okolí? Možná právě položil telefon a dozvěděl se cosi, co jej uvedlo do stavu šoku. Je dobré takovéto řetězce přestat prodlužovat. Co se tedy děje skutečně ve vašem životě? Z jednoho úhlu pohledu nic objektivního nepostřehnete. Je potřeba se rozhlédnout pořádně, když už něco chcete vědět. Dopřejte tomu čas.

BLÍŽENCI

Váš anděl strážný je Ambriel. Jeho energii naleznete v pomněnkách nebo konvalinkách. Nejlepším dnem pro rozmluvu s vaším andělem je středa, Merkurovský den, protože Merkur je zodiakální ochránce Blíženců. Blížencům Andělé radí nebát se chytnout nově příchozí pracovní možnosti za pačesy. Nebude jich málo. Přijmout nové příležitosti jako veliké dobrodružství.   V lásce  prozměnu čeká Blížence konfrontace s lidmi o kterých si mysleli, že patří již do jejich minulosti. Jde pouze o zkoušky, aby si uvědomili hodnotu současných vztahů a svého současného života. Pokud si to ustojí,  otevírají se jim netušené šťastné možnosti ve stávajících vztazích.  Nezadaným zrozencům jde období flirtů.  Ve zdraví radí andělé hlídat si dostatečný příliv tekutin a vyhýbat se všemu co by mohlo narušovat hospodaření s vodou v těle.

VÁHY

Váš anděl strážný je Uriel. Jeho energie naleznete v paprscích slunce a také ve zlatých klasech obilí. Nejlepším dnem pro komunikaci s vaším andělem je pátek. Tento den patří planetě Venuši, která je ochránkyní zrozenců ve znamení Vah. Vahám jde období v energii vyrovnanosti. Čeká je milé překvapení v soukromí a vztazích. V oblasti lidí v širším okolí je potřeba třídit informace. Mohou být někdy zkresleny byť ne záměrně. Pravda se však vždy objeví a vysvobodí z tenat nedorozumění. Andělé radí neplašit vodu a více pozorovat, než-li jednat. Požádat své duchovní průvodce o odkrytí skutečnosti.

S láskou Helen Stanku

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

11. srpna Novoluní ve Lvu se zatměním Slunce

Kartářka Alice radí: Pozor na nálady, vládu nad nimi přeberte vy!

Můžete být zaskočeni svými vlastními náladami a tak trochu nepobírat nálady okolí. Dbejte o sebe a své nervy a buďte k sobě dnes ohledupní. Když už vás zaskočí nečekaná situace, kde musíte učinit rychlé rozhodnutí, využijte svoji intuici. Mějte po ruce křišťál nebo malachit a využijte jejich energii, jež pomáhá ve vnímání vnitřního hlasu. Dopřejte si krátkou meditaci, kdy si dovolíte lehnout a kameny položit na čelo v oblasti šesté čakry, lehce nad kořenem nosu. Pomůže vám to získat opět vládu nad sebou a svými emocemi.

 

 

 

 

 

Kartářka Alice

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Středa 8. 8. 2018 – tři osmičky a Měsíc v trigonu na Jupiter

Kartářka Alice radí:

Nastartujte plodné období. Čas přeje šťastným ,,náhodám“ !

 8. 8. 2018  budou vibrace těchto osudových čísel kulminovat. Astrologicky je Jupiter v trigonu na Uran, nebo Měsíc v trigonu na Jupiter. Osmičky kážou rozvahu a vyrovnanost. Přešlapy neprojdou. Celkově bude měsíc srpen velmi karmický, neboť je o seskupení těchto čísel. Lidem se bude vracet, co zaseli více, než kdy jindy.

To se promítne do vztahů. Může přijít i na na rozchody. Dnes můžete získat odhodlání a impuls ukončit něco, co se již nevyvíjí. Stejně tak navázat pozvolna se rozvíjející vztah pevného a dlouhodobého charakteru. Luna v Raku vás intuitivně povede.

Pro obchodní a pracovní záležitosti je ideální doba pro start dlouhodobých projektů. Opatrně však s optimismem, ani Řím nepostavili za jeden den.

 

 

 

 

 

Kartářka Alice

 

 

 

 

 

Karta týdne 6.11.-12.11. Spravedlnost tmelí protiklady

Magická tarotová karta Spravedlnost umí napravovat. Spravedlnost pomůže splatit staré dluhy, nebo získat to, na čem vám záleží. Nic se ...

Proč se mi o něm jenom zdá?

Sen o vašem bývalém příteli vás připravil o váš klid. Vzbudila jste se rozrušená a srdce vám buší ostošest. Jste ...

Co nám sdělují naši zesnulí skrze sny

Také vás vaši blízcí kontaktují skrze sny? Paní Milka se mne ptala:“ Viete mi povedať, čo znamená, ked´ sa mi ...

Může být vaše láska karmická?

Karmická láska je jeden z nejsilnějších citů, který si můžete přinést z předchozích životů. A vůbec to nebývají jednoduché vztahy ...

Víkendový horoskop 18.8.-20.8. Mars vám protáhne tělo a Luna usmíří rozbouřené vody

Někteří si mohli představovat poklidný a lenošný víkend, z toho je ale probere Luna v konjunkci s Marsem. Vlna aktivní ...

Jste stará, mladá nebo zralá duše?

 Nedejte se mýlit, tohle rozhodně není o věku. Ani vaše postavení, zajištěnost, moc, majetek, či chudoba, prohry i úspěchy nehrají ...

Andělský horoskop od 17.8. do 16.9.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Jedete na vlně úspěchů, tak se nebojte být otevření a nedrže ...

Neděle 5. srpna kvadratura Měsíce s Merkurem

Kartářka Alice radí: Dnes můžete uvažovat o změně práce. Také se vyhněte veškerým intrikám a jejich dopadům.

Tam, kde jste bývali vždycky mile vítáni, můžete dnes narazit na nepříjemnosti. Mohou se vám z ničeho nic přihodit různá nedorozumění, nepochopení, která mohou být způsobena vlivem různorodosti prostředí. Blíženci se mohou přihlásit na nějaký kurz, nebo také začít uvažovat o nové práci. Hádky a hněv mohou tentokráte výrazněji ovlivňovat Váhy a Střelce. .Kritice se nevyhnou ani Lvi.

 

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

 

Sobota 4. srpna Merkur v quinkunxu s Plutem

Kartářka Alice radí:  Vyjděte z období trablí.  V  záležitostech, které se tvořilly dříve, dnes konečně můžete odhlit jejich trhliny a chyby. Je vhodná doba na ukončení sporů a konfliktů a narovnání vztahů.  To, co vás mohlo do morku kostí hlodat v předchozích dnech, dnes nemusí stát za pozornost. Planety jsou dnes výrazně nakloněny zrozencům v Kozorohu. Pomohou v rozhodování v těžkých a zásadních věcech. Dnes se nevyplatí podceňovat jakékoliv příchozí informace.

Pro Kartářky světla Alice

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

1. srpna Mars a Uran v kvadratuře – dnes sledujte okolí

Kartářka Alice radí: Běžná práce a povinnnosti dnes mohou lidi neobyčejně nudit. Dnes se asi budete se vnitřně bouřit proti všemu co se musí a nápadům vedoucích, které stejně jenom odebírají čas a energii. Beranům a Vodnářům se bude celkově příčit pracovat na cizím úspěchu a budou mít chuť budovat něco vlastního. Býci a Štíři dnes nebudou chtít brát ohledy na druhé lidi a mohou tak někoho i citově ranit.Trpělivost, empatie a pochopení s touhou pomoci druhým dnes nebude ničí silnou stránkou. Buďte opatrní, ať si svými dnešními náladami nevytvoříte nepřátele.

Kartářka Alice

 

 

 

 

 

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...